Canons nav izmantojis situāciju!Par cik tas bija entry level daikts,tad visa slava tiek kartei un tās lieliskajiem ražotājiem.Bet ja būtu nogremdējuši kādu Marku,tad varētu lielīties.ka tāda pretmitruma aizsardzība,ka pat gads sālsūdenī pie kājas!
CerambyX:Mjā, un man kaut kāda Transcend kartiņa atņirdzās pēc 30min pagulēšanas sniegā
Man viena SanDisk atņirdzās bez nekādiem ekstrēmiem apstākļiem, vienīgais, ko rāda - pieprasījumu formatēt. Bet ir viens stikla negatīvs, uz kura līdz ši var redzēt kaut kādu veci, bildēts, kā redzams, dokumentiem. Kaurš zinā, ar ko var noskanēt tādu negatīvu, ja izmērs ir ap 55x55 mm?
Kaut kādi makaroni uz objektīva priekšējās lēcas pielipuši. Acīm redzot, pa pjankai tas aparāts no jahtas okeānā ieslīdējis, ja reiz makaroni un pašu faktu konstatēja tikai tad, kad viss bija jau noticis
smartins:Kaut kādi makaroni uz objektīva priekšējās lēcas pielipuši. Acīm redzot, pa pjankai tas aparāts no jahtas okeānā ieslīdējis, ja reiz makaroni un pašu faktu konstatēja tikai tad, kad viss bija jau noticis
no manas pieredzes visas flash tipa atmiņas kartes ir ļoti dzīvotspējīgas: 1) veļasmašīnas mazgāšanas ciklus iztur mierīgi 2) autostāvvietā pārbraucu pāri ar auto, ar skoču salīmēju un aizgāja
CerambyX:Mjā, un man kaut kāda Transcend kartiņa atņirdzās pēc 30min pagulēšanas sniegā
Man viena SanDisk atņirdzās bez nekādiem ekstrēmiem apstākļiem, vienīgais, ko rāda - pieprasījumu formatēt. Bet ir viens stikla negatīvs, uz kura līdz ši var redzēt kaut kādu veci, bildēts, kā redzams, dokumentiem. Kaurš zinā, ar ko var noskanēt tādu negatīvu, ja izmērs ir ap 55x55 mm?
Kā ar ko,ar planšetnieku.Tur galvenais lai pats skanētājs zin ko dara.