Santis:
Es par to tikai priecātos! Es zinu, ka esmu slikts fotogrāfs, vērtīgi ieteikumi un konstruktīva kritika mani tikai priecētu. Katrā ziņā brēku neceltu, ja kāds norādītu uz manām kļūdām. No kļūdām mācās, bet lepnība ir vājība, Andre!
diivainaakais ka lietoji citu niku posta liksanai. par pedeejo teikumu arii nepiekritiisu. bet nav veeerts par to diskuteet kameer nepaziisti cilveeku un vina staastu !
Tieši tāpēc arī topiks tikai veidots anonīmi, lai nesāktos aprunāšana un lamas, kā šeit ierasts darīt
andre:paradiet man kaut vienu kursh latviski runaa tiiri, precizi un bez kluudaam !!!
fotograafu izveelaas ne peesc tautiibas, runas veida, uzvediibas maniereem, ne peec dzejas vai tekstu precizitaates un kluudu esamiibas. fotograafu izveelaas peec darbiem ! tapeec man liekas ir lieki no topika autora izsmiet kluudas tekstos no tiem cilveekiem, kas ar tekstu rakstiishanu nepelna naudu !
Ja ir labs fotogrāfs, bet nemāk rakstīt, tas palielam nekas. Bet par uzvedības manierēm gan nevar piekrist... Lai gan kādam varbūt vienalga, ka fotogrāfs atnāk šortos, izrij visas maizītes, piedzarās un beigās ieņem līgaivaiņa vietu kāzu gultā...
Starp citu, tev teikumos ir ļoti savdabīgs interpunkcijas zīmju lietojums. Tur, kur nav jautājuma, tur ir meiteņu iecienītais, emocionālais "???" blīvējums. Kur jautājums ir (bet tomēr bez "vai", kas ir raksturīgi krievu valodai), tur jautājuma zīmes nav.
Naf, jaf, ??? !!! ir mans neta stils, ja manā tekstā to naf, tad to neesmu rakstījis es Bet par tavām norādēm- tu sniedzi atbildi, kāpēc šāda veida reklāmiņās (pirmais ieraksts) neņem palīgā juristus, valodniekus ... nosists laiks pa tukšo. Starp citu, ja atbildi nezini, tad tā arī pasaki
Māris ir pareizi uztvēris šīs izveidotās tēmas jēgu. Ļauni būtu, ja pie katra citāta būtu autors piesaistīts klāt, šajā gadījumā tā ir tikai norāde uz pamanītām komiskām nepilnībām, kuras varētu labot. Andre gan ir lieki sacepies.
Andre ir pietiekami padarbojies šajā lauciņa un iespējams pārējie pat nenojauš kapēc bieži vien veidojas šādi texti. Bet pa lielam viss ir vienkārši - Pieprasījums veido Piedāvājumu. Un dēļ parastiem mirstīgiem kuri no foto lietām maz ko saprot, tad arī rodas šādi citādi. Bet jā te jau fotoblogā visi ir TIK lielis speciālisti, ka brīžiem šķiet kā Jūs te paši nesapinaties savās gudrībās. Tā teikt labāk ir bakstīt citus, pasmieties, nolikt utt nevis darīt ko prātīgu pašiem.
Manuprāt, šī tēma bišku ož pēc prastas amatnieku skaudības... Lai takš cilvēki strādā, kā grib un kā māk. Pats tur neiestājos, jo manos gados vasaras karstumā skraidīt pa kāzām ar slapju muguru vairs nav diži prieki... Daudzus asociācijā nepazīstu, bet, piemēram, Imantam Urtānam visu cieņu!
f-foto:Haiduk, informācija maksā naudu. Ir darba laiks. Cik tu maksāsi par konsultāciju?
... naudu var dod tiem, kas zin, nevis tēlo , ka zin ... jo šis topiks no sākuma ir tieši par to, ka tēlo zinošus un saraksta uzjautrinošus tekstus. Jaf pati ideja te ir jocīga- Kāzu fotogrāfi , tad tie, kuri bildē reklāmas ēdinātavām- Ēdienu fotogrāfi...tad ir Suņu fotogrāfi... bet kas bildē santahnikas veikaliem- Podu fotogrāfi. Tas viss ir tikai skaļi saukļi, lai izceltos vairāk uz kopējā fona. Haltūtisti ir pareizais vārds tiem, kuri nemaksā nodokļus
Haidrachuxx:Bļin nu kurš ta nezin, ka brālēnam, no plates, ir šwepsten/šļupstenstails! Ņeapsuždajetsa.
Wow, brālēn, ko tu tik dikti pret Dievu esi sagrēkojis, ka šis neņem tevi pie sevis ... droši vien baidās, ka ēdenes dārzā sāksi tikpat glupi uzvesties, kā blogā
Haiduks:
... naudu var dod tiem, kas zin, nevis tēlo , ka zin ... jo šis topiks no sākuma ir tieši par to, ka tēlo zinošus un saraksta uzjautrinošus tekstus. Jaf pati ideja te ir jocīga- Kāzu fotogrāfi , tad tie, kuri bildē reklāmas ēdinātavām- Ēdienu fotogrāfi...tad ir Suņu fotogrāfi... bet kas bildē santahnikas veikaliem- Podu fotogrāfi. Tas viss ir tikai skaļi saukļi, lai izceltos vairāk uz kopējā fona. Haltūtisti ir pareizais vārds tiem, kuri nemaksā nodokļus
Wow, brālēn, ko tu tik dikti pret Dievu esi sagrēkojis, ka šis neņem tevi pie sevis ... droši vien baidās, ka ēdenes dārzā sāksi tikpat glupi uzvesties, kā blogā
1. Beidz muldēt.
2. Google > Wedding photography.
3. Beidz muldēt.
Labi, es beidzu- vari droši turpināt , netraucēšu tev svēto nodarbi
Ko jūs plēšaties KAPOSTA pietiks visiem , zinie kāds pēdējā laikā atkal "Knipseru" trūkums organismā , ilaikam visi mazie haltūristi devušies uz Irlandiju Englandiju šobrīd reali nav kas LABI bildē . Pirms kāda laika zvana KRUTA jaunās paaudzes "Modes fotogrāfe" kurai tur nez cik tie vāki un atvērumi glancētiem sūdiem un "Parasās darbā" manā Beļģijas kantorī , prasās anonīmi es protams 2min tāpat kā Andre izčekoju ar ko man darīšana bet vēsi turpinu texstu viņa jau nezin ka es zinu ar ko es runāju , nu tur tiri piri un "Nekada biznesa" mazajiem nav pilnīgi viņi viens otru atdarina neko īsti nevar lidz ar to $$$$ nekada viņiem nav , visu taisa tik comu comiem un pa velti , un ideja viena "Tinam makšķeres" ko šie ar sparīgi dara , tā iet ka nav izpratnes par biznesu un marketingu un AMATA PARSMES , taka esiet bez bēdu LABIEM SPECIEM darba netrūka, netrūkst , netrūks arī turpmāk.
ja fotogrāfs var klienta vēlmes kvalitatīvi realizēt, tad pa lielam px, kā viņš izsakās...
a ja nu fotogrāfam ar pacientu jā-1-ojas kopīgā dziesmā par to, kā, cik lielā mērā, par kādu ceņņiku un kādas tieši klienta vēlmes fotogrāfs kvalitatīvi realizēs?
Santis:
NilsS:citāti tiešām bija uzjautrinoši, sekojošā diskusija gan ne. Ir tikai loģiski savu piedāvājumu veidot loģiskā un pareizā valsts valodā.
Nu re, jau otrais cilvēks, kurš sapratis šīs tēmas jēgu. Pirmais bija Māris.
ja fotogrāfs var klienta vēlmes kvalitatīvi realizēt, tad pa lielam px, kā viņš izsakās...
a ja nu fotogrāfam ar pacientu jā-1-ojas kopīgā dziesmā par to, kā, cik lielā mērā, par kādu ceņņiku un kādas tieši klienta vēlmes fotogrāfs kvalitatīvi realizēs?
Santis:
Nu re, jau otrais cilvēks, kurš sapratis šīs tēmas jēgu. Pirmais bija Māris.