forum.gif
Ko tagad pensionāriem darīt :(
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ko tagad pensionāriem darīt :(
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.11.11 10:23
 citēt
:face-crying:
Publicēts: 22.11.11 10:25
 citēt
Tante! Tu arī kā pirmo reizi ar pīpi uz jumta:face-grin: Trīs litru banka ir vienīgā drošā banka:money:
Publicēts: 22.11.11 10:26
 citēt
Tante: :face-crying:

Nu takš satecini dzimtenīti, no rīta ierauj un visu dienu svētki!...:face-grin:
Publicēts: 22.11.11 10:32
 citēt
kas tad tie par zheelojamajiem pensionaariem, kam bankaa staav virs 100 000 eiriku???????
Publicēts: 22.11.11 10:33
 citēt
Friidis:
Tante: :face-crying:

Ta man jau viss отлично, bet man klienti samazināsies, kas tagad pēc dzimtenītes nāks, es jau par savu klientūru bēdāju :(
Publicēts: 22.11.11 10:37
 citēt
Tante:
Friidis:

Ta man jau viss отлично, bet man klienti samazināsies, kas tagad pēc dzimtenītes nāks, es jau par savu klientūru bēdāju :(

Ir tāds vispār zināms paradokss. Jo mazāk naudas, jo vieglāk atrast lētu šņabi.
Uztaisīsi atlaidīti, lai tam pensionāram nav jākarās un arī pašam(ai) nav jāskumst... :)
Publicēts: 22.11.11 10:43
 citēt
Bildes:kas tad tie par zheelojamajiem pensionaariem, kam bankaa staav virs 100 000 eiriku???????

=============

nevaru izmantot nevienu no 3 norēķinu kartēm
nevaru nopirkt aviobiļeti
nezinu kā darbosies vai darbosies automātiskie maksājumi
nevaru izmantot algas ieskaitīšanai
Publicēts: 22.11.11 10:45 labots
 citēt
talavietis:
Bildes:kas tad tie par zheelojamajiem pensionaariem, kam bankaa staav virs 100 000 eiriku???????

=============

tad driikst jautaat - ar ko shii banka bija tik izcila, ka tur ir visi konti, kartes, nauda?????????????????????????????????????
Publicēts: 22.11.11 10:59
 citēt
ko mēs, bērni, darīsim? dirsīsim un dalīsim! :grimace:
Publicēts: 22.11.11 11:01
 citēt
kura ir izcilā banka? Varbūt Vācijas Commerzbank, kura man katru mēnesi par konta apkalpošanu noņem ~9,5 euro? Iepērkoties maksāju vēl komisiju, arī Vācijā? Atkal varētu jautāt, kāpēc tieši šī, bet ko var darīt, ja darba devējs tik ļoti gribēja iespiest visiem saviem cilvēkiem`tieši šo?
Krājbanka bija salīdzinoši lēta savu pakalpojumu ziņā. Man tur savā laikā šefs bija labs jaunības dienu paziņa. Arī kredītu biznesam ņēmu tajā bankā pirms daudziem gadiem. Viss šķita puslīdz ok, līdz Snoras paņēma paspārnē.
Nē, naudu es jau izķeselēju līdz ko Snoras baumas paklīda. Viss ok!
Gaidīsim nākošo drošo...:D
Publicēts: 22.11.11 11:04
 citēt
Mans būs domāt ,kad algu ņemt Au stieņa paskatā,un tad vismaz bankas atkritīs.:grimace:
Publicēts: 22.11.11 11:07
 citēt
bet padomā, kādreiz naudu izstāvēji pie lodziņa un varēji konvertēt kā gribēji, bet tagad darba devējs uzspiež, mēs skaitam uz to un to banku.. Katram sava banka lobēšanai.
Publicēts: 22.11.11 11:09
 citēt
Bildes:
talavietis:
=============

tad driikst jautaat - ar ko shii banka bija tik izcila, ka tur ir visi konti, kartes, nauda?????????????????????????????????????
o bļ e dirs----ns.
Publicēts: 22.11.11 11:11
 citēt
A par devējam skaita bonusus,i baņķis var pa to laiku kādu procentu iegrozīt.A ja kas,tad rindā kā vienmēr Streločņiki,kas atbild par visu!:money:
Publicēts: 22.11.11 11:13
 citēt
blaac:
Bildes:ad driikst jautaat - ar ko shii banka bija tik izcila, ka tur ir visi konti, kartes, nauda?????????????????????????????????????
o bļ e dirs----ns.
kas i - kaa veelais riits taa koma???
Publicēts: 22.11.11 11:14
 citēt
Ja omīte gaida pensiju Krājbankā 15.dec., tad tikai līdz 24.nov. ir laiks iesniegt VSAA iesniegumu par bankas maiņu.
Publicēts: 22.11.11 11:16 labots
 citēt
Kādreiz bija melnbalti televizori. Viņus mēdza saukt arī par "Zilajiem ekrāniem". Gaidam jaunu krīzi?
Publicēts: 22.11.11 11:20
 citēt
Nekas,konsolidēsim pēc bībeles,no tā kuram nav taps ņemts,un tam kam ir taps dots.Laikam tā.:face-crying:
Publicēts: 22.11.11 11:21
 citēt
AGNOS:Nekas,konsolidēsim pēc bībeles,no tā kuram nav taps ņemts,un tam kam ir taps dots.Laikam tā.:face-crying:
vispaabaa biibelee bija kaut kas par to, ka tev nebuus dziivot no augljiem... ja kas
Publicēts: 22.11.11 11:22
 citēt
Vienīgais nav skaidrs kāpēc otrdienas rīts tāds traks,būtu vakar...
Publicēts: 22.11.11 11:22
 citēt
Bildes:
AGNOS:Nekas,konsolidēsim pēc bībeles,no tā kuram nav taps ņemts,un tam kam ir taps dots.Laikam tā.:face-crying:
vispaabaa biibelee bija kaut kas par to, ka tev nebuus dziivot no augljiem... ja kas

Tik tāļi mans vēl nav lasījis!:grimace:
Publicēts: 22.11.11 11:24
 citēt
Nu tā tur ir Ļoņām Golubkoviem ar tām krievu MMM bankām. Lai kā mēs nelamātu zviedru bankas, bet nu tomēr drošāk, zinot, ka īpašnieki nav no Krievijas, kur valsti vada ķēkšas, bet lielākie baņķieri un biznesmeņi - mafijas atbalstīti veikli melnstrādnieki, kuri māk pareizi pūst pareizās partijas pareizajā stabulē.
Publicēts: 22.11.11 11:31
 citēt
Schneider:Nu tā tur ir Ļoņām Golubkoviem ar tām krievu MMM bankām. Lai kā mēs nelamātu zviedru bankas, bet nu tomēr drošāk, zinot, ka īpašnieki nav no Krievijas, kur valsti vada ķēkšas, bet lielākie baņķieri un biznesmeņi - mafijas atbalstīti veikli melnstrādnieki, kuri māk pareizi pūst pareizās partijas pareizajā stabulē.

Sak vien kā ir ,Padomju skola:Jānīši i Pēterīši ar pūš tai pašā stbuļē.
Publicēts: 22.11.11 11:35
 citēt
Labi labi neraudiet , gudras tantes saka Ir tāda lieta kā Noguldījumu garantiju fonds, kurš garantē iedzīvotāju noguldījumu izmaksu līdz 70 tūkst. latu. Saskaņā ar Noguldījumu garantiju likumu, izmaksa notiek ne vēlāk kā 20 darbdienu laikā no dienas, kad iestājusies noguldījumu nepieejamība (tas būtu vakar vakaru), maksimālais termiņš, par kādu var tikt pagarināts šis 20 dienu termiņš ir vēl 10 darbadienas, ne vairāk.
Publicēts: 22.11.11 11:35
 citēt
gan jau visi dabuus savus baksus atpakalj un konti darbosies :money:
nu cik par to joku nogrieziis visiem jau cits jautaajums :money:
cik ta ilgi pareksene pieveeraas ?
Publicēts: 22.11.11 11:41
 citēt
Ņemot vērā, ka akcinoāri nav divi ebreji, kam, pieļauju, bija kopromāts un oierādāma pateicību izsniegšana no visai "elitei", tad šī banka vairs neatvērsies
Publicēts: 22.11.11 11:46
 citēt
Es pajautatu savādāk... kas notiks ar nacionālo aviokompāniju, kuras nauda gan jau gana daudz rezidēja krājbankas kontos un kurā iemaksāja palielu summu no mums iekasētajiem nodokļiem ļoti nesen. Vai Airboltik sāga bija pēc būtības vienu žuļiku ručīšana lai nenošauj citi žuļiki? Vai ļoti labi apmaksātie padomes/valdes locekļi mūsu(valsts) kompānijā bija pietiekami apķērīgi lai pēc snoras paspētu pārvietot naudu? Neticu...
Nogūldījumu garantijas attiecas uz privātpersonām btw...cik nu es atceros.
Un pat ja ne tā...kuras ir tās kompānijas pie mums, kuras var normāli funkcionāt pakāšot ~mēneša apgrozāmos līdzekļus?
Publicēts: 22.11.11 11:48
 citēt
Vēl likvidātoram, kas pētīs labāk likvidēt,tam ar svu artavu vajadzētu.:grimace:
Publicēts: 22.11.11 11:49
 citēt
air baltic ir krediits. kudii lielaaks par iespeejamiem apgrozaamajiem tur.
Publicēts: 22.11.11 11:51
 citēt
Ko jūs te raudat??????
Visi savas pamatsummas dabūs ārā, ar % būs savādāk...........:grimace:
Publicēts: 22.11.11 11:59
 citēt
Bildes:air baltic ir krediits. kudii lielaaks par iespeejamiem apgrozaamajiem tur.

Nu un tad? Tad kad bankas likvidātors atrēķinās kredīts - pazudušie kontu atlikumi un piestadīts rēķinu būs pagājis gads vai vairāk:D

Lai saprastu tie, kas ar naudas lietam ir uz Jūs:

Tev ir hipotekārais kredīts bankā, tavu algu ieskaita šajā bankā, kur tā iesprūst...kaut kad nākotnē visu sarēķinās... bet kā tu nodzīvosi turpmāko mēnesi??? :D Pie mums uzņēmumi un privātpersonas dzīvo prakstiski bez uzkrajumiem, tapēc daudzām firmiņām tas būs katastrofāls notikums...visur tur strādā kaut kādi cilvēciņi, kuri arī nesaņems aldziņu vai paliks bez darbiņa, kas atkal ietekmēs tos kas uz viņiem vārijās ar precēm un pakalpojumiem...

Lai tikai nedirš, ka šitas pasākums būs bez sekām...:D
Publicēts: 22.11.11 12:04
 citēt
Domā par velti Ņujorkā jau divus mēnešus iet tas ocupy the wallstreet?Un tas pats Londonā Sitijā.Vienreiz tos līkdeguņu parazītus sasēdinās uz mietiem!:face-wink:Finansisti,speciālisti,uzraugi,kontrolieri...un visi bijušie komjaunatnes sekretāri!Luksus jahtu entuziasti,ibio!
Publicēts: 22.11.11 12:05
 citēt
f-foto:Nauda Air Baltic stutēšanai, šķiet, aizgāja uz Krāpjbanku. Lidojiet, kamēr vēl var. Viens krievs ir veiksmīgi salicis savas olas vienā latviešu grozā, tikai to grozu vai olas mūsējie viņam nenoraus, to izdarīs leiši. Tik tādi sīkumi, ka RD tur ir nauda, Valsts mežiem tur ir nauda, vēl kādam. Mežiem jau tas nāks tikai par labu, mazāk tie dārznieki sponsorēs pa labi un pa kreisi savējos. Finanšu disciplīna.

RD lielākā daļas nauda ir SEB bankā un Citadelē KB ir ļoti maz:grimace:
Publicēts: 22.11.11 12:09
 citēt
talavietis:... tagad darba devējs uzspiež, mēs skaitam uz to un to banku ...
nav jau aizliegts, tikko pārskaita, izņemt no šwankomāta un ieguldīt Au stieņos, polšos un/vai lētajās desās! :big_smile:
Publicēts: 22.11.11 12:16
 citēt
Savulaik man arī tur bija konts. Labi, ka aiztinos no turienes jau laicīgi prom. Kaut gan nekas briesmīgs jau nav, naudu lielākā daļa dabūs atpakaļ pilnā apmērā.
Publicēts: 22.11.11 12:35
 citēt
Mums uzņemuma tieši pagājušaja nedeļā bija krājbankas pārstāve lai uzstādod vinu pos terminalu...:D Smuku mapīti atstāja...skaidrs, ka šiem jau sāka trūkt naudas korkontā - aktivizēja terminālu uzstāditajus pa visu valsti:D
Publicēts: 22.11.11 12:51 labots
 citēt
Tante:Ko tagad pensionāriem darīt?
Kāpt savās mašīnās (ja tādas ir) un triekties pretī braucošos autobusos vai fūrās, kās vakar Slokā uz Lielupes tilta.
www.apollo.lv...

P.S. Bet, ja savas mašīnas nav, nāksies izdomāt kaut ko citu.
Publicēts: 22.11.11 12:53
 citēt
f-foto:
Oliss: RD lielākā daļas nauda ir SEB bankā un Citadelē KB ir ļoti maz:grimace:

Cik tur ir? Konkrēti, tu taču proti skaitīt un visu zini.

Visa Rīgas IIN nauda ir SEB bankā, Rīgas ūdens nauda pārsvarā ir SEB bankā utt.
Publicēts: 22.11.11 12:54
 citēt
smartins:
Tante:Ko tagad pensionāriem darīt?
Kāpt savās mašīnās (ja tādas ir) un triekties pretī braucošos autobusos vai fūrās, kās vakar Slokā uz Lielupes tilta.
www.apollo.lv...

P.S. Bet, ja savas mašīnas nav, nāksies izdomāt kaut ko citu.

Piesakies kādam par pasažieri un vajadzīgajā brīdī parauji šofera stūri :) viss tev jāsaka priekšā :)
Publicēts: 22.11.11 12:58
 citēt
Tante:Piesakies kādam par pasažieri un vajadzīgajā brīdī parauji šofera stūri :) viss tev jāsaka priekšā :)
smartins, jau dikti jauns vēl, līdz pensijai tālu, tādēļ arī nezina kas un kā! :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt