forum.gif
Nikon D90 jeb Canon 600D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon D90 jeb Canon 600D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.11.11 00:22
 citēt
Sveicinati... Gribetu pajautat kuru no kameram jus labak iegadatos vai kura labaka... Un kapec?
Publicēts: 20.11.11 00:41 labots
 citēt
www.imaging-resource.com...
Papēti šeit bildītes ar abiem blakus. Es parasti izvēlos "still life", tur var redzēt visu- krāsas. detalizāciju, dinamisko diapazonu arī, ja rūpīgi ieskatās. Pamaini ISO. Tikai neaizmirsti uzklikšķināt, lai atveras pilnais izmērs, citādi nav jēgas. Es ņemtu Canon.
Publicēts: 20.11.11 01:48 labots
 citēt
No šiem diviem modeļiem es pirktu Canon 600D. Kāpēc? Tāpēc, ka es esmu kanonists un man jau ir visādi Canon sistēmas pričendāļi.
Nezinu gan kā Tev šī atbilde varētu palīdzēt.... :face-grin:
Publicēts: 20.11.11 02:12
 citēt
CerambyX:No šiem diviem modeļiem es pirktu Canon 600D. Kāpēc? Tāpēc, ka es esmu kanonists un man jau ir visādi Canon sistēmas pričendāļi.
Nezinu gan kā Tev šī atbilde varētu palīdzēt.... :face-grin:

varbūt liks aizdomāties, kādi aparāti ir citiem draugiem/radiem no kuriem var aizņemties vai lēti iegādaties pričendāļus
Publicēts: 20.11.11 02:43
 citēt
"Nikon D90 jeb Canon 600D"

Mācies gramatiku, savādāk kļūsi/paliksi par muļķi. (Pareizo pasvītrot)

Bet no šīm ņemtu Nikon, jo D90 ir klasi augstāks korpuss- man riebj, kā mazie Canon sēž rokā. Tiesa, tu skaties pats. No Nikon pašlaik noderīgāk būtu ņemt D5100 ar šobrīd labāko APS-C sensoru.
Publicēts: 20.11.11 12:50
 citēt
Ja iepriekšējās kameras nav bijis, tad nekādus korpusus tu neizjutīsi.(turklāt, Rudewolf, 600D ir diezgan lielāks par visiem pārējiem XXXD). Ir bildēts ar to d90 un teikšu, ka 600D IR labāks. Turklāt pieklājīgi labāks.(i neminēšu filmēšanu kura saliek bezmaz visus nikonus).
Publicēts: 20.11.11 13:08
 citēt
betas-apsargs:Ja iepriekšējās kameras nav bijis, tad nekādus korpusus tu neizjutīsi.(turklāt, Rudewolf, 600D ir diezgan lielāks par visiem pārējiem XXXD). Ir bildēts ar to d90 un teikšu, ka 600D IR labāks. Turklāt pieklājīgi labāks.(i neminēšu filmēšanu kura saliek bezmaz visus nikonus).

nu pirmstam bija Nikon D60
Publicēts: 20.11.11 13:22
 citēt
erenpreis:
betas-apsargs:Ja iepriekšējās kameras nav bijis, tad nekādus korpusus tu neizjutīsi.(turklāt, Rudewolf, 600D ir diezgan lielāks par visiem pārējiem XXXD). Ir bildēts ar to d90 un teikšu, ka 600D IR labāks. Turklāt pieklājīgi labāks.(i neminēšu filmēšanu kura saliek bezmaz visus nikonus).

Tad būs labi, d60 ir mazāks. (un ērtāks principā.) turklāt viņam ir foršai ekrāns kurš lokās visur un viskā.
Publicēts: 20.11.11 13:34
 citēt
betas-apsargs:
erenpreis:

Tad būs labi, d60 ir mazāks. (un ērtāks principā.) turklāt viņam ir foršai ekrāns kurš lokās visur un viskā.

nu tas ar bija ka maz bonusiņš kapē ar man velk uz canon
Publicēts: 20.11.11 15:53
 citēt
nu tas ar bija ka maz bonusiņš kapē ar man velk uz canon

Tad jau noderīgāk būtu ņemt D5100, kā RudeWolf rakstīja - ar šobrīd labāko APS-C sensoru.
Bez tam lokās uzņem HD ... :)
Publicēts: 20.11.11 16:53
 citēt
ilmar7:nu tas ar bija ka maz bonusiņš kapē ar man velk uz canon

Tad jau noderīgāk būtu ņemt D5100, kā RudeWolf rakstīja - ar šobrīd labāko APS-C sensoru.
Bez tam lokās uzņem HD ... :)
Nu zini, tas sensors galīgi nav nekas primārs un par filmēšanu labāk būtu nerunājis, 600D ir trīsreiz labāks attēls.
Publicēts: 20.11.11 17:10
 citēt
erenpreis:Sveicinati... Gribetu pajautat kuru no kameram jus labak iegadatos vai kura labaka... Un kapec?

Bildes būs apmēram vienādas kvalitātes ziņā, bet saturiski ir atkarīgas no autora izdomas. Tā kā labāka ir tā kamera, kura smukāka vai tamlīdzīgi! Varbūt ņem rozā pentaksi!?
Publicēts: 20.11.11 17:12
 citēt
600D ir trīsreiz labāks attēls.

3 reiz labāks omes kaķa attēls priekš fotobloga? Apsarg, rādi piemēru, rādi klasi!!!
Publicēts: 20.11.11 17:33
 citēt
dolly-bird:
600D ir trīsreiz labāks attēls.

3 reiz labāks omes kaķa attēls priekš fotobloga? Apsarg, rādi piemēru, rādi klasi!!!

1.Mans kaķis!
2.Par mani nav runas, runa ir par manu viedokli.
3.Tas bij runāts par filmēšanu, lūdzu lasam kontekstu un necitējam frāzi, bet teikumu.
Publicēts: 20.11.11 17:51
 citēt

3.Tas bij runāts par filmēšanu,

Video sūkā VISI kanoni un nikoni, rullē 1 vietā. Pana, 2 vietā. Sony.
Publicēts: 20.11.11 17:52
 citēt
erenpreis:Sveicinati... Gribetu pajautat kuru no kameram jus labak iegadatos vai kura labaka... Un kapec?

Kur te kāds jautājums par video!? Apsargs gļučī?
Publicēts: 20.11.11 17:53
 citēt
dolly-bird:

Kādam aizgājies ciet, vaine?
Publicēts: 20.11.11 18:06
 citēt
betas-apsargs:
dolly-bird:
Kādam aizgājies ciet, vaine?

Labi, fig s toboi, Apsarg, iešu pārlasīt topiku! :)
Publicēts: 20.11.11 18:07
 citēt
Apsarg- aizgāju, pārlasīju topiku, par VIDEO ne vārda! Kam ir ciet?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):