Tagad pats domāju, ka esmu piedzēries, jo ... saņēmu draugos PM pisuļku un neiedziļinājos- noskaitos, kad izlasīju ... un tas bija par iemeslu šim , tagad teiksim, stulbam izdarījumam no manas puses
Vaards- tev atvainojos Kāds stulbi ar mani ir pajokojis, zinot ka ātri iekarsīšu.
dolldia:Bildes, liec savas rindiņas, manām neskaries klāt Mani šeit nejauc iekšā
es tak to labaa noziimee domaaju - es paljaujos uz cilveeku godapraatu sakot taadas lietas, turklaat tas tika izteikts publiskaa chataa nevis pm... peace
Bildes:a ko tik aatri iekarsti??? Tu tak esot taads jauks un puukains, un pirts peec nedeeljas - esot laba oma (dolldia taa apgalvo...)
nu labi - ceru ka tas kalpos par maaciibu, skriinshoti gan jau kaadam sataisiiti
Ko darīt, tu labi zini, kā tu esi kādā topikā (neatkarīgi no taviem bijušajiem nikiem), man pumpas sametās. Blogā liekas tu esi vienīgais, kuru nevaru pārvarīt... pat zo neizraisa pretīgumu
Bildes:a ko tik aatri iekarsti??? Tu tak esot taads jauks un puukains, un pirts peec nedeeljas - esot laba oma (dolldia taa apgalvo...)
nu labi - ceru ka tas kalpos par maaciibu, skriinshoti gan jau kaadam sataisiiti
Ko darīt, tu labi zini, kā tu esi kādā topikā (neatkarīgi no taviem bijušajiem nikiem), man pumpas sametās. Blogā liekas tu esi vienīgais, kuru nevaru pārvarīt... pat zo neizraisa pretīgumu
Pacieties, debesīs labāk ies.
(flower) bet tāpat man ir jādomā, kurš maita ir izlabojis Bildes par Vaardu
Pricipaa... aizdomaajies - kaa bez cilveeku (tavu bilzhu skatiitaaja) miileeshanas var atrasties sheit, publiceet bildes, kaut ko radiit un daliities tajaa. Miilestiiba ir visaa, katraa bildee, katraa notikumaa. Un Tu ar esi smukinja
CerambyX:Par Vaardu ar nesapratu - šis tak ir bijis ar tādu niku apmēram kopš interneta dzimšanas
Nē, kādā 1998 vai 1997 gadā es sāku ar tādu niku čatos un ircos parādītīes. Konstanti un nemainīgi. Un tas, ka kaut kādos mazmīkstajos Apollo Anonīmie tiek saukti par "Vārdiem" mani dziļi apvaino. Jo pirms masveidīga lohu pieplūduma internetos Vaards bij Vaards un visi (ok gandrīz visi) Interneta lietotāji zināja, kas tas Vaards tāds ir.
Nu šis bija sadomājies laikam, ka Vaards un Bildes ir viens un tas pats personāžs un ka Vaards vairs nav, un tagad ir Bildes, un tas jau personāžam 8. niks blogā u.t.t.
Nu šis bija sadomājies laikam, ka Vaards un Bildes ir viens un tas pats personāžs un ka Vaards vairs nav, un tagad ir Bildes, un tas jau personāžam 8. niks blogā u.t.t.
RobertsJ:
Nekad jau tu cilvēks nevari būt drošs!Vilni,a nu ka pastāsti no kādiem sociālajiem slāņiem esi cēlies!Un nedod dies,ja no sīkburžuāzijas!Un ko tavs vecvectēvs darīja kara laikā?