forum.gif
Viena tante Liepājas tirgū teica....
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Viena tante Liepājas tirgū teica....
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.12.11 22:30
 citēt
atbildīgais par jumtu...šitas iespārda :D Kāds pateiks, kura mums pilsētā tagad ir galvenā autoritāte?:D
Publicēts: 08.12.11 22:40
 citēt
imgfoto:atbildīgais par jumtu...šitas iespārda :D Kāds pateiks, kura mums pilsētā tagad ir galvenā autoritāte?:D

Vai ta nav Seskis :) ?
Publicēts: 08.12.11 22:48
 citēt
Par šito Tu nobļaujies Foņķikā :)
Publicēts: 08.12.11 22:50
 citēt
imgfoto:atbildīgais par jumtu...šitas iespārda :D Kāds pateiks, kura mums pilsētā tagad ir galvenā autoritāte?:D

centīšos būt skaidrā ;) :D
Publicēts: 08.12.11 22:55
 citēt
Girtsons:

Lai kaut ko lieku nepateiktu :D?
Publicēts: 09.12.11 00:16
 citēt
Tante:
Girtsons:

Lai kaut ko lieku nepateiktu :D?

lai nenop... lejā, man no augstuma bail ;)
Publicēts: 09.12.11 09:05
 citēt
Vajag taisīt tematisko ēšanas gatavošanu..........., piemēram ,, saļanka'' - tātad visi kas brauc ņem līdzi kautko priekš saļankas gatavošanas.....ar noteikumu , ka pēdējā ierašanās ir X laikā. Tajā brīdī visi savus produktus met katlā un sākās vārīšana............, Ko savedām to ēdam!:big_smile:
Publicēts: 09.12.11 09:10
 citēt
ticigais:Vajag taisīt tematisko ēšanas gatavošanu..........., piemēram ,, saļanka'' - tātad visi kas brauc ņem līdzi kautko priekš saļankas gatavošanas.....ar noteikumu , ka pēdējā ierašanās ir X laikā. Tajā brīdī visi savus produktus met katlā un sākās vārīšana............, Ko savedām to ēdam!:big_smile:

Cik zināms esot konservatīva tradīcija "reņģu" zupa, tā kā "tautas soļanku" būs jāvāra kad uz Lõtgali brauks :)
Publicēts: 09.12.11 09:20
 citēt
imgfoto:Par šito Tu nobļaujies Foņķikā :)

nu fontjikaa pa shito ar atrauties vareetu :D
Publicēts: 09.12.11 11:26
 citēt
pa manam, vajadzētu vispirms par datumiem izrunāt, tik tad par naudas pārskaitījumiem zupītei... :D
Publicēts: 09.12.11 16:46 labots
 citēt
Varētu provēt pievienoties.
Publicēts: 09.12.11 19:06
 citēt
Schnircks:
noveerotaaja:pa manam, vajadzētu vispirms par datumiem izrunāt, tik tad par naudas pārskaitījumiem zupītei... :D

Viens otram netraucee:)

var tikai naudu pārskaitīt, bet datumu tā arī nenosaukt :D
Publicēts: 10.12.11 12:14
 citēt
man ar jāizdoma vai braukt ar savu mašīnu vai kādam pievienoties....
Publicēts: 10.12.11 13:09
 citēt
Luxferre:man ar jāizdoma vai braukt ar savu mašīnu vai kādam pievienoties....

vienam pasham braukt ar autinju uz Liepaaju - taa jau ir bagaatiibas paziime muusdienaas;-))))
Publicēts: 10.12.11 13:11 labots
 citēt
dansiga:

vienam pasham braukt ar autinju uz Liepaaju - taa jau ir bagaatiibas paziime muusdienaas;-))))

Tēriņi lielāki, toties brīvība un neatkarība :)
Publicēts: 10.12.11 13:25
 citēt
RobertsJ:
dansiga: vienam pasham braukt ar autinju uz Liepaaju - taa jau ir bagaatiibas paziime muusdienaas;-))))

par to es neviena vaarda nebildu!!! man jau arii patiik briiviiba, bet nu laiki pagaajushi, kad nereekjinaaju cik izmaksaa benziins riiga-liepaaja -riiga ;-( Taapec arii bija tada fakta konstataacija ;-)
Publicēts: 10.12.11 13:32 labots
 citēt
dansiga:
RobertsJ:

par to es neviena vaarda nebildu!!! man jau arii patiik briiviiba, bet nu laiki pagaajushi, kad nereekjinaaju cik izmaksaa benziins riiga-liepaaja -riiga ;-( Taapec arii bija tada fakta konstataacija ;-)

Nu jā, turp atpakaļ, un nedaudz uz vietas Liepājā pabraukāties, visi 500km sanāk, tā kā kā minimums 25LVL vismaz sanāk, ja ekonomiska mašīnīte un ekonomiski brauc, bet praksē tā parasti nav, tā kā būs vien vairāk :) Es laikam 25 LVL nevarētu iekļauties :)
Publicēts: 10.12.11 14:32
 citēt
Nez kas taas par super ekonomiskaam mashiinaam ... man shaads brauciens izmaksaaa ap 40 ls .........
Publicēts: 10.12.11 15:27 labots
 citēt
dansiga:Nez kas taas par super ekonomiskaam mashiinaam ... man shaads brauciens izmaksaaa ap 40 ls .........

Piektdienās esmu PieLīvu akvaparka , kā minimums, vienu cilvēku (patiesībā visu Rīgas " varzu", ja nav iebildumi pret komfortu - nāksies sēdēt tumsā, vēsumā (ko visi māk uzsildīt :)_, uz preču kastēm varu paķert līdz Kuldīgai, no Kuldīgas līdz Liepājai viens rūciens un varu sarunāt par pašizmaksu (degvielā), ka darba devējs atļaus Jūs nonstopā nogādāt Liepājā, tikai no Kuldīgas nāksies iztikt bez kastēm, tādad ar dejām un citām izdarībām :grimace:. Un ja kas pirmdien varu Jūs tādā pat veidā nogādāt atpakaļ Rīgā. :exciting::face-grin:
Publicēts: 10.12.11 15:39
 citēt
Vis jau būtu labi, bet kā paliek ar tiem datumiem????:grimace:
Publicēts: 10.12.11 15:40
 citēt
dansiga:Nez kas taas par super ekonomiskaam mashiinaam ... man shaads brauciens izmaksaaa ap 40 ls .........

Nu bet tur jau ceļš pārsvarā štrāse, nav jau 500km pa pilsētu. Es tikko novembrī braucu Jelgava-Ape-Jelgava (apmēram 490km sanāca) ar Volvo D5 dīzeli (2.4 litri tilpums), man sanāca aptuveni 35 LVL, pie tam mašīna pilna ar mantām, 4 pieauguši cilvēki, ar biežām apdzīšanām, ātrumu pamatā ap 110-115, automātiskā kārba. Tad nu es secināju, ja kāda 1,6 litru motora tilpuma dīzeļmašīnīte braucot vienam pašam un ekonomiski, var iekļauties tajos 25 LVL. Tādēļ ar minēju kā minimums 25 LVL.

Tai pašā novembrī braucot vienam pašam Jelgava-Limbaži-Jelgava (kopā ap 220km) rēķināju, ka sanāca aptuveni 15 LVl vai mazliet mazliet vairāk.
Publicēts: 10.12.11 15:48
 citēt
RobertsJ:

Nu bet tur jau ceļš pārsvarā štrāse, nav jau 500km pa pilsētu. Es tikko novembrī braucu Jelgava-Ape-Jelgava (apmēram 490km sanāca) ar Volvo D5 dīzeli (2.4 litri tilpums), man sanāca aptuveni 35 LVL, pie tam mašīna pilna ar mantām, 4 pieauguši cilvēki, ar biežām apdzīšanām, ātrumu pamatā ap 110-115, automātiskā kārba. Tad nu es secināju, ja kāda 1,6 litru motora tilpuma dīzeļmašīnīte braucot vienam pašam un ekonomiski, var iekļauties tajos 25 LVL. Tādēļ ar minēju kā minimums 25 LVL.

Tai pašā novembrī braucot vienam pašam Jelgava-Limbaži-Jelgava (kopā ap 220km) rēķināju, ka sanāca aptuveni 15 LVl vai mazliet mazliet vairāk.

N ezinu, kā var tik ekonomiski braukt. Būs man jādodas uz ekonomiskās braukšanas skolu (dzirdēju par tādu pa radio) ;-)))) Man ir 2litriiga mazda ar mehānisko kārbu - pa pilsētu vidējais 10 ls, pa shtraasi - apmeeram 7 (dabiski atkariigs no visaadiem apstaakljiem) ....
Publicēts: 10.12.11 15:52
 citēt
Dansiga- nevajag tik smagu naglu kasti ņemt līdz!!!!!:exciting:
Publicēts: 10.12.11 16:16
 citēt
dansiga:

tas bij domāts tā ka vai nu savākt kompāniju vai pievienoties kādai kompānijai...
Publicēts: 10.12.11 16:17
 citēt
ticigais:Dansiga- nevajag tik smagu naglu kasti ņemt līdz!!!!!:exciting:

nee e- jaaizkraamee "fotograafa komplekts" no bagaazhnieka ;-))))
Publicēts: 10.12.11 16:17
 citēt
Luxferre:
dansiga: vienam pasham braukt ar autinju uz Liepaaju - taa jau ir bagaatiibas paziime muusdienaas;-))))

tas bij domāts tā ka vai nu savākt kompāniju vai pievienoties kādai kompānijai...

es jau to sapratu, bet vareeja arii saprast savadaak ij pavilkt tevi uz zoba ;-))))
Publicēts: 10.12.11 16:43
 citēt
khmm...atsūtiet man kāds SMS, kad datums būs pielemts, a to es nevaru speet tik gariiz lasiit:)))
Publicēts: 10.12.11 19:59
 citēt
Anita_:khmm...atsūtiet man kāds SMS, kad datums būs pielemts, a to es nevaru speet tik gariiz lasiit:)))

tu taisies braukt? toch toch?;-)
Publicēts: 10.12.11 20:35
 citēt
Skatos meitenes sarosās, kā dzerstiņs plānojas...lai gan atceros pirmo reizi foņķikā - puikas pa augšu bildēja plikņus, meičas praktiski vienas nīgri apakšā koda:D
Publicēts: 10.12.11 20:38
 citēt
imgfoto:Skatos meitenes sarosās, kā dzerstiņs plānojas...lai gan atceros pirmo reizi foņķikā - puikas pa augšu bildēja plikņus, meičas praktiski vienas nīgri apakšā koda:D

A kā tu zini , arī ar tām nīgrām meitenēm dzēri kopā :D ?
Publicēts: 10.12.11 20:44
 citēt
imgfoto:Skatos meitenes sarosās, kā dzerstiņs plānojas...lai gan atceros pirmo reizi foņķikā - puikas pa augšu bildēja plikņus, meičas praktiski vienas nīgri apakšā koda:D

es vienaa no pirmajaam reizeem jau biju safotografeejusi ieprieksheejaa vakaraa un man netiik burziities ar citiem fotograafiem (daudziem) ;-ppp
Publicēts: 10.12.11 21:01
 citēt
dansiga:

ui nezināju :D un uz Daugavpili, tad jau vispār superpazīme bagātibai :D
Publicēts: 10.12.11 21:08
 citēt
stings:

Liepāja un Daugavpils atrodas apmēram vienādos attālumos no Rīgas. Ja kādam šķeit, ka aizbraucot uz Daugavpili , ir aizbraucis 3x tālāk neka ir Liepāja, un atrodas "chunjaa".. taa ir vinja probleema .. arii Daugavpili ir sastopami fantastiski cilveeki .....
Publicēts: 10.12.11 21:08
 citēt

nu to var labot... meičas saorganizē kādu vīriešu kārtas plikni, ko bildēt :D
Publicēts: 10.12.11 21:14
 citēt
dansiga:
stings:

Liepāja un Daugavpils atrodas apmēram vienādos attālumos no Rīgas. Ja kādam šķeit, ka aizbraucot uz Daugavpili , ir aizbraucis 3x tālāk neka ir Liepāja, un atrodas "chunjaa".. taa ir vinja probleema .. arii Daugavpili ir sastopami fantastiski cilveeki .....

nu nezinu vai man cilvēku dēl tas ceļš šķiet vienmēr tālaķs ..:D
Publicēts: 10.12.11 21:16
 citēt
stings:
dansiga: Liepāja un Daugavpils atrodas apmēram vienādos attālumos no Rīgas. Ja kādam šķeit, ka aizbraucot uz Daugavpili , ir aizbraucis 3x tālāk neka ir Liepāja, un atrodas "chunjaa".. taa ir vinja probleema .. arii Daugavpili ir sastopami fantastiski cilveeki .....

tas nu tev pashai jaaizdomaa, kaapec tev tas shkjiet taalaaks ... es to tik mineeju ka vienu no iemesliem .....paskasties kartee - ataalumi gandriiz vienaadi ....
Publicēts: 10.12.11 21:38
 citēt
Var taču braukt ar sabiedrisko transportu vai lidot ar ļoteni :face-wink: :grimace:
Publicēts: 10.12.11 21:43
 citēt
stings:

Hm, man tiessi viens taads te uzpeldeeja, mozz japakjer liidzi.. :DDD
Publicēts: 10.12.11 21:53
 citēt
Riebiga:
stings:

Hm, man tiessi viens taads te uzpeldeeja, mozz japakjer liidzi.. :DDD

protams .. meičas var iet tālāk.. sabildēt abus dzimumus kopā...:D
Publicēts: 10.12.11 21:54
 citēt
dansiga:
stings:

tas nu tev pashai jaaizdomaa, kaapec tev tas shkjiet taalaaks ... es to tik mineeju ka vienu no iemesliem .....paskasties kartee - ataalumi gandriiz vienaadi ....

nu labi.. tad Dagda ir superbagātības rāditājs :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >