forum.gif
Saullēktu un saulrietu laiki
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Saullēktu un saulrietu laiki
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.12.11 22:12
 citēt
Kāds nezin, kur var novilkt/saformatēt tabulu ar saullēktiem/saulrietiem? Jātaisa viens kalendārs, pa vienam datumam kopēt TITĀNISKS DARBS, da i termiņi spiež :(

p.s.
Laiks Latvijas:D Lai gan, ja var ieimportēt kādā nebūt tabulā, var jau tās stundas zalpam pieskaitit/noņemt

HEEELP!
Publicēts: 07.12.11 22:24
 citēt
Publicēts: 07.12.11 22:28 labots
 citēt
paļds, tikko pats atradu...vieglāk tak bija nokliegties šeit un pēc tam paguglēt...:D

Tagad kāds varētu uzrakstīt skriptu ilustrātoram tabula>kalendāra siets...:D:D:D
Publicēts: 07.12.11 22:29
 citēt
aizņēma ~30 sec. ;)
Publicēts: 07.12.11 22:31
 citēt
Re ku uzskatāmi:
suncalc.net...
Publicēts: 07.12.11 22:40
 citēt
šitā informācija ir jāslēpj......, ka nesākās attiecīgo bilžu invāzija
Publicēts: 07.12.11 22:48
 citēt
Ģirt, kas KV tagad žurnālistēm izdala ziepjus? Es vakar dabūju vienu bildi pārtaisīt, lai var kaut cik godam nopublicēt...???
Publicēts: 07.12.11 22:51 labots
 citēt
imgfoto:Ģirt, kas KV tagad žurnālistēm izdala ziepjus? Es vakar dabūju vienu bildi pārtaisīt, lai var kaut cik godam nopublicēt...???

Viņš boikotu UZLICIS , vairss nedod pa paldies:face-wink::face-grin: Šie taga ņem uz izturību:anger:
Publicēts: 07.12.11 22:56
 citēt
Viņš jau KV nestrādāja... Nē nu man jau labi, viena cigarete pie kompja, daži lati un slava, ka cilvēks ar zelta rokām...:D
Publicēts: 07.12.11 23:01
 citēt
imgfoto:Kāds nezin, kur var novilkt/saformatēt tabulu ar saullēktiem/saulrietiem? Jātaisa viens kalendārs, pa vienam datumam kopēt TITĀNISKS DARBS, da i termiņi spiež :(

p.s.
Laiks Latvijas:D Lai gan, ja var ieimportēt kādā nebūt tabulā, var jau tās stundas zalpam pieskaitit/noņemt

HEEELP!

Kurā vietā Latvijā vajag tos laikus? Rietumi no Austrumiem atšķiras diezgan stipri
Publicēts: 07.12.11 23:02 labots
 citēt
imgfoto:Viņš jau KV nestrādāja... Nē nu man jau labi, viena cigarete pie kompja, daži lati un slava, ka cilvēks ar zelta rokām...:D

Andžils taupīgs paliciss būs :):) Remess vispār vēl dzīvs ?
Publicēts: 07.12.11 23:05 labots
 citēt
ak34:

Kurā vietā Latvijā vajag tos laikus? Rietumi no Austrumiem atšķiras diezgan stipri

Šito suncalc.net var nostiept kura punktā vaig , DARBOJAS izcili šogad visur parbaudīts. Sevišķi visādās gravās un upju ielejās udenskritumos utt. Reku šite www.fotoblog.lv... , saule iespid tikai konkrētā laikā uz pāris stundām un ne reizi nesamelojās:)
Publicēts: 07.12.11 23:29
 citēt
Saule lec, Radēviča gatavojas, Lunis pēc bumbiņām..... :face-wink:
Publicēts: 07.12.11 23:39
 citēt
:bad_smile:
Publicēts: 07.12.11 23:48
 citēt
Lunis:
imgfoto:Viņš jau KV nestrādāja... Nē nu man jau labi, viena cigarete pie kompja, daži lati un slava, ka cilvēks ar zelta rokām...:D

Cik zinu tad vel ir :)
Publicēts: 08.12.11 00:32
 citēt
imgfoto:Ģirt, kas KV tagad žurnālistēm izdala ziepjus? Es vakar dabūju vienu bildi pārtaisīt, lai var kaut cik godam nopublicēt...???

kaut kam ir telefons, kaut kam ziepis ;) a kas par bildi?

Lunis:

Dzīvs un žiperīgs vēl :D
Publicēts: 08.12.11 07:11
 citēt
Lunis:
ak34:

Šito suncalc.net var nostiept kura punktā vaig , DARBOJAS izcili šogad visur parbaudīts. Sevišķi visādās gravās un upju ielejās udenskritumos utt. Reku šite www.fotoblog.lv... , saule iespid tikai konkrētā laikā uz pāris stundām un ne reizi nesamelojās:)

saullēktiem, saulrietiem un saules vietas noteikšanai sen vairs papīra kalendārus neizmantoju. GPS vai programma telefonā. Parāda visu ko vajag. zinu vienu pazīstamu Latvijas dabas fotogrāfu, kuram parādīja iPhone programmu saules vietas noteikšanai - un pēc īsa brīža viņš jau kļuva par iphone lietotāju :D
Publicēts: 08.12.11 10:19
 citēt
tad īsta saulrieta/saullēkta bilde ir tikai tad, ja slēdzis nospiests, uz sekundi, atbilstošajai vietai ? ................ :haha:
vai tomēr, praksē nav tā, ka uz noteikto vietu, aizbrauc/aiziet kādu brītiņu iepriekš .... un Latvijas mērogos tās atškirības ir minimālas ......
Publicēts: 08.12.11 10:27
 citēt
Starpība starp Latvijas rietumiem un austrumiem ir aptuveni pusstunda. Tāpēc ir tomēr svarīgi, ja jāplāno cikos jābrauc uz konkrēto vietu. Bet kā jau rakstīju - mūsdienās šādām tabulām nav pārāk lielas vērtības, jo ir programmas, kas ērti parāda ne tikai sullēkta vai saulrieta laiku, bet arī saules atrašanās vietu - kas ir ne mazāk būtiski
Publicēts: 08.12.11 20:08
 citēt
Atrašanās vietu parāda grādos, ja? Saules augstumu virs horizonta arī parāda? Un kā ar mēnesi?
Publicēts: 09.12.11 08:49
 citēt
Vai tik šis nederēs? - www.iesmith.net...
Publicēts: 06.07.12 13:25
 citēt
Eltons:Re ku uzskatāmi:
[url=http://suncalc.net/#/56.5127,21.0102,16/2011.11.27/15:30

Superīga]http://suncalc.net/#/56.5127,21.0102,16/2011.11.27/15:30
Superīga[/url] lapa!
Publicēts: 06.07.12 15:08
 citēt
Lunis: šogad visur parbaudīts. Sevišķi visādās gravās un upju ielejās udenskritumos utt.

vēl saprastu ka atklātās vietās, pie jūras kur to saullēkta vai saulrieta brīdi ar vari piefiksēt ar sekundes precizitāti, bet kāda jēga gravās un upju ielejās kur gadās gaisma "beidzas" jau stundu vai vairāk pirms reālā saulrieta?:face-smile: Ja perfekti nepārzināsi tādas vietas reljefa un aizauguma īpatnības attiecīgajā gadalaikā, tad nekādas tabulas tev nepalīdzēs! :face-grin:
Publicēts: 06.07.12 18:03
 citēt
Ir viena nianse ar to suncalc... uz telefona ekrāniņa (vismaz manējā BB) nevar detalizēti pievilkt klāt tik perfekti kā uz kompja- traucē lielie tūlbāra logi, kas izlien priekšplānā. Varbūt uz aifoniem var?
Publicēts: 06.07.12 19:21
 citēt
Uz telefoniem un arī ka atsevišķs softs! Pagaidam " fīčām" bagātākais ko nācies redzēt!

photoephemeris.com
Publicēts: 06.07.12 20:17
 citēt
pilns ar šādiem softiem. man ir viens kas rāda arī saules azimutu katrā konkrētā laikā un vietā. turklāt saulrietu un saullēktu laiki ir tik noderīgi, ka tagad man pat auto dators rāda kad konkrētajā vietā leks un rietēs saule :)
Publicēts: 06.07.12 21:01
 citēt
Sailrietiem liela nozīme
Publicēts: 06.07.12 21:35
 citēt
sollar calculator:

www.iesmith.net...
Publicēts: 07.07.12 05:28
 citēt
uz android, pieļauju ka arī uz aifōna, ir tāds GPS Test... parādīs lēkt/riet laikus tieši tavai atrašanās vietai..
Publicēts: 07.07.12 19:55
 citēt
up
Publicēts: 08.07.12 00:37
 citēt
tā jau ir, bildējot pupus svarīgi saules novietojums pie apvāršņa, jo modeli jau nepagriezīsi :D
Publicēts: 08.07.12 20:18
 citēt
nekas jēdzīgāks par telefonu laikam pagaidām nav izgudrots, nepietiek jau ar garumu un platumu, svarīgs ir arī augstums kurā atrodies.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):