dansiga:kaads biezhi brauc uz dagdu taapat? ij tie ir kaadi 50 km vairaak .. ari tas nu nav nekadas baigais raadiitaajs .. ataalaakie punkti LV ir apmeram liidzigi , skatoties no riigas .... Iznjemot kaadu Zilupi , kaas nu ir kadi 80 km talaak .... BET nu vot pieseejies .....
Tālākais punkts no Rīgas - Pāternieki (pie Baltkrieviajs robežas) - 315 km. Tas ir aiz Krāslavas un Piedrujas, netālu no Indras.... Sanāk man tur vismaz 1x gadā pabraukāt....
fuuu... izlasīju līdz beigām DD ja nu noteiktas datums būs man labvlēlīgs un zvaigznes preizi sastāsies, braukšu ar auto, priecāšos par līdzbraucējiem...
Schnircks:Saruna par kultūras iestādi norunāta uz 5dienu, tātad par datumien ātrāk nevaicājiet. TB jautāt variet, bet atbilde vēl nebūs
A kas muums papljpaat... )) Un kas tur nebija jaajautaa? Bet re kā rupji te aprāva spamossanu Girtsons, nu kas vinjam te nepatika, tapat visu jaunaako parasti pieraksta beigas, tur arii jaalasa?
kādi kultūras pasākumi gaidāmi? pagājušo gadu, laikam R. Pauls viesojās. to sejas izteiksmi, vēl tagad neesmu aizmirsis, ar kādu viņš skatījās objektīvos .....
negatIvs:kādi kultūras pasākumi gaidāmi? pagājušo gadu, laikam R. Pauls viesojās. to sejas izteiksmi, vēl tagad neesmu aizmirsis, ar kādu viņš skatījās objektīvos .....
Pauls tikai vienu reizi uzsmaidīja un arī tikai Igo mammai...
negatIvs:kādi kultūras pasākumi gaidāmi? pagājušo gadu, laikam R. Pauls viesojās. to sejas izteiksmi, vēl tagad neesmu aizmirsis, ar kādu viņš skatījās objektīvos .....
Da te jau izmeta par zacenei par kultuuras iestādi.. Tad jau laikam atkal kulturāls pasākums... )) PAula seja taapat jau ir neaizmirstama, bet mees to padariijaam veel neaizmirstamaaku..
Tante:
Kā man stāstīja daudz pjankas neesot šajos pasākumos, te vairāk uz kuļturiem spiežot
Kultūra un pjanka ir nedalāmi jēdzieni.Koroč,kuļturnaja pjanka!Tas ir tad ,kad nestrēbj no pudelēm,bet tā īsti pa smalko lieto graņonkas!
bet vienalga tā ir pjanka Ja tiktu rīkots bezalkoholiskais tusiņš varu apgalvot ka vismaz 50% no tiem kas brauks nebrauktu , tā kā dzeršana ir pati svarīgākā šajā pasākumā
viecha:
Kultūra un pjanka ir nedalāmi jēdzieni.Koroč,kuļturnaja pjanka!Tas ir tad ,kad nestrēbj no pudelēm,bet tā īsti pa smalko lieto graņonkas!
bet vienalga tā ir pjanka Ja tiktu rīkots bezalkoholiskais tusiņš varu apgalvot ka vismaz 50% no tiem kas brauks nebrauktu , tā kā dzeršana ir pati svarīgākā šajā pasākumā
Man shkjiet ka tev ir kaut kaada fobija par to dzershanu ..... kaapec jaadzenaas taads gabals tikai iedzershanas deelj!??!?! To tachu var dariit arii daudz tuvaak!!!
Oliss:
Man shkjiet ka tev ir kaut kaada fobija par to dzershanu ..... kaapec jaadzenaas taads gabals tikai iedzershanas deelj!??!?! To tachu var dariit arii daudz tuvaak!!!
Var darīt tūvāk, bet tas ir savādāk tas būs Liepājā, ,bet tuvāk tas ir ikdienišķi
Zin,jāpaspamo vēl par to pjanku.Man liekas mūslaikos nav vairs aktuāli aizliet ģīmi.Tas ir tik vienkārši,ka nav vairs interesanti.Toties iespēja cilājot to pašu nelaimīgo glāzi vēl arī papļāpāt ar pazīstamiem un tikai virtuāli zināmiem kolēģiem gan ir to nobraukto kilometru vērts.Cik man gadījies būt tādos tusiņos,drope nekur nav bijusi primāra,kaut gan esmu pāris reizes tā brangi ieķēris.Toties citreiz vispār aizbraucis mājās apkaunojoši skaidrā izskatā.Sieva pat brīnās-kā?No tevis pat smaciņa nenāk?Jāteic vecajos laikos tas bija gandrīz vai neiespējami-vecā skaidri zināja-ja saiets ,tad mājās vēlu un ar dziesmu!Tak čto progress ir!
Oli - vai Tu gadījumā neesi arī makščernieks??? Šie parasti pirms copes aiziet uz veikalu saperkās ēsmas āķus žilkas utt. aizlaiž uz copi 150 km,...........nosēž divas dienas un mājās atbrauc ar vienu noķeru raudiņu!!!
Delfi ar bildi izcēlušies [url=http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/kriminalzinas/2011/12/12/aizdomas-par-nozieguma-izdarisanu-policija-mekle-ainaru-balceri/
Nu[/url] ja man vakar 2x lukturīti ģīmī spīdināja... Vispār iespārda apraksta un fočenes nesaderība - "apaļīga seja" jebnu es veapjēdzu ko šis termins nozīmē...