forum.gif
Foto drukāšana mājas apstākļos
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Foto drukāšana mājas apstākļos
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.11.11 23:38 labots
 citēt
Čau! Lieta ir tāda , ka vēlējos apvaicāties un uzklausīt šeit esošo fotogrāfu viedokļus , par tēmu - kāds ir labs foto printeris? Līdz šim man ir bijis šis www.amazon.com... , pirkts pirms gadiem trīs. Tagad skatos kaut ko jaunu (labāku). Šajā printerī ir pilnīgi nevajadzīga (uz to brīdi man likās , ka tā ir pati primārākā lieta,kura man ir vajadzīga printerī) , proti - disku apdrukāšana. Tātad īsumā, jauno printeri skatos , bez šādas iespējas (man tas nav nepieciešams), kā arī tas var neprintēt A3 formāta lapas (tas nav primārais,bet par sliktu jau nenāk...) skatos paraugus , kā piemēram EPSON - www.1a.lv... , bet princips ir ļoti vienkārš , skatos dārgāko un lasu , kas un kā, bet kā mēs visi zinām , ne vienmēr dārgākais nozīmē arī tas labākais. Varbūt ir kāda cita firma,kura arī ir ļoti laba? Gaidīšu Jūsu viedokļus, varbūt kādam šī tēma arī ir aktuāla :)
P.s Kā arī ir svarīgi tas , kā ir ar uzpildīšanas iespējām (Latvijā mūsdienās reti kurš pērk krāsas printeriem,jo pasūtīt tās no ārzemēm ir ērtāk un izdevīgāk), vai ir pieejamas konkrētajam (Jūsu printerim) šāda tipa sistēmas ? - www.inksupply.com...
Publicēts: 28.11.11 23:42
 citēt
www.drukaletak.lv... un epson L800
:face-wink:
Publicēts: 29.11.11 01:13
 citēt
R2880 protams, ja var atļauties. kolēģiem ir, m/b drukā lieliski.
pats lietoju R1900, virsū stāv šitāds www.fotospeed.com...
arī FS papīrs ļot labi iet. paši drukājam gan izstādēm, gan klientiem,
visi apmierināti :big_smile:
Publicēts: 29.11.11 10:04
 citēt
Tas viss ir jauki,ja izdrukas pašizmaksa nav galvenais.
Publicēts: 29.11.11 13:27
 citēt
es iesaku sakontaktēties ar drukaletak.lv čaļiem, pateikt savas vajadzības un viņi Tev pielasīs ko vēlies + visam garantija!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):