Nevajag izplatīt nepatiesu informāciju, ka fotogrāfiem tika aizliegts fotogrāfēt. Vajadzēja tikai akreditēties pie svētku organizatoriem un bija fantastiskas iespējas fiksēt svētkus no labākajiem rakursiem. Aizliegums bija tikai tādēļ, lai mēs, cenšoties iegūt labākos kadrus, netraucētu pārējos skatītājus.
chiekurs: Aizliegums bija tikai tādēļ, lai mēs, cenšoties iegūt labākos kadrus, netraucētu pārējos skatītājus.
Varētu domāt, ka jūsu cenšanos iegūt labākus kadrus uz citu skatītāju komforta rēķina, nosaka abjektīva garums vai iespēja to nomainīt. Idiotu loģika.
P.S. Es saprotu, kādēl aizliedz pro foto un video filmēšanu komercpasākumos,
Kāpēc to darīja Dz. Sv??? Vienkārši tām iesūnojušajām padomju laika kultūras funkcionārēm un funkcionāriem pēc noklusējuma iestādīts ir "visu aizliegt" Kāpēc? Tāpēc, ka tā vajag! Kam vajag? Vienkārši tā vajag un viss! Kas tad te notiksies, ja visi sāks fotografēt ar telestikliem?? Tā tak var kādu nosist vēl... ko, a.....
Kādu var apliet iereibis tips garām ejot ar 4 alus puslitriem polietilēna glāzēs??? A tas pofig, jo tirgotāji labi maksā.... Rūpes par skatītājiem... tād pati diršana kā Zivtiņa teksti par lidmašīnu nogāšanu ar radardetektoriem... muļķu zeme..... piiiiiiiiiii........
chiekurs:Nevajag izplatīt nepatiesu informāciju, ka fotogrāfiem tika aizliegts fotogrāfēt. Vajadzēja tikai akreditēties pie svētku organizatoriem un bija fantastiskas iespējas fiksēt svētkus no labākajiem rakursiem. Aizliegums bija tikai tādēļ, lai mēs, cenšoties iegūt labākos kadrus, netraucētu pārējos skatītājus.
Mēģināju akreditēt tur savu fotogrāfu, bet tiku pasūtīts uz 3 burtiem bez īpašiem paskaidrojumiem kāpēc, lai arī pārstāvēju mēdiju ar 200k auditoriju. Tā, ka problēmas tur bija
chiekurs:Nevajag izplatīt nepatiesu informāciju, ka fotogrāfiem tika aizliegts fotogrāfēt. Vajadzēja tikai akreditēties pie svētku organizatoriem un bija fantastiskas iespējas fiksēt svētkus no labākajiem rakursiem. Aizliegums bija tikai tādēļ, lai mēs, cenšoties iegūt labākos kadrus, netraucētu pārējos skatītājus.
+
Vēlreiz jautājums nedzirdīgiem aizliegumu apoloģētiem!
1. Ir kādas objektīvas liecības vai pētījumi, kas apliecina, ka foto kameras tips ir tas, kas nosaka skatītāja uzvedības modeli?
2. Kā iespēja mainīt objektīvu fotoaparātam ietekmē citu skatītāju komfortu?
3. Kāpēc objektīvs, kas ir vienā izmērā ar polietilēna 0,5 alus glāzi, skatītājiem ir traucējošāks par pilnu glāzi iereibuša blakussēdētāja rokās?
Vēlreiz jautājums nedzirdīgiem aizliegumu apoloģētiem!
1. Ir kādas objektīvas liecības vai pētījumi, kas apliecina, ka foto kameras tips ir tas, kas nosaka skatītāja uzvedības modeli?
2. Kā iespēja mainīt objektīvu fotoaparātam ietekmē citu skatītāju komfortu?
3. Kāpēc objektīvs, kas ir vienā izmērā ar polietilēna 0,5 alus glāzi, skatītājiem ir traucējošāks par pilnu glāzi iereibuša blakussēdētāja rokās?
1. Visi pasākumu bildējošie fotoaparātu lietotāji ir nekulturāli, iedomīgi un ar zemu inteliģences līmeni 2. Visi MPS fotogrāfi šo objektīvus maina ar lielu troksni visu skatītāju priekšā, nevis klusi iekš VC 3. iereibis blakussēdētājs neceļās kājās un nelien man priekšā
p.s. ja visi šitie dīkdieņfotogrāfi bildētu no pēdējām rindām man nebūtu nekādu iebildumu
p.s.s. ceru ka tu nekad man netraucēsi baudīt mākslu pasākumos vai r''adīt mākslu citiem, citādi parādīšu kur kurmji ziemo
1. kāpēc tad aizliegums attiecas tikai uz daļu no fotoaparātiem? Ja tiešām traucē, tad aizliedz visus un miers!
2. nepamatota iršana.
3. Ja mani kāds mudaks aplej ar alu ir stipri traucējošāk par to, ja kāds piecēlās uz brīdi brīvdabas pasākuma laikā. Pie tam spogulisti pieceļas uz īsāku brīdi par ziepistiem, jo iekadrē un nofokusē vismaz 3x ātrāk.
P.S. Ja Tu gribi brīvdabas pasākumā ar desmitiem tūkstošu skatītāju, kur vēl tirgo šmigu, panākt filharmonijas atmsfēru, tu neesi riktīgs Tiešām šādu pasākumu vislielākā problēma ir SLR jūzeri????
P.P.S Varbūt mani vajag vēl apcietināt par izvarošanu???? Darījis to neesmu, bet viss nepieciešamais tam man ir. It kā pieaudzis, gana nopietns cilvēks esi, bet brīžiem tādu herņu vari nest....
1. Esmu kulturāls, spēlēju dramatiskajā kolektīvā, nepavisam neesmu iedomīgs. 2. Superzūmu var vispār nemainīt. 3. Iereibis blakussēdētājs ceļas gan kājās. Un pat vēl var iekrist tev klēpī.
P.S. Man bildēšanai nav mazāk tiesību uz rindas izvēli par alus pļumpīzeri.
P.P.S. Ja tev netraucē blakussēdētājs, kurš regulāri ceļ pie mutes glāzi, skaļiem guldzieniem dzer un atraugājas, bet traucē priekšā sēdošais, kurš ceļ pie acs kameru ar klusu "čik", tad tev mākslu jābauda pa TV, kurš atrodas sevišķi viegli uzbudināmajiem domātajā telpā, kuras durvju kliņķus sanitāri nēsā kabatās.
+++ Schneider, Sapper. Cilvēkam, kas pāris dienu laikā divreiz stāsta, "kā viņš rāda/rādīs, kur kurmji ziemo", sen bij laiks sameklēt to iestādi, kas īpaši uzbudināmiem palīdz ar nomierinošām telpām, bez durvju kliņķiem...
Elmarss:+++ Schneider, Sapper. Cilvēkam, kas pāris dienu laikā divreiz stāsta, "kā viņš rāda/rādīs, kur kurmji ziemo", sen bij laiks sameklēt to iestādi, kas īpaši uzbudināmiem palīdz ar nomierinošām telpām, bez durvju kliņķiem...
A man uššķaudīt uz to "большой колхоз без председателя" - Rīgu, kur katrs kompleksu nomocītais piparbodnieks tēlo Baltā nama svarīguma objektu, uz katrām durvīm uzlīmējot pārsvītroto kameru. Man pietiek ar mana miesta estrādi, kur nevajag nekādas akreditācijas, un pat biļeti uz pasākumu nav jāpērk, jo oficiāli bildēju domes mājaslapai un pāris vietējām avīzēm.
Nebiju domājis šajā sarunā piedalīties. Es biju starp tiem, kuriem bija akreditācija tajos Dziesmu svētkos, bet ne par to stāsts. Pāršķirstīju 2008.gada Dziesmusvētku bildes un apstājos pie vienas.
UldisS:Nebiju domājis šajā sarunā piedalīties. Es biju starp tiem, kuriem bija akreditācija tajos Dziesmu svētkos, bet ne par to stāsts. Pāršķirstīju 2008.gada Dziesmusvētku bildes un apstājos pie vienas.
P.S. Lai toreiz tur bildētu, nekādu akreditāciju Dziesmusvētku parkā nevajadzēja.
Un nafig man tas parks???? Tur biļeti ar nevajadzēja. Vēlreiz tiem, kas tankā. Problēma bij, ka cilvēkus kameru dēļ NELAIDA KONCERTĀ. Lietussargus kāra uz žoga, kameras tomēr neriskēja. Man nevajadzēja uldiskus šedevrus bildēt, es pāris bildēs nofočēju meitu gājienā, un vakarā gribēju vienkārši noskatīties atklāšanas koncertu, un nejau caur žoga rūtīm, vai kā zaglim pār žogu lienot.
Manā rīcībā esošā infa: Ir attiecīgiem cilvēkiem SAMAKSĀTS, ka tikai viņi bildēs estrādē notiekošo, izlaidīs fotoalbumus, saņems naudiņas. Jebkurš cits Latvijas fotogrāfs, neatkarīgi no sava reitinga - traucēklis šajā biznesā. Tāda ir mūsu mazā pīļu dīķa ikdiena. Pārējais - tukša polemika - kā būtu, ja būtu. Paskatieties, bildēšanas brāļi / māsas, kuri izlaida albūmus par pēdējiem diviem dziesmu svētkiem. Tikai nevajag man par demokrātiju Latvijā - liksim priedēkli - PSEIDO.
Voldemorts:Manā rīcībā esošā infa: Ir attiecīgiem cilvēkiem SAMAKSĀTS, ka tikai viņi bildēs estrādē notiekošo, izlaidīs fotoalbumus, saņems naudiņas. Jebkurš cits Latvijas fotogrāfs, neatkarīgi no sava reitinga - traucēklis šajā biznesā. Tāda ir mūsu mazā pīļu dīķa ikdiena. Pārējais - tukša polemika - kā būtu, ja būtu. Paskatieties, bildēšanas brāļi / māsas, kuri izlaida albūmus par pēdējiem diviem dziesmu svētkiem. Tikai nevajag man par demokrātiju Latvijā - liksim priedēkli - PSEIDO.
man nekādas infas nav, bet zinot mūsu kultūras dzīves ķēķi, šis ir vienīgais racionālais iemesls Dz.Sv. piekoptajām gestapo metodēm.
Voldemorts:Manā rīcībā esošā infa: Ir attiecīgiem cilvēkiem SAMAKSĀTS, ka tikai viņi bildēs estrādē notiekošo, izlaidīs fotoalbumus, saņems naudiņas. Jebkurš cits Latvijas fotogrāfs, neatkarīgi no sava reitinga - traucēklis šajā biznesā. Tāda ir mūsu mazā pīļu dīķa ikdiena. Pārējais - tukša polemika - kā būtu, ja būtu. Paskatieties, bildēšanas brāļi / māsas, kuri izlaida albūmus par pēdējiem diviem dziesmu svētkiem. Tikai nevajag man par demokrātiju Latvijā - liksim priedēkli - PSEIDO.
man nekādas infas nav, bet zinot mūsu kultūras dzīves ķēķi, šis ir vienīgais racionālais iemesls Dz.Sv. piekoptajām gestapo metodēm.
Nu nebij tur nekā racionāla. Nu nav ierēdņu stulba iedomība, un nevar būt, racionāla. Vienkārši, atkārtoju vēlreiz: "Vēl atklāšanas koncerta dienā no rīta bij teikts un svētku mājaslapā publicēts, ka FOTOGĀFĒT IR ATĻAUTS. Un tikai vakarā, kad "apsargi" izpildīja sen iedresēto komandu "FAS fotokamera", ko ministrijas darboņi bija aizmirsuši atcelt, parādījās teksti par ierobežojumiem. Pieļauju, ka tāpēc, lai nebūtu jāatzīst pašu neizdarības, un kā minimums jāatvainojas par sagādātajām neērtībām atklāšanas koncertā neielaistajiem." Par to daudzi jautāja, jo uz biļetēm bij pamanījuši pārsvītrotās kameras simbolu. Un organizatori stāstīja, ka neskatoties uz to fotografēt visās norises vietās atļauts. Nezinu, kāpēc Gatis tiesā šo faktu nav minējis. Jo dziesmusvētku koncertu "apsargāja" tie paši, neteikšu "cilvēki", kas visādus estrādes koncertus/pasākumus. UN neviens viņiem nebij paskaidrojis, ka šeit noteikumi nedaudz citi. No prasta, iedomīga stulbuma būvēt elegantas sazvērestības teorijas ir pārāk liels gods ierēdņiem.
Vai alus te ir blakustēma demagoģijai, jo argumenti saistībā ar foto jau ir izsīkuši?
Tomēr piekrītu, ka alus lietošana tur ir nevietā. Bet kāds man labums no tā, ka apkārtējie klišķinās savus spiežambliežamos?
Nav izsīkuši, Tev viņi ir neērti, tāpēc izliecies, ka nepamani. Vēlreiz!!!
1. Vai ir kādas objektīvas liecības vai pētījumi, kas apliecina, ka foto kameras tips ir tas, kas nosaka skatītāja uzvedības modeli? Konkrēti - spoguļkameru īpašnieki traucē citiem, ziepīši citiem netraucē?
2. Kā iespēja mainīt objektīvu fotoaparātam ietekmē citu skatītāju komfortu? (Atceramies, ka esam brīvdabas koncī, kur vienmēr būs blakus trokšni, kas traucē daudz vairāk - apkārtējo pļāpāšana, bērni, pāri lidojošas lidmašīnas, utt... )
Es Tev varu ar skaņas līmeņa mēraparātu pierādīt, ka brīvdabā ir 100 un viens faktors, kas koncerta uztveres komfortu ietekmē daudz vairāk par foto slēdža skaņu, vai oblektīva fiksācijas klikšķi.
Argumentu, ka SLR traucē vairāk par ziepjiem vienkārši nav. Argumentu, ka ar maināmo objektīvu var savainot citus - idiotu plānprātības nav vērts komentēt.
1. Vai ir kādas objektīvas liecības vai pētījumi, kas apliecina, ka foto kameras tips ir tas, kas nosaka skatītāja uzvedības modeli? 2. Kā iespēja mainīt objektīvu fotoaparātam ietekmē citu skatītāju komfortu?
1. Visi canon DSLR un liela daļa nikon DSLR fotoaparātu lietotāj ir nekulturāli ar zemu intelektuālo līmeni 2. viņi objektīvus maina ar lielu troksni skaļi lamājoties
Es tikai par KM lēmumu un noteikumiem, nav ko visiem maisīties pa kājām, tur ar akreditētajiem pietiek ko stumdīties. Un kurš tad neļauj nokartot akreditāciju, man parasti kantori izdod akreditācijas beidžiku un vis notiekas, tas ari neko nemaxā īpašu un neviens tad neliedz neko bildēt vai tikt tuvumā pie vajadzīgām vietām.
Kas par muļķībām, nezinu par albumu, tas var būt ir kam tur tikai monopolizēts, bet es bildēju pēdējos 3 dziesmusvētkus ar preskarti un akreditāciju, īpaši jau nevaidzeja, bet uzņēmums to visu nokartoja un aizgāju paknipset, pec tam vel pats šo to par nesliktu piķi pardevu uz arzemem, un ar beidžiku tiku visur kur gribēju.
Viens no lieguma iemsliem bija visai savdabigs , tas bija zinams vēl pirms paša lielā pasakuma , tie kas ar visam kreditacijam šanceja nosleguma koncertā ar neteiksim ka varēj pārāk izvērsties . Iemsls pavisam smieklīgs. Kāda Exs VIP persona bij uz šo noslēgumu saaicinājusi diezgan lielu skaitu savu čomu eosšo un boijušo Eiropas un Skandināvijas pirmo personu ar ģimenēm , bija tik būtiska problēma vairums šo VIP personu ļoti sargā savu privāto dzīvi TAČU šiem tapa apsolīts ka PROBLĒMU NEBŪS , jo cilvēks kas visu šo lietu koordinēja bija SENS minētās EXS personas darbinieks un draugs , istēma pavisma vienkarša NEKĀDUS FOČUKU LUMPEŅIEM + noslēgumā neviens bez ļoti nīgriem papīriem PRIEKŠĀ negrizīsies , savukart tiem tika pateikt BILDĒSIET ne to ko vaig būsiet aiz sētas. Drošībnieku bija jūra kā jau`sādu personu tussa vietās . Tā nu arī tie kas tasīja ļoti opiciālas bildes BLEIZ noslēgumu tikai no aimugures un malām Cilvēki kuri lielāko sava apzinātā muža daļu nodzīvojuši ārpus LV un dzelzz priekškara ĀTRI saprot un novērtē TOTALITĀRISMAM rakstūrāigās rīcības motodes un REGULĀRI nekautrējoties izmanto un pat pieprasa tās izmantot
f-foto: Vai nu Tu tagad trenējies uz manis saistībā ar paredzēto klienta pārstāvēšanu tiesā, vai arī baigi fano par savu atjautību un jautājumu dziļumu.
Pateiksi priekšā pareizo atbildi?
Neteikšu, cilvēkiem ar īpašām vajadzībām es pāri nedarīšu arī vārdos.
Viens no lieguma iemsliem bija visai savdabigs , tas bija zinams vēl pirms paša lielā pasakuma , tie kas ar visam kreditacijam šanceja nosleguma koncertā ar neteiksim ka varēj pārāk izvērsties . Iemsls pavisam smieklīgs. Kāda Exs VIP persona bij uz šo noslēgumu saaicinājusi diezgan lielu skaitu savu čomu eosšo un boijušo Eiropas un Skandināvijas pirmo personu ar ģimenēm , bija tik būtiska problēma vairums šo VIP personu ļoti sargā savu privāto dzīvi TAČU šiem tapa apsolīts ka PROBLĒMU NEBŪS , jo cilvēks kas visu šo lietu koordinēja bija SENS minētās EXS personas darbinieks un draugs , istēma pavisma vienkarša NEKĀDUS FOČUKU LUMPEŅIEM + noslēgumā neviens bez ļoti nīgriem papīriem PRIEKŠĀ negrizīsies , savukart tiem tika pateikt BILDĒSIET ne to ko vaig būsiet aiz sētas. Drošībnieku bija jūra kā jau`sādu personu tussa vietās . Tā nu arī tie kas tasīja ļoti opiciālas bildes BLEIZ noslēgumu tikai no aimugures un malām Cilvēki kuri lielāko sava apzinātā muža daļu nodzīvojuši ārpus LV un dzelzz priekškara ĀTRI saprot un novērtē TOTALITĀRISMAM rakstūrāigās rīcības motodes un REGULĀRI nekautrējoties izmanto un pat pieprasa tās izmantot
Visp\ar tas vis ņirdzīgi izskatas, es personīgi tajā slēgšanā nebiju, bet par tiem VIPiem un EXIem, blin ne vienu vien reizi ira nācies saskarties saulainajā tēvzemē, kuri baidās no sava pirdiena jo no sūda izlīduši, ir savā laikā nācies pa eiropu un krieviju pamaisīties pie VIPiem, un starp citu nekur tādu drošību neizmanto kā pie mums vai tuvajās aizrobežās, kopē no jenķiem visu, bet ja cilvēks nava vainīgs ne pie kā tad ari nava jabaidas ne no kā ta ka ir savi secinājumi, ka VIPi un EXI baidās no saviem tautiešiem.
Luni, nu cik var atkal muldēt! 2008.gada noslēguma koncertā, jau iepriekš atrunātos laikos, ja pareizi atceros ik pa 20-30 minūtēm, noteiktā vietā malā savācās apmēram 10 bildētāji katrā reizē un gāja, ne jau stāvus, bet ne jau uz vēdera, priekšā visiem un varēja bildēt sēžot uz deju laukuma asfalta. Vēl tagad atceros manas gaišās bikses... Bildēja gan uz dalībnieku pusi, gan uz skatītāju pusi, jo aiz muguras sēdēja visi virsdiriģenti, utt. Kādi tur drošībnieki, kādi rīkojumi... Pilnīgas muļķības. Vienīgais, bet protams, bija noruna necelties kājās. Drošībnieki sēdēja kopā ar VVF 2. sektorā, kur parasti, un viņiem galīgi neinteresēja ko, kur un kā bildē.
Oliss:1. Visi canon DSLR un liela daļa nikon DSLR fotoaparātu lietotāj ir nekulturāli ar zemu intelektuālo līmeni 2. viņi objektīvus maina ar lielu troksni skaļi lamājoties
1. Esmu Pentax DSLR lietotājs, kulturāls, sk augstāk par dramatisko kolektīvu, zaļā jaunībā arī deju kolektīvā lēcu. 2. Objektīvus mainot lamājos klusu, pie tam čigānu valodā, tā, ka neviens tāpat nesaprot.
Pirms šitā
f-foto: Vai nu Tu tagad trenējies uz manis saistībā ar paredzēto klienta pārstāvēšanu tiesā, vai arī baigi fano par savu atjautību un jautājumu dziļumu.
man ir tikai viens jautājums jums visiem - NU UN??????? Cepšanās cepšanās pēc... vienmēr kādam kaut kas nebūs labi kas meklē iespējas tam viss notiek. gaužaties tikai ... kā vienmēr par visu ...
Ar tevi viss skaidrs - esi nekulturāls rupēklis, kurš gatavs saliet rīklē manos sludinājumos minētos 14 alus vienā piegājienā, tad ar skaļu lamāšanos estrādē mainīt objektīvus. Interesantāk būtu izlasīt f-foto atbildi.
Sapper:
Nav izsīkuši, Tev viņi ir neērti, tāpēc izliecies, ka nepamani. Vēlreiz!!!
1. Vai ir kādas objektīvas liecības vai pētījumi, kas apliecina, ka foto kameras tips ir tas, kas nosaka skatītāja uzvedības modeli? Konkrēti - spoguļkameru īpašnieki traucē citiem, ziepīši citiem netraucē?
2. Kā iespēja mainīt objektīvu fotoaparātam ietekmē citu skatītāju komfortu? (Atceramies, ka esam brīvdabas koncī, kur vienmēr būs blakus trokšni, kas traucē daudz vairāk - apkārtējo pļāpāšana, bērni, pāri lidojošas lidmašīnas, utt... )
Es Tev varu ar skaņas līmeņa mēraparātu pierādīt, ka brīvdabā ir 100 un viens faktors, kas koncerta uztveres komfortu ietekmē daudz vairāk par foto slēdža skaņu, vai oblektīva fiksācijas klikšķi.
Argumentu, ka SLR traucē vairāk par ziepjiem vienkārši nav. Argumentu, ka ar maināmo objektīvu var savainot citus - idiotu plānprātības nav vērts komentēt.
Vai nu Tu tagad trenējies uz manis saistībā ar paredzēto klienta pārstāvēšanu tiesā, vai arī baigi fano par savu atjautību un jautājumu dziļumu.
Pateiksi priekšā pareizo atbildi?
Forša fīča, ne.... Diskusiju mainīt no diskusijas par objektu uz diskusiju par subjektu... Žēl, ka tad, kad tā dara citi, Tu esi visskaļākais bļāvējs, ka argumenti aptrūkušies un oponents ir muļķis...
Schneider:Ar tevi viss skaidrs - esi nekulturāls rupēklis, kurš gatavs saliet rīklē manos sludinājumos minētos 14 alus vienā piegājienā, tad ar skaļu lamāšanos estrādē mainīt objektīvus. Interesantāk būtu izlasīt f-foto atbildi.
F-foto ir kā čekists- uz citu jautājumiem principiāli neatbild- tikai uzdod savus...
Schneider:Ar tevi viss skaidrs - esi nekulturāls rupēklis, kurš gatavs saliet rīklē manos sludinājumos minētos 14 alus vienā piegājienā, tad ar skaļu lamāšanos estrādē mainīt objektīvus. Interesantāk būtu izlasīt f-foto atbildi.
Tavus alus es vai nu kādam pārdotu vai izlietu ārā, jo noteikti tu man kaut ko iesmērētu Uz mūzikas pasākumie nekad neesmu gājis bildēt un arī neiešu, jo galvenais ir baudīt mākslu....... Tā kā fotobildētājiem nav poņas no mākslas tad nu viņiem par katru cenu visos pasākumos kaut kas ir jābildē, priekš kam????? tikai vienīgi pašapmierināšanai
Oliss:Tavus alus es vai nu kādam pārdotu vai izlietu ārā, jo noteikti tu man kaut ko iesmērētu
Ahā, tomēr jūties vainīgs un sodu pelnījis! Vispār jau mākslas pasākumos es bildēju, pildot pasūtījumu, tik staļiniskais "Visu aizliegt!!!" brīvā Eiropas valsti (?) mani besī principā.
Labi, laižos uz laukiem visus, man adresētos, jautājumus, novēlējumus, priekšlikumus un lāstus izlasīšu tik rītvakar.
Ja cilvēks neatbild uz konkrētiem jautājumiem, bet tā vietā runā muļķibas, tad secinājumus par viņa prāta spējām nav korekti saukt par apvainojumu.
Ja Tu kādam jautāsi, kur ir Blūmenštŗāse, bet Tev atbildēs, ka ārā šodien silts, vai tad apvainjums būs secināt, ka sarunu biedrs nav pie pilna prāta???
Jautājumi joprojām ir neatbildēti Nav man nekāda pamata mainīt viedokli par to, ko godāts kungs uztver kā apvainojumu.