kvēls sveiciens visiem Starptautiskajā Studentu Dienā ! * kādreiz gan ar to svinēšanu bija problēmas.... , politiku šuva klāt ..... . to es par 1970-tajiem ......
negatIvs:kvēls sveiciens visiem Starptautiskajā Studentu Dienā ! * kādreiz gan ar to svinēšanu bija problēmas.... , politiku šuva klāt ..... . to es par 1970-tajiem ......
negatIvs:kvēls sveiciens visiem Starptautiskajā Studentu Dienā ! * kādreiz gan ar to svinēšanu bija problēmas.... , politiku šuva klāt ..... . to es par 1970-tajiem ......
Es tik atceros nežēlīgu metienu!Runāja jau gan par to 18.novembri,bet ka kādam ko būtu šuvuši klāt tā īsti neminos.Un nebija jau ar tādas baigās revolucionārās cīņas par brīvu Latviju.Tagad jau daudzi,jo sevišķi politiķi,stāsta,ka nu baigi domājuši par Latviju.Tas ir krietni vien pārspīlēts.Konjnktūra vopščem.Vot pjanka bija un ne pa jokam!
Jā, svinēšana mums, radiotehniķiem, tai laikā šais datumos izvērtās ne pa jokam... bet protams, politika tika piepīta klāt, lai nebūtu plika pļēgurošana... braši piebļāvām ar zilo lakatiņu un mēs sitīsim tos utainos visu Iļģuciemu... sūdi, protams arī bija... ehh... tas studentu laiks...
Dažus gadus kompānijā bija viens Aleksandrs, tad sanāca rāms divdiennieks ar akcentu uz beigām un atrakcijām (tomēr - vājām, nevaru pat palielīties ar dižu pretošanos okupācijai) epilogā. Šodienas datums gan nebija īpaši iecienīts, bet ieganstam katrs labs.
Eltons:Jā, svinēšana mums, radiotehniķiem, tai laikā šais datumos izvērtās ne pa jokam... bet protams, politika tika piepīta klāt, lai nebūtu plika pļēgurošana... braši piebļāvām ar zilo lakatiņu un mēs sitīsim tos utainos visu Iļģuciemu... sūdi, protams arī bija... ehh... tas studentu laiks...
Nē nu,protams,pa pāli boļševikus lamājām no panckām ārā.Kā nu citādi?Un kāds pavairāk iekampis izkārās pa logu un uzbļāva pa lozungam.Un par utaino sišanu aurojām pilnā rīklē.Bet tās jau vairāk tādu apdzērušos puišeļu izdarības.Ne tur kāda apzināta pretestība iekārtai.Trauksmainā jaunība tā sakot.
man šitais datums saistās, ar pabūšanu dūzenē, jo to sasaistīja ar 18, novembri, finālā noformēja kā huļigānismu, ar viena laba drauga zaudēšanu, izkrita no ceturtā stāva, Laimdotas kojās, vienā gadā, Burtnieku ielas kojas bija bertu ielenkumā, tas pie < Baltā suņa>[ Argo ] ......
Negatīv,kad tas bija?Es pa Burtniekiem tusēju no 73.līdz kādam 76.Un manā laikā Balto Suni nodeva ekspluatācijā!Pats piedalījos atklāšanā.Laimdotas kojas pretī pa logu.Kad tur kāds būtu izkritis pa logu gan nedzirdēju.Droši vien,citos gados.
es pa Burtniekiem no 1975 -78, tad armija , atgriešanās utt. no Burtnieku 2a, jau arī izkrita 77-ajā, tam viss beidzās normāli. letālais kritiens Laimdotas kojās bija 1983-ajā, tajā pašā gadā vēl viens kritiens, bet jau Upīša ielas kojās, no ceturtā stāva, 12 dienas reaminācija, pamazām atgriezās apritē ....., sarakstu vēl varētu turpināt, bet tas neattiektos uz 17. novembri ....