forum.gif
sony alpha vibrē pie ieslēgšanas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / sony alpha vibrē pie ieslēgšanas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.11.11 10:32
 citēt
man te vienam pazinjam notiekot divainibas ar sony alpha 200..
pie iesleegshanas baigi vibreejot.
cik nu es varu iedomaties, tad tas varetu but kaukads sensor cleanings (vai vinu var atslegt?).. vai arii tas ir kaads defekts?

varbut kadam ir bijusi darishana ar shadu sony fiichu? :)
paldies!
Publicēts: 24.11.11 10:38
 citēt
gan jau vinjsh dod maajienu ka vajag izlasiit manuaali :D
Publicēts: 24.11.11 10:42
 citēt
Ieslēdzot kameru, neatkarīgi vai uzlikta rokas vai automātiskā fokusēšana, kamera "saķeras" ar objektīva kardāniņu. Tas var būt par iemeslu vibrācijai. Ieslēdzot kameru sensora vibrēšana tīrīšanai nevar notit. Tā ir atsevišķa opcija. Sony @200 ir gana veca kamera.
Publicēts: 24.11.11 10:56
 citēt
gan alfai gan pentaxim (tiem modeļiem kuriem ir optiskais stabilizators) var ielikt ķeksi, lai kamera katrreiz ieslēdzoties purina no sensora nost putekļus.

paziņam ir varianti - A. mācīties lietot savu kameru B. nemācīties lietot

B variantā ir apakšpunkti:

1. neņemt neko aubē 2. radīt pašam savus skaidrojumus *kamerai mostoties auksti* utt

nu vēl jau ir Dievs, babenes, vecajie aksakali, partija utt.
Publicēts: 24.11.11 10:57 labots
 citēt
skaidrs :)
Publicēts: 24.11.11 12:46
 citēt
Mans Pentaxis K-5 pie katras ieslēgšanas arī izdod kaukādu jokainu skaņu. Izlasīju instrukciju, atradu, ka krata putekļus no IR filtra, ja jau tas ir ielikts defoltā, ķekšus nemeklēju, vienkārši uššpļāvu, tāpat kā arī troksnim, kad pagriež kameru. Nu labi, to es zinu, tas bija arī 30D, saucas par orientācijas sensoru, šitam vēl arī līmeņrādis ir iekšā.
Publicēts: 24.11.11 15:35 labots
 citēt
Maris:gan alfai gan pentaxim (tiem modeļiem kuriem ir optiskais stabilizators) var ielikt ķeksi, lai kamera katrreiz ieslēdzoties purina no sensora nost putekļus.

paziņam ir varianti - A. mācīties lietot savu kameru B. nemācīties lietot

B variantā ir apakšpunkti:

1. neņemt neko aubē 2. radīt pašam savus skaidrojumus *kamerai mostoties auksti* utt

nu vēl jau ir Dievs, babenes, vecajie aksakali, partija utt.
manai a350 šāds ķeksis nav.:anger: instrukcijā par kratīšanu nekas nav ierakstīts
Publicēts: 24.11.11 15:36
 citēt
...ja vibrē kā traktots un tāda skaņa pirms tam nav bijusi novērota, tad beigts ir Super SteadyShot. :face-sad:
Publicēts: 24.11.11 16:03 labots
 citēt
njaa, itkaa pirms tam neesot nekas taads bijis. pedeja laikaa shaads brinums tikai
Publicēts: 24.11.11 16:07
 citēt
Nu tad vienkārši gaidi uz skaties. Ja ar to vibrēšanu sāk veidoties šķirbas korpusā un birt ārā kādi liberiņi, nes uz remontu, ko ta vēl?
Publicēts: 24.11.11 16:34
 citēt
...un droši vien arī nobildētai bildei visu laiku ir nobīdes, salīdzinot ar to ko bildējot redzēja skatu meklētājā t.i. ja nestrādā stabilizācija sensors nevar iecentrēties...
Publicēts: 24.11.11 16:40
 citēt
Labs Sony serviss ir t/c Olimpija pagrabstāvā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):