www.imaging-resource.com... Papēti šeit bildītes ar abiem blakus. Es parasti izvēlos "still life", tur var redzēt visu- krāsas. detalizāciju, dinamisko diapazonu arī, ja rūpīgi ieskatās. Pamaini ISO. Tikai neaizmirsti uzklikšķināt, lai atveras pilnais izmērs, citādi nav jēgas. Es ņemtu Canon.
No šiem diviem modeļiem es pirktu Canon 600D. Kāpēc? Tāpēc, ka es esmu kanonists un man jau ir visādi Canon sistēmas pričendāļi. Nezinu gan kā Tev šī atbilde varētu palīdzēt....
CerambyX:No šiem diviem modeļiem es pirktu Canon 600D. Kāpēc? Tāpēc, ka es esmu kanonists un man jau ir visādi Canon sistēmas pričendāļi. Nezinu gan kā Tev šī atbilde varētu palīdzēt....
varbūt liks aizdomāties, kādi aparāti ir citiem draugiem/radiem no kuriem var aizņemties vai lēti iegādaties pričendāļus
Mācies gramatiku, savādāk kļūsi/paliksi par muļķi. (Pareizo pasvītrot)
Bet no šīm ņemtu Nikon, jo D90 ir klasi augstāks korpuss- man riebj, kā mazie Canon sēž rokā. Tiesa, tu skaties pats. No Nikon pašlaik noderīgāk būtu ņemt D5100 ar šobrīd labāko APS-C sensoru.
Ja iepriekšējās kameras nav bijis, tad nekādus korpusus tu neizjutīsi.(turklāt, Rudewolf, 600D ir diezgan lielāks par visiem pārējiem XXXD). Ir bildēts ar to d90 un teikšu, ka 600D IR labāks. Turklāt pieklājīgi labāks.(i neminēšu filmēšanu kura saliek bezmaz visus nikonus).
betas-apsargs:Ja iepriekšējās kameras nav bijis, tad nekādus korpusus tu neizjutīsi.(turklāt, Rudewolf, 600D ir diezgan lielāks par visiem pārējiem XXXD). Ir bildēts ar to d90 un teikšu, ka 600D IR labāks. Turklāt pieklājīgi labāks.(i neminēšu filmēšanu kura saliek bezmaz visus nikonus).
betas-apsargs:Ja iepriekšējās kameras nav bijis, tad nekādus korpusus tu neizjutīsi.(turklāt, Rudewolf, 600D ir diezgan lielāks par visiem pārējiem XXXD). Ir bildēts ar to d90 un teikšu, ka 600D IR labāks. Turklāt pieklājīgi labāks.(i neminēšu filmēšanu kura saliek bezmaz visus nikonus).
nu pirmstam bija Nikon D60
Tad būs labi, d60 ir mazāks. (un ērtāks principā.) turklāt viņam ir foršai ekrāns kurš lokās visur un viskā.
erenpreis:Sveicinati... Gribetu pajautat kuru no kameram jus labak iegadatos vai kura labaka... Un kapec?
Bildes būs apmēram vienādas kvalitātes ziņā, bet saturiski ir atkarīgas no autora izdomas. Tā kā labāka ir tā kamera, kura smukāka vai tamlīdzīgi! Varbūt ņem rozā pentaksi!?