forum.gif
Canon "monstrs"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Canon "monstrs"
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.11.11 07:46
 citēt
Publicēts: 29.11.11 07:56
 citēt
finālā uztaisīs vēl biznesu..... pārdos dārgāk kā jaunu .... , bez visas kastītes , un piebildes, par saudzīgu lietošanu .... :bad_smile:
Publicēts: 29.11.11 08:05
 citēt
Ne jau Canon monstrs, tas kātus atmetis, bet šajā gadījumā SanDisk Extreme III
Publicēts: 29.11.11 08:07
 citēt
Mjā, un man kaut kāda Transcend kartiņa atņirdzās pēc 30min pagulēšanas sniegā :D
Publicēts: 29.11.11 08:32
 citēt
Uggga:Ne jau Canon monstrs, tas kātus atmetis, bet šajā gadījumā SanDisk Extreme III

ja SanDisk muļļātos pa jūras dibenu gadu šaubos,ka kaut ko varētu izvilkt,bet Canon ķermenītī redz ka var
Publicēts: 29.11.11 08:47
 citēt
Vo vo - skaties ka Canon rūpnīga pati nopirks šo kameru un ieliks pie sevim ofisā kā eksponātu.....:face-wink:
Publicēts: 29.11.11 09:56
 citēt
negatIvs:finālā uztaisīs vēl biznesu..... pārdos dārgāk kā jaunu .... , bez visas kastītes , un piebildes, par saudzīgu lietošanu .... :bad_smile:
Ja gadu nav lietots tad sanāk, ka saudzīgi lietots. kastīte gan jau mājās mētājas, varbūt pat ar garntiju. Pa 150,0Ls.
Publicēts: 29.11.11 10:10
 citēt
Canons nav izmantojis situāciju!Par cik tas bija entry level daikts,tad visa slava tiek kartei un tās lieliskajiem ražotājiem.Bet ja būtu nogremdējuši kādu Marku,tad varētu lielīties.ka tāda pretmitruma aizsardzība,ka pat gads sālsūdenī pie kājas!:face-glasses:
Publicēts: 29.11.11 10:12
 citēt
Tam ugunsdzēsējam gan bija sāpīte.
Publicēts: 29.11.11 10:19
 citēt
CerambyX:Mjā, un man kaut kāda Transcend kartiņa atņirdzās pēc 30min pagulēšanas sniegā :D

Man viena SanDisk atņirdzās bez nekādiem ekstrēmiem apstākļiem, vienīgais, ko rāda - pieprasījumu formatēt.
Bet ir viens stikla negatīvs, uz kura līdz ši var redzēt kaut kādu veci, bildēts, kā redzams, dokumentiem.
Kaurš zinā, ar ko var noskanēt tādu negatīvu, ja izmērs ir ap 55x55 mm?
Publicēts: 29.11.11 10:21
 citēt
chiekurs:Tam ugunsdzēsējam gan bija sāpīte.
nedomāju, ka šis pārāk daudz uztraucās par verķa zaudēšanu, gan jau izejot krastā nopirka jaunu.
Publicēts: 29.11.11 11:03
 citēt
Kaut kādi makaroni uz objektīva priekšējās lēcas pielipuši. Acīm redzot, pa pjankai tas aparāts no jahtas okeānā ieslīdējis, ja reiz makaroni un pašu faktu konstatēja tikai tad, kad viss bija jau noticis :bad_smile:
Publicēts: 29.11.11 11:08
 citēt
smartins:Kaut kādi makaroni uz objektīva priekšējās lēcas pielipuši. Acīm redzot, pa pjankai tas aparāts no jahtas okeānā ieslīdējis, ja reiz makaroni un pašu faktu konstatēja tikai tad, kad viss bija jau noticis :bad_smile:

...kā var konstatēt faktu PIRMS tas ir noticis?:face-grin:
Publicēts: 29.11.11 11:09
 citēt
no manas pieredzes visas flash tipa atmiņas kartes ir ļoti dzīvotspējīgas:
1) veļasmašīnas mazgāšanas ciklus iztur mierīgi
2) autostāvvietā pārbraucu pāri ar auto, ar skoču salīmēju un aizgāja
Publicēts: 29.11.11 11:18 labots
 citēt
Jolan:
...kā var konstatēt faktu PIRMS tas ir noticis?:face-grin:
PIRMS nevar ;) Taču var konstatēt tanī brīdī, kad vēl notiek, vai arī PĒC tam :)
Publicēts: 29.11.11 11:38
 citēt
Schneider:
CerambyX:Mjā, un man kaut kāda Transcend kartiņa atņirdzās pēc 30min pagulēšanas sniegā :D

Man viena SanDisk atņirdzās bez nekādiem ekstrēmiem apstākļiem, vienīgais, ko rāda - pieprasījumu formatēt.
Bet ir viens stikla negatīvs, uz kura līdz ši var redzēt kaut kādu veci, bildēts, kā redzams, dokumentiem.
Kaurš zinā, ar ko var noskanēt tādu negatīvu, ja izmērs ir ap 55x55 mm?

Kā ar ko,ar planšetnieku.Tur galvenais lai pats skanētājs zin ko dara.
Publicēts: 29.11.11 11:50
 citēt
kenan ze best :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):