forum.gif
FotoKompozīcijas kursi Rīgā 2
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / FotoKompozīcijas kursi Rīgā 2
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.11.11 10:24
 citēt
Sludinājums mazliet par vēlu tika ielikts un visi nevar saorganizēties uz šodienu - attiecīgi noderbības sāksies nākamo ceturtdien 1. decembrī
Publicēts: 24.11.11 11:40
 citēt
Vai grupa ir jau nokomplektēta?
Publicēts: 24.11.11 12:08
 citēt
digitalite:Vai grupa ir jau nokomplektēta?

nē vietas vēl ir :face-smile:
Publicēts: 24.11.11 12:28
 citēt
Māri, gadījumā nav jau sācies tumšais laiks? :D
Publicēts: 25.11.11 09:58
 citēt
:)))) un nekadas atbildes? :)))
Publicēts: 25.11.11 10:02
 citēt
dansiga:maris, nuuu .... te jau vareetu pastriideeties - par tiem insceneejumiem .. dabaa ...
Izskatās, ka viņi runā par ko citu un nevis par to kniebšanu
Publicēts: 25.11.11 12:55
 citēt
ieskicē lūdzu pāris vārdos kursu formātu - spiediens vairāk uz teoriju vai praktisko?
Cik liela grupa?
Gadījumā, ja pēc pirmās lekcijas, saprotu, ka Tu man nepatīc un atsaku turpmāku dalību, ļoti dusmīgs būsi? :anger:
Publicēts: 25.11.11 13:01
 citēt
dansiga:
Maris:

Pilnīgi un absolūti nekas - ne Tu to garāmejot nobildēji ne nabaga meitenes bij zilā krāsā - simtprocentīgs lauku pašdarbības feiks - kautko, beztolkā, sarunā iepozēt + pēčāk saļurkā zilu grafiskajā redaktorā

pameģini atsķirt no kartiņas kas veidojas neatkarīgi....

labi labi - tev taisniiba - origjinaalaa bilde dabiski bija pelekaaka .... net pavelkot dazhas kurves, panaacu shaadu toni .... UN?
koroche Silvuci - tā ir Latgales Alekseja skola - nevajdzēja braukt ciemā un inficēties...
Publicēts: 25.11.11 13:06
 citēt
Girts:... pēc pirmās lekcijas, saprotu, ka Tu man nepatīc un atsaku turpmāku dalību, ļoti dusmīgs būsi? :anger:
jā, jā.. Maris izceļas ar īpašu dusmīgumu! :haha:
Publicēts: 25.11.11 13:11
 citēt
Bildes:
dansiga: labi labi - tev taisniiba - origjinaalaa bilde dabiski bija pelekaaka .... net pavelkot dazhas kurves, panaacu shaadu toni .... UN?
koroche Silvuci - tā ir Latgales Alekseja skola - nevajdzēja braukt ciemā un inficēties...

es nebraucu ciemaa - es garaam braucu ;-)))
Publicēts: 26.11.11 18:27
 citēt
Riebiga::)))) un nekadas atbildes? :)))

Tikko no Liepājas :) Ir jau diezgan tumšs.

Girts:ieskicē lūdzu pāris vārdos kursu formātu - spiediens vairāk uz teoriju vai praktisko?
Cik liela grupa?
Gadījumā, ja pēc pirmās lekcijas, saprotu, ka Tu man nepatīc un atsaku turpmāku dalību, ļoti dusmīgs būsi? :anger:

Kompozīcijā neliek bīdīt aplikatīvas figūras pa lapu - spiediens ir uz skaidrojumu par cilvēka/skatītāja uztveri un viņa ieradumiem kas šo uztveri veido + uz vizuāliem paņēmieniem kuri ļauj manipulēt ar skatītāja uztveri + šo paņēmienu *sarindošana* loģiskā virknē pakārtoti skatītāja pieradumiem un uztverei. Lirikas pasniedzamajā materiālā maz - shēmu un ilustrāciju daudz.

Radošajās metodēs pārsvarā praktiskas nodarbes, beigās strukturāls kopsavilkums to pielietošanā.

Grupa max 12 cilvēki (gan jau būs mazāk)

Nē es nedusmojos uz kursantiem - pasniedzējs jau cenšas izskaidrot vielu - personālijām neatliek laika - arī klausītājam, gudrošana par pasniedzēju, ir iracionāla pieeja mācībām :)
Publicēts: 26.11.11 19:03
 citēt
nav naudas,vai nav laika. Tā rādās,ka es tā arī noknipsēšu līdz mūža galam tā arī neko nejēdzot par kompeni:bad_egg:
Publicēts: 26.11.11 19:15
 citēt
Rolands66:nav naudas,vai nav laika. Tā rādās,ka es tā arī noknipsēšu līdz mūža galam tā arī neko nejēdzot par kompeni:bad_egg:

vot duraks;-ppp;-))))))))
Publicēts: 26.11.11 19:17
 citēt
dansiga:
Rolands66:nav naudas,vai nav laika. Tā rādās,ka es tā arī noknipsēšu līdz mūža galam tā arī neko nejēdzot par kompeni:bad_egg:

vot duraks;-ppp;-))))))))

var gadīties, ka nē ......... duraki ir tie, kuri vēl pēc n-tajiem kursiem, ne vella nejēdz .....
Publicēts: 26.11.11 19:19
 citēt
negatIvs:
dansiga: vot duraks;-ppp;-))))))))

var gadīties, ka nē ......... duraki ir tie, kuri vēl pēc n-tajiem kursiem, ne vella nejēdz .....

tu te nemuldi - ja Rolands nav gaajis nekaados kursos - znach duraks, ij basta;-pppp
Publicēts: 26.11.11 19:21
 citēt
Citi vada valsti neko nejēdzot no vadīšanas (no griešanas gan).
Publicēts: 26.11.11 19:22
 citēt
autodidakti pēc noklusējuma ir duraki.... :D
Publicēts: 26.11.11 19:25
 citēt
Sapper:autodidakti pēc noklusējuma ir duraki.... :D
amatieris=duraks
Publicēts: 26.11.11 19:27
 citēt
blaac:
Sapper:autodidakti pēc noklusējuma ir duraki.... :D
amatieris=duraks

amatieris nevienmeer i autodidakts/duraks uttt .... Profesionaalji arii meedz buut duraki!
Publicēts: 26.11.11 19:29
 citēt
dansiga:
blaac:matieris=duraks

amatieris nevienmeer i autodidakts/duraks uttt .... Profesionaalji arii meedz buut duraki!

tie jau ir profesionāli duraki .....
Publicēts: 26.11.11 19:31
 citēt
Nu man jau kompenes lekcijas ne psihiatriskā izmeklēšana - pēc šādiem verdiktiem jāgriežas citur.
Publicēts: 27.11.11 18:40
 citēt
Maris:

Nē es nedusmojos uz kursantiem - pasniedzējs jau cenšas izskaidrot vielu - personālijām neatliek laika - arī klausītājam, gudrošana par pasniedzēju, ir iracionāla pieeja mācībām :)

Domāju kategorijās - pasniegšanas stils un pasniegtais materiāls, kas būtiski ietekmē mācību kvalitāti - katram savas uztveres īpatnības un kas der vienam neder citam :)
Publicēts: 27.11.11 19:12
 citēt
Girts:
Maris:

Domāju kategorijās - pasniegšanas stils un pasniegtais materiāls, kas būtiski ietekmē mācību kvalitāti - katram savas uztveres īpatnības un kas der vienam neder citam :)

*Materiāls* ir kompozīcijas pamati, "mugurkauls" - te īsti nevarēs pielāgot teicienu *kas der vienam neder citam* - tikpat labi tad var teikt, ka "man NEDER reizrēķins'' vai "burtu atpazīšana nav priekš manis".

*stils*... :)... nezinu... kā, lai raksturo.... - "mierīgs" :)
Publicēts: 29.11.11 11:20
 citēt
Finiša taisne - parīt sākums, vēl pāris vietas ir

Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt