Čau! Lieta ir tāda , ka vēlējos apvaicāties un uzklausīt šeit esošo fotogrāfu viedokļus , par tēmu - kāds ir labs foto printeris? Līdz šim man ir bijis šis www.amazon.com... , pirkts pirms gadiem trīs. Tagad skatos kaut ko jaunu (labāku). Šajā printerī ir pilnīgi nevajadzīga (uz to brīdi man likās , ka tā ir pati primārākā lieta,kura man ir vajadzīga printerī) , proti - disku apdrukāšana. Tātad īsumā, jauno printeri skatos , bez šādas iespējas (man tas nav nepieciešams), kā arī tas var neprintēt A3 formāta lapas (tas nav primārais,bet par sliktu jau nenāk...) skatos paraugus , kā piemēram EPSON - www.1a.lv... , bet princips ir ļoti vienkārš , skatos dārgāko un lasu , kas un kā, bet kā mēs visi zinām , ne vienmēr dārgākais nozīmē arī tas labākais. Varbūt ir kāda cita firma,kura arī ir ļoti laba? Gaidīšu Jūsu viedokļus, varbūt kādam šī tēma arī ir aktuāla P.s Kā arī ir svarīgi tas , kā ir ar uzpildīšanas iespējām (Latvijā mūsdienās reti kurš pērk krāsas printeriem,jo pasūtīt tās no ārzemēm ir ērtāk un izdevīgāk), vai ir pieejamas konkrētajam (Jūsu printerim) šāda tipa sistēmas ? - www.inksupply.com...
R2880 protams, ja var atļauties. kolēģiem ir, m/b drukā lieliski. pats lietoju R1900, virsū stāv šitāds www.fotospeed.com... arī FS papīrs ļot labi iet. paši drukājam gan izstādēm, gan klientiem, visi apmierināti