Sliktāks ne, drīzāk labāks, jo tehnoloģija un justēšana droši vien, ka labāk atstrādāta, kā bija krieviem. Es savu veco krievu objektīvu kolekciju neesmu pat pārbaudījis, jo slinkums iegādāties bajoneti.
Palasi šo, un tad padomā vai Tu to tiešām gribi. club.foto.ru... Pirms gadiem četriem-pieciem, kad to stiklu cilvēki, ne kosmonauti tirgoja, biju nopircis pa 40Ls, pamēģināju, portretus nebildēju, un pielietojums šim izrādījās nekāds. Pārdevu par tikpat...
pilns nets ar testiem, forumiem .... var atrast gan slavas dziesmas, gan rakstus, kuros nolīdzina līdz ar zemi. .... objektīva vērtību nevajadzētu pārspīlēt, bet to, ka tas ir diezgan interesants verķis, noliegt nevar. ir man tāds, pārdot pagaidām netaisos, gan vēl noderēs .... club.foto.ru... ....
Es tev ieteiktu citu variantu Jupiter-9 85mm M42 , NOPĒRC to var dabūt diezgan bieži ~25-45Ls robezas , JA PATĪK tad var medīt to 40-2 85/1,5 , es gan iesaku kādu Kīniešu walimex pro 85mm 1,4F IF Lens for Canon vai to pašu ar 101 variāciju nosaukumiem Varu droši pateikt 9 no 10 cilvēkiem NEPIEPATĪKĀS , tas ir ļoti specifisks stikls
Lunis:Es tev ieteiktu citu variantu Jupiter-9 85mm M42 , NOPĒRC to var dabūt diezgan bieži ~25-45Ls robezas , JA PATĪK tad var medīt to 40-2 85/1,5 , es gan iesaku kādu Kīniešu walimex pro 85mm 1,4F IF Lens for Canon vai to pašu ar 101 variāciju nosaukumiem Varu droši pateikt 9 no 10 cilvēkiem NEPIEPATĪKĀS , tas ir ļoti specifisks stikls
es esmu tas viens no 10 kam patiik forshs stikls. patiik kaa ziimee