forum.gif
Kultūras ministrija aizliedz fotografēt.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Kultūras ministrija aizliedz fotografēt.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.11.11 15:53
 citēt
Tas vnk izskatās pēc slinkas likumdošanas bez īpašas izpratnes par notiekošo. Traucē tie nelabie onkuļi ar garajām trubām? Nu tad aizliedzam trubas. Moška onkuļi tad arī nenāks. Birokrātiskā stulbuma augstākā pilotāža.
Publicēts: 29.11.11 16:46
 citēt
Jā nu visa šī kontexstā es jau sen sen Gatim teicu ka ATBALSTU TOTĀLUS AIZLIEGUMUS tādi exsistē VISUR jo publika parsvarā ir stulba un neaptesta JA DZELŽAINI neaizliedz tad ATĻAUJAS VISU pilnīgi bez kādām aizturēm. BET tas viss ir normāli jāpaskaidros un jāizskaidro KOMUNIKĀCIJU PROBLĒMAS , tāpēc es ar atbalstu DAĻĒJI Gata prasību un parakstītos bez domāšanas. KM muļķiem gan der paskoloties komunikācijā ar publiku un saprotamus lēmumu pieņemšanā.
Publicēts: 29.11.11 17:01 labots
 citēt
Lunis:. KM muļķiem gan der paskoloties komunikācijā ar publiku un saprotamus lēmumu pieņemšanā.

Ļoti labi, pasviedi šamajiem ideju. Tagad būs iemesls sarīkot izglītojošu konferenci Bali vai Bahamu salās :D Konferences noslēgumā praktiskais darbs - domraksts par tēmu, kā paskaidrot publikai, kāpēc tieši Bali konference bija jārīko. :D :D :D

tiem, kas neatcerās vecas anekdotes un bildi nesaprata
atkritka.com...
Publicēts: 30.11.11 00:32
 citēt
Lunis:Jā nu visa šī kontexstā es jau sen sen Gatim teicu ka ATBALSTU TOTĀLUS AIZLIEGUMUS tādi exsistē VISUR jo publika parsvarā ir stulba un neaptesta JA DZELŽAINI neaizliedz tad ATĻAUJAS VISU pilnīgi bez kādām aizturēm. BET tas viss ir normāli jāpaskaidros un jāizskaidro KOMUNIKĀCIJU PROBLĒMAS , tāpēc es ar atbalstu DAĻĒJI Gata prasību un parakstītos bez domāšanas. KM muļķiem gan der paskoloties komunikācijā ar publiku un saprotamus lēmumu pieņemšanā.

Es drīzāk esmu par pilnīgi visu likumu atcelšanu uz, teiksim, nedēļu. Tad arī sabiedrība parādītu savas patiesās krāsas. Lai arī nevienu pēc tās nedēļas cietumā neliktu par to, kas tajā laikā paveikts, tomēr neviens to īsti arī neaizmirstu.
Publicēts: 30.11.11 11:21
 citēt
f-foto:"KM muļķiem gan der paskoloties komunikācijā ar publiku un saprotamus lēmumu pieņemšanā."

Proti, kas ir jādara?

Jāsāk ar to, ka prcīzi jādefinē aizliegumi un motīvi. Ja pasaka, ka nedrīkst ierasties ar profesionālajiem fotoaparātiem, tad atsijā tos, kas atnāk ar viencipara markiem. To, vai tehnika ir pro vai consumer, to definē ražotājs, nevis KM tirliņi pēc pašizgudrotām definīcijām,

Ja apgalvo, ka tas tiek darīts skatītāju ērtībām, tad vispirms novērš tās problēmas, kas rada skatītājiem stipri lielākas problēmas par fotoaparātiem, sākot ar alkohola tirdzniecības aizliegšanu, slēgto zonu ļotakiem, kas paceļas, nolaižas EVRA. Sakopt un tīrīt solus, lai nesmērē apģģērbu. Darīt ir ļoti daudz ko, ja grib rūpēties par skatītāju komfortu. Fotogrāfi šajā darāmo lietu sarakstā ir stipri uz leju. Tā kā ņefig lipināt plāksteri tur, kur vajag elektrošoku un sirds masāžu.
Publicēts: 30.11.11 15:15 labots
 citēt
f-foto:Tā kā daļa no šīm lietām pastāv tikai ideālā variantā, turklāt te ir nepamatoti piepītas klāt arī fizioloģiskās vajadzības, esmu spiests secināt, ka šie argumenti te ir celti, lai pakasītos. Tiesa, ja pareizi saprotu, jau tos vienu reizi noraidīja. Un nav svarīgi, cik argumentēti bija KM apsvērumi. Tie aizstāvības pozīcijai derēja. Uz kādu tiesisku normu grasāties atsaukties, ceļot galdā parakstu sarakstus?

1. Kura konkrēti lieta pastāv tikai ideālajā variantā un kāpēc ir neatrisināma?
2.Kuras tieši ir manis minētajām ir "fizioloģiskās vajadzības"?
3. Kāpēc nav svarīgi KM argumenti? Ir svarīgi, jo KM nav kings pār skatītājiem, bet to neieši iecelts administrators. Tie birokrāti dzīvo no budzēta, kura pildīšanā piedalās arī pilsoņi ar soguļkamerām. Sanāk ka. tu suni baro, bet viņš, maita, tev rokā par to kož.
4. Es nekādās tiesvedībās iesaistīts neesmu, bet liekēžus, kas savā mūžā nav radījuši ne santīma pievienotās vērtības rotējot pa valsts iestādēm no viena kabineta uz otru, bet ģenerē tik idiotiskus aizliegumus vēlmē izkalpoties saviem priekšniekiem, tos es nepārvāru. :anger:

P.S. No dzīves. Pusotru gadu atpakaļ biju uz pasākumu Ungārijā, brīvā dabā, apmēram 100000 skatītāju. Iepriekš nopirktajā e-biļetē standarta aizliegumi sazīmēti, ieskaitot pārsvītrotu fotoaparātu. Man šoks jo līdz šim līdzīgos pasākumos nekad nav bijuši nekādi foto ierobežojumi. Rakstu e-pastu orgiem, tā un šitā, vai tiešām bildēt nedrīkstēs??? Man atnāk atbilde, kurā pateikts, ka tās ir muļķības un, ka fočēt drīkst ar da jebko. Vienkārši biļetes ir standarta un vienādas kā operas tā brīvdabas, komerciālajim vai valsts rīkotajiem pasākumiem. Raksta, lai nesatraucos un novēl patīkami pavadīt laiku. Vēstule ļoti korekta, bet sajūta, ka esmu prasījis ko stulbu, nepamet. Grūti nākušam no zemes, kurā "bez bumažki ti kakaška" integrēties civilizētā sabiedrībā, kur neloģisku un nepamatotu aizliegumu nav, kur māk bez problēmām sadzīvot pēc principa "viss man ir ļauts, bet ne viss man der."
Publicēts: 30.11.11 16:12
 citēt
Ierobežojumi būs jāliek pēc svara, krāsas un izmēriem. Jo neviena EOS 1Ds instrukcijā nekur nav pieminēta pro klase. Tātad - birokrātiem kārtējā iespēja pazīmēties ar savu impot..., pardon, kompetenci fototehnikas jautājumos.
Publicēts: 30.11.11 16:32 labots
 citēt
Nu tad konkursiņš birokrātiņiem?

Ar kuru no šiem fotoaparātiem drīkst bildēt Dziesmu Svētkos???

Papildjautājums. Ar ko otrs ir apkārtējiem traucējošāks???
Abi fočiki ir vienādā mērogā.

Publicēts: 30.11.11 16:35 labots
 citēt
neko nezinu un nesaprotu! :bad_smile:
Publicēts: 30.11.11 16:44
 citēt
Minēsim uz dullo, apaksējais ir kaukāds 1000D Canonis, bet augšējo vispār nepazīstu.
Publicēts: 30.11.11 16:50
 citēt
Schneider:Minēsim uz dullo, apaksējais ir kaukāds 1000D Canonis, bet augšējo vispār nepazīstu.

Augšējais pēc fuji izskatās :)
Publicēts: 30.11.11 16:51
 citēt
Bzh:
Schneider:Minēsim uz dullo, apaksējais ir kaukāds 1000D Canonis, bet augšējo vispār nepazīstu.

Augšējais pēc fuji izskatās :)

vo vo - es ar gribēju to teikt.......:face-wink:
Publicēts: 30.11.11 17:16 labots
 citēt
OK, lai būtu fuji un canon, bet man ļoti gribās racionāli pamatotu aizlieguma atbalstītāju komentāru, ar kuru no bildēs redzamajiem fočikem drīkst apmeklēt Dz. Sv. un ar kuru nē. :D Ar kuru no abiem bildējot, tiks traucēti citi skatītāji, bet ar kuru netiks???

Un vispār... Vadoties no viedās Kultūras ministrijas iniciatīvas aizliegt DSLR, kā nekārtību cēloni masu pasākumos, (jo kā zināms tie, kam ir DSLR teorētiski var traucēt citiem), nebūs brīnums, ja Iekšlietu ministrija izdos noteikumus vadoties pēc tās pašas loģikas.

Visiem jāamputē dzimumlocekļi, jo tas ir izvarošanu vistiešākais cēlonis. Sākt varētu ar šāda stila aizliegumu autoriem un apoloģētiem. f-foto, soli uz priekšu!!!! :haha:
Publicēts: 30.11.11 17:29
 citēt
Sapper:Un vispār... Vadoties no viedās Kultūras ministrijas iniciatīvas aizliegt DSLR, kā nekārtību cēloni masu pasākumos, (jo kā zināms tie, kam ir DSLR teorētiski var traucēt citiem), nebūs brīnums, ja Iekšlietu ministrija izdos noteikumus vadoties pēc tās pašas loģikas.

Par tādu pavērsienu es tikai priecāšos :big_smile::big_smile::big_smile:
Publicēts: 30.11.11 18:42
 citēt
Biju tur un fotogrāfēju bildes var redzēt - www.fotoo.lv...
Nebiju akreditēts, bet ar garo objektīvu. Neviens netraucēja un pār žogu nelīdu.
Publicēts: 30.11.11 18:54
 citēt
f-foto:Latvijas Republikas likumi, pēc kuriem tiesa lemj, ir neloģiski un nepamatoti?

Likumiem nav ne vainas, problēmas ir tiesāšanās ķēķī, un likuma burta pārsvarā pār likuma garu.
Publicēts: 30.11.11 18:56 labots
 citēt
Ojaars:Biju tur un fotogrāfēju
Nebiju akreditēts, bet ar garo objektīvu. Neviens netraucēja un pār žogu nelīdu.

Tā, IP adrese noteikta, adrese noskaidrota, palikt uz vietas un gaidīt pie sevis mājās "maski show" :D :D :D
Publicēts: 30.11.11 19:07 labots
 citēt
f-foto, nekopēšu tavu palagu, bet pāris komenti.

Par lidmašīnām Tu smagi maldies, neviens nerunā par aviotrasēm. FL 350 lidojošs laineris nav traucējošs. Bet to, ka pieejas ceļus lidostai var mainīt un pat uz laiku lidostu aizslēgt pierāda Novaja Volna slaviku tusiņš. Tāpēc nerunā par to, ko nezini. Vienkārši vieniem ir smadzenes un iekšas, lai to sakārtotu, bet citiem visa enerģija aiziet uz cīņu ar fotoaparātiem.

Ja soliņus noslaucīs dažas stundas pirms koncerta, tas būs jau daudz lielāks labums skatītājiem, salīdzinot ar kāda fotogrāfa neielaišanu teritorijā.

Ja es ar savu ģimeni eju uz brīvdabas pasākumu, kur pat skatītāju solus neviens nevīžo tīrīt, nav man jāakreditējas tikai tāpēc, ka man nav IXUS bet ir 350d, un es gribu savus bērnus parkā pabildēt. Un, ja kādam liekas, ka mans fotoaparāts, tāpēc vien ka viņam ir iespēja mainīt stiklus, kļūst automātā par traucēkli apkārtējiem, var iet sterilizēties, lai sev līdzīgos nevairotu.

P.S. Pēc 2008 K.M. gudrajiem noteikumiem, es varētu paņemt Marku, pielikt 600mm fiksu un stiprinājuma vietu nolīmēt ar epoksīdu. Masn būs fotoaparāts, kuram nav maināms objektīvs. :D Pēc likums burta, es neko nebūšu pārkāpis. tagad saprati, kāpēc svarīgāks ir likuma gars???

Pērājo nekomentēšu, tukša runa...
Publicēts: 30.11.11 19:39 labots
 citēt
Sapper, ko jemies tik nopietni- tukša runa šeit sākās jau vismaz pāris lapas atpakaļ. Vai ta neredzi, ka f-foto (bez foto) šeit ir tikai, lai pakasītos un citus pakaitinātu...:)))
Publicēts: 30.11.11 22:59
 citēt
sapper-tas otrs aparātiņš ir bīstamais,jo tam ir mikrofons,ar kuru var ierakstīt dziesmas un tiražēt cd no dziesmu svētkiem.....
Publicēts: 30.11.11 23:01
 citēt
Ja kāds grib parunāt par tiesiskumu šai valstī,tad lai atbild uz jautājumu-Kāpēc deputāti sev piešķir imunitāti,līdzīgi kā balto lapu garīgi atpalikušajiem?
Publicēts: 01.12.11 00:56
 citēt
Friidis:Sapper, ko jemies tik nopietni- tukša runa šeit sākās jau vismaz pāris lapas atpakaļ. Vai ta neredzi, ka f-foto (bez foto) šeit ir tikai, lai pakasītos un citus pakaitinātu...:)))

A savādāk nevar. Ar Patiesības Ministrijas darbiniekiem noteikti ir jārunā. Kā savādāk, lai viņos mestu šaubu ēnu par to, ko propogandē viņu partija - ka karš ir miers, brīvība ir verdzība un nezināšana ir spēks???

Es negribu dzīvot Okeānijā.
Publicēts: 01.12.11 01:11
 citēt
ekoists:Ja kāds grib parunāt par tiesiskumu šai valstī,tad lai atbild uz jautājumu-Kāpēc deputāti sev piešķir imunitāti,līdzīgi kā balto lapu garīgi atpalikušajiem?

Deputātu imunitāe eksistē ne tikai LV. IMHO nekā slikta Tur nav. Tāda prakse pasargā deputātu no sīkām intrigām. Tajā pašā laikā, ja deputāts pastrādā noziegumu, prlaments nobalso par viņa izdošanu tiesvedībai. Tā ir normālās valstīs.

Bet kurš tad ir vainīgs par to, ka mūsu parlaments balso par smagos noziegumos apsūdžeto deputātu neizdošanu? Kurš tad aizināja neiet uz vēlēšanām? Tie kam bija svarīgi, lai viss paliek kā bija, tie aizgāja. Kam tagad var ko pārmest izņemot sev pašiem?
Publicēts: 01.12.11 11:41 labots
 citēt
Nupat man viens fotokolēģis "traukos" uzdeva izbrīnītu jautājumu- kolēģis "fotto" (cien. Andris Šmits) takš it-kā esot viņā saulē , bet kā tad joprojām tikpat aktīvi, virtuozi-nekonkrēti un anonīmi šams diskutē fotoblogā- (citējot šo tēmu)? Cilvēks nav tik biežs viesis FB un nebija ievērojis dažu burtiņu atšķirību- "fotto" vs "f-foto". Citādi tiešām- teksti un stils gandrīz tie paši....:face-wink:

Tad jau līdzinieks (klons) "f-foto" labu piemiņu šam taisa- tāpat kā kādreiz PSRS laikos par Ļeninonkuli teica - "Ļeņina idejas mūžos lai dzīvo"...:face-grin:
Publicēts: 01.12.11 11:53 labots
 citēt
.
Publicēts: 01.12.11 12:39 labots
 citēt
F-foto- ja jau tā runā, vai Tu tiešām uzskati, ka šajā tēmā un FB vispār esi parādījis kā gudru cilvēku un talantīgu fotogrāfu?...
Ne vella- vairāk izskatās pēc prastas kašķīgas "klaču bābas" ar dižām pretenzijām uz inteliģentu. Kad vairs nav ko teikt, pārmeties uz pesonālijām..:face-wink:
Publicēts: 01.12.11 12:55
 citēt
f-foto:Vārdus par Gestapo metodēm, Vinston Sapper Smit, atkal esi izlaidis. Esi konsekvents, tu taču gatavojies prāvai. :D

Šodienas aizliegumiem un konfidencialialitātes/slepenības mānijai, vienu vakaru parokoties pa atbilstošiem materiāliem, apkopojot dažādas totalitārisma pazīmes, pilnīgi vēsi var pīevilkt arī gestapo izmantotās metodes. Nevajag ieciklēties TIKAI uz nagu maukšanu, Geheime Staatspolizei bija daudz plašākas funkcijas.
Bet tiesas prāvā viņš uzdos tos pašus jautājumus, uz kuriem tu konsekventi negribi atbildēt, arī tiem haltūras ministrijas ierēdņiem atbildes nebūs.
Publicēts: 01.12.11 13:03 labots
 citēt
.
Publicēts: 01.12.11 13:36
 citēt
Viss šis aizliegums JAU IR pievilkts. Un nenopietni izskatīsies cīnīties, pierādot, ka Pentax K-m ar 40 lim, kuru var ielikt krūšu kabatiņā, var kādam traucēt, ja tik viņš nav slims ar kādu jaunu slimību - SLRfobiju.
Bet te jau nevis tiesai darbs, bet gan medicīnai.
Publicēts: 01.12.11 13:53
 citēt
f-foto:Pieturēsimies pie tēmas.

Domāju, ka šis tiesas process, ja tiks turpināts, nevainagosies ar panākumiem, bet, iespējams, KM nākošreiz rīkosies gudrāk - muļķudrošāk. Nesaprotu parakstu vākšanas nozīmi. Kuri MK noteikumi vai LR likums tos padara par jēgpilniem?

Vai šī nav laba pieredze:www.ir.lv... ?

te ir acīmredzams, ka prasības pieteicējs ne pārāk orientējas likumdošanā un nav noalgojis arī sakarīgu juristu. un vai pats neesi kāds "draugs" kādam no KM ierēdņiem vai labuma guvējs no šī aizlieguma, ka šos tā aizstāvi?

Principā atsaukšanās uz likumiem un MK noteikumiem ir nevietā, jo nevienā no tiem nav minēts, ka dziesmusvētkos ir aizliegts fotografēt vai ienest fotoaparātu. Līdz ar to šajā gadījumā ir muļķīgi runāt par "radošajiem fotogrāfiem" lai kas tie arī būtu. Ir vienkārši jāpierāda, ka dziesmu svētku organizatoriem nav bijis juridisks pamats noteikt šādus ierobežojumus. Visādu parakstu vākšana ir bezjēdzīga laika šķiezšana. Kas ir arī tiesāšanās, jo tā ilgs daudz gadus un prasīs naudu no abām pusēm.
Publicēts: 01.12.11 14:04
 citēt
tiesa paskaidro ka ir juridisks pamats noteikt ierobezhojumus :D
reku citaats no sprieduma img830.imageshack.us...
Publicēts: 01.12.11 14:09
 citēt
tb nevis pamats bet tiesiibas
Publicēts: 01.12.11 14:11
 citēt
ak34:

te ir acīmredzams, ka prasības pieteicējs ne pārāk orientējas likumdošanā un nav noalgojis arī sakarīgu juristu. un vai pats neesi kāds "draugs" kādam no KM ierēdņiem vai labuma guvējs no šī aizlieguma, ka šos tā aizstāvi?

Principā atsaukšanās uz likumiem un MK noteikumiem ir nevietā, jo nevienā no tiem nav minēts, ka dziesmusvētkos ir aizliegts fotografēt vai ienest fotoaparātu. Līdz ar to šajā gadījumā ir muļķīgi runāt par "radošajiem fotogrāfiem" lai kas tie arī būtu. Ir vienkārši jāpierāda, ka dziesmu svētku organizatoriem nav bijis juridisks pamats noteikt šādus ierobežojumus. Visādu parakstu vākšana ir bezjēdzīga laika šķiezšana. Kas ir arī tiesāšanās, jo tā ilgs daudz gadus un prasīs naudu no abām pusēm.

+++

P.S. Starp citu, ja prasības pieteicējs nezin, tad šeit blogā ir vismaz viens pazīstams un sakarīgs jurists un fotogrāfs vienlaicīgi. Ja nepieciešama konsultācija, gan jau ka neatteiks. Ja ir interese, varu privāti aizrakstīt, pie kā griezties. :face-wink:
Publicēts: 01.12.11 14:11 labots
 citēt
didams:tiesa paskaidro ka ir juridisks pamats noteikt ierobezhojumus :D
reku citaats no sprieduma img830.imageshack.us...

Par to arī rakstu - pieteicējs ietaupījis uz juristu. Tā paša likuma par publiskajiem pasākumiem pirmais pants nosaka, ka:

"Likuma mērķis ir nodrošināt publisku pasākumu netraucētu un drošu norisi."

pat man kā nejuristam ir skaidrs, ka šis likums neattiecas uz fotoaparātu ienešanu, ja vien tie var traucēt pasākuma drošai norisei. Tā ir, ka ietaupa uz juristiem. Līdz ar to no mana viedokļa ierēdņi ir pārkāpuši savas pilnvaras
Publicēts: 01.12.11 14:19
 citēt
un te ar pamatojums kapeec izmantoja savas tiesiibas :D
img215.imageshack.us...

Vai savu tiesiibu izmantoshanai vispaar vajag pamatojumu?
Publicēts: 01.12.11 14:26 labots
 citēt
"Likuma mērķis ir nodrošināt publisku pasākumu NETRAUCEETU un drošu norisi."

Vai ak34 verķis uz pleca ir traucējosh koncertā?
Publicēts: 01.12.11 14:37
 citēt
he he un te tiesa atbild par kautkur topikaa mineetajiem dzeraajiem kas ar alu traucee vairaak :D
img703.imageshack.us...
Publicēts: 01.12.11 14:39
 citēt
didams:un te ar pamatojums kapeec izmantoja savas tiesiibas :D
img215.imageshack.us...

Saprotu, ka KM ierēdņi piesedz savas pakaļas. Un, protams, valstij (ierēdņiem) ir jāpierāda, ka ir pamats izmantot savas tiesības.

Savukārt par traucēšanu un netraucēšanu - ja pieiet pēc "Vai ak34 verķis uz pleca ir traucējosh koncertā" principa, tad nedrīkstētu laist koncertos cilvēkus, kas garāki par 1,80m, ņemot vērā frizūras garumu, sievietes šortos vai svārkos, kas īsāki par celi utt.

Skatītājs var mierīgi no savas vietas fotografēt pat ar, piemēram 1D un 300/2.8 objektīvu, netraucējot citus. Līdz ar to augstāk minētais paskaidrojums nav uzskatāms par pietiekamu, lai ierobežotu cilvēkus apmeklēt pasākumu. Turklāt kā mēs redzam no šī citāta, KM ierēdņi nav pat papūlējušies nodefinēt "profesionālu" tehniku. Pie šāda formulējuma viņiem būtu jānorāda maksimālie pieļaujamie tehnikas izmēri, turklāt tādi, lai tie atbilstu mērķim - netraucētu pārējos skatīties. Vienīgais, kas šajā gadījumā varētu būt aizliegts ir 400/2.8, 500/4, 600/4, 800/5.6 objektīvi un līdzīgi, jo to lietošana no savas vietas tiešām traucētu citiem. Bet neesmu manījis, ka kāds apmeklētājs ko tādu ņemtu līdzi uz pasākumiem. Tā ka nav vērts aizstāvēt ierēdņus.
Publicēts: 01.12.11 14:41
 citēt
f-foto:
didams:un te ar pamatojums kapeec izmantoja savas tiesiibas :D
img215.imageshack.us...

Normāls formulējums. Ja tev, skatītājam, abās pusēs sēdētu divi tādi uz kadra iegūšanu nepārtraukti saspringušie un attiecīgajos brīžos visā pasākuma garumā šautu tra-ta-ta (piemēram, Pentax mazajiem brāļiem tas ir paskaļš troksnis), iepretim parastajam skatītājam, kurš fotografētu tikai šo un to, tad ir skaidrs, ka nebūtu labi. Tas ir gandrīz tas pats, kas cilvēkam, kurš lieto alkoholu, bet tobrīd ir skaidrā, uzturēties nedzērušam iereibušu ļaužu sabiedrībā. Diskomforts no labi pazīstamā.

Ienešana un nepārtraukta fotografēšana ir dažādas lietas. Ja kāds atnāk uz pasākumu ar fotoaparātu, tas nenozīmē, ka viņš visu pasākumu to tik vien darīs kā fotografēs.
Publicēts: 01.12.11 14:49 labots
 citēt
nez iereednji manis praats gribeeja kaa labaak, sanaaca gan kaa vienmeer :D

Par tehnikas izmeeriem pilniigu piekriitu tas buutu labs risinaajums :D

Es atbalstiitu to fotograafu ja viņš būtu rakstijis veestules iesniegumu utt kas rosinaatu ieviest skaidrus kriterijus utt lai tas neatkaartotos un uz taa pamata veersies tiesaa ar luugumu atdziit kautkaadus leemumus par aplamiem.

Nevis stilaa man photograaperam aizliedzaat nu ta es juus izdraaziishu tiesaa.
Un tiesa ar skatiitos mazliet savaadaak un varbuut pamaniitu kaadu citu likumu vai tamliidziigi :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: