forum.gif
Infrasarkanās gaismas filtri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Infrasarkanās gaismas filtri
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.12.11 22:03
 citēt
Jautājums šoreiz savādāks- Kur var dabūt infrasarkano filtru? Vai ir kādas plēves/stikli? Ir viena kamera bez šī filtra, un dažos specifiskos gaismas apstākļos attēls ir dikti nepatiesās krāsās. kamera paredzēta nakts filmēšanai infrasarkanās gaismas prožektoros, bet lietojot gaišā telpā pie īpatnēja apgaismojuma, zaļš rādās kā zils un daži melnie toņi tik pat zili, kā zaļā krāsa. Pat dažas blondīnes izskatās zilmatainas
Publicēts: 01.12.11 22:13
 citēt
lielākā daļa blondīnes nemaz nav blondīnes.. :)
Publicēts: 02.12.11 05:23
 citēt
pasarg Dies,ar kaut kādu sūda filtru sačakarēt kameru,kura defoltā taisa konceptuālo MĀXLU:exciting:
Publicēts: 02.12.11 07:30
 citēt
Rolands66:pasarg Dies,ar kaut kādu sūda filtru sačakarēt kameru,kura defoltā taisa konceptuālo MĀXLU:exciting:

šoreiz man nevajag mākslu! Vajag filtru. klients nav apmierināts ar tādu mākslu, vajag filtru. vislabākais un man tīkamākais būtu kā plēvītes filtrs :)
Publicēts: 02.12.11 07:31
 citēt
Fotogrāfē ar citu kameru klientus.
Publicēts: 02.12.11 07:57
 citēt
ekoists:Fotogrāfē ar citu kameru klientus.

Tieši tā. Bet ja filtru, tad lēti tas nebūs.
www.optcorp.com...
:face-smile:
Publicēts: 02.12.11 07:57
 citēt
Galvenais,ka nav dārgi...

www.bhphotovideo.com...
Publicēts: 02.12.11 10:26 labots
 citēt
Zemnieks:Jautājums šoreiz savādāks- Kur var dabūt infrasarkano filtru? Vai ir kādas plēves/stikli? Ir viena kamera bez šī filtra, un dažos specifiskos gaismas apstākļos attēls ir dikti nepatiesās krāsās. kamera paredzēta nakts filmēšanai infrasarkanās gaismas prožektoros, bet lietojot gaišā telpā pie īpatnēja apgaismojuma, zaļš rādās kā zils un daži melnie toņi tik pat zili, kā zaļā krāsa. Pat dažas blondīnes izskatās zilmatainas
www.fotoblog.lv... paskaties komentārus'[ar bildē dominējošo zilo toni un sapratīsī, ka katrā dienakts laikā ir savs ēnu tonējums. Bet ir arī cits, tauta pastāsts
Balta nāca tautu meita
Kā ar sniegu apsnegusi
Nav ar sniegu apsnegusi
Ir ar serdi (prāts) saslimusi.

Pieņemu, ka ja lieto digi kameru ir jāpieregule balta balans, bet ja ar lentu bildē ir jāizvēlās pareiza iekšdarbiem un ārdarbiem paredzētā. Pilnīgi iespējams, ka Tava kamera nebildē tēla vizuālo, bet garīgo dimensiju.
Publicēts: 02.12.11 17:13
 citēt
Tā nav foto kamera. baltā balanss netiek galā. atsevišķi toņi nemainās mainot baltā balansu. mēģināšu vēlāk ielikt bildes, lai visiem skaidrs
Publicēts: 02.12.11 18:13
 citēt
Zemnieks:Tā nav foto kamera.

Kāda tad? Cietuma vai? :)
Publicēts: 04.12.11 15:37
 citēt
Aaaa, tu tas pats pajols, kas ieprieksheejaa glupdiskusijaa soliija eksursiju uz Afganistaanu, bet taa arii soliijumu nepildiija?

Ej uz googli, tur prasi taa: B+W 486
Publicēts: 06.12.11 11:54
 citēt
es tikai par vienu nostādni terminolōģijā. Tu ta zini, ko Tev vajag, bet ja nu kāds lasa un ne visai iebrauc. ir IS filtri (filtri, kurus lamā par IS!) nozīmē, ka [gandrīz] visu, izņemot IS nogriež kā ar nazi un nelaiž cauri un ir IS filtri nozīmē, ka nogriež IS. :face-sad:
Publicēts: 06.12.11 12:36
 citēt
Vaards:Aaaa, tu tas pats pajols, kas ieprieksheejaa glupdiskusijaa soliija eksursiju uz Afganistaanu, bet taa arii soliijumu nepildiija?

Ej uz googli, tur prasi taa: B+W 486

tas pajols tā kā uz mani tēmēts?
nevienam neko neesmu solījis un par Afganistānām vēl jo vairāk.
Publicēts: 06.12.11 12:41
 citēt
haralds:es tikai par vienu nostādni terminolōģijā. Tu ta zini, ko Tev vajag, bet ja nu kāds lasa un ne visai iebrauc. ir IS filtri (filtri, kurus lamā par IS!) nozīmē, ka [gandrīz] visu, izņemot IS nogriež kā ar nazi un nelaiž cauri un ir IS filtri nozīmē, ka nogriež IS. :face-sad:

IS?? īsti nezinu par terminaloģijām, bet infrasarkano apzīmē ar IR(Infra Red) un mana kamera veido attēlu IR prožektoru gaismā. diemžēl ir reizes kad tas nav vajadzīgs un ir nepieciešams filtrs, kurš nelaiž infrasarkano gaismu uz matricas
Publicēts: 06.12.11 12:50
 citēt
content6-foto.inbox.lv...
content6-foto.inbox.lv...

Lūk šeit attēli. viens ir bildēts ar filtru un puķe ir dabīgās krāsās, otrs bez filtra un iznākums sekojošs
Publicēts: 06.12.11 13:02
 citēt
Zemnieks:IS?? īsti nezinu par terminaloģijām, bet infrasarkano apzīmē ar IR(Infra Red) ...

es a tādu oficiālo / pareizo nezinu droši, es par to, kā kolokviālā jūzē. :grimace:
Publicēts: 09.12.11 11:46
 citēt
blaac:
Zemnieks:Jautājums šoreiz savādāks- Kur var dabūt infrasarkano filtru? Vai ir kādas plēves/stikli? Ir viena kamera bez šī filtra, un dažos specifiskos gaismas apstākļos attēls ir dikti nepatiesās krāsās. kamera paredzēta nakts filmēšanai infrasarkanās gaismas prožektoros, bet lietojot gaišā telpā pie īpatnēja apgaismojuma, zaļš rādās kā zils un daži melnie toņi tik pat zili, kā zaļā krāsa. Pat dažas blondīnes izskatās zilmatainas
www.fotoblog.lv... paskaties komentārus'[ar bildē dominējošo zilo toni un sapratīsī, ka katrā dienakts laikā ir savs ēnu tonējums. Bet ir arī cits, tauta pastāsts
Balta nāca tautu meita
Kā ar sniegu apsnegusi
Nav ar sniegu apsnegusi
Ir ar serdi (prāts) saslimusi.

Pieņemu, ka ja lieto digi kameru ir jāpieregule balta balans, bet ja ar lentu bildē ir jāizvēlās pareiza iekšdarbiem un ārdarbiem paredzētā. Pilnīgi iespējams, ka Tava kamera nebildē tēla vizuālo, bet garīgo dimensiju.

negribi nomainīt profila bildi ?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):