forum.gif
Bucleram 145.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Bucleram 145.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.12.11 15:45
 citēt
Publicēts: 09.12.11 15:47
 citēt
Nu gan pamodās.. :))) Kur ātrāk biji? ;)
Publicēts: 09.12.11 16:02 labots
 citēt
Buclera bēdas?Ja es ar vakar vakara uzzinaju :):) Bet izlasot ka Marnics @ Mihailovskis tapa skaidrs ka man par garlaicīgu uz Cirku tik tālu braukt :face-wink::face-grin: Lielbrieža tekstu es vēl vakar noklausijos , Par Doredu esmu klausjies vēl pirms 20 gadiem un arī nesen , Gunāru ar diezgan , TAKA būtībā man tur nekā jauna intresanta nav. Kādus 50% labpprāt paklausītoss vēlrez BET bez konkrētu klaunu priekšnesumiem. Mihailovskis jau aizrunājies dažviet foto pasakumos līdz "Fašisma atdzimšanai" taka tējāteris būs konkrēts.
Publicēts: 09.12.11 16:11 labots
 citēt
Schnircks:Tici Marnicam un taalu tiksi :D

Aha , Vilhelmam vecuma marazms Marnicam napoleona komplexss smagā formā :face-wink: Var jau gvelzt visadas dumjības neko nejedzot par tēmu , bet nu kā jau teocu Cirks mēdz būt arī tuvāk Rīgai. Zinot Lielbriedi tur var iziet pat pavisam rēcīgi. Man kā jau zini vienkarši nav laika IZKLAIDĒM pietam tik garlaicīgām un iepriekš prognozējamām galīgi nav ar vēlēšanās. Butu Daiga Kalniņa un Foto muzejs kā agrāk rīkojuši bez klaunu priekšnesumiem es varbūt pat uz mirkli ieskrietu .
Publicēts: 09.12.11 18:08
 citēt
Ak,saki"fašisms atdzimst"?:face-grin:Nu tad vajag audzināt jaunatni-ķipa veterāniem stāstīt par Staļingradas kauju!Var arī par to kā dņeprogesu cēla!Ja būtu Rīgā uz vietas,es labprāt paklausītos par komunisma celtniecību,bet kulties uz tādu provinci...davaj,citreiz,kad labāks laiks būs!:face-wink:
Publicēts: 09.12.11 18:13 labots
 citēt
viecha:Ak,saki"fašisms atdzimst"?:face-grin:Nu tad vajag audzināt jaunatni-ķipa veterāniem stāstīt par Staļingradas kauju!Var arī par to kā dņeprogesu cēla!Ja būtu Rīgā uz vietas,es labprāt paklausītos par komunisma celtniecību,bet kulties uz tādu provinci...davaj,citreiz,kad labāks laiks būs!:face-wink:

Ja ja , te publika dalijās iespaidos pa vienu neseno FK pasakumu kur Vilhelms esot bijis atkal atskrējis , finala tirādes esot bijiušas ar tekstiem par "Fašisma atdzimšanu" tad gan pat Arnītis esot teiciss ka "Šoreiz laikam būšot gana runāts " :D :D
Publicēts: 09.12.11 18:32
 citēt
Nu es jau arī tos cirkus esmu izskatījies, bet gods kam gods, uz katru reizi programma, kaut nedaudz, tomēr mainās. Kaut vai intereses pēc varēšu salīdzināt ar Bucleram-135.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):