Pēc uzņēmuma likvidēšanas likuma pirmie naudu saņem tiem kuriem tas ir parādā, ja gadījumā to taisās likvidēt, tad visi savu naudu dabūs, tik daudz jau viņiem droši tur ir. (nevar gan zināt cik tad viņa prādā kreditoriem kuri jau visupirms tiek apmaksāti.) Betnulabi, Pauls gan pinķšķ. Hehe... tāpēc jāiet uz SEB'u lai viņa noietu pa burbuli es nezinu kam jānotiek. Superīga banka, viss ir čotka.
smartins:Man domāt, ka visdrošāk būtu nevis banknotēs, bet, piemēram, zeltā un nevis kaut kur "aiz" bet pa taisno sausās atejas bedrē
Tev pareizi domāt! zem sūdiem! bet tā pirmā vieta, kur professionāli KāGēBisti meklēs! vot tikai jābīstās, ka Zelts var kristies cenā, ja nu izkūst polos ledus un atrodās DH daudz! nu, svārstās cenas, jāpērk, kad lēts, jāpārdod, kad dārgs - kā te tie pideri reklamē - mācies pelnīt uz valūtas svārstībām - tikai Zelts drošāka padarīšana - ķīmiski inerts un ļepezdrību vislabāk vada - noder saimniecībā. Zelta krāni neapsūbē. tak ar pāris zelta zobiem un / vai gredzeniem nav ko niekoties. un tā чо-то неправдоподобно, ka valūtas tikai svārstīsies un visi pelnīs uz valūtas svārstīšanos un dzīvos ilgi un laimīgi - ēst takš gribēsies!
Lunis:Pensija vēl nav nāve, ar 50Ls dienā tak var tīr smuki izvilkt.
Pensija vēl nav nāve, bet tās mazums var izrādīties esam nāves cēlonis. es te lamāju pensionārus par to, ka strādā par tiem sūda 30÷50 Ls, kuru pietrūkst pie pensijas, lai nenosprāgtu badu, bet čisto pa cilvēciskam var viņus saprast. karroče, man domāt, jāboikotē bankas - vidējo sarēķinot, nekādi %-i sen nenāk, pats vari ieguldīt - ja nav daudz, polšā un lētajā desā! jāsaņerrā jaunieši, lai bankomātu šķirbās kožamgumijas salipina, lai automātus sadauza ar kazaskājām, lai bankām izbonzē logus un tā un tādā veidā.
Harald,jāboikotē bankas-tas ir vēl bīstamāks aicinājums nekā iet uz ielām ar kalašņikoviem rokās!Sistēmai bīstamāks.Mums,tatāriem,pie kājas kurš zaglēns iebrauc trubā,kurš cietumā,bet kurš aizlaiž uz salām.Bet nu tos,kam 50 lati ir izdzīvošanas jautājums,saprotams tāds cinisms nemaz nesmīdina.Un tādu cilvēku ir daudz un ne pie kā viņi nav vainojami.Man jau patika šorīt tāds sakarīgs vīrelis no fuktuka runāja.Viņš visnotaļ skaidri visu to šļuru apstāstīja.Ne tā kā Krūmane,bet visiem saprotami.Vienīgais tāda nesmuka izteiciena kā "nopizģīts" vietā tagad jāsaka"ir iestājusies ieguldījumu nepieejamība".
50 Ls paikai uz nenēļu varētu pietikt. A ko cilvēkam darīt, ja mašīnai skate 1. decembrī beidzas un vēl pirms tam caur servisu jāizbrauc? Tur tas viss pasākums bez pāris simtiem cauri neiet. Pluss vēl pilnu bāku uzpildīt maksā 50+ Ls. Nemaz nerunājot par citiem ieplānotiem lielākiem maksājumiem, kas šitā tiek aprauti.
smartins:50 Ls paikai uz nenēļu varētu pietikt. A ko cilvēkam darīt, ja mašīnai skate 1. decembrī beidzas un vēl pirms tam caur servisu jāizbrauc? Tur tas viss pasākums bez pāris simtiem cauri neiet. Pluss vēl pilnu bāku uzpildīt maksā 50+ Ls. Nemaz nerunājot par citiem ieplānotiem lielākiem maksājumiem, kas šitā tiek aprauti.
Nebija jau arī tā, ka krājbankas problēmas tā pēkšņi no zila gaisa uzradās. ja sekoja ziņām līdzi, tad jau vismaz gadu bija skaidrs, ka bankai ir lielas problēmas. pāris reizes tā no slēgšanas izvairījās tikai par mata tiesu.
smartins:50 Ls paikai uz nenēļu varētu pietikt. A ko cilvēkam darīt, ja mašīnai skate 1. decembrī beidzas un vēl pirms tam caur servisu jāizbrauc? Tur tas viss pasākums bez pāris simtiem cauri neiet. Pluss vēl pilnu bāku uzpildīt maksā 50+ Ls. Nemaz nerunājot par citiem ieplānotiem lielākiem maksājumiem, kas šitā tiek aprauti.
Nebija jau arī tā, ka krājbankas problēmas tā pēkšņi no zila gaisa uzradās. ja sekoja ziņām līdzi, tad jau vismaz gadu bija skaidrs, ka bankai ir lielas problēmas. pāris reizes tā no slēgšanas izvairījās tikai par mata tiesu.
Pieļauju, ka tikai es neko nesaprotu un citiem ar saprašanu ir labāk. Bet nemanīju neko tādu, kas liecinātu, ka Krājbanka grimst. Vēl vairāk, kā var runāt par gadu, ja naudas aizplūšana (šobrīd ir runa par 100mio) ir notikusi tikai augustā (tvnet, apollo).. Varbūt ir vēl kādas ziņas par citām bankām, kas arī slikti uzvedās un sponsorē akcionāru privātprojektus, un kurās turamos līdzekļus vajadzētu samazināt...
Jebkurā gadījumā, Krājbankas klients neesmu jau vairākus gadus.
Nu varbūt,ka tā.Bet galu galā vai tad visiem jābūt finansu tirgu pārzinātājiem un jābāžas iekšā visās tajās garlaicīgajās procentu padarīšanās?Ir desmitiem un simtiem lietu,kuras cilvēks pats nedara un par kurām īpaši neinterēsājas.Man ir līgums ar banku uz rokas un genug!Tur nav nekas teikts par "pēkšņu noguldījumu nepieejamību".Ir par forsmažoriem,bet ne par klaju fenderi no viņu puses.Kas man par daļu gar viņu sanāksmēm un pārskaitījumiem?
Uzprasiet man, izstāstīšu, ko darīt Šorīt pa radio visu paskaidroja, un visiem, kuriem >70000 Ls problēmu lielu nabūs. Savādāk ir firmām- tām tikai cerības uz pārpalikumiem, vai pat ne uz ko
smartins:Jebkurā gadījumā, Krājbankas klients neesmu jau vairākus gadus.
Atvadijos brīdī ka Snoras kļuva par Kontrolpaketes īpašniekiem , beigās pat vēl bišķi patesākos par nlielu summu pārdesmit Ls Man vispār patīk tiesāties ar visādiem loxiem par sikiem cipariem , Krajbanka liekas bija 15Ls , kautkādi % par kautko. Taga būs TELE 2 Kurš pēkšņi atcerējies ka es šim 2005 gadā esot palicis parada 0,27Ls kas nu esot apauguši ar % un esot 11.42Ls ATMIŅA atgriezusies: TIESĀŠOS poņķikom
viecha:Kas man par daļu gar viņu sanāksmēm un pārskaitījumiem?
nuka! es te a domāju - a tie pirdaki fuktukā, ja tasīja tādus jebaļņikus, itin kā ka tā banka pilnīgi negaidīti pa 1/125 s aizgājusi pa 3.14-pelēm! a ja es visas olas negribu vienā kurvī turēt, man sanāk 5-u banku izdarībām ļoti uzmanīgi jāseko līdz - excuse mois, tad man to jāievieš par pamatnodarbi un ja es to ieviešu par pamatnodarbi, tad nakui man tos bankas nahvostņikus barot - pats izdomāšu, kur ieguldīt kāpostu. nu, ja investīcija 100-ļa vai piecu apjomā nevienu nespēs uzbudināt, sametīšos ar kaimiņu Janku. a tā, ka algu mēnešiem un gadiem pārskaita uz sen tukšu iz-3.14-zdjītu banku, no kuras automāta dabūt ko laukā grūtāk, kā no miroņa pirdienu izspiest, man domāt, nedrīkstētu notikt. fktk.lv... www.pietiek.com...
Jolan:nesaprotu-ja pazuda 100 ļimaki,kāpēc no valsts vajag ņemt 200 ļimakus?
kamēr vienus 100 izmaksās, vēl 100 no-3.14-zdjīs! jādomā takš ja ne ilgtermiņā, tad vismaz vidējā termiņā!
Un īstenībā SKATĪTIES futeni , jo jumss taga ir SAVA futenes komada , variet jsuteis kā ZIEDOTĀJI 2011 года предприниматель Владимир Антонов приобрел английский футбольный клуб "Портсмут", играющий в чемпион-лиге.
Lunis:Un īstenībā SKATĪTIES futeni , jo jumss taga ir SAVA futenes komada , variet jsuteis kā ZIEDOTĀJI 2011 года предприниматель Владимир Антонов приобрел английский футбольный клуб "Портсмут", играющий в чемпион-лиге.
Portsmuta jau nu gan čempionu līgā nespēlē.. Diez, kādus idiotismus vēl Lunis izraks?
Nu jā,bet tie tenkotāji jau runā par FC Bournemouth un ka 50% akciju tur esot nopircis kaut kāds Djomins vai.Un Antonovam ar to otru jampampiņi šie iedevuši kurvīti jau pirms diviem gadiem!Jeb es ko nepareizi izlasīju tai linkā?Bornmuta cik zinu ir Cocacolas līgā tobiš otrajā pēc spēka,nu tur kur Gorkšs apmeties.
Oliss:Jāsāk aktīvi ražot palmas un jābrauc izrēķināties ar leišiem
Kāds no Latvijas politiķiem solījās leišus pamācīt, jo mums lūk esot pieredze. Pieredze ar Parex tiešām ir- kā nevajag darīt un leiši to ņem vērā. Neglābjot blēžus un neveiksminiekus, protams, cieš diezgan daudz cilvēku, bet viņus glābjot cietēju ir daudz vairāk - visi pārējie ar to pilnīgi nesaistītie cilvēki, būtībā visa valsts. Leiši ir malači, Latvijā divi līdzīgi tipiņi no iztukšotās bankas turpina saņemt fantastiskus procentus.