forum.gif
Kurš apmeklēs šo, kolēģi?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Kurš apmeklēs šo, kolēģi?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.11.11 18:46
 citēt
Publicēts: 15.11.11 18:56
 citēt
Lunis netiek www.fotoblog.lv...
Publicēts: 15.11.11 19:07
 citēt
man neinteresee, kursh netiek :face-grin: :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 15.11.11 19:09
 citēt
Vavers:man neinteresee, kursh netiek :face-grin: :face-grin: :face-grin:

Tas gan bija mājiens, ka šāds topiks jau ir atvērts :face-grin:
Publicēts: 15.11.11 19:12
 citēt
es apmeklēšu šito www.lnmm.lv... nuuuuu tas ir rīt taisa vaļā un man tur darbiņš karāsies.... :shame:

vot vajag pamanīties dizaina izstādē fočeni iemūķēt :D
Publicēts: 15.11.11 19:20
 citēt
Maris:es apmeklēšu šito www.lnmm.lv... nuuuuu tas ir rīt taisa vaļā un man tur darbiņš karāsies.... :shame:

Mari, izlasi veelreiz jautaajumu :face-grin:
Publicēts: 15.11.11 19:30
 citēt
Maris:es apmeklēšu šito www.lnmm.lv... nuuuuu tas ir rīt taisa vaļā un man tur darbiņš karāsies.... :shame:

" Izstādē eksponēti piecdesmit mākslinieku darbi, kas tapuši 2011. gadā. Piedalās labi pazīstami meistari – keramiķi Juta Rindina, Ilona Romule, Inese Brants, Pēteris Martinsons, Juris Bergins, tekstilmākslinieki Lija Rage, Aija Baumane, Edīte Pauls-Vīgnere, Laima Kaugure un Pēteris Sidars, kā arī pavisam jauni vārdi gan mākslā, gan unikālajā dizainā – Ilze Žūriņa, Dace Vītola, Ieva Prāne u.c. "
Starp pazīstamākajiem meistariem Tu arī neesi minēts. :face-grin:
Publicēts: 15.11.11 19:55
 citēt
Laumonis:

" Izstādē eksponēti piecdesmit mākslinieku darbi, kas tapuši 2011. gadā. Piedalās labi pazīstami meistari – keramiķi Juta Rindina, Ilona Romule, Inese Brants, Pēteris Martinsons, Juris Bergins, tekstilmākslinieki Lija Rage, Aija Baumane, Edīte Pauls-Vīgnere, Laima Kaugure un Pēteris Sidars, kā arī pavisam jauni vārdi gan mākslā, gan unikālajā dizainā – Ilze Žūriņa, Dace Vītola, Ieva Prāne u.c. "

Paldies par konkreetajaam atbildeem... vienmeer esmu paljaavies uz juusu sapratni...
Publicēts: 15.11.11 20:14
 citēt

mums rīt nodarbība notiks? :big_smile:
Publicēts: 15.11.11 20:15
 citēt
vavers, nu žēl ka es netieku :-( P.S> a tu balvas saņēmi!??!
Publicēts: 15.11.11 20:19
 citēt
Laumonis:

nu Tev taču esmu viens no pazīstamākajiem - kuru vēl bez Sidara, kurš arī pa Kuldīgu regulāri šuj, vēl esi tik bieži saticis :D

stings: mums rīt nodarbība notiks?

ju - nav cerību izšmaukt - jānāk :big_smile:
Publicēts: 15.11.11 20:20
 citēt
dansiga:vavers, nu žēl ka es netieku :-( P.S> a tu balvas saņēmi!??!
Tu arī lasīt nemāki, spamotāji jomajo, es netieku un nespamoju par to.
Publicēts: 15.11.11 20:22
 citēt
blaac:
dansiga:vavers, nu žēl ka es netieku :-( P.S> a tu balvas saņēmi!??!
Tu arī lasīt nemāki, spamotāji jomajo, es netieku un nespamoju par to.

laikam esi apslimis, ja nespamo ;-pp P.S. citam autoram es nokluseetu - bet ne Vaveram ;-ppp
Publicēts: 15.11.11 21:36
 citēt
taatad neviens?
Publicēts: 15.11.11 21:37
 citēt
tas nu vienreiz stulbi, piespamot svešu postu! :D Es netieku...un iešu vismaz A. Vahruševa izstādītās bilžas mūsu ciemā apskatīšu.
Publicēts: 15.11.11 21:54
 citēt
talavietis:tas nu vienreiz stulbi, piespamot svešu postu! :D Es netieku...un iešu vismaz A. Vahruševa izstādītās bilžas mūsu ciemā apskatīšu.

O!Reno arī vēl dzīvs?
Publicēts: 15.11.11 21:59
 citēt
talavietis:tas nu vienreiz stulbi, piespamot svešu postu! :D Es netieku...un iešu vismaz A. Vahruševa izstādītās bilžas mūsu ciemā apskatīšu.

Kura vieta Andzjam ir ?
Publicēts: 15.11.11 23:16
 citēt
Lunis:

Kura vieta Andzjam ir ?

------------

Valkā, kultūras nama vestibilā, šķiet...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):