forum.gif
Viena tante Liepājas tirgū teica....
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Viena tante Liepājas tirgū teica....
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.12.11 22:02
 citēt
kaads biezhi brauc uz dagdu taapat? ij tie ir kaadi 50 km vairaak .. ari tas nu nav nekadas baigais raadiitaajs .. ataalaakie punkti LV ir apmeram liidzigi , skatoties no riigas .... Iznjemot kaadu Zilupi , kaas nu ir kadi 80 km talaak .... BET nu vot pieseejies .....
Publicēts: 10.12.11 22:05
 citēt
Kāds tagad brauc uz Zilupi??? :amazing::exciting:
Publicēts: 10.12.11 22:12
 citēt
dansiga:kaads biezhi brauc uz dagdu taapat? ij tie ir kaadi 50 km vairaak .. ari tas nu nav nekadas baigais raadiitaajs .. ataalaakie punkti LV ir apmeram liidzigi , skatoties no riigas .... Iznjemot kaadu Zilupi , kaas nu ir kadi 80 km talaak .... BET nu vot pieseejies .....

kam man piesieties.. likās kičīgi, ka došanās ar auto kaut kur ir bagātibas mēaukla :D
Publicēts: 10.12.11 22:23
 citēt
Oliss:Kāds tagad brauc uz Zilupi??? :amazing::exciting:

es 1x gada anoteikti braucu ;-))))

stings:
dansiga:kaads biezhi brauc uz dagdu taapat? ij tie ir kaadi 50 km vairaak .. ari tas nu nav nekadas baigais raadiitaajs .. ataalaakie punkti LV ir apmeram liidzigi , skatoties no riigas .... Iznjemot kaadu Zilupi , kaas nu ir kadi 80 km talaak .... BET nu vot pieseejies .....

kam man piesieties.. likās kičīgi, ka došanās ar auto kaut kur ir bagātibas mēaukla :D

tu tagad teelo kuru no divām? 1. nesaproti humoru; 2. gribi pastāstīt mums, ka tev ir pupu mizas aizbraukt uz Liepāju, Daugavpili, Dagdu vienai pašai ar auto un par savu naudu ....
Publicēts: 10.12.11 22:39 labots
 citēt
abi varianti :D
Publicēts: 10.12.11 22:41
 citēt
stings:abi varianti :D

nuu - tad tev ir ljoooti gruushiii .....;-ppp
Publicēts: 10.12.11 22:44
 citēt
dansiga:
stings:abi varianti :D

nuu - tad tev ir ljoooti gruushiii .....;-ppp

kāpēc tu domā, ka ir tā? :D
Publicēts: 10.12.11 22:49
 citēt
cilveekiem, kuri nesaprot humoru - ir gruuti dziivot .... un bagaatiem - daudz uz astes seedeetaaju ;-ppppp Labaak buut peleekai pelei, kaada esmu es - nekaadu probleemu ;-ppp;-)))
Publicēts: 10.12.11 23:01
 citēt
dansiga:cilveekiem, kuri nesaprot humoru - ir gruuti dziivot .... un bagaatiem - daudz uz astes seedeetaaju ;-ppppp Labaak buut peleekai pelei, kaada esmu es - nekaadu probleemu ;-ppp;-)))

nu tad tev ir grūši :D
Publicēts: 10.12.11 23:02
 citēt
stings:
dansiga:cilveekiem, kuri nesaprot humoru - ir gruuti dziivot .... un bagaatiem - daudz uz astes seedeetaaju ;-ppppp Labaak buut peleekai pelei, kaada esmu es - nekaadu probleemu ;-ppp;-)))

figu - pelekaam peleem un muljkjiem vinemer ir vieglaaka dziive - tb probleemu mazaak ;-ppp
Publicēts: 10.12.11 23:05
 citēt
dansiga:
stings:

figu - pelekaam peleem un muljkjiem vinemer ir vieglaaka dziive - tb probleemu mazaak ;-ppp

ja vieglāka, tad pa virsu sanāk peldēt .. tai dzīvē :D
Publicēts: 10.12.11 23:06
 citēt
jaa = es jau zivs - peldu, kur strume nes, ij kassS?;-pppp
Publicēts: 10.12.11 23:10
 citēt
dansiga:jaa = es jau zivs - peldu, kur strume nes, ij kassS?;-pppp

es ūdens..:D kas man tik nav te jāpeldina :D
Publicēts: 10.12.11 23:18
 citēt
nav veelmes turpinaat sho sarunu ... netiik cilveeki kas stundaam ilgi spiezh uz savu savu paraakumu. Es to nemaz nenoiledzu, bet te ir speele .. nevis kaut kaa pieraadiishana ;-ppppp
Publicēts: 10.12.11 23:20
 citēt
dansiga:nav veelmes turpinaat sho sarunu ... netiik cilveeki kas stundaam ilgi spiezh uz savu savu paraakumu. Es to nemaz nenoiledzu, bet te ir speele .. nevis kaut kaa pieraadiishana ;-ppppp

man arī nepatīk :D tev ar to 1. arī ir tā pašvaki :D
Publicēts: 10.12.11 23:22
 citēt
jaa jaa - man ar visu ir pashavki ;-((((
Publicēts: 10.12.11 23:24
 citēt
dansiga:jaa jaa - man ar visu ir pashavki ;-((((

pati izdomāji ? :D
Publicēts: 10.12.11 23:27
 citēt
nee -secinaaju pec citu tekstiem ;-))) (tb pateicu to, ko tie citi veelaas dzirdeet) ;-p;_))))
Publicēts: 10.12.11 23:33
 citēt
dansiga:nee -secinaaju pec citu tekstiem ;-))) (tb pateicu to, ko tie citi veelaas dzirdeet) ;-p;_))))

to arī pati izdomāji? :D
Publicēts: 10.12.11 23:33
 citēt
stings:
dansiga:nee -secinaaju pec citu tekstiem ;-))) (tb pateicu to, ko tie citi veelaas dzirdeet) ;-p;_))))

to arī pati izdomāji? :D

priekšā neviens neteica ... izdariiju s avus stulbos secinaajumus ;-ppp
Publicēts: 10.12.11 23:50
 citēt
Nu gan atradussas par ko cepties.. :))
Publicēts: 10.12.11 23:52
 citēt
Riebiga:Nu gan atradussas par ko cepties.. :))

es jau tikai atbildu :-) dazhai nez kaapec naptika mans "smalkais" humorinjsh ;-) pat ne vinjai vletiits bet luxferrem ;_)
Publicēts: 11.12.11 00:02
 citēt
Dansiga brauc? :what:
Publicēts: 11.12.11 00:03
 citēt
ceru ka jaa;_) a choa?
Publicēts: 11.12.11 00:04
 citēt
Cik tev vietu tačkā? :what:
Publicēts: 11.12.11 00:06
 citēt
smartins:Cik tev vietu tačkā? :what:

oiii ... man Aipeija nossakitija kuri ir jau manaa tachkaa .... nemaz iisti nezinu ... Anita, vaavers, riebiigaa (iespeejams) ....
Publicēts: 11.12.11 00:09
 citēt
dansiga:

oiii ... man Aipeija nossakitija kuri ir jau manaa tachkaa .... nemaz iisti nezinu ... Anita, vaavers, riebiigaa (iespeejams) ....
Tad jau viena vieta priekš manis vēl ir :bad_smile:
Vispābā, kad paziņis dātumu, tad izdomāšu - braucu, vai nē :)
Publicēts: 11.12.11 00:10
 citēt
smartins:
dansiga: oiii ... man Aipeija nossakitija kuri ir jau manaa tachkaa .... nemaz iisti nezinu ... Anita, vaavers, riebiigaa (iespeejams) ....
Tad jau viena vieta priekš manis vēl ir :bad_smile:
Vispābā, kad paziņis dātumu, tad izdomāšu - braucu, vai nē :)

nu j a- naaks tuvaak - tad arii domaas ;-)
Publicēts: 11.12.11 00:16
 citēt
dansiga:

Nu es ļoti labprāt kopā ar tevi laidīšu! ;)) JA njemsi uz astes... ;) Un ja nebusu cita vedēja.. :face-devil-grin:
Publicēts: 11.12.11 00:18
 citēt
Ja nebūs cita pavedēja, kurš paņem uz astes
Publicēts: 11.12.11 00:19
 citēt
smartins:Ja nebūs cita pavedēja, kurš paņem uz astes

Cik tu attapīgs! :face-grin:
Publicēts: 11.12.11 00:20
 citēt
Riebiga:
dansiga: oiii ... man Aipeija nossakitija kuri ir jau manaa tachkaa .... nemaz iisti nezinu ... Anita, vaavers, riebiigaa (iespeejams) ....

Nu es ļoti labprāt kopā ar tevi laidīšu! ;)) JA njemsi uz astes... ;) Un ja nebusu cita vedēja.. :face-devil-grin:

jaa jaa - peedeeja briidii atkal atteiksi ;-pppp man tava atteikuma deelj shodien azh kaajas uzpampa ;-ppppppp
Publicēts: 11.12.11 00:22
 citēt
dansiga:
Riebiga:

jaa jaa - peedeeja briidii atkal atteiksi ;-pppp man tava atteikuma deelj shodien azh kaajas uzpampa ;-ppppppp

Kāda vēl atteikuma? Neizrunaajies te veel, atrausies ka maz neliekas! :D Ka njemssu pletniiti! :face-devil-grin:
LAbi, ka man vajadzeeja tev atteikt, savadak buutu palikui gribot.. :grimace:
Publicēts: 11.12.11 00:26
 citēt
Riebiga:
dansiga: jaa jaa - peedeeja briidii atkal atteiksi ;-pppp man tava atteikuma deelj shodien azh kaajas uzpampa ;-ppppppp

Kāda vēl atteikuma? Neizrunaajies te veel, atrausies ka maz neliekas! :D Ka njemssu pletniiti! :face-devil-grin:

ieluugumu es ari ibotaas vareeju aizvest;-pp taksh to njenado ;ppppp
Publicēts: 11.12.11 00:32
 citēt
dansiga:
Riebiga:

ieluugumu es ari ibotaas vareeju aizvest;-pp taksh to njenado ;ppppp

HA, taa aju buutu paspeejusi uz saakumu, es jau biju klaat, kad tu veel tik zvaniiji, pa 10 vai 15 minuutem, cik tur bija palicis, tu vienu btu buutu knapi uzaavusi... :grimace: :big_smile:
Publicēts: 11.12.11 00:32
 citēt
Domats vienu botu... :)
Publicēts: 11.12.11 00:50
 citēt
Riebiga:
dansiga: ieluugumu es ari ibotaas vareeju aizvest;-pp taksh to njenado ;ppppp

HA, taa aju buutu paspeejusi uz saakumu, es jau biju klaat, kad tu veel tik zvaniiji, pa 10 vai 15 minuutem, cik tur bija palicis, tu vienu btu buutu knapi uzaavusi... :grimace: :big_smile:

nemuldi siikaa ;-pp ... ja es zinaatu, ka ir tikai mans ielluugums, es jau agraak butu botas (d akaut vai zhibaas ielekusi mashinaa) un aizvedusi ieluugumu ;-pppp
Publicēts: 11.12.11 01:00
 citēt
dansiga:
Riebiga:

nemuldi siikaa ;-pp ... ja es zinaatu, ka ir tikai mans ielluugums, es jau agraak butu botas (d akaut vai zhibaas ielekusi mashinaa) un aizvedusi ieluugumu ;-pppp

Aha, pēc kaujas visi gudri! :D
Publicēts: 11.12.11 03:35
 citēt
Čats ir šeit - www.fotoblog.lv... :face-wink:
Publicēts: 11.12.11 11:50
 citēt
Girtsons:Čats ir šeit - www.fotoblog.lv... :face-wink:
nemaz neizrunājies, tas nav nekāds parastais čats! :grimace:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1