forum.gif
Ko tagad pensionāriem darīt :(
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ko tagad pensionāriem darīt :(
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.11.11 13:17
 citēt
BTW... Man šodien visu dienu zvana telefons par citu banku iespējamu aizvēršanu...visiem aizradu, ka par šādu baumu izplatīšanu mūsu valstī draud kriminālatbildība. Lielais brālis klausās, domājiet ko darat:)
Publicēts: 22.11.11 13:18
 citēt
imgfoto:BTW... Man šodien visu dienu zvana telefons par citu banku iespējamu aizvēršanu...
ai, tak kad parekss uz galu gāja, tad ar visāda baumas bija... tautai patīk muldēties....
Publicēts: 22.11.11 13:25
 citēt
ta jau tas ir...tikai ja izdomās, ka vajag paraugprāvu un tieši Tu patrapīsies(iespēja statistiski lielāka kā uzminēt loterijā 6no6), patīkami nebūs...:D
Publicēts: 22.11.11 13:28
 citēt
f-foto:Žēl Raimja (tā, kas Pauls). Bija šim Krāpjbankā 700 000 + Ls. Nu jau tikai 70 000.

jau kuro reizi... neveicas

domāju, ka viņam ta pat ir pagrūti notērēt to, kas ienākas par autoratlīdzībām, badu jau nemirs
Publicēts: 22.11.11 13:37
 citēt
Pie visa ir vainīga Lietuvas valdība, jo viņiem tagad Snoras pieder........ jāsāk piketi pie Lietuvas vēstniecības :big_smile:
Publicēts: 22.11.11 13:38
 citēt
f-foto:Žēl Raimja (tā, kas Pauls). Bija šim Krāpjbankā 700 000 + Ls. Nu jau tikai 70 000.

Es domāju ka viņam svarīgākais ir veselība pēc sirds operācijas nevis nauda......
Publicēts: 22.11.11 13:54
 citēt
Oliss:Pie visa ir vainīga Lietuvas valdība, jo viņiem tagad Snoras pieder........ jāsāk piketi pie Lietuvas vēstniecības :big_smile:

Tu uz reizi leišiem karu piesaki , es savas lõtgaļu vecenes ar sūdainiem mietiem saorganizēšu :)
Publicēts: 22.11.11 14:02
 citēt
Tante:Tu uz reizi leišiem karu piesaki , es savas lõtgaļu vecenes ar sūdainiem mietiem saorganizēšu :)
:haha:
Publicēts: 22.11.11 14:55 labots
 citēt
Ha! netikai pensionāri... arī es tur iekritu :bad_smile: palaidņi.

:bad_smile:

Vairs nebraukšu uz Lietuvu ēst čeburekus :D
Publicēts: 22.11.11 15:14
 citēt
dolldia:Ha! netikai pensionāri... arī es tur iekritu :bad_smile: palaidņi.

:bad_smile:

Vairs nebraukšu uz Lietuvu ēst čeburekus :D
lai Tu nemirtu badu, es Tev vienu varu nopirkt! :bad_smile:
Publicēts: 22.11.11 15:28
 citēt
Nē, nevajag :face-grin: liels paldies! nav jau tik traki
Publicēts: 22.11.11 15:47 labots
 citēt
Nesupratau, čeburekai yra lietuviškas nacionalinis valgis???
Publicēts: 22.11.11 15:56
 citēt
Schneider:Nesupratau, čeburekai yra lietuviškas nacionalinis valgis???

Īsti nezinu, itkā jau tas katupelis bija... cepelīns...
Bet čeburekus tur pārdod visās kafejnīcās :D
Publicēts: 22.11.11 16:02 labots
 citēt
Nu bet taču mūsu visās zabegalovkās arī populārākie ēdieni ir soļanka, šašlik un plov.
Tīri kā Smoļenščinas stacijas bufetes ēdienkarte - Šči-kotļeta-čaj.

Bet cepelīnus piedāvā arī Polijas ceļmalas krogā ABRO, tur es vienmēr ņemu viņu zupu Flaki un cepelīnus.
Publicēts: 22.11.11 16:36
 citēt
f-foto:
Oliss:

Kas to teica? Tu.
Tagad palasīsim, ko saka Pauls.
http://www.tvnet.lv/muzika/latvija/399635-laikraksts_paulam_nav_bijusi_sirds_operacija

Es tenku lapas nelasu, bet tu neesi vienīgais kurš uzskata ka operācija ir kad kaut ko griež, izņem, ieliek un šuj.......
Esi dzirdējis par lāzerķirurģiju?
Publicēts: 22.11.11 17:25 labots
 citēt
Es jau sen praktizēju šādu metodi

Bet tas ja nauda parādās, a tā, man nevienā bankā konta nava un jūtos ļoti labi...:face-wink:

Un ja pa nopietno tad kārtējo reiz pārliecinos par banku sistēmas neuzticamību, un tas nav tikai LV bet ari visā pasaulē, un nekad nevēršu kontu nevienā bankā.
Publicēts: 22.11.11 17:44
 citēt
chukmasoff:Es jau sen praktizēju šādu metodi

Bet tas ja nauda parādās, a tā, man nevienā bankā konta nava un jūtos ļoti labi...:face-wink:

Un ja pa nopietno tad kārtējo reiz pārliecinos par banku sistēmas neuzticamību, un tas nav tikai LV bet ari visā pasaulē, un nekad nevēršu kontu nevienā bankā.

Krievijas rubļi jau nav tā vērtīgākā nauda ko burkās glabāt ;)
Labāk ir naudu glabāt ne tikai vairāku banku kontos, bet arī dazādās valstīs :)
Publicēts: 22.11.11 17:46
 citēt
f-foto:
Oliss:

Dumšs tu esi vai arī izliecies, es interesējos par visu kas vairāk vai mazāk ar mani ir saistīts ;)
Publicēts: 22.11.11 18:33
 citēt
chukmasoff:

Un cik tur iekšā ir, aliņam pietiks?
Man gan liekas, ka RUR jāglabā 200 l bleķa mucās.
Publicēts: 22.11.11 20:08
 citēt
- kur naudu glabājat?
- zemes bankā 5 soļus aiz sausās atejas.
:big_smile:
Publicēts: 22.11.11 20:29
 citēt

Galīgi aplami... zemes bankā gulda zeltu un akmentiņus :D
Redzamais pūst, inflacējās un pa laikam mainās valsts iekārtas :D
Publicēts: 22.11.11 20:34
 citēt
Sakiet ko gribat,bet tādā stilā kapitālismam nav cerību izdzīvot!Cik tad ilgi cilvēciņi strādās un ik pa trīs gadiem viņiem visu sastrādāto rupji sakot nopizģīs?Lai nāk ķīnieši,lai nāk muzlimi ar šariata likumiem,kaut vai marsieši,bet šitā neies cauri!Tādā veidā turpinot, tiesiskuma koalīcijai ir liels risks tapt sasēdinātai uz spiciem mietiem tais pašās atejas bedrēs.Pūļa psiholoģija ir baisa lieta un arī vēsie piebaltieši var sākt skraidīt pa ielām ar plintēm!Incanti,kādus soļus šie spers?:anger:
Publicēts: 22.11.11 20:39
 citēt
Haiduks:

Galīgi aplami... zemes bankā gulda zeltu un akmentiņus :D
Redzamais pūst, inflacējās un pa laikam mainās valsts iekārtas :D

Ā,redz pareizi!Viens variants varētu būt,kad tās Čukmasova bankas sāks stipri izplatīties,var taču uztaisīt vieglu develvāciju,nu piemēram pa 30%.Protams stingri saskaņojot finansu sistēmas stabilizācijas soļus ar mūsu partneriem-aizdevējiem!
Publicēts: 22.11.11 20:57
 citēt
viecha: ...var taču uztaisīt vieglu develvāciju,nu piemēram pa 30%.

Tad viens rublis no Čukmasova bankas 2 sant vietā maksās 2,5 sant.:face-devil-grin:
Publicēts: 22.11.11 21:13
 citēt
f-foto:
Oliss: ;)

Tev pavaicāja precizēt divas lietas:
1)Atbildes ir: Jā/ nē/nezinu.
2) Cik tieši RD ir naudas komerbanku kontos, ja tu zini tik droši teikt par vienu Krājbankā?

1. Pats personīgi nebiju klāt, Bet ja Dr. Ģīlis saka JĀ tad es tam ticu;)
2. RD Krājbankā bija jeb ir nepilni 10 milj Ls
Publicēts: 22.11.11 22:10 labots
 citēt
Nu ko gan citu varēja sagaidīt no komjaunieša un bandītu urlas?!
Par iepriekšējo neaizskaramo šmuci i neizteikšos...
Uzraugi, bālēliņi atradušies... direktoriņš, rīkotājiņš... (c)Ceplis
Publicēts: 22.11.11 22:22
 citēt
haralds:- kur naudu glabājat?
- zemes bankā 5 soļus aiz sausās atejas.
:big_smile:
Man domāt, ka visdrošāk būtu nevis banknotēs, bet, piemēram, zeltā un nevis kaut kur "aiz" bet pa taisno sausās atejas bedrē :bad_smile:

viecha:Sakiet ko gribat, bet tādā stilā kapitālismam nav cerību izdzīvot! Cik tad ilgi cilvēciņi strādās un ik pa trīs gadiem viņiem visu sastrādāto rupji sakot nopizģīs? Lai nāk ķīnieši, lai nāk muzlimi ar šariata likumiem, kaut vai marsieši , bet šitā neies cauri! Tādā veidā turpinot, tiesiskuma koalīcijai ir liels risks tapt sasēdinātai uz spiciem mietiem tais pašās atejas bedrēs. Pūļa psiholoģija ir baisa lieta un arī vēsie piebaltieši var sākt skraidīt pa ielām ar plintēm! Incanti, kādus soļus šie spers?:anger:
Bija tak viens marsietis, Rimšēvica priekštecis :D
Publicēts: 22.11.11 22:30 labots
 citēt
Maisos nauda jāglabā....

Sieva pārrodas no komandējuma, ienāk dzīvoklī... viss tukšs, stūrī vīrs sēž...
- kur viss palicis?!
- pārdevu...
- un kur nauda?
- maisos!
- un tie maisi kur?
Vīrelis pavelk ar pirkstiem vaigus, lai lielos, piepampušos maisus zem acīm varētu labāk saskatīt:
- re kur!
Publicēts: 22.11.11 23:30
 citēt
Oliss:
Krievijas rubļi jau nav tā vērtīgākā nauda ko burkās glabāt ;)
Labāk ir naudu glabāt ne tikai vairāku banku kontos, bet arī dazādās valstīs :)

Kas kopējs krievu rublim, mārciņai un dolāram???? :P
Publicēts: 22.11.11 23:32
 citēt
Un vispār.... It's a Cry Bank :face-crying::face-crying::face-crying:
Publicēts: 22.11.11 23:36
 citēt
Publicēts: 22.11.11 23:41
 citēt
Dolāros vai Eiro arī var nebūt droši... varbūt juaņās?
Publicēts: 22.11.11 23:45
 citēt
Звонок из Лондона на латвийское радио: Вова Антонов просит поставить песню Р.Паулса "Миллион алых роз"
Publicēts: 22.11.11 23:51
 citēt
GunitaB:Звонок из Лондона на латвийское радио: Вова Антонов просит поставить песню Р.Паулса "Миллион алых роз"

ko tu tur uzrakstiji????:amazing::amazing::amazing:
Publicēts: 22.11.11 23:54
 citēt
GunitaB:Звонок из Лондона на латвийское радио: Вова Антонов просит поставить песню Р.Паулса "Миллион алых роз"

Žetons :)
Publicēts: 23.11.11 00:02
 citēt
Tante:

Žetons :)

o jā, piespraudīšu pie krūts :D
Publicēts: 23.11.11 00:09
 citēt

Nabaga Pauls. šamam s bankami nevezjot :D
Publicēts: 23.11.11 00:13
 citēt
A ko.. kur viņam prāts tādu čupu naudas vienā bankā glabāt??? kur skatās viņa finanšu padomdevēji??? :what:
Publicēts: 23.11.11 00:15
 citēt
tusne:A ko.. kur viņam prāts tādu čupu naudas vienā bankā glabāt??? kur skatās viņa finanšu padomdevēji??? :what:

Nākamo milijonu glabās sadalītu... :)
Publicēts: 23.11.11 00:19
 citēt
a kursh teica ka taa ir vinja vieniigaa nauda kas ir kraajbankaa!?!?!?!?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt