forum.gif
FotoKompozīcijas kursi Rīgā 2
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / FotoKompozīcijas kursi Rīgā 2
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.11.11 20:48
 citēt
Labvakar!

Pirmās klausītāju grupas veiksmīgi ir nofinišējušas, bet daži mazliet nokavēja uz pirmo pieteikšanos, tādēļ, ja būs interesenti, varētu nokomplektēt vēl vienu piegājienu (sākums šo ceturtdienu, vai nākošo ceturtdienu, kā novienosimies).

Par kursu programmu sīkāk šeit:

grinbergs.weebly.com...

Visa kursa cena 60LVL
Publicēts: 21.11.11 20:50
 citēt
Laukoņi par šamo cenu,...aiziet uz krogu!Galva nav kompūters,pieci procenti tikai paliek,Labākiem!:)
Publicēts: 21.11.11 20:53
 citēt
AGNOS:Laukoņi par šamo cenu,...aiziet uz krogu!Galva nav kompūters,pieci procenti tikai paliek,Labākiem!:)

Labi jau labi,ietu ,bet uz nomaksu,pēc zapriekšēja zertifikāta!
Publicēts: 21.11.11 21:05
 citēt
jā akadēmiskā stunda sanāk 3.76 - maz nav... kā puse no braukšanas nodarbībām "B" kategorijai

(+ parasti jau maksā divos piegājienos)
Publicēts: 21.11.11 21:12
 citēt
Maris:jā akadēmiskā stunda sanāk 3.76 - maz nav... kā puse no braukšanas nodarbībām "B" kategorijai

Graudā?:)
Publicēts: 21.11.11 21:15
 citēt
AGNOS:
Maris:jā akadēmiskā stunda sanāk 3.76 - maz nav... kā puse no braukšanas nodarbībām "B" kategorijai

:) sadala 2 piegājienos uz pirmo un cetutro nodarbību - 3 nedēļas sanāk starpā.
Publicēts: 21.11.11 21:17
 citēt
Beidz kūdīt,var mani no Darba pašpūst ..:(
Publicēts: 22.11.11 10:51
 citēt
AGNOS:Beidz kūdīt,var mani no Darba pašpūst ..:(

Smiltene tak tālu + kas Tev par stāžu aiz muguras - nez vai pasākums *ceļesoobraznijs* :)
Publicēts: 22.11.11 11:02
 citēt
Tā višs ir,bet nu stāžš neliecina par kaut ko zinošu!:face-wink:
Publicēts: 22.11.11 11:41
 citēt
AGNOS:

Mēģini sarunāt Baudā! :big_smile:
Publicēts: 22.11.11 12:25
 citēt
Kur un cikos notiek kursi, un kā notiek pieteikšanās?
Publicēts: 22.11.11 12:25
 citēt

Nav svarīgi daudz vai maz, bet gan tas ka lielākā daļa nemaz negrib mācīties.... uzreiz grib ražot šedevrus.
Un daļa no tiem, kas piedalās kursos vēlās, lai iedod gatavu šedevru recepti, nevis paši domāt.
Publicēts: 22.11.11 12:38
 citēt
kruzulis:Kur un cikos notiek kursi, un kā notiek pieteikšanās?

ceturtdienu vakaros 18.30 - pieteikties PZ vai pa mailīti kas linkā.

Luxferre: Nav svarīgi daudz vai maz, bet gan tas ka lielākā daļa nemaz negrib mācīties.... uzreiz grib ražot šedevrus.
Un daļa no tiem, kas piedalās kursos vēlās, lai iedod gatavu šedevru recepti, nevis paši domāt.

Man jau grupas maziņas - *lielākajai daļai* lekcijas nekādi nevaru nolasīt. + pārmetumi, ka aicinu kursantus kā īpaši domāt, nebūs patiesi - kursi sastāv no elementāru shēmu, izteiksmes līdzekļu paraugu virknes kurai cauri izvilkta vadlīnija, kura parāda šo izteiksmes līdzekļu saikni ar elementārām pamatlietām. Bez abstrakcijām.

Nu labi *radošajās metodēs* domāšanas pieeja ir neierasta - bet ļoti loģiska.
Publicēts: 22.11.11 12:44
 citēt
Māri, a par manu lūgumu atceries? :shame:
Publicēts: 22.11.11 12:49
 citēt
Izlasīju programmu... nemācēju atrast kursu norises vietu. Kur Rīgā?
Publicēts: 22.11.11 13:09
 citēt
tusne:Māri, a par manu lūgumu atceries? :shame:

Jā - kā braucu uz Rīgu ar auto, tā paņemu Tavu skolasbilžu rulli/ļus

noveerotaaja:Izlasīju programmu... nemācēju atrast kursu norises vietu. Kur Rīgā?

Nosūtīju ziņu
Publicēts: 22.11.11 13:17
 citēt
Maris:Jā - kā braucu uz Rīgu ar auto, tā paņemu Tavu skolasbilžu rulli/ļus
un kur tad paliek zvans draugam? lai esmu par to informēta? :D
Publicēts: 22.11.11 15:34
 citēt
Maris:

Man jau grupas maziņas - *lielākajai daļai* lekcijas nekādi nevaru nolasīt. + pārmetumi, ka aicinu kursantus kā īpaši domāt, nebūs patiesi - kursi sastāv no elementāru shēmu, izteiksmes līdzekļu paraugu virknes kurai cauri izvilkta vadlīnija, kura parāda šo izteiksmes līdzekļu saikni ar elementārām pamatlietām. Bez abstrakcijām.

Nu labi *radošajās metodēs* domāšanas pieeja ir neierasta - bet ļoti loģiska.

Neizteicu nekādu kritiku Taviem kursiem kā tādiem, tik garāmejot iespamoj...
Publicēts: 22.11.11 23:43
 citēt
luxferre: Neizteicu nekādu kritiku Taviem kursiem kā tādiem, tik garāmejot iespamoj...

nē, nē es to par pilnīgi cita topika atklāto tēmu - ka es zombējot ar apgrieztu domāšanu - joks - tie kas bij zin, ka situācija skumja - nekādas mistikas, saldkaislas vīzijas un citu jauku lietu :)
Publicēts: 22.11.11 23:46
 citēt
Maris:
luxferre: Neizteicu nekādu kritiku Taviem kursiem kā tādiem, tik garāmejot iespamoj...

nē, nē es to par pilnīgi cita topika atklāto tēmu - ka es zombējot ar apgrieztu domāšanu - joks - tie kas bij zin, ka situācija skumja - nekādas mistikas, saldkaislas vīzijas un citu jauku lietu :)

Ot, ot.. ļoti der tikai tiem, kuri vai nu zin, ko grib bildēt, vai kādreiz zinās, ko gribēs bildēt...
Tiem, kas "ko redz, to kniebj", tiem ir nedaudz mazāks ieguvums... :) Bet ieguvums ir.
Publicēts: 22.11.11 23:55
 citēt
Bzh, kuri tie pedeejie ir?;-)
Publicēts: 22.11.11 23:58
 citēt
dansiga:Bzh, kuri tie pedeejie ir?;-)

Kā kuri? Es!! :D
Publicēts: 23.11.11 00:07
 citēt
Bzh:
dansiga:Bzh, kuri tie pedeejie ir?;-)

Kā kuri? Es!! :D
es ar! :D
Publicēts: 23.11.11 00:21
 citēt
tiem kuri saštuko ko kniebt -tie ierauga, ka viņu saštukojumi arī dabā pozicionējas - bez visiem inscenējumiem :)
Publicēts: 23.11.11 00:26
 citēt
maris, nuuu .... te jau vareetu pastriideeties - par tiem insceneejumiem .. dabaa ...
Publicēts: 23.11.11 00:41
 citēt
dansiga:maris, nuuu .... te jau vareetu pastriideeties - par tiem insceneejumiem .. dabaa ...

tur nav ko daudz štukot..., ja liekās, ka bilde par tukšu, iekopē pa stūriem papardes lakstus...
Publicēts: 23.11.11 00:44
 citēt
Maris:tiem kuri saštuko ko kniebt -tie ierauga, ka viņu saštukojumi arī dabā pozicionējas - bez visiem inscenējumiem :)

Tas ir tādā ideālā pasaulē, kad mēs zinām, ko gribam un tad vai nu gaidam, kamēr tas realizējas, vai piepalīdzam, lai realizējas ātrāk... :)
Manā pasaulē ir tā, ka es, neko ļaunu nenojaušot, brienu pa ielu (pļavu, kalnu, upi vai citu brienamu vietu), pamanu, manuprāt interesantu sižetu, un bliežu. Vienu, otru, simtu trešo kadru. Bet kaut drusku analizēt (jo aplūkojot sakniebto, vēljoprojām ir kniebšanas laika emocijas) esmu spējīgs tikai tad, kad skatos mājās uz ekrāna. Un tad sākās problēmas, jo, pēc labas bildes kanoniem, vajadzēja pietupties vai paspert 3 soļus pa labi un iekļaut kadrā visu vistu, nevis tās seksti atstāt aiz kadra :)
Skaidrs, ka šobrīd mazāk dinamiskiem sižetiem es varu(es ceru, ka es varu), vismaz kaut ko no saklausītā pielietot jau apskatoties bildi mazajā fotoaparāta ekrānā, bet ar dinamiskākiem sižetiem tik un tā būs problēmas. (Zinu, zinu. Mērķis - nobildēt kaut ko foršu, ir pārāk nenoteikts, lai gūtu jebkādus panākumus) :)
Publicēts: 23.11.11 00:45
 citēt
negatIvs: tur nav ko daudz štukot..., ja liekās, ka bilde par tukšu, iekopē pa stūriem papardes lakstus...
Tu gan kārtīgi seko dansigas daiļradei! :D
Publicēts: 23.11.11 00:50
 citēt
tusne:
negatIvs: tur nav ko daudz štukot..., ja liekās, ka bilde par tukšu, iekopē pa stūriem papardes lakstus...
Tu gan kārtīgi seko dansigas daiļradei! :D

tā neatgriezeniski iegraužas atmiņā
img.fotoblog.lv...
Publicēts: 23.11.11 00:50 labots
 citēt
dansiga:maris, nuuu .... te jau vareetu pastriideeties - par tiem insceneejumiem .. dabaa ...

nevar pastrīdēties - ta ir realitāte - inscenējums:

img.fotoblog.lv...

un *daba* kas piespēlē citu *akcentcilvēku* pēc 20 min - netrennēsi savu skatījumu - nekad to nepiefiksēsi

img.fotoblog.lv...

nu te vairāki varianti:

grinbergs.weebly.com...

tāpat ar šitais:

grinbergs.weebly.com... un šitais:

grinbergs.weebly.com...

grinbergs.weebly.com...

utt - nekada inscenejuma - nedomāsi par kadru inscenējumos - mūzam daba neieraudzīsi
Publicēts: 23.11.11 00:58
 citēt
Bzh:
Maris:tiem kuri saštuko ko kniebt -tie ierauga, ka viņu saštukojumi arī dabā pozicionējas - bez visiem inscenējumiem :)

Tas ir tādā ideālā pasaulē, kad mēs zinām, ko gribam un tad vai nu gaidam, kamēr tas realizējas, vai piepalīdzam, lai realizējas ātrāk... :)
Manā pasaulē ir tā, ka es, neko ļaunu nenojaušot, brienu pa ielu (pļavu, kalnu, upi vai citu brienamu vietu), pamanu, manuprāt interesantu sižetu, un bliežu. Vienu, otru, simtu trešo kadru. Bet kaut drusku analizēt (jo aplūkojot sakniebto, vēljoprojām ir kniebšanas laika emocijas) esmu spējīgs tikai tad, kad skatos mājās uz ekrāna. Un tad sākās problēmas, jo, pēc labas bildes kanoniem, vajadzēja pietupties vai paspert 3 soļus pa labi un iekļaut kadrā visu vistu, nevis tās seksti atstāt aiz kadra :)
Skaidrs, ka šobrīd mazāk dinamiskiem sižetiem es varu(es ceru, ka es varu), vismaz kaut ko no saklausītā pielietot jau apskatoties bildi mazajā fotoaparāta ekrānā, bet ar dinamiskākiem sižetiem tik un tā būs problēmas. (Zinu, zinu. Mērķis - nobildēt kaut ko foršu, ir pārāk nenoteikts, lai gūtu jebkādus panākumus) :)

tas ir lieliski, ka redzi, ka varēja - *zemāk*, *platāk*, *pa labi* utt - iesēdīsies pasa atmiņā - biežāk parādīsies veiksmīgie kadri atmiņas kartē - nu tak nevienam mums nav TIKAI šedevri - bet čekojot sakarības ar izteiksmīgām kartiņām mums vieglāk tās atrast dabā
Publicēts: 23.11.11 01:04
 citēt
negatIvs:
tusne:u gan kārtīgi seko dansigas daiļradei! :D

[url=http://img.fotoblog.lv/558/808/900.jpg

tajaa]http://img.fotoblog.lv/558/808/900.jpg

tajaa[/url] bildee NEKAS nav klonets!!!!
Publicēts: 23.11.11 01:17
 citēt
dansiga:
negatIvs:
[url=http://img.fotoblog.lv/558/808/900.jpg

tajaa]http://img.fotoblog.lv/558/808/900.jpg

tajaa[/url] bildee NEKAS nav klonets!!!!

mēs jau nerunājam te par to kurš kartiņas gabaliņš, vai visa kartiņa kā uzmuļļāta grafiskajā redaktorā, bet par VISU kartiņu NO DABAS.
Publicēts: 23.11.11 01:18
 citēt
Maris:
dansiga:
tajaa bildee NEKAS nav klonets!!!!

mēs jau nerunājam te par to kurš kartiņas gabaliņš, vai visa kartiņa kā uzmuļļāta grafiskajā redaktorā, bet par VISU kartiņu NO DABAS.

Nuu - a kas tajaa "kartinjaa" nav no dabas?
Publicēts: 23.11.11 01:26
 citēt
dansiga:
Maris:

Pilnīgi un absolūti nekas - ne Tu to garāmejot nobildēji ne nabaga meitenes bij zilā krāsā - simtprocentīgs lauku pašdarbības feiks - kautko, beztolkā, sarunā iepozēt + pēčāk saļurkā zilu grafiskajā redaktorā

pameģini atsķirt no kartiņas kas veidojas neatkarīgi....
Publicēts: 23.11.11 01:27
 citēt
mūsu cīņu biedre - stings img5.fotoblog.lv... , ar IPhone uzņēma ...... patīk tā bilde, varēja gūt lielāku atsaucību ......
Publicēts: 23.11.11 01:29
 citēt
Maris:
dansiga:

Pilnīgi un absolūti nekas - ne Tu to garāmejot nobildēji ne nabaga meitenes bij zilā krāsā - simtprocentīgs lauku pašdarbības feiks - kautko, beztolkā, sarunā iepozēt + pēčāk saļurkā zilu grafiskajā redaktorā

labi labi - tev taisniiba - origjinaalaa bilde dabiski bija pelekaaka .... net pavelkot dazhas kurves, panaacu shaadu toni .... UN?
Publicēts: 23.11.11 01:35
 citēt
negatIvs:mūsu cīņu biedre - stings img5.fotoblog.lv... , ar IPhone uzņēma ...... patīk tā bilde, varēja gūt lielāku atsaucību ......

nevarēja - nav ko knipsēt minoritāšu garā

dansiga:
Maris:

labi labi - tev taisniiba - origjinaalaa bilde dabiski bija pelekaaka .... net pavelkot dazhas kurves, panaacu shaadu toni .... UN?

bilde ar galvu ne kurvēm + lietojot to orgānu jau izvēloties ko bildēt :) piedod - es tāpat Tavs fans (ne par šo kartiņu)
Publicēts: 23.11.11 01:42
 citēt
Bzh:

*radošajās metodēs* bija punkts, ka ģenerējot idejas nevajag tām mirklī mesties virsū ar kritizējumu - tas ir *pēcprocess* - tapat brīvi klapē - *to ko redzi* - tapat ka ideju sarakstu vari skatīt *tokoredzi sabildēto* - pamanīsi veiksmes, neveiksmes, gandrīzveiksmes utt - nakamo (aiznakamo) reizi pamanīsi tās jau skatumeklētājā
Publicēts: 23.11.11 02:19
 citēt
jee jee jee - hali gali ..... dansiga lec uz vienas kaajas - Maris ir jamaas fans ;-))))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):