BTW... Man šodien visu dienu zvana telefons par citu banku iespējamu aizvēršanu...visiem aizradu, ka par šādu baumu izplatīšanu mūsu valstī draud kriminālatbildība. Lielais brālis klausās, domājiet ko darat
ta jau tas ir...tikai ja izdomās, ka vajag paraugprāvu un tieši Tu patrapīsies(iespēja statistiski lielāka kā uzminēt loterijā 6no6), patīkami nebūs...
Nu bet taču mūsu visās zabegalovkās arī populārākie ēdieni ir soļanka, šašlik un plov. Tīri kā Smoļenščinas stacijas bufetes ēdienkarte - Šči-kotļeta-čaj.
Bet cepelīnus piedāvā arī Polijas ceļmalas krogā ABRO, tur es vienmēr ņemu viņu zupu Flaki un cepelīnus.
Kas to teica? Tu. Tagad palasīsim, ko saka Pauls. http://www.tvnet.lv/muzika/latvija/399635-laikraksts_paulam_nav_bijusi_sirds_operacija
Es tenku lapas nelasu, bet tu neesi vienīgais kurš uzskata ka operācija ir kad kaut ko griež, izņem, ieliek un šuj....... Esi dzirdējis par lāzerķirurģiju?
Es jau sen praktizēju šādu metodi Bet tas ja nauda parādās, a tā, man nevienā bankā konta nava un jūtos ļoti labi...
Un ja pa nopietno tad kārtējo reiz pārliecinos par banku sistēmas neuzticamību, un tas nav tikai LV bet ari visā pasaulē, un nekad nevēršu kontu nevienā bankā.
chukmasoff:Es jau sen praktizēju šādu metodi Bet tas ja nauda parādās, a tā, man nevienā bankā konta nava un jūtos ļoti labi...
Un ja pa nopietno tad kārtējo reiz pārliecinos par banku sistēmas neuzticamību, un tas nav tikai LV bet ari visā pasaulē, un nekad nevēršu kontu nevienā bankā.
Krievijas rubļi jau nav tā vērtīgākā nauda ko burkās glabāt Labāk ir naudu glabāt ne tikai vairāku banku kontos, bet arī dazādās valstīs
chukmasoff:Es jau sen praktizēju šādu metodi Bet tas ja nauda parādās, a tā, man nevienā bankā konta nava un jūtos ļoti labi...
Galīgi aplami... zemes bankā gulda zeltu un akmentiņus Redzamais pūst, inflacējās un pa laikam mainās valsts iekārtas
Sakiet ko gribat,bet tādā stilā kapitālismam nav cerību izdzīvot!Cik tad ilgi cilvēciņi strādās un ik pa trīs gadiem viņiem visu sastrādāto rupji sakot nopizģīs?Lai nāk ķīnieši,lai nāk muzlimi ar šariata likumiem,kaut vai marsieši,bet šitā neies cauri!Tādā veidā turpinot, tiesiskuma koalīcijai ir liels risks tapt sasēdinātai uz spiciem mietiem tais pašās atejas bedrēs.Pūļa psiholoģija ir baisa lieta un arī vēsie piebaltieši var sākt skraidīt pa ielām ar plintēm!Incanti,kādus soļus šie spers?
Galīgi aplami... zemes bankā gulda zeltu un akmentiņus Redzamais pūst, inflacējās un pa laikam mainās valsts iekārtas
Ā,redz pareizi!Viens variants varētu būt,kad tās Čukmasova bankas sāks stipri izplatīties,var taču uztaisīt vieglu develvāciju,nu piemēram pa 30%.Protams stingri saskaņojot finansu sistēmas stabilizācijas soļus ar mūsu partneriem-aizdevējiem!
Tev pavaicāja precizēt divas lietas: 1)Atbildes ir: Jā/ nē/nezinu. 2) Cik tieši RD ir naudas komerbanku kontos, ja tu zini tik droši teikt par vienu Krājbankā?
1. Pats personīgi nebiju klāt, Bet ja Dr. Ģīlis saka JĀ tad es tam ticu 2. RD Krājbankā bija jeb ir nepilni 10 milj Ls
Nu ko gan citu varēja sagaidīt no komjaunieša un bandītu urlas?! Par iepriekšējo neaizskaramo šmuci i neizteikšos... Uzraugi, bālēliņi atradušies... direktoriņš, rīkotājiņš... (c)Ceplis
haralds:- kur naudu glabājat? - zemes bankā 5 soļus aiz sausās atejas.
Man domāt, ka visdrošāk būtu nevis banknotēs, bet, piemēram, zeltā un nevis kaut kur "aiz" bet pa taisno sausās atejas bedrē
viecha:Sakiet ko gribat, bet tādā stilā kapitālismam nav cerību izdzīvot! Cik tad ilgi cilvēciņi strādās un ik pa trīs gadiem viņiem visu sastrādāto rupji sakot nopizģīs? Lai nāk ķīnieši, lai nāk muzlimi ar šariata likumiem, kaut vai marsieši , bet šitā neies cauri! Tādā veidā turpinot, tiesiskuma koalīcijai ir liels risks tapt sasēdinātai uz spiciem mietiem tais pašās atejas bedrēs. Pūļa psiholoģija ir baisa lieta un arī vēsie piebaltieši var sākt skraidīt pa ielām ar plintēm! Incanti, kādus soļus šie spers?
Sieva pārrodas no komandējuma, ienāk dzīvoklī... viss tukšs, stūrī vīrs sēž... - kur viss palicis?! - pārdevu... - un kur nauda? - maisos! - un tie maisi kur? Vīrelis pavelk ar pirkstiem vaigus, lai lielos, piepampušos maisus zem acīm varētu labāk saskatīt: - re kur!