Pārdodu pilnīgi jaunu pastiprinātāju. Ground zero 4000T. Jauda 400 w, MOSFET, 2 omi pretestība, 4 kanāli. Nopirku par dāvanu karti, nostāvēja skapī kādu laiku un tā arī nekad neieliku savā auto (nav vajadzības). Veikalā maksāja pāri 80 ls, pārdodu pa 40 Ls. Varbūt kādam fotoblogerim vajag Bilde šeit: failiem.lv...
RudeWolf:Pieļauju, ka, ja viņam barošanas bloku uztaisa, tad disenes labu labās var spēlēt. Bet tā... Mūziku klausīties drusku par rupju.
Autiņā būs labu labais Es jau ieliktu savā, bet man rūpnīcas pastūzis, esmu ļoti apmierināts ar skaņas kvalitāti un nepieklājas neko jaudīgāku likt iekšā.
RudeWolf:Pieļauju, ka, ja viņam barošanas bloku uztaisa, tad disenes labu labās var spēlēt. Bet tā... Mūziku klausīties drusku par rupju.
Autiņā būs labu labais Es jau ieliktu savā, bet man rūpnīcas pastūzis, esmu ļoti apmierināts ar skaņas kvalitāti un nepieklājas neko jaudīgāku likt iekšā.
Tagad tak jaunajiem tur vispār pistne ar audio. Ne savu maģi ielikt neko. Ja nu vienīgi piemaksājot.
OKfoto:Veikalā maksāja pāri 80 ls, pārdodu pa 40 Ls.
Es jau ar kādreiz biju jauns un smuks, tagad tik smukums palicis.... Tā arī tas pastiprinātājs tagd pa 65 latvijas naudiņām tirgojas.... www.euroshop.lv...
waldis:Ir jau diezgan niikuliigs tas pastuuzis, 4x40w 4omos, bet nu cena atbilstosha.
Izskatās, ka autoram derētu precīzāk norādīt jaudu. Jo es arī pēc tevis teiktā skatos, ka 40w uz kanālu nevis 400. Un dišukam tas drusku par maz. Tiesa par to naudu tur arī nekādas glaunās detaļas arī netiek izmantotas.
waldis:Ir jau diezgan niikuliigs tas pastuuzis, 4x40w 4omos, bet nu cena atbilstosha.
Izskatās, ka autoram derētu precīzāk norādīt jaudu. Jo es arī pēc tevis teiktā skatos, ka 40w uz kanālu nevis 400. Un dišukam tas drusku par maz. Tiesa par to naudu tur arī nekādas glaunās detaļas arī netiek izmantotas.
Pārdevējs takš nemelo par jaudu- viņš vienkārši izvēlējās no vairākām minētajām jaudām sev izdevīgāko "versiju". Štrunts, ka pie tādas jaudas aparātiņš dikti ātri "nokūpēs"...
RudeWolf:
Pārdevējs takš nemelo par jaudu- viņš vienkārši izvēlējās no vairākām minētajām jaudām sev izdevīgāko "versiju". Štrunts, ka pie tādas jaudas aparātiņš dikti ātri "nokūpēs"...
Vai komplektā nāk tiem 800W arī papildus elektrības ģenerators? Jen jāpērk pašam kilovatīgais ar autonomu motoru?
viss atkarīgs, kādā slēgumā tos pričendāļus saslēdz..... mistiskās elektrības stabilizēšanai, ģeneratora, un akumulatora saudzēšanai izmanto kondersatoru, tjipa
ražotāji, pastiprinātājiem, bieži vien uzrāda, maksimālo iespējamo jaudu, kuru var iegūt, kanālus salēdzot tilta slēgumā, ko praksē ne vienmēr izmanto. saprātīga jaudas rezerve, nāk tikai par labu.