Bildes:es ceru, ka tagad vairs nekladzināsi stulbības pa kaktiem. Gan jau, ka vēl neksies Tev Elīzai atvainoties, bet tas jau cits stāsts.
Tiešām, roku uz sirds liekot, vari pateikt, ka nekad, nekad, nekad neesi no Elīzas profila pat nevienu burtiņu uzrakstījis? Neticu!
No pēdējā banna līdz 13.10.2011 no turienes vien rakstīja un Elizei kaunu taisīja Suns spalvu met, tikumu nemet- teksti jaf uzreiz parāda īsto rakstītāju... sākumā piedomā, bet kad uzsilst, tad tas pats vecais foršais puika vien ir
Haiduk, beidz murgot! Visi zin kāds Tu vaidētājs, melis un demagogs Elīza Tev varētu pati pateikt ko par Tevi domā, jo atšķirībā no manis ir satikusi arī dzīvajā. Gribi zināt???
Bildes:Haiduk, beidz murgot! Visi zin kāds Tu vaidētājs, melis un demagogs Elīza Tev varētu pati pateikt ko par Tevi domā, jo atšķirībā no manis ir satikusi arī dzīvajā. Gribi zināt???
Tāpēc jaf viņa stulbi neuzvedas, kā tu , ... be tu precīzi, kā sētas krancis, galvenais skaļi apriet, kaut gan pats esi plušķis
Maris:ir laimīgie kam dota spēja domāt - pārējiem šis iztrūkums ir kompensēts ar pārliecību, ka viņi zin.
par to var kašķēties, kuri tie «laimīgie»! bet tie, kuri zina tādēļ, ka viņiem viena māsiņa (elektriķis, santehniķis) teikusi (/cis) reizēm apjūk kā ezīši miglā, kad nejaudā iebraukt, kurš medicīnai tuvāk stāvošs - poliklīnikas apkopēja vai trakomājas sanitāre. nu, kad domas dalās. mani reiz darbā maketētāja - kaketētāja / sekretūte 3. reizi 2 nedēļu laikā nominēja par ģēniju. nu, tas man nekas jauns nebija, bet dabistiskas sikolōģiskas dabas intereses mudināts pajautāju, kā uz tādām domām nākusi. nu, stāsta man, ka TO (bet biju ko elementāru MS wārdā izdarījis, ko katram advancētam jūzerim, ja vien viņš prot lasīt, vaidzētu prast izdarīt!) nav varējis izdarīt pat Pēteris. nu, dabistiskas sikolōģiskas dabas intereses mudināts pajautāju, kas Pēteris. programmists esot - topošais programmēšanas ģēnijs. nu, dabistiskas sikolōģiskas dabas intereses mudināts pajautāju, kā viņa zina, ka Pēteris topošais programmēšanas ģēnijs. un zinko viņa man atbildēja!: «nu, cilvēki tā saka».