Haiduks: Ko darīt, tu labi zini, kā tu esi kādā topikā (neatkarīgi no taviem bijušajiem nikiem), man pumpas sametās. Blogā liekas tu esi vienīgais, kuru nevaru pārvarīt... pat zo neizraisa pretīgumu
Haiduk!!!! Kā Tu tā varēji??? šitā ar mani.... Es taču biju tas, ko nespēj pārvārīt un no kā pumpas metās.... ak, Tu..... paņēmi.... un uzmeti......
Haiduks: Ko darīt, tu labi zini, kā tu esi kādā topikā (neatkarīgi no taviem bijušajiem nikiem), man pumpas sametās. Blogā liekas tu esi vienīgais, kuru nevaru pārvarīt... pat zo neizraisa pretīgumu
Haiduk!!!! Kā Tu tā varēji??? šitā ar mani.... Es taču biju tas, ko nespēj pārvārīt un no kā pumpas metās.... ak, Tu..... paņēmi.... un uzmeti......
Sapper, varbuut pietiks vecu viiru pazemot. Tak atvainojaas jau cilveeks...
Bildes: Sapper, varbuut pietiks vecu viiru pazemot. Tak atvainojaas jau cilveeks...
Ko tad es.... Pazemoja jau mani.... piekrāpa.... teica, ka es tāds vienīgais ar ietekmi uz gremošanas traktu un nervu sistēmu .... tagad atrada jaunu.... Bildes, esmu uz Tevi ļoti greizsirdīgs......
P.S. Bet ja nopietni... Ik katram kādreiz dzīvē misās, citas alu dzer, cits atkal.... šņabi!
Bildes:jaa jaa, ir pleneerspams, bet tur jau vairaakus gadus laizh tiiri tikai a maajieniem... a es taads tieshs puisis vispaabaa, nepatiik aplinkus kodos
Bildes:jaa jaa, ir pleneerspams, bet tur jau vairaakus gadus laizh tiiri tikai a maajieniem... a es taads tieshs puisis vispaabaa, nepatiik aplinkus kodos
tak tur arī bez mājieniem viss notiek!
hahahaha Tusne... protams ka notiek - virtuaalaa realitaate www.youtube.com...