"CIK ZINĀMS MAN - GRUPA IR NOKOMPLEKTĒTA - IESPĒJAMS, KA PASĀKUMS TIKS ATKĀRTOTS" "CIK ZINĀMS MAN - GRUPA IR NOKOMPLEKTĒTA - IESPĒJAMS, KA PASĀKUMS TIKS ATKĀRTOTS"
Armanda Grundmaņa meistarklase! Šo svētdien 20.11.2011. pulksten 14:00 notiks fotomākslinieka Armanda Grundmaņa meistarklase. Pieteikties meistarklasei pa tālruni ............... vai e-pastu ..................... 3 STUNDU PRAKTISKAIS DARBS: IDEJAS ĢENERĒŠANA KOMPOZĪCIJAS VEIDOŠANA FOTOPLENĒRS
PS: Diemžēl Fotoblog.lv atbildēt uz jautājumiem nevarēšu.
Armands G ar sava funktiera bīdīšanu un virzīšanu caur ērkšķaino ceļu vien pelna uzslavas Patīk cilveki kuri dara lietas PARLIECINOŠI lai kada joma tas būtu.
Nu redz es esmu 3 lielas izstādes uztasijis TIKAI ar vinām un joprojām man nepanīk viņas bildēt , bildēju pie iespejas joprtojām visas kuras pašas piesakās šim manas kolēģes senajam projektam un pieskās joprojām diezgan bieži. Esmu uzbildēji 150+ dažādas un katra ir DABAS MĀKSLASDARBS Taka šaka daba diez vai kļudās ar oiedvesmas objektu izveidi veselam dzimumam
kursh ta saka slikts iedvesmas objekts vien mazliet uzjautrina ka liela daļa ar ies tik lai dabuutu pezhukus pafocheet Reklaama dzekam straadaa, pirmstam uz draugu reekjina paceela reitingus tagad papluuks laurus un dabuus veel fanus un rezultaataa internetaa pavairosies skukjbildeetaaji (pienjemu ka 95% no meistarklases apmekleetaajiem buus gudrveidiigie).
Neinu kā citiem, bet man gan galīgi neskauž. Nesekoju Grundmaņa kunga daiļradei un šī žanra eksperti te jau atzīmeejušies. Man tā bilde plakātā liekas smieklīga: 1. - nepārprotama norāde ka "kailfoto" ir kājas plati paplestas (zinu zinu Haiduk ka Tev patīk, vari neuzsprāgt); 2. - manuprāt, bilde ir pretīga (un nevajag to pantiņu ka sieviete ir skaista plika) un no tā izriet - a kas - tā ir meistarklase pretīgu bilžu uzņemšanai? Tā teikt - eksluzīvi un cenzeeti. Man tas neizraisītu pārsteigumu, ja to taisītu mazais un komplekšainais Gudris...
Lūdzu, lūdzu - noargumentjiet man, ka šī bilde ir forša! Sameerīga un atbilstoši paredzeetajai meistarklasei! Labprāt uzklausītu, un ne es viens!
Bildes:Neinu kā citiem, bet man gan galīgi neskauž. Nesekoju Lutuma daiļradei un šī žanra eksperti te jau atzīmeejušies. .......
Vipār jau Lutumam ar Grundmani sakars tik tāds, ka esam čomi un sakrīt tas, ka esam Armandi - to, ka esam viens un tas pats cilvēks - NOP - tā tas gan nav
Bildes:Neinu kā citiem, bet man gan galīgi neskauž. Nesekoju Lutuma daiļradei un šī žanra eksperti te jau atzīmeejušies. .......
Vipār jau Lutumam ar Grundmani sakars tik tāds, ka esam čomi un sakrīt tas, ka esam Armandi - to, ka esam viens un tas pats cilvēks - NOP - tā tas gan nav
sorii - LABS iemesls piebilst, ka man riebjas visa taa niku padariishana. No sirds atvainojos! Un palaboshu augstaakmineeto Tevis piemineeshanu.
Vai Tu to diagnostiku veici kā medicīnas speciālists, jebšu kā bēdubrālis-pacients?...
P.S. Bet par tiem nikiem un dzimtēm laikam jāatzīst, ka man vairs nav īsti taisnība- ja agrāk īsti nevarēja saprast, kurā brīdī kurš "lācis" raksta, tagad vismaz ir atsevišķi runcītis un kaķenīte ("bildes" un "elīza..."...
Friidis:Vai Tu to diagnostiku veici kā medicīnas speciālists, jebšu kā bēdubrālis-pacients?...
P.S. Bet par tiem nikiem un dzimtēm laikam jāatzīst, ka man vairs nav īsti taisnība- ja agrāk īsti nevarēja saprast, kurā brīdī kurš "lācis" raksta, tagad vismaz ir atsevišķi runcītis un kaķenīte ("bildes" un "elīza..."...
es ceru, ka tagad vairs nekladzināsi stulbības pa kaktiem. Gan jau, ka vēl neksies Tev Elīzai atvainoties, bet tas jau cits stāsts.
Friidis:Vai Tu to diagnostiku veici kā medicīnas speciālists, jebšu kā bēdubrālis-pacients?...
es ceru, ka tagad vairs nekladzināsi stulbības pa kaktiem. Gan jau, ka vēl neksies Tev Elīzai atvainoties, bet tas jau cits stāsts.
Man nav problēmu atvainoties tieši Elīzai, ja esmu viņu netīšām aizvainojis! Bet par večiem, kas regulāri maina identitātes, gan nāk smīniņš...
Haiduks:
Paldies ... bet es varu būt rupš kā zemnieka vepris, Rupja kā zemnieku cūka vari būt tikai tu Ko darīt... locījumi dzimtēs to nosaka
Vai tiešām esi pārliecināts, ka šajā gadījienā niks atbilst reālai dzimtei?
Ja cilvēks te ir izvēlējies sieviešu dzimti- tad tas nozīmē kā tā viņa dveselei tuvāka, neatkarīgi no dzimuma. Kaut gan tas ir labāk, nekā Māris, par savām (heidy) domājot, bet uz mani rakstot- tādejādi pucējot sev spalvas un ķerot maksātspējīgos saviem kursiem... no kuriem... te jaf iepriekš forumos tika uzdots jautājums- kurš no viņa kursiem ir iznācis iemācīts DOMĀT, un kurš ir tapis par atzītu fotogrāfu???
Haiduk - atkal esi sācis vaidēt... drīz saksi baidēt un tad ar kaunu atkal muksi prom, un tad akal pirms pellespirts vilksies atpakalj? Pat Frīdim pietika vīrišķības atzīt ka ķļūdījies, Tikai Tu kā lupata ļurini tālāk...
Bildes:Haiduk - atkal esi sācis vaidēt... drīz saksi baidēt un tad ar kaunu atkal muksi prom, un tad akal pirms pellespirts vilksies atpakalj? Pat Frīdim pietika vīrišķības atzīt ka ķļūdījies, Tikai Tu kā lupata ļurini tālāk...
Un kāda tava darīšana??? Pielien- latvieša dabā jaf ir ielīst Neviens Mārim neliek aizskart mani.
Bet tagad atbildi par sevi Bildes Fotografēšanas pieredze: vairāk par 5 gadiem Fotoaparāta modelis: Dažādi Reģistrācijas datums: 13.10.2011 Cik reizes ar kaunu laidies no bloga (vai cik reizes esi izbannots), un kurš N-tais niks tev ir Wo te Frīdi ir tavs aizdomās turētais
Haiduk -izbanoja Tevi - biji jau ar satrakojies. Man nav vecā nika, jo nenacu pazemīgi lūgties lai to atjauno Ak Tevi nabadziņu kāds aizskar??? Nu pavaidi vēl... Gan jau kāds pažēlos...
Tagad vari gatavot jaunu atbildi. iepriekšejo tev prasīja 14 minūtes, as 4 reizes uz mana profila uzspiedi... domaju - kur Tu tur sēdi nabadziņš, laikam sarkans no dusmām un domā - ko tādu iznīcinosu uzrakstit... (it kā tas kādu interesētu)
Labi, lai iet Tavs vards pēdējais... miera jau neliksies...
Vaards:Haiduk -izbanoja Tevi - biji jau ar satrakojies. Man nav vecā nika, jo nenacu pazemīgi lūgties lai to atjauno Ak Tevi nabadziņu kāds aizskar??? Nu pavaidi vēl... Gan jau kāds pažēlos...
Tagad vari gatavot jaunu atbildi. iepriekšejo tev prasīja 14 minūtes, as 4 reizes uz mana profila uzspiedi... domaju - kur Tu tur sēdi nabadziņš, laikam sarkans no dusmām un domā - ko tādu iznīcinosu uzrakstit... (it kā tas kādu interesētu)
Uzņēmi laiku Kas par augstprātību- nenācu pazemīgi lūkties Par bannošanu- es ne reizi neesmu izbannots no bloga, bet tu divas reizes . Kad rakstīji: /laikam sarkans no dusmām un domā/ spogulī skatījies... vizuālo efektu ķēri Labi, paķēzījies, laidies vien savā aizgaldā, savādāk manis dēl 3šo reizi nabadziņu izbannos.
Kaadu es vakar no rīta Ogrē nobildēju OOO , Dabas mākslas darbs! Varēs likt pie vienas sienas ar Orhidejām tāds dabas brīnums. Nav brīnums ka publika jūk prātā no tādām Un karo gadu desmitiem IR VĒRTS! Jo vairāk viņas bildēju jo drošāk to jūtu un zinu