forum.gif
Pērles no LKFA.lv kāzu fotogrāfu profiliem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Pērles no LKFA.lv kāzu fotogrāfu profiliem
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.11.11 22:02
 citēt
Šodien pašķirstīju Latvijas kāzu fotogrāfu asociācijas mājaslapas autoru profilus, iepazinos ar katra fotogrāfa piedāvajumiem. Esmu gar zemi :exciting:, tapēc žēl ir nepadalīties ar citātiem no autoru profiliem:

* ...Jūsu ērtībai piedāvājam vairākas paketes...
* ...Klasiskā un ne klasiskā stila fotogrāfijas...
* ... Kāzu fotosesija tālumā...
* Fotografēju ar prieku un profesionālu foto tehniku...
* ...kad man tiek dota vaļa izpausties, tad veidoju gan kopbildes gan individuālas smukum bildes...
* Slaid-šovs uz DVD diska...
* kāzas fočešanas planošana...
* fotografēšana no paša rīta līdz mičošanai...
* fotoreportāža ar īpaši saķertiem mirkļiem...
* Visas kāzu bildes ir krāsainas ...
Publicēts: 14.11.11 22:10
 citēt
fotogrāfu raksturo teiciens "neklausieties uz maniem vārdiem, SKATIETIES UZ MANIEM DARBIEM"
ja fotogrāfs var klienta vēlmes kvalitatīvi realizēt, tad pa lielam px, kā viņš izsakās...
Publicēts: 14.11.11 22:28
 citēt
Āha... tagad zinu bez Čukmassova kuŗu vēl neuzņems šī asociācija savā pulciņā...
Publicēts: 14.11.11 23:33
 citēt
Kādu laiku strādāju vienā ģimenes uzņēmumā,šamie diezgan godīgi mēdza teikt-"Rabotajem dorogo,medlenno i hujovo"

ps tas uzņēmums novilka ilgāk nekā daudziem zināmais ''Būvenergo''

:grimace:
Publicēts: 15.11.11 00:38
 citēt
viencmuzikanc:fotogrāfu raksturo teiciens "neklausieties uz maniem vārdiem, SKATIETIES UZ MANIEM DARBIEM"
ja fotogrāfs var klienta vēlmes kvalitatīvi realizēt, tad pa lielam px, kā viņš izsakās...

Tiesa kas tiesa, bet tik un tā smieklīgi :big_smile:
Publicēts: 15.11.11 01:03 labots
 citēt
Rīgā reiz bij divi dzeķi abi no laukiem , Jānis un Peteris , viens bija akadēmiju beidzis tēlnieks un labs fotogrāfo vecmeistars un amatnieks otrs bija tālbraucējs šoferis un kāzu fotogrāfs , parasti kad klienti nāca pie Petera viņi gatavojās lielām runām un ilgai gaidīšanai jo Pēteris visu darija lēni rūpīgi un pamatīgi , katru sīkumu saskatija pielaboja katru niansi izsvēra un pieslīpēja beigās pat bildes atdeva individuālos speciāli katram klientam tasītos konvertos. Peterim bija pastāvīgi kundzes un seni paziņas dzīvošanai pietika. Jānis bija riktīgs lauku puika , stādāja ātri un daudz un kā sanāca , daudz nespringa "Kā bija tā blieza" , ja ko vajadzēja parakās mizkastē un pielaboja ar līkām naglām un sarūsējušām drātīm , klientu Jānim bij daudz nāca vienā laikā jo viņš strādāja ātri un par lētu naudu , otrreiz gan neviens netgriezās bet tas ar nebija vajazdāigs jo nāca arvien jauni un jauni. Pēteris katru dienu uz savām mājām brauca ar vilcienu 50km tur un 50 atpakaļ , Jānis katru dienu brauca uz darbu 150km turp un 150km atpakaļ ar pasvaigu BMW vai Mercedes dzīvoija ezera krastā savrupmājā. Pēteris klienti cienija un sauca par "Vecmeistaru Pēteri" , Jāni klienti parasti redzēja pirmo un pēdējo reizi un vārdu nekad neatcerējās sauca par "Mūsu kāzu fotografs" .
Publicēts: 15.11.11 01:10
 citēt
Paldies, Luni! Labs pastāstiņš ;)
Publicēts: 15.11.11 08:35
 citēt
Ostaps Benders savulaik nodibināja kantori " Ragi un nagi" ....
Publicēts: 06.12.11 12:32
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 06.12.11 12:42
 citēt
Dian:

* ...kad man tiek dota vaļa izpausties, tad veidoju gan kopbildes gan individuālas smukum bildes...

:D:D:D

ne nu, bet te tak var aš apraudāties - *kapā* čaļi no sētas līdz pusdienai :D
Publicēts: 06.12.11 12:58 labots
 citēt
Dian:Šodien pašķirstīju Latvijas kāzu fotogrāfu asociācijas mājaslapas autoru profilus, iepazinos ar katra fotogrāfa piedāvajumiem. Esmu gar zemi :exciting:, tapēc žēl ir nepadalīties ar citātiem no autoru profiliem:

tik pat labi kaa Tu atrodi kluudas tekstos, es vareetu atrast kluudas arii Tavaas labajaas bildees ;) !
Publicēts: 06.12.11 13:14 labots
 citēt
andre:tik pat labi kaa Tu pasmejies par tekstiem, es vareetu pasmieties par Tavaam bildeem ;)

par wisko jau var smieties, bet ja kādam grūtības ar izteikšanos, kas traucē noalgot pagasta skrīveri promaucības tekstu sacerēšanai! :big_smile:
cita starpā - tieši tas pats, kas ar bildēšanu [kopš nav jāprot ielikt kamerā filmiņu un izņemt no kameras filmiņu un var digitalku aiznest uz kantori un pateikt izņemiet filmiņu, es nemāku! ] - ar tikai to starpību, ka fotogrāfē vai fotkā 2/3 - 7/8 naseļēņija, bet valodu izmanto saziņā - nu, vismaz runā un raksta tuvu pie 100% naseļēņija.
ar ziepeni draņķīgi fotkātājam vismaz vari teikt "man ir lielāks!" [instruments] un/vai plātīties ar iglītošanos pa fotō līniju, a kā analfabētam aizvest līdz apziņai, ka viņš lāgā nemāk čista pa latviski runāt? :grimace:
f-foto:Andre teiktais gan nav tiesa. Iemesls vienkāršs: cik gadus cilvēks lieto valodu ikdienā, kā instrumentu, un cik - fotografē, ar fotoaparātu kā citu instrumentu?

kā filolōgs filolōgam - fotoaparātam cik pogu? valodai tik vai tā vairāk! :big_smile: skat. biedru Bērziņa kungu - vairāk kā 1/2 gad-100-tu lieto valodu, a šā kā tā "ka" vietā saka "kad", "agrāk" vietā "ātrāk", "vairākums" vietā "lielums" и.т.д. и.т.п.
karroče, tas, ka kāds pilsonis kādu instrumentu lieto ilgi, ne obligātōristiski nozīmē, ka pa tierm gadiem iemācījies lietot pareizi un "по назначению"!:face-sad: izņēmumi pa instrumentu līniju varētu būt vintokrīli un samaļoti! :face-grin:
Publicēts: 06.12.11 13:25 labots
 citēt
paradiet man kaut vienu kursh latviski runaa tiiri, precizi un bez kluudaam !!!

fotograafu izveelaas ne peesc tautiibas, runas veida, uzvediibas maniereem, ne peec dzejas vai tekstu precizitaates un kluudu esamiibas. fotograafu izveelaas peec darbiem ! tapeec man liekas ir lieki no topika autora izsmiet kluudas tekstos no tiem cilveekiem, kas ar tekstu rakstiishanu nepelna naudu !

manaas aciis Santis Zibergs izmej fotograafus par rakstiishaanas kluudaam. es to uztveru kaa nepelniitu splaavienu fotograafiem sejaa
Publicēts: 06.12.11 13:34 labots
 citēt
andre:paradiet man kaut vienu kursh latviski runaa tiiri, precizi un bez kluudaam !!!

vēl dažus zinu! :big_smile: nu, 98%, ne 100%. ne žurnālisti, ne rakstnieki, ne juristi viņi gan nav. darba vieta viņiem nav Kolchōznieku nama 11. stāvā! :amazing: bet tikpat labi - parādi vienu fotogrāfu, kurš nekad, nekur un nekādos apstākļos neko nav nogavņījis un vēlams, kuru arī tehnika nekad nebūtu apjājusi. :grimace:

andre:... lieki no topika autora izsmiet kluudas tekstos no tiem cilveekiem, kas ar tekstu rakstiishanu nepelna naudu!
OK, uzsvaru turpmāk liksim uz copywraiteriem, underwraiteriem, žurnaļugām un promaucības tekstu sacerētājiem! bet tas pats biedrs Bērziņa kungs arī ar rakstīšanu nepelna naudu, bet šā kā tā paglupi. tāpat tie locekļi Saeimā. :big_smile:
Publicēts: 06.12.11 13:39
 citēt
andre:paradiet man kaut vienu kursh latviski runaa tiiri, precizi un bez kluudaam !!!

Ikdienas valodā vis tuvāk ''vidējai literārajai'' runā Jelgavas un Cēsu apkaimē (statistiski vismazākais izlokšņu un dialektu novērojums). Savukārt prezentējošos, rakstītos materiālos, tā tā kā elementāra norma. Te jau līksmo tieši par rakstiem. Lapas teksts jau īss - korektoram i ne stundu neprasa.

Vispārinājums *neviens nerunā pareizi* un no tā izsecinātais *rakstam pofig ko un kā* idejiski ir patruls.
Publicēts: 06.12.11 13:41
 citēt
andre:

manaas aciis autors izmej fotograafus par rakstiishaanas kluudaam. es to uztveru kaa nepelniitu splavienu fotograafam sejaa

fotogrāfs nav sinonīms analfabētam vai infantilam ļautiņam - teorētiski (pēc Tavas teorijas) fotogrāfs var arī urinēt publiski un nenovelkot apģērbu - bet praktiski viņam jārēķinās, ka par to smiesies.
Publicēts: 06.12.11 13:44
 citēt
Maris:
andre:

manaas aciis autors izmej fotograafus par rakstiishaanas kluudaam. es to uztveru kaa nepelniitu splavienu fotograafam sejaa

fotogrāfs nav sinonīms analfabētam vai infantilam ļautiņam - teorētiski (pēc Tavas teorijas) fotogrāfs var arī urinēt publiski un nenovelkot apģērbu - bet praktiski viņam jārēķinās, ka par to smiesies.

papeeti Terry Richardsonu kaa personiibu ;)
Publicēts: 06.12.11 13:47 labots
 citēt
Maris:teorētiski (pēc Tavas teorijas) fotogrāfs var arī urinēt publiski un nenovelkot apģērbu ...
to var darīt arī šuvēji, arhitekti, šoferi, mikroibiolōgi, ornitolōgi, skolotāji, medbrāļi, krāvēji, logopēdi, santehniķi, mežstrādnieki, tulki, tulkotāji, fizioterapeiti, proktolōgi, celtņu un kīnō oerātōri, skaņu tehniķi, programmisti un kurpnieki! un ne tikai teorētiski, bet arī praktiski. :big_smile: cita lieta, ka var nesaprast! :big_smile:
Publicēts: 06.12.11 13:48
 citēt
eksistē dažādi PR - ir McGowans utt - loģiski, ka rēķinās arī ar reakciju
Publicēts: 06.12.11 13:49
 citēt
nesmejās jau ļauni - smejās, ka komiski
Publicēts: 06.12.11 13:56 labots
 citēt
слушай сюда! ja es atveru preses izdevumu (teorētiski nav neiespējami un es pat dažreiz to daru!) :big_smile: un tur raksts ar bildi vai intervija un arī ekstervija klāt un to visu viens žurnaļuga sadarījis - man takš pie backsaides, vai fotogrāfs uzrakstījis vai rakstošais žurnaļuga uzfotkājis (kas pretēji tam, kā pēc veselā saprāta, biežāk notiek!) - es gribu saprast, par ko bazārs un redzēt +/- kulturālu bildi. :grimace:
Maris:nesmejās jau ļauni - smejās, ka komiski

nuka! :face-smile: kaut tas principā 1 otru neizslēdz! :face-sad:
VISA VEIDA FOTOGRĀFIJA - shit'āds teksts bieži observējams! :face-wink: 1. nav tāda fotogrāfijas veida VISS, otrkārt, aizdomas, ka par VISU fotogrāfijas veidu eksistenci i nenojauš, nerunājot par to, ka nevar nodrošināt.
Publicēts: 06.12.11 14:06 labots
 citēt
atceros, kā pasniedzēja teica- priekšmeti nevar pārdoties, var tikai prostitūta, bet ja paskatamies sludinājumus, tad gandrīz katrs trešais raksta- pārdodas kamera :)
Tieši tāpat ir ar ikdienā lietoto- atvainojos. Nu un, ka atvainojies?

Piedodos :D

Interesants sludinājums-

www.ss.lv...
Publicēts: 06.12.11 14:22
 citēt
Kad kāds kapeikdrāzējs uz savām kāzām paņem diletantu par fotogrāfu un pēc tam žēlojas par rezultātu, tad lielie un viedie kāzu fotogrāfi ar gudrām sejām māca, cik svarīgi ir nozīmīgiem darbiem izvēlēties profesionāļu pakalpojumus.

Kad paši profesionālie fotogrāfi sāk santīm 3,14šanu un žmiedzās paņemt profesionālu kopīraiteri saviem reklāmas tekstiem, loģiski, ka rezultāts sanāk smieklīgs. Tad gan ir vainīga visa pasaule tikai ne paši... bērnudārzs....

P.S. Rakstīt reklāmas lozungus nav tas pats, kas būt filologam, iedodiet Kursītei suņu šampūnu reklāmai textus sacerēt, skuju kas sanāks...
Publicēts: 06.12.11 14:39
 citēt
f-foto, tiešām nav tik vienkārši! Varu saderēt, ka Tu valodnieks būdams, nesaprastu pusi no teicamu pilotu, skaņu režisoru, kodolfiziķu, ķīmiķu, utt, tekstiem, tomēr tas nekādā mērā neliecina, ka viņi atrodas zemā attīstības pakāpē ( Maslovs)

Vēlreiz atkārtoju, fotogrāfam nav jāsacer savu reklāmu teksti. Ja kāds pats to dara, tad, lai uzņemas atbildību par saviem "gimalajiešu lāčiem" :face-grin:
Publicēts: 06.12.11 15:20 labots
 citēt
jāsliecas piekrist f-foto, bet vispābā (twitter, ne?) kad sasniegšu vectēva vecumu teikšu tā: beidziet aplikt cilvēkus, kas kaut ko dara :D :D
Uz šo problēmu var paraudzīties drusku no otras puses: nevis redz, janis ierakstījis savā "reklāmā" idiotisku tekstu - tātad janis nemāk fotografēt, bet paskatīties uz konkretiem piemēriem, viņu valodu, visu to ko viņi ieliek gan komunikācijā gan fotogrāfijās - un tad apskatot mājaslapā tekstus saprast "nu protams" ko var gaidīt... Foršo Gudri atceraties? Tekstus atceraties? :D Kāds ieteiksiet meitenēm iet pie viņa fotografēties? :D Nekāda naida :D
Publicēts: 06.12.11 15:55
 citēt
Kāds sakars šim topikam ar Gudri???
Starp citu, pie viņa pat rindiņas veidojas... vai tas skauž?, vai arī ir cits iemesls uzbraucienam?
Publicēts: 06.12.11 16:04
 citēt
Haiduks:Kāds sakars šim topikam ar Gudri???
Starp citu, pie viņa pat rindiņas veidojas... vai tas skauž?, vai arī ir cits iemesls uzbraucienam?
kuš kuš mierā!
Publicēts: 06.12.11 17:01
 citēt
Nevis, kuš, mierā, bet atvainojies tepat publiski Gudrim, un iemācies neaizskart cilvēkus!!!
Publicēts: 06.12.11 17:07
 citēt
Bet par valodu :(
www.apollo.lv...
un tas latviešu valodas skanīgumam dikti traucē-
...burtiski tulkojot pat zemapziņā to, kas skan daiļi krieviski, sanāks sūdigi latviski. Pats zinu, kā tas ir :( . Un savā darbībā bieži vēršos pie juristiem, lai uzraksta literāri latviski, bet ja specifiku jurists nepārvalda, tad ne tikai tauta, pat amata brāļi smejas par uzrakstīto :), valodniekam atkal nevar dot, saputro juridiskos punktus :D. Nu traki, ka tik daudz spēkus veltījam globālām problēmām, un tik maz valodas problēmām.
Publicēts: 06.12.11 17:15 labots
 citēt
Haiduks:Nevis, kuš, mierā, bet atvainojies tepat publiski Gudrim, un iemācies neaizskart cilvēkus!!!
Atvainojos pēc H. lūguma - Gudris nav foršs. (neatradu nevienu citu izteikumu kas varētu aizskart) Tagad miers???

ps. regulārie "izfukāt", "svaiga gaļa" laikam dažiem sildīja sirdis!
Publicēts: 06.12.11 22:05
 citēt

Par to skaudību precīzi pateici. Man iznākot no pustukšas zāles, kur "Melanholiju" rādija, afigeķ kāda skaudība parauj skatoties uz garo rindu, kas pērk biļetes uz "Sāgu" :face-grin:
Publicēts: 06.12.11 22:12
 citēt
Bildes: kad sasniegšu vectēva vecumu teikšu tā: beidziet aplikt cilvēkus, kas kaut ko dara :D :D

Kamēr tie "kaut kā"darītāji paši finansēs savas izdarības, nekādu problēmu.

Tad, kad cilvēki, kam būtu jādara konkrētas lietas, dara "kaut ko" un to finansē nodokļu maksātāji, tad ar sūdainu koku tos "kaut kā "darītājus nah.... nach hause :D
Publicēts: 06.12.11 23:49
 citēt
f-foto:
Haiduks:Bet par valodu :(
www.apollo.lv...
un tas latviešu valodas skanīgumam dikti traucē-
...burtiski tulkojot pat zemapziņā to, kas skan daiļi krieviski, sanāks sūdigi latviski. Pats zinu, kā tas ir :( . Un savā darbībā bieži vēršos pie juristiem, lai uzraksta literāri latviski, bet ja specifiku jurists nepārvalda, tad ne tikai tauta, pat amata brāļi smejas par uzrakstīto :), valodniekam atkal nevar dot, saputro juridiskos punktus :D. Nu traki, ka tik daudz spēkus veltījam globālām problēmām, un tik maz valodas problēmām.

Varbūt iesākumam jāpamēģina sameklēt īso kursu morfoloģijā, fonētikā, fonoloģijā, sintaksē un semantikā, pēc tam arī tulkošanas teorijā, lai par kaut ko tik droši spriedelētu.

Spriežot pēc tekstiem...
man no jums pietiek ar vienu vārdu- starpene, lai saprastu, ka mūsu valodnieki ir švaki :) tulkošanas teoriju pielietošanā sadzīvei :(.
Bet par tavu garo tekstu- rakstu no dzīves, ne sava izdomātā :D. Bet paskatīsim, ko tu vari... :) ??? ar ko celtnieks atšķiras no būvnieka
Publicēts: 07.12.11 00:09
 citēt
Sapper:Rakstīt reklāmas lozungus nav tas pats, kas būt filologam, iedodiet Kursītei suņu šampūnu reklāmai textus sacerēt, skuju kas sanāks...

bet mazliet filologam jābūt, lai sacerētu reklāmas / promaucības tekstus! :big_smile:
Bildes: beidziet aplikt cilvēkus, kas kaut ko dara :D :D

par ko tā? tos, kas neko nedara, taču neinteresanti aplikt, jo aplikt var tikai par to, ka neko nedara. :face-sad:
Publicēts: 07.12.11 00:12
 citēt
Sapper:

Par to skaudību precīzi pateici. Man iznākot no pustukšas zāles, kur "Melanholiju" rādija, afigeķ kāda skaudība parauj skatoties uz garo rindu, kas pērk biļetes uz "Sāgu" :face-grin:

Bet piefiksēji,ar kādām emocījām cilvēki izgāji no zāles pēc Melanholijas?
Piefiksē ,kādas rindas veidojas Maximā un superneto,salīdzini ar Sky un MC2.Atbilde ilgi nebūs jāmeklē.....
Publicēts: 07.12.11 00:41
 citēt
Maris:nesmejās jau ļauni - smejās, ka komiski

Māris ir pareizi uztvēris šīs izveidotās tēmas jēgu. Ļauni būtu, ja pie katra citāta būtu autors piesaistīts klāt, šajā gadījumā tā ir tikai norāde uz pamanītām komiskām nepilnībām, kuras varētu labot. Andre gan ir lieki sacepies.
Publicēts: 07.12.11 00:44
 citēt
andre:
Dian:Šodien pašķirstīju Latvijas kāzu fotogrāfu asociācijas mājaslapas autoru profilus, iepazinos ar katra fotogrāfa piedāvajumiem. Esmu gar zemi :exciting:, tapēc žēl ir nepadalīties ar citātiem no autoru profiliem:

tik pat labi kaa Tu atrodi kluudas tekstos, es vareetu atrast kluudas arii Tavaas labajaas bildees ;) !

Es par to tikai priecātos! Es zinu, ka esmu slikts fotogrāfs, vērtīgi ieteikumi un konstruktīva kritika mani tikai priecētu. Katrā ziņā brēku neceltu, ja kāds norādītu uz manām kļūdām. No kļūdām mācās, bet lepnība ir vājība, Andre!
Publicēts: 07.12.11 01:39
 citēt
ekoists:
Bet piefiksēji,ar kādām emocījām cilvēki izgāji no zāles pēc Melanholijas?
Piefiksē ,kādas rindas veidojas Maximā un superneto,salīdzini ar Sky un MC2.Atbilde ilgi nebūs jāmeklē.....

Nu bet protams, ka piefiksēju. Публика - дура! /М. Растропович/
Publicēts: 07.12.11 08:54
 citēt
Skatos, dažam daiļrunība ir sāpīgs, dvēseli plosošs jautājums. :amazing:
Publicēts: 07.12.11 15:47 labots
 citēt
Santis:
andre:

Es par to tikai priecātos! Es zinu, ka esmu slikts fotogrāfs, vērtīgi ieteikumi un konstruktīva kritika mani tikai priecētu. Katrā ziņā brēku neceltu, ja kāds norādītu uz manām kļūdām. No kļūdām mācās, bet lepnība ir vājība, Andre!

diivainaakais ka lietoji citu niku posta liksanai.
par pedeejo teikumu arii nepiekritiisu. bet nav veeerts par to diskuteet kameer nepaziisti cilveeku un vina staastu !
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):