forum.gif
Photograapera eetika
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Photograapera eetika
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.12.11 11:05 labots
 citēt
Diez cik eetiski ir publiceet shaadu fotograafiju, kur izrauts kaads personaazh. un nezinot storiju pierakstiit kko klaat ? nosaukt par auna pieri utt.
Varbuut puisi staav rindaa jo janopeerk siicim piens un trambulja bilete liidz maajaam...

bildi pirmais publiceeja fotobloga lietotājs Eliks( taa kaa nav noraadijis autoru pienjemu bildes autors ir viņš) :)
Publicēts: 12.12.11 11:07
 citēt
Nu un kaapeec tad paarpubliceeji,ja shaubies par eetikas normas paarkaapumu?
Publicēts: 12.12.11 11:10 labots
 citēt
???
Par ko tu runā. Kur tu redzi fotogrāfijā, ka tai būtu sakars ar Swedbanku?
Pieliktais teksts- bet tādu bilžu "Kas jauns" "Privātā dzīve" "Vakara ziņa" ir pa pilno. Un tās tur neliek marsieši!!!

Bet par hanzeni tagad visur runā :D
Publicēts: 12.12.11 11:11
 citēt
sanktZeppelin:Nu un kaapeec tad paarpubliceeji,ja shaubies par eetikas normas paarkaapumu?

nu es nav photograaperis :) vien arvien vairaak sliecos uz domu ja kaads photohraapee mani publiski bildee vien jaamauc tam photograaperim bietee.
Publicēts: 12.12.11 11:17 labots
 citēt
oj, nu kaapeec jaadramatizee? :bad_smile:
Publicēts: 12.12.11 11:21
 citēt
LKZ:oj, nu kaapeec jaadramatizee? :bad_smile:
viss shitais saakaas taapeec, ka juus tur cuukas iirijaa iztiiriijaat pa tiiro hanzenes filiaales... taas sleedza un tad juus suutiijaat sms uz LV... (taa bija rakstiits blakustopikaa)

:cry::cry::cry:

te arii uzreiz eetika p;araadiijaas... bet jaa - stulbi buutu sevi ieraudziit ar shitaadu pierakstu pie riikles...
Publicēts: 12.12.11 11:21
 citēt
LKZ:oj, nu kaapeec jaadramatizee? :bad_smile:

nez nedramatizeeju vien mazliet pretiigus komentaarus izlasiju zem bildes blakus topikaa
Pat saita admins piekrita ka bildee kautkaadi churugalvas (ok ne taadiem vardiem bet atieksme bij skaidra).

un naudu neskreeju njemt aaraa :D
Publicēts: 12.12.11 11:23
 citēt
didams:
sanktZeppelin:Nu un kaapeec tad paarpubliceeji,ja shaubies par eetikas normas paarkaapumu?

nu es nav photograaperis :) vien arvien vairaak sliecos uz domu ja kaads photohraapee mani publiski bildee vien jaamauc tam photograaperim bietee.

Esi gan! www.fotoblog.lv... pārejām tiešam naf nekāda sakara ar fotograaperi :)
Bet tagad par eetiku! Didams- tu to esi dikti parkāpis, kā arī pārkāpis saita noteikumus, publicējot te šito bildi- TO MĒS VISI REDZAM, KA TĀ IR TAVA :D
Publicēts: 12.12.11 11:24
 citēt
didams:

Nu veel jau nav vakars....gan tam puisim bildee buus dazi jautaajumi fotograafam. :)
Publicēts: 12.12.11 11:26
 citēt
haiduk taa nav fotografija bet datorgrafika :P

un ievietota sadaljaa datorgrafika :)
Publicēts: 12.12.11 11:54
 citēt
:D

Publicēts: 12.12.11 11:59
 citēt
didams:haiduk taa nav fotografija bet datorgrafika :P

Lai būtu, bet es gaidu atbildi uz taviem ētikas pārkāpumiem :D
Publicēts: 12.12.11 12:11 labots
 citēt
Haiduks:
didams:haiduk taa nav fotografija bet datorgrafika :P

Lai būtu, bet es gaidu atbildi uz taviem ētikas pārkāpumiem :D

laikam neguleetaa nakts pie vainas :) kura mana bilde paarkaapj kaadus eetiskus noteikumus ?
ja par bildi kas topika saakumaa ievietota kur fotoblogaa rakstiits ka es nedriikstu ievietot forumaa ne savas uznjemtas bildes ?

nez varbuut man gribi pieshuut ka es to bildi esmu nozadzis vai izmantojis bez autora atlaujas ?
Publicēts: 12.12.11 12:15
 citēt
didams- pašlaik tu esi nozadzis bildi!!! Es atveru topiku, redzu didams ir nopublicējis bildi un pielicis jautājumus: /Diez cik eetiski ir publiceet shaadu fotograafiju, kur izrauts kaads personaazh. un nezinot storiju pierakstiit kko klaat ?/
Ko man domāt:
1. esi nojūdzies ieliekot savu bildi un tā pajautājot :D
2. gribi jautāt par svešu bildi, bet esi aizmirsis iedot norādi
Skaidrs, ka domāšu pirmo variantu :D
Publicēts: 12.12.11 12:21 labots
 citēt
f-foto:Vēl mazliet vēstures:

"7 декабря 2010, акция Единой Латвии (Saskaņas centra jauniešu grupa)
www.youtube.com

Сегодня, 7 декабря в 11:30 активисты "Единой Латвии" прошли к филиалу Swedbank в Риге на улице Калькю 26 и сняли все свои деньги из банкомата.

Активистов и сочувствующих оказалось не так много — пришло 10-15 человек. Участники акции сняли деньги с банкомата, дали интервью СМИ, главная тема которых — если мы, жители Латвии, объединимся и снимем все деньги со своих счетов, то банковская система падет, а вместе с ней и правительство у которых спонсоры являются банки."

Atkal tas saskaņas centrs mēģina destabilizēt situāciju Latvijā... nekad tādai tikai nosaukumā pārdēvētai interfrontei neesmu uzticējies...
Publicēts: 12.12.11 12:24
 citēt
Haiduks:didams- pašlaik tu esi nozadzis bildi!!! Es atveru topiku, redzu didams ir nopublicējis bildi un pielicis jautājumus: /Diez cik eetiski ir publiceet shaadu fotograafiju, kur izrauts kaads personaazh. un nezinot storiju pierakstiit kko klaat ?/
Ko man domāt:

nju skaidris ar tevi meegjini piesieties pie kauckaa :D labaak neradi lieku spamu bet atbildi par topika teemu.

Varbuut kaadam ir haiduka fotograafija lapraat pierakstiitu klaat kaadu tekstu :anger: varbuut tad onkam pieleks jautaajums :bad_smile:
Publicēts: 12.12.11 12:25
 citēt
Man kaut kā pie vienas vietas, ja mani nofoķētu kāds un pieliktu klāt burbulīti ar izteikumiem. Nez, kas ir pats briesmīgākais, kas ar mani tad var notikt?
Publicēts: 12.12.11 12:28
 citēt
Eltons:
f-foto:Vēl mazliet vēstures:

"7 декабря 2010, акция Единой Латвии (Saskaņas centra jauniešu grupa)
www.youtube.com

Сегодня, 7 декабря в 11:30 активисты "Единой Латвии" прошли к филиалу Swedbank в Риге на улице Калькю 26 и сняли все свои деньги из банкомата.

Активистов и сочувствующих оказалось не так много — пришло 10-15 человек. Участники акции сняли деньги с банкомата, дали интервью СМИ, главная тема которых — если мы, жители Латвии, объединимся и снимем все деньги со своих счетов, то банковская система падет, а вместе с ней и правительство у которых спонсоры являются банки."

Atkal tas saskaņas centrs mēģina destabilizēt situāciju Latvijā... nekad tādai tikai nosaukumā pārdēvētai interfrontei neesmu uzticējies...

Šoreiz bites
Bet nu nav jau īsti starpība.. :)
Publicēts: 12.12.11 12:28
 citēt
Taads ilustratiivs piemeers Haiduks staav rindaa peec desaam no mutes lien aaraa uzraksts "Bl@, Dzirdeejaat ka anālajiem vibrātoriem cenas celsies"
Piemeers protams paarspileets bet nu ja onkam knapi pielec ko dariit :D
Publicēts: 12.12.11 12:32
 citēt
didams:
Haiduks:didams- pašlaik tu esi nozadzis bildi!!! Es atveru topiku, redzu didams ir nopublicējis bildi un pielicis jautājumus: /Diez cik eetiski ir publiceet shaadu fotograafiju, kur izrauts kaads personaazh. un nezinot storiju pierakstiit kko klaat ?/
Ko man domāt:

nju skaidris ar tevi meegjini piesieties pie kauckaa :D labaak neradi lieku spamu bet atbildi par topika teemu.

Varbuut kaadam ir haiduka fotograafija lapraat pierakstiitu klaat kaadu tekstu :anger: varbuut tad onkam pieleks jautaajums :bad_smile:

:D :D :D
nu labais tekstiņš :D
Nu nepielec tev, kā šādi rīkojoties, tev ir jādod norāde uz autoru, nevis bilde jāieliek , kā sava :D, + vērtīgi būtu iedot norādi, kas ļautu saprast, no kurienes izpeld tēma :)
Ceru, ka beidzot onku saprati :D
Cik tu gribi Haiduka fotogrāfijas?
Publicēts: 12.12.11 12:33
 citēt
DELFI: Baumas par Latvijā lielākās komercbankas "Swedbank" finansiālo situāciju izplatītas apzināti, lai destabilizētu situāciju finanšu sektorā, pirmdien pēc Iekšlietu ministrijas sniegtās informācijas uzklausīšanas valdības slēgtajā sēdē žurnālistiem sacīja premjers Valdis Dombrovskis (V). Drošības policijā (DP) par notikušo sākts kriminālprocess.
DP esot vairākas versijas par baumu avotu, un šīs versijas pašlaik "tiek apstrādātas", žurnālistiem sacīja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (ZRP).
Kriminālprocess sākts par nepatiesas informācijas izplatīšanu par Latvijas finanšu sistēmas stāvokli, un DP strādā ar lielu informācijas apjomu. Ministrs izvairījās atklāt, vai baumu avots varētu būt kāda cita komercbanka.

Polittehnoloģijas tiek atstsrādātas uz aunu baru... kā viens no mērķiem: tiek novērsta uzmanība no kaimiņu "vēlēšanu" konsekvencēm, kas ir drauds Latvijai...
Publicēts: 12.12.11 12:39
 citēt
haiduk da beidz muldeet par blakusteemu :)
tikpat labi var piesieties ka smailikiem tekstaa neesi noraadijis autoru :D taatad nozagi vinjus :D
Publicēts: 12.12.11 12:39
 citēt
tā mistiskā bilde, fotumā vai tik pirmo reizi, neuzpeldēja www.fotoblog.lv... ..........................................
Publicēts: 12.12.11 12:40
 citēt
Eltons:DELFI: Baumas par Latvijā lielākās komercbankas "Swedbank" finansiālo situāciju izplatītas apzināti, lai destabilizētu situāciju finanšu sektorā, pirmdien pēc Iekšlietu ministrijas sniegtās informācijas uzklausīšanas valdības slēgtajā sēdē žurnālistiem sacīja premjers Valdis Dombrovskis (V). Drošības policijā (DP) par notikušo sākts kriminālprocess.
DP esot vairākas versijas par baumu avotu, un šīs versijas pašlaik "tiek apstrādātas", žurnālistiem sacīja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (ZRP).
Kriminālprocess sākts par nepatiesas informācijas izplatīšanu par Latvijas finanšu sistēmas stāvokli, un DP strādā ar lielu informācijas apjomu. Ministrs izvairījās atklāt, vai baumu avots varētu būt kāda cita komercbanka.

Polittehnoloģijas tiek atstsrādātas uz aunu baru... kā viens no mērķiem: tiek novērsta uzmanība no kaimiņu "vēlēšanu" konsekvencēm, kas ir drauds Latvijai...

ehz gribas shodien palamaaties Elton vai izlasiji topika nosaukumu un teemu?
Publicēts: 12.12.11 12:55 labots
 citēt
didams:haiduk da beidz muldeet par blakusteemu :)
tikpat labi var piesieties ka smailikiem tekstaa neesi noraadijis autoru :D taatad nozagi vinjus :D

Nē, nu kronis... stulbuma kronis!!!
Latviski atbildi- vai bilde ir tava? vai pagaidām zagta?
Bērnudarzs!!!
Redzu, ka publicē tu.
Noteikumi saka
12. Citējot, kopējot, tulkojot vai kā citādi pārpublicējot fotOblog.lv autoru darbus, saskaņošana ar darba autoru un vortāla administrāciju, kā arī atsauce uz autoru ir obligāta!
Publicēts: 12.12.11 12:57
 citēt
Nu nepūš nu atkal ziloni no mušas!Konkrētā fotogrāfija ir pilnīgs sīkums.Ja par to sāksim štukot ir vai nav ētiski,tad jau drīkst bildēt tikai peizāžus,klusās dabas un katra kaķa īpašniekam jāprasa vai nav aizskartas dzīvnieka tiesības.:face-wink:
Publicēts: 12.12.11 13:10
 citēt
Nu labi, par tēmu, kaut arī, kā tautā saka "TOPIK HAVNO, AFTAR MUDAK", nē, šādas komiksu asprātības man nebūt nešķiet kā ētikas pārkāpums... ja mēs dzīvotu Amērikas pārspīlētajā superjuristu kontrolētajā vidē, tad varbūt arī kāds ēbrejzēns arī varētu gūt sev kādu labumu no attiecīgās tiesas prāvas.
Publicēts: 12.12.11 13:12
 citēt
par godu haidukam piekarkstiju kas publiceeja bildi :D
vot vieniigi paarkaapu punktu ka nesaskanjoju ar Eliku :) vieniigi jautaajums ja publiceeju bildi kas ir ievietota aarpus fotoblog.lv vai tas punkts ir iisti speekaa :)
Publicēts: 12.12.11 13:12
 citēt
RudeWolf:Man kaut kā pie vienas vietas, ja mani nofoķētu kāds un pieliktu klāt burbulīti ar izteikumiem. Nez, kas ir pats briesmīgākais, kas ar mani tad var notikt?

Pilnībā piekrītu, bet šāds domu gājiens ir raksturīgs psihiski stabiliem un veseliem cilvēkiem. Diemžēl tādu ir mazākums.
Publicēts: 12.12.11 13:15
 citēt
viecha:Nu nepūš nu atkal ziloni no mušas!Konkrētā fotogrāfija ir pilnīgs sīkums.Ja par to sāksim štukot ir vai nav ētiski,tad jau drīkst bildēt tikai peizāžus,klusās dabas un katra kaķa īpašniekam jāprasa vai nav aizskartas dzīvnieka tiesības.:face-wink:

viena lieta noblideet meitieti kas staav celja malaa un izskataas cmuka, dumja vai komiska
a cita lieta ir parakstiit bildei salaspils meitenes piepelnaas celja malaa :D
Publicēts: 12.12.11 13:16
 citēt
didams:par godu haidukam piekarkstiju kas publiceeja bildi :D
vot vieniigi paarkaapu punktu ka nesaskanjoju ar Eliku :) vieniigi jautaajums ja publiceeju bildi kas ir ievietota aarpus fotoblog.lv vai tas punkts ir iisti speekaa :)

Tu diskutē ar cilvēku kuram ir absolūti tumša bilde kur bilde atrodās un kāpēc viņš to redz savā ekrānelī - gadus 2 atpakaļ kādi pieci mēģināja iestāstīt kas ir hipersaite utt - bezceris - nu kā Karlsons un viņa teorija par TV
Publicēts: 12.12.11 13:17
 citēt
Haiduk, ir tomēr starpība vai bildi tiešām nozodz un ieliec kaut kur ar savu vārdu, vai vienkārši norādi citiem uz vietu kur tā bilde atrodas... [ img ] tagu izmantošana taču nav zagšana... Par to jau Tu vienreiz cepies - izskatās, ka tā arī nesaprati toreiz kā tā visa komentāru tagu padarīšana strādā.

T.i. nav taču starpība vai cilvēks uzraksta šādu linku:
pixi.lv...
vai to pašu linku ieliek [ img ] tagos, lai cilvēkam nav lieki jāklikšķinās un bilde būtu uzreiz redzama.
Publicēts: 12.12.11 13:45
 citēt
didams:
viecha:Nu nepūš nu atkal ziloni no mušas!Konkrētā fotogrāfija ir pilnīgs sīkums.Ja par to sāksim štukot ir vai nav ētiski,tad jau drīkst bildēt tikai peizāžus,klusās dabas un katra kaķa īpašniekam jāprasa vai nav aizskartas dzīvnieka tiesības.:face-wink:

viena lieta noblideet meitieti kas staav celja malaa un izskataas cmuka, dumja vai komiska
a cita lieta ir parakstiit bildei salaspils meitenes piepelnaas celja malaa :D

Cik sen ka TV humora programmās bija tāds iecienīts piegājiens-Saeimas deputātu bilde iet,šie kaut ko tur runā,bet dzirdams ir tāds teksts kas ienācis prātā raidījuma veidotājiem.Un visi draudzīgi smejas cik tas Šķēle un Kristovskis ir aprobežoti idioti.Kā te ar ētiku?Un paskatieties uz politiķu sejas izteiksmēm (kas protams ir attiecīgi un ar nolūku atlasītas) ziņu portālos.Nu kaut vai Olšteina bildi šodien,kad viņš tur kādu blamāžu sacēlis ar amatiem vai ko tur ...
Publicēts: 12.12.11 13:59
 citēt
nu politikjiem tas iet no rokas ka uzskata par anendoshu varonjiem utt
bet ja pa prasi runaa tas tai tak jaabuut neitraalai nevis janostaajas kaada pusee :)
un kaadu izcelt sliktaa/labaa gaismaa jau ir citas etikas pEErkaapums :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):