forum.gif
Auto pastiprinātājs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Auto pastiprinātājs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.11.11 12:26 labots
 citēt
Pārdodu pilnīgi jaunu pastiprinātāju. Ground zero 4000T. Jauda 400 w, MOSFET, 2 omi pretestība, 4 kanāli. Nopirku par dāvanu karti, nostāvēja skapī kādu laiku un tā arī nekad neieliku savā auto (nav vajadzības). Veikalā maksāja pāri 80 ls, pārdodu pa 40 Ls. Varbūt kādam fotoblogerim vajag :)
Bilde šeit: failiem.lv...
Publicēts: 29.11.11 12:30
 citēt
normāls verķis, cena laba, žēl, ka jau esmu savu auto aprīkojis ..... :money:
Publicēts: 29.11.11 12:58
 citēt
negatIvs:normāls verķis, cena laba, žēl, ka jau esmu savu auto aprīkojis ..... :money:
ja tik ļoti žēl, aprīko auto citiem! :bad_smile:
Publicēts: 29.11.11 15:06
 citēt
izskatās, ka tiem visiem pie kājas .... :bad_smile:
Publicēts: 29.11.11 15:21
 citēt
divi budžeta varianti

un viss mierīgi .....
Publicēts: 29.11.11 15:30
 citēt
Pieļauju, ka, ja viņam barošanas bloku uztaisa, tad disenes labu labās var spēlēt. Bet tā... Mūziku klausīties drusku par rupju.
Publicēts: 29.11.11 17:28
 citēt
RudeWolf:Pieļauju, ka, ja viņam barošanas bloku uztaisa, tad disenes labu labās var spēlēt. Bet tā... Mūziku klausīties drusku par rupju.

Autiņā būs labu labais :)
Es jau ieliktu savā, bet man rūpnīcas pastūzis, esmu ļoti apmierināts ar skaņas kvalitāti un nepieklājas neko jaudīgāku likt iekšā.
Publicēts: 29.11.11 18:13
 citēt
OKfoto:
RudeWolf:Pieļauju, ka, ja viņam barošanas bloku uztaisa, tad disenes labu labās var spēlēt. Bet tā... Mūziku klausīties drusku par rupju.

Autiņā būs labu labais :)
Es jau ieliktu savā, bet man rūpnīcas pastūzis, esmu ļoti apmierināts ar skaņas kvalitāti un nepieklājas neko jaudīgāku likt iekšā.

Tagad tak jaunajiem tur vispār pistne ar audio. Ne savu maģi ielikt neko. Ja nu vienīgi piemaksājot.
Publicēts: 29.11.11 18:39 labots
 citēt
OKfoto:Veikalā maksāja pāri 80 ls, pārdodu pa 40 Ls.

Es jau ar kādreiz biju jauns un smuks, tagad tik smukums palicis.... Tā arī tas pastiprinātājs tagd pa 65 latvijas naudiņām tirgojas....
www.euroshop.lv...
:face-sad:
Publicēts: 29.11.11 18:47
 citēt
Ir jau diezgan niikuliigs tas pastuuzis, 4x40w 4omos, bet nu cena atbilstosha.
Publicēts: 29.11.11 20:57
 citēt
waldis:Ir jau diezgan niikuliigs tas pastuuzis, 4x40w 4omos, bet nu cena atbilstosha.

Izskatās, ka autoram derētu precīzāk norādīt jaudu. Jo es arī pēc tevis teiktā skatos, ka 40w uz kanālu nevis 400. Un dišukam tas drusku par maz. Tiesa par to naudu tur arī nekādas glaunās detaļas arī netiek izmantotas.
Publicēts: 29.11.11 21:47 labots
 citēt
RudeWolf:
waldis:Ir jau diezgan niikuliigs tas pastuuzis, 4x40w 4omos, bet nu cena atbilstosha.

Izskatās, ka autoram derētu precīzāk norādīt jaudu. Jo es arī pēc tevis teiktā skatos, ka 40w uz kanālu nevis 400. Un dišukam tas drusku par maz. Tiesa par to naudu tur arī nekādas glaunās detaļas arī netiek izmantotas.

Pārdevējs takš nemelo par jaudu- viņš vienkārši izvēlējās no vairākām minētajām jaudām sev izdevīgāko "versiju".
Štrunts, ka pie tādas jaudas aparātiņš dikti ātri "nokūpēs"...:face-wink:
Publicēts: 29.11.11 22:04
 citēt
speci ............................... :haha:
Publicēts: 29.11.11 22:25
 citēt
negatIvs:speci ............................... :haha:

Publicēts: 30.11.11 17:10
 citēt
Friidis:
RudeWolf:

Pārdevējs takš nemelo par jaudu- viņš vienkārši izvēlējās no vairākām minētajām jaudām sev izdevīgāko "versiju".
Štrunts, ka pie tādas jaudas aparātiņš dikti ātri "nokūpēs"...:face-wink:

Vai komplektā nāk tiem 800W arī papildus elektrības ģenerators? Jen jāpērk pašam kilovatīgais ar autonomu motoru?
Publicēts: 30.11.11 17:40
 citēt
viss atkarīgs, kādā slēgumā tos pričendāļus saslēdz..... mistiskās elektrības stabilizēšanai, ģeneratora, un akumulatora saudzēšanai izmanto kondersatoru, tjipa

ražotāji, pastiprinātājiem, bieži vien uzrāda, maksimālo iespējamo jaudu, kuru var iegūt, kanālus salēdzot tilta slēgumā, ko praksē ne vienmēr izmanto. saprātīga jaudas rezerve, nāk tikai par labu.
Publicēts: 16.10.17 11:49
 citēt
Interesanti, ko ieliks jaunajā Lambo džipā
www.delfi.lv...

vecais ar bija labs
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas