forum.gif
Viena tante Liepājas tirgū teica....
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Viena tante Liepājas tirgū teica....
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.12.11 12:46
 citēt
Jocik, atkal tie čatotāji visu topiku pieķēzījuši...
Publicēts: 11.12.11 12:48
 citēt
Eltons:Jocik, atkal tie čatotāji visu topiku pieķēzījuši...
nedusmojies... tak Adventes laiks... visiem labs prāts... :face-wink:
Publicēts: 11.12.11 13:11
 citēt
Schnircks:Kaa tad, superspamchats :D
nu ja, kā nekā.. tur jau ceturtā "sezona" (seriālu terminoloģijā) iet! :haha:
Publicēts: 12.12.11 12:58
 citēt
dansiga:kaads biezhi brauc uz dagdu taapat? ij tie ir kaadi 50 km vairaak .. ari tas nu nav nekadas baigais raadiitaajs .. ataalaakie punkti LV ir apmeram liidzigi , skatoties no riigas .... Iznjemot kaadu Zilupi , kaas nu ir kadi 80 km talaak .... BET nu vot pieseejies .....

Tālākais punkts no Rīgas - Pāternieki (pie Baltkrieviajs robežas) - 315 km. Tas ir aiz Krāslavas un Piedrujas, netālu no Indras.... Sanāk man tur vismaz 1x gadā pabraukāt....
Publicēts: 12.12.11 13:04
 citēt
fuuu... izlasīju līdz beigām :DDD
ja nu noteiktas datums būs man labvlēlīgs un zvaigznes preizi sastāsies, braukšu ar auto, priecāšos par līdzbraucējiem...
Publicēts: 12.12.11 20:22
 citēt
Schnircks:Saruna par kultūras iestādi norunāta uz 5dienu, tātad par datumien ātrāk nevaicājiet. TB jautāt variet, bet atbilde vēl nebūs:)

A kas muums papljpaat... :))) Un kas tur nebija jaajautaa? :D
Bet re kā rupji te aprāva spamossanu Girtsons, nu kas vinjam te nepatika, tapat visu jaunaako parasti pieraksta beigas, tur arii jaalasa? :)
Publicēts: 12.12.11 22:03
 citēt
Riebiigaa, liidz piektdienai nedriikst jautat par notikuma norises datumu ;-pppp
Publicēts: 12.12.11 22:08
 citēt
kādi kultūras pasākumi gaidāmi? pagājušo gadu, laikam R. Pauls viesojās. to sejas izteiksmi, vēl tagad neesmu aizmirsis, ar kādu viņš skatījās objektīvos ..... :bad_smile:
Publicēts: 12.12.11 22:15
 citēt
negatIvs:kādi kultūras pasākumi gaidāmi? pagājušo gadu, laikam R. Pauls viesojās. to sejas izteiksmi, vēl tagad neesmu aizmirsis, ar kādu viņš skatījās objektīvos ..... :bad_smile:

Pauls tikai vienu reizi uzsmaidīja un arī tikai Igo mammai...
Publicēts: 12.12.11 22:23
 citēt
Vai ta Ļiepajā kuļturas maz, domāju ka kaut ko jau atradīs orgaņizātori :)
Publicēts: 12.12.11 22:31
 citēt
Pauls smaida 2x gadaa, man shkjiet ;-)
Publicēts: 12.12.11 22:32
 citēt
dansiga:Pauls smaida 2x gadaa, man shkjiet ;-)

Šogad 1x , otro Krāpbanka norāva :(
Publicēts: 12.12.11 22:39
 citēt
Tante:
dansiga:Pauls smaida 2x gadaa, man shkjiet ;-)

Šogad 1x , otro Krāpbanka norāva :(

Khhh....
Publicēts: 12.12.11 22:49
 citēt
negatIvs:kādi kultūras pasākumi gaidāmi? pagājušo gadu, laikam R. Pauls viesojās. to sejas izteiksmi, vēl tagad neesmu aizmirsis, ar kādu viņš skatījās objektīvos ..... :bad_smile:

Da te jau izmeta par zacenei par kultuuras iestādi.. Tad jau laikam atkal kulturāls pasākums... :)))
PAula seja taapat jau ir neaizmirstama, bet mees to padariijaam veel neaizmirstamaaku.. :D
Publicēts: 12.12.11 23:29
 citēt
Publicēts: 12.12.11 23:41
 citēt
Nu gan lielā bloga pjanka briest :D :D :D kādi ta vēl kultūras pasākumi :haha:
Publicēts: 13.12.11 07:32
 citēt
Oliss:Nu gan lielā bloga pjanka briest :D :D :D kādi ta vēl kultūras pasākumi :haha:

Kā man stāstīja daudz pjankas neesot šajos pasākumos, te vairāk uz kuļturiem spiežot :)
Publicēts: 13.12.11 09:35
 citēt
Tante:
Oliss:Nu gan lielā bloga pjanka briest :D :D :D kādi ta vēl kultūras pasākumi :haha:

Kā man stāstīja daudz pjankas neesot šajos pasākumos, te vairāk uz kuļturiem spiežot :)

Kultūra un pjanka ir nedalāmi jēdzieni.Koroč,kuļturnaja pjanka!Tas ir tad ,kad nestrēbj no pudelēm,bet tā īsti pa smalko lieto graņonkas!
Publicēts: 13.12.11 10:13
 citēt
Paula skatienā, vērtējums/diagnoze ....... :bad_smile:
Publicēts: 13.12.11 10:49
 citēt
viecha:
Tante: Kā man stāstīja daudz pjankas neesot šajos pasākumos, te vairāk uz kuļturiem spiežot :)

Kultūra un pjanka ir nedalāmi jēdzieni.Koroč,kuļturnaja pjanka!Tas ir tad ,kad nestrēbj no pudelēm,bet tā īsti pa smalko lieto graņonkas!

bet vienalga tā ir pjanka ;) Ja tiktu rīkots bezalkoholiskais tusiņš varu apgalvot ka vismaz 50% no tiem kas brauks nebrauktu :grimace:, tā kā dzeršana ir pati svarīgākā šajā pasākumā :haha: :grimace:
Publicēts: 13.12.11 10:51
 citēt
Oliss:
viecha: Kultūra un pjanka ir nedalāmi jēdzieni.Koroč,kuļturnaja pjanka!Tas ir tad ,kad nestrēbj no pudelēm,bet tā īsti pa smalko lieto graņonkas!

bet vienalga tā ir pjanka ;) Ja tiktu rīkots bezalkoholiskais tusiņš varu apgalvot ka vismaz 50% no tiem kas brauks nebrauktu :grimace:, tā kā dzeršana ir pati svarīgākā šajā pasākumā :haha: :grimace:

Man shkjiet ka tev ir kaut kaada fobija par to dzershanu ..... kaapec jaadzenaas taads gabals tikai iedzershanas deelj!??!?! To tachu var dariit arii daudz tuvaak!!!
Publicēts: 13.12.11 11:24
 citēt
dansiga:
Oliss: bet vienalga tā ir pjanka ;) Ja tiktu rīkots bezalkoholiskais tusiņš varu apgalvot ka vismaz 50% no tiem kas brauks nebrauktu :grimace:, tā kā dzeršana ir pati svarīgākā šajā pasākumā :haha: :grimace:

Man shkjiet ka tev ir kaut kaada fobija par to dzershanu ..... kaapec jaadzenaas taads gabals tikai iedzershanas deelj!??!?! To tachu var dariit arii daudz tuvaak!!!

Var darīt tūvāk, bet tas ir savādāk ;) tas būs Liepājā, ,bet tuvāk tas ir ikdienišķi :grimace:
Publicēts: 13.12.11 12:57
 citēt
Zin,jāpaspamo vēl par to pjanku.Man liekas mūslaikos nav vairs aktuāli aizliet ģīmi.Tas ir tik vienkārši,ka nav vairs interesanti.:face-grin:Toties iespēja cilājot to pašu nelaimīgo glāzi vēl arī papļāpāt ar pazīstamiem un tikai virtuāli zināmiem kolēģiem gan ir to nobraukto kilometru vērts.Cik man gadījies būt tādos tusiņos,drope nekur nav bijusi primāra,kaut gan esmu pāris reizes tā brangi ieķēris.Toties citreiz vispār aizbraucis mājās apkaunojoši skaidrā izskatā.Sieva pat brīnās-kā?No tevis pat smaciņa nenāk?Jāteic vecajos laikos tas bija gandrīz vai neiespējami-vecā skaidri zināja-ja saiets ,tad mājās vēlu un ar dziesmu!:face-grin:Tak čto progress ir!
Publicēts: 13.12.11 13:13
 citēt
Oli - vai Tu gadījumā neesi arī makščernieks???:face-wink: Šie parasti pirms copes aiziet uz veikalu saperkās ēsmas āķus žilkas utt. aizlaiž uz copi 150 km,...........nosēž divas dienas un mājās atbrauc ar vienu noķeru raudiņu!!!:what:
Publicēts: 13.12.11 13:48
 citēt
rus.delfi.lv... var sarīkot fotomedības
Publicēts: 13.12.11 14:22
 citēt
blaac:rus.delfi.lv... var sarīkot fotomedības

Delfi ar bildi izcēlušies :D
www.liepajniekiem.lv...
Publicēts: 13.12.11 17:18
 citēt
Kad, kur, cikos???
Publicēts: 13.12.11 19:17
 citēt
utopia:Kad, kur, cikos???

Nu tak VĒL SPAMO un nav izlēmuši:D :D
Publicēts: 13.12.11 19:34
 citēt
Tante:
blaac:rus.delfi.lv... var sarīkot fotomedības

Delfi ar bildi izcēlušies :D
[url=http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/kriminalzinas/2011/12/12/aizdomas-par-nozieguma-izdarisanu-policija-mekle-ainaru-balceri/

Nu]http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/kriminalzinas/2011/12/12/aizdomas-par-nozieguma-izdarisanu-policija-mekle-ainaru-balceri/

Nu[/url] ja man vakar 2x lukturīti ģīmī spīdināja...:D Vispār iespārda apraksta un fočenes nesaderība - "apaļīga seja" jebnu es veapjēdzu ko šis termins nozīmē...:)
Publicēts: 13.12.11 19:37
 citēt
Klau, nu bet kad tās izvirtības un iedzeršana īsti notiks? Orgkomiteja!!!!??? :)
Publicēts: 13.12.11 19:45
 citēt
imgfoto:Klau, nu bet kad tās izvirtības un iedzeršana īsti notiks? Orgkomiteja!!!!??? :)

Mieru tikai mieru. Par to taps zināms apmēram pietkdien varbūt... :) Un līdz tam var drossi atslaabtt un turpinat razzot ssedevrus fotoblogam.. :)
Publicēts: 13.12.11 21:58
 citēt
Schnircks:
utopia:Kad, kur, cikos???

Kur?- Liepājā
Kad?- februārī
Cikos? a cikos vien ienāks prātā:)

Visu februāri kodīsiet??? :amazing: te taču neviens tik izsturīgs nav :haha::grimace:
Publicēts: 13.12.11 22:58
 citēt
Schnircks:
Oliss: Visu februāri kodīsiet??? :amazing: te taču neviens tik izsturīgs nav :haha::grimace:

Te varbūt nav, bet Liepājā ir:)

Var jau noorganizēt maiņas "darbu" :D
Publicēts: 13.12.11 23:18
 citēt
Oliss:
Schnircks:
Kur?- Liepājā
Kad?- februārī
Cikos? a cikos vien ienāks prātā:)

Visu februāri kodīsiet??? :amazing: te taču neviens tik izsturīgs nav :haha::grimace:

Vēl ir gana daudz laika, lai trenētos... :D
Publicēts: 13.12.11 23:22
 citēt
Bzh:
Oliss: Visu februāri kodīsiet??? :amazing: te taču neviens tik izsturīgs nav :haha::grimace:

Nu tad saac tik treneeties.. :))
Publicēts: 13.12.11 23:27
 citēt
Riebiga:
Bzh:

Es vispār nedzeru.. Man objektīvam jākrāj :D
Publicēts: 13.12.11 23:42
 citēt
Bzh:
Riebiga:

Es vispār nedzeru.. Man objektīvam jākrāj :D

Nu līdz tam taapat nesakraasi, taa drossi vari treneeties.. :D
Publicēts: 15.12.11 03:07
 citēt
Bzh:Es vispār nedzeru.. Man objektīvam jākrāj :D

polšam ātrāk sakrāt! :face-sad: un reālistiskāk. :grimace:
Publicēts: 15.12.11 09:55
 citēt
mosh bus iemesls uz dzimto krastu aizlaist...
Publicēts: 15.12.11 10:03
 citēt
Moška kādu zarazu tai laikā Liepājā palaist, lai jums tur jautrāk :big_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6