forum.gif
Untouched
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Untouched
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.11.11 08:20
 citēt
Domāju, ka viena puse šamējo fotogrāfu bez "fotošopa" būtu ļoti viduvēji fotogrāfi.
Respektīvi, ''out of camera'' bildes būtu visai švakas. Uz īstiem meistariem tas neattiecas!
Publicēts: 21.11.11 08:24
 citēt
Ilgi domāji??
Publicēts: 21.11.11 08:26
 citēt
Fotouzņēmumu pēcapstrāde- gan digitālā, gan "darkrūmā"- ir neatņemama fotodarba radīšanas sastāvdaļa. Tāpat, kā pareiza ekspozīcija un kadrēšana.
Uz diletantiem un pseidofilozofiem tas neattiecas...:face-grin:
Publicēts: 21.11.11 08:35
 citēt
Tādu atbildi apmēra gaidīju - diletanti bez fotošopa būtu auzās - tādād, ka \seit pat ielikt nebūtu ko!!!
Publicēts: 21.11.11 08:38
 citēt
Asfalts:Tādu atbildi apmēra gaidīju - diletanti bez fotošopa būtu auzās - tādād, ka \seit pat ielikt nebūtu ko!!!

...man jau parasti patīk,ja cilvēks saprot par ko runā nevis gvelž galīgu tuftu :anger:
Publicēts: 21.11.11 08:39
 citēt
Vēlējos diskutēt par šo jautājumu - esmu pārliecināts, ka aptuveni 3 - 5% ir tikai reāli spējīgi out of camera bildes izsatādīt!
Publicēts: 21.11.11 08:44
 citēt
P.S. Pats esmu diletants, bet ar skatījumu...
Publicēts: 21.11.11 08:46
 citēt
Asfalts:Domāju, ka viena puse šamējo fotogrāfu bez "fotošopa" būtu ļoti viduvēji fotogrāfi.
Respektīvi, ''out of camera'' bildes būtu visai švakas. Uz īstiem meistariem tas neattiecas!

Es domāju, ka viņi vēl sūdīgāki būtu bez fotoaparāta. Bet nu, bez fotošopa, protams, ne bildi kvalitatīvi samazināt var, ne izdrukāt. Ja nu vienīgi no filmas...bet tās jau arhaiskas tehnoloģijas....
Publicēts: 21.11.11 08:47
 citēt
Asfalts:Vēlējos diskutēt par šo jautājumu - esmu pārliecināts, ka aptuveni 3 - 5% ir tikai reāli spējīgi out of camera bildes izsatādīt!

Man ir 5D (Canons), un no tā bildes nāk ārā uzreiz, ļoti smukas (importa kamera). Es neapstrādāju.
Publicēts: 21.11.11 08:48
 citēt
bet ar skatījumu...

Vari precizēt, ko nozīmē "skatījums"? Moš man arī tāds ir...
Publicēts: 21.11.11 08:59
 citēt
Es rēķinājos ar asu kritiku - saprotams paldies, bet par diletantu sevi gluži neuzskatu, gribēju atbildes, bet patiesas
Publicēts: 21.11.11 09:04
 citēt
Asfalts:Es rēķinājos ar asu kritiku - saprotams paldies, bet par diletantu sevi gluži neuzskatu, gribēju atbildes, bet patiesas

Eu, tu vispār filtrē bazāru, jeb tikai pats ar sevi uz pohām no rīta pačatot!? Es tev jautājumu uzdevu...
 citēt
Asfalts:Es rēķinājos ar asu kritiku - saprotams paldies, bet par diletantu sevi gluži neuzskatu, gribēju atbildes, bet patiesas
ieleic kaadu bildi, lai ir ko pakritizeet!
 citēt
dolly-bird:
bet ar skatījumu...

Vari precizēt, ko nozīmē "skatījums"? Moš man arī tāds ir...

Tas ir tad, kad dvēselē miers iestājas (ne visiem to saprast)...
Publicēts: 21.11.11 09:06
 citēt
Bildes:
ieleic kaadu bildi, lai ir ko pakritizeet!

Es ieliku pārīti
Publicēts: 21.11.11 09:07
 citēt
Asfalts:Es rēķinājos ar asu kritiku - saprotams paldies, bet par diletantu sevi gluži neuzskatu,
Asfalts:P.S. Pats esmu diletants,...

Jā, nu te viss skaidrs- alkohols!!!!
Publicēts: 21.11.11 09:08
 citēt

Tas ir tad, kad dvēselē miers iestājas .

Man visu laiku ir miers dvēselē.

Zaibisj, značit esmu čalis ar olām (skatījumu)!!!
Publicēts: 21.11.11 09:12
 citēt
aplūkoju "galeriju", pilnīgi piekrītu, fotošopu nevajag, bildes drukāt pa taisno no atmiņas kartes, fotoaparātam displeju atslēgt, baterijas izņemt arīdzan.
Publicēts: 21.11.11 09:20
 citēt
Ja tu uzsver šo vārdu [Zaibisj], tad diez vai...
Publicēts: 21.11.11 09:24
 citēt
viencmuzikanc:aplūkoju "galeriju", pilnīgi piekrītu, fotošopu nevajag, bildes drukāt pa taisno no atmiņas kartes, fotoaparātam displeju atslēgt, baterijas izņemt arīdzan.

Tas izklausās pēc padošanās
Publicēts: 21.11.11 09:25
 citēt
Pietiek DZERT!
Publicēts: 21.11.11 09:38
 citēt
Šampi 0.2 par latu paņēmu, tā taisnība
Publicēts: 21.11.11 09:43
 citēt
dolly-bird:

Eu, tu vispār filtrē bazāru, jeb tikai pats ar sevi uz pohām no rīta pačatot!? Es tev jautājumu uzdevu...

Filtrēju, un Tev labu veselību novēlu!
Publicēts: 21.11.11 09:45
 citēt
Sanāca uzkāpt uz varžacs dažiem, bet īstenie veči tā arī klusi nosmīnēja. Es saprotu, ka neesmu jūsu lokā...
Publicēts: 21.11.11 09:54
 citēt
a kaa tu te taas bildes dabuuji neapstraadaatas???:face-grin:
Publicēts: 21.11.11 09:56
 citēt
Vavers:a kaa tu te taas bildes dabuuji neapstraadaatas???:face-grin:

Viņš salika mozaīku - pikselis pie pikseļa un tiek iegūts šedevrs (skatīt viņa profila bildi).
Publicēts: 21.11.11 10:01
 citēt
...man jau sāk mākt aizdomas,ka šeit kāds no agrāk izbanotiem mēģina apzināti tēlot muļķi. :anger:
Publicēts: 21.11.11 10:05
 citēt
Jolan:...man jau sāk mākt aizdomas,ka šeit kāds no agrāk izbanotiem mēģina apzināti tēlot muļķi. :anger:

Šī nodarbe pēdējā laikā te kļūst gana populāra...::face-wink:
Publicēts: 21.11.11 10:08 labots
 citēt
Nemāku lasīt :D
Publicēts: 21.11.11 10:16
 citēt
Mana profila bilde ir vismaz 80% Shadows mīnusota, bet gribēju zināt par Jums profiem!
Publicēts: 21.11.11 10:16
 citēt
Cik garlaicīgi. Pat negribas oponēt.
Publicēts: 21.11.11 10:18
 citēt
A ko tur oponēt.... lai jau Doktors Džekils padiskutē ar Misteru Haidu :D
Publicēts: 21.11.11 10:22
 citēt
žēl man šīs diskusijas aizsācējs... grūti cilvēkam...
Publicēts: 21.11.11 10:24
 citēt
Domāju tā - ka BRIGTNESS, COLOUR, CONTRAST, SHARPNeSS ir tie parametri, kurus var bīdīt, bet ja bīdi citus - taisi mākslu vai esi leilais nekas... RespEktīvi bildi var arō uzpūst ar fotošopu?
Publicēts: 21.11.11 10:28
 citēt
Jolan:...man jau sāk mākt aizdomas,ka šeit kāds no agrāk izbanotiem mēģina apzināti tēlot muļķi. :anger:

Nē neesmu nakad izbanots šEit\
Publicēts: 21.11.11 10:29
 citēt
Man dvēsele kliedz - būs daži kas to sapratīs!
Publicēts: 21.11.11 10:32
 citēt
Asfalts:Domāju tā - ka BRIGTNESS, COLOUR, CONTRAST, SHARPNeSS ir tie parametri, kurus var bīdīt, bet ja bīdi citus - taisi mākslu vai esi leilais nekas... RespEktīvi bildi var arō uzpūst ar fotošopu?

mākslas darbu var arī paintā uztaisīt no nekā... Nav tādi ierobežojumi ar ko strādā... galvenais ir rezultāts.

Izņēmums "tehniskā" dokomentēšana, kā piemēram reprodukcijas. Tāpat arī dabas fotogrāfiem, kas bildē zvēriņu, neētiksi veikt manipulācijas (kolāžas utt), jo tur tomēr ir svarīgi konkrēto īpatni parādīt dabiskā vidē.

Pat dokomentālajā foto fotogrāfi parāda savu viedokli un ar dažādiem fotogrāfiskiem paņēmieniem uzsver to!

P.S. Cik saprotu autoram ir vēlme "padiskutēt" pēc smagas alkahola lietošanas svētkos...
Publicēts: 21.11.11 10:34 labots
 citēt
Asfalts:Man dvēsele kliedz - būs daži kas to sapratīs!

Strādāju ceļu būvē par laboratorijas vadītāju. Visu laiku testējam asfaltus. Varu godīgi pateikt - tev nav dvēseles un tā nevar kliegt.

Lai gan nenoliegšu, vārdu salikums "Asfalts un Dvēsele" jau nedaudz pavelk uz Čaka dzeju. Piemēram, bija tāda dzejoļu sērija "Sirds uz trotuāra" (Google tavs draugs un dvēseles slāpes tiks remdētas).
Publicēts: 21.11.11 10:34
 citēt
Asfalts:Man dvēsele kliedz - būs daži kas to sapratīs!

Iknvizīcijai ar nebij svarīgi vai cilvēks tic dievam, bet gan tas vai vienmēr ir ievērojis un izpildījis visus reliģiskos kanonus...
Publicēts: 21.11.11 11:11
 citēt
palas\īsiet šo jums žoklis atkārsies
tv.tainam.net...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info: