forum.gif
gleznu fotograafeeshana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / gleznu fotograafeeshana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.11.11 16:12
 citēt
kad gleznas fotograafee - tam pieiet kaut kaa savaadaak nekaa kad parasti fotograafee?
pieziime - baigi gruuti kraasas dabuut kaa gleznaa...
Publicēts: 17.11.11 17:40
 citēt
(ar gruzīnu akcentu):А провокаторов расстрелять!

:)
Publicēts: 17.11.11 18:04
 citēt
Publicēts: 17.11.11 21:34
 citēt
nav jau briinums, ka taas kraasas tik viegli nevar dabuut no gleznas kaa gleznaa ir...
nez tikai kaapeec, kad kaut ko citu fotograafee, tad nav tik sarezhghiita pieeja???
Publicēts: 17.11.11 23:08
 citēt
bikmanis:nav jau briinums, ka taas kraasas tik viegli nevar dabuut no gleznas kaa gleznaa ir...
nez tikai kaapeec, kad kaut ko citu fotograafee, tad nav tik sarezhghiita pieeja???

Man viena māksliniece, kad parādīju rezultātu viņas gleznu reprodukcijām, aiz sajūsmas izsaucās, ka man sanākusi daudz labāka krāsu gamma kā viņa bija iecerējusi savos darbos...
Publicēts: 17.11.11 23:30
 citēt
Eltons:
bikmanis:nav jau briinums, ka taas kraasas tik viegli nevar dabuut no gleznas kaa gleznaa ir...

Man viena māksliniece, kad parādīju rezultātu viņas gleznu reprodukcijām, aiz sajūsmas izsaucās, ka man sanākusi daudz labāka krāsu gamma kā viņa bija iecerējusi savos darbos...

droši vien meistare izstādās Līvu laukumā vai kultūras namos da kkādās sociālo projektu ēkās.

Kaut gan man ar ir nācies krāpties ar reprodukcijām - ļoti *nikna* (vietējā mērogā) dāma pasūdzējās, ka viņai ir pāris bildes kas siltā apgaismojumā (vakara saule) izskatās labāk un kad nodemonstrēju, ka pēcapstrādē no *ideāla* wb pēc pelēkās kartes, varu braukt uz dajebkuru pusi, tad bij traki laimīga - izgrozītajiem variantiem nebij nekāda sakara ar *pareizo realitāti*, bet dāma sajūsmā, ka pirmo reizi reprodukcija *kā dzīva*

ja nobliež ar greizu wb un kamerā pārkruķītu kontrastu da krāsu piesātinājumu uzreiz - mok uzreiz *kā dzīva* :D
Publicēts: 17.11.11 23:44 labots
 citēt
Maris:
Eltons:

droši vien meistare izstādās Līvu laukumā vai kultūras namos da kkādās sociālo projektu ēkās.

:D

Ne gluži.
www.alla.korolova.eltons.lv...
Bildes manas, neko daudz neiespringu: pāris profoto falvas, gaismas kliedētāji, gaiša istaba, informatīvas bildes amerikas katalogiem.
Mājas lapa gan sen nav ne pabeigta ne atjaunota...
Ā, re ku viena izstāde (saimnieks bildēja ar ziepīti):
www.salaspils.lv...
Publicēts: 21.11.11 23:05 labots
 citēt
ja kadrā ietrāpa, ne tik smagi, ja jau reprodukcijas jātaisa, baigais jebatōrijs, īpaši, ja bildes eļļainas un reljefainas. polarizātōri un tā. krāsas visas principā nevar atveidot. vismaz, bildējot RGB. R+G+B=3. značit, ja visas krāsas riņķa līnijā ierakstās, tad atveidot var tās, kuras ierakstās ARĪ riņķa līnijā ievilkā 3-stūrī. :face-sad:
dakteri vēl skalas iesaka - labāk Kodaka - modaka, nekā no sovdepa laikiem saglabājušās. :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):