Ot par DAUDZ meiteņu trūkumu neesu varējis sudzēties nekad "Darba specifika" tāda , ot pat SAVADĀKĀM tā gan mūzīgā problēma man patīk nestandarta īaptnējas intresantas BET pamatā nāk tādas "Uz vienu ģīmi" modīgāko šobrīd , man garlaiko. MODEĻI nav problēm problēma ir INTRESATAS SEJAS -- AUGUMI Ot Tantes bildes īpašnieci es labprāt pastārdātu bet ar sauvcamie "Mēles girļiem" tik par labu piķi. Šomedēl vien jaustaisa vēl 3 sjomkas un NEVIENA nav nav tāda kas manbūtu INTRESANTA kā savādāk kā $$$
Meitenes,nomierinieties!Par šo tēmu veči defoltā melo.Tā nu tas ir iekārtots.Es piemēram muldu neraustoties un bieži...,bet ja godīgi,tad lielākā daļa no visa tā ir sagudrota un nekāds tur seksa gigants nekad neesmu bijis.Drīzāk jau otrādi-man velk uz tādām pierastām,tradicionālām izjūtām.Un otra lieta-tie,kas runā parasti nav tie niknākie darītāji.Runas vīri tā sacīt.Īstie urbēji neplātās publiski,bet dara...
mamm, kaapeec dazhaam t6anteem ir lielas kruutis? Jo lielaakas kruutis jo stulbaaka tante. Un kaapeec dazhiem onkuljiem ir mazaaki, citiem lielaaki kraaninji? Jo lielaaks kraaninsh jo stulbaaks onkulis... pludmale - mamma prasa siikajam kur teetis. siikais: teetis tur aiz kruumiem runaa ar vienu shausmiigi stulbu tanti. Un jo vairaak runaa, jo stulbaaks pats paliek....