Draugos izlasīju un smēju .... a varbūt kāds vēlas palīdzēt?;-))))
Sveiki! Īpaši vēršos pie tiem, kam ir šis ziepītis īpašumā vai ir bijusi laba darīšana ar to. Nu jau vairāk kā gads, kopš to nopirku, bet nu, jāteic, tā arī nav sanācis tā riktīgi pieķerties klāt, lai `saregulētu` uzstādījumus. Esmu citiem redzējusi (un kaut vai googlē), ka ar šo f-aparātu bildējot, sanāk tiešām labas kvalitātes bildes, un tur nav sakara ar PS. Es arī tā gribu, jo liekas, ka pašreizējie uzstādījumi nejauši salikti galīgi garām. p.s. Līdz šim nav bijusi vajadzība bildēt superskaistus dabasskatus, utml., bet gan vienkārši - just for fun, bildējoties un bildējot visādus ikdienišķus bezsakarus Nākošnedēļ situācija mainās un būs nepieciešamība pēc daudz maz pieklājīgas kvalitātes. PRO noteikti nesapratīs, ko es te rakstu. bet nu..
dansiga:Draugos izlasīju un smēju .... a varbūt kāds vēlas palīdzēt?;-))))
Sveiki! Īpaši vēršos pie tiem, kam ir šis ziepītis īpašumā vai ir bijusi laba darīšana ar to. Nu jau vairāk kā gads, kopš to nopirku, bet nu, jāteic, tā arī nav sanācis tā riktīgi pieķerties klāt, lai `saregulētu` uzstādījumus. Esmu citiem redzējusi (un kaut vai googlē), ka ar šo f-aparātu bildējot, sanāk tiešām labas kvalitātes bildes, un tur nav sakara ar PS. Es arī tā gribu, jo liekas, ka pašreizējie uzstādījumi nejauši salikti galīgi garām. p.s. Līdz šim nav bijusi vajadzība bildēt superskaistus dabasskatus, utml., bet gan vienkārši - just for fun, bildējoties un bildējot visādus ikdienišķus bezsakarus Nākošnedēļ situācija mainās un būs nepieciešamība pēc daudz maz pieklājīgas kvalitātes. PRO noteikti nesapratīs, ko es te rakstu. bet nu..
Nav nekāds brīnums, mūsdienu ziepīši ir parlieku pārbāzti ar visiem iespējamajiem uzstādījumiem. Es nesen vienam mainīju uzstādījumus, kas bija galīgi škērsām uzlikušies, ar visiem skaidrojumiem, ko katrs nozīmē... un tas nebija blonds meitēns...
Eltons:Nav nekāds brīnums, mūsdienu ziepīši ir parlieku pārbāzti ar visiem iespējamajiem uzstādījumiem. Es nesen vienam mainīju uzstādījumus, kas bija galīgi škērsām uzlikušies, ar visiem skaidrojumiem, ko katrs nozīmē... un tas nebija blonds meitēns...
Es bildēju tikai ar ziepīti, tāpēc man nav saprotams, kas tur var nebūt skaidrs... neskatoties uz to, ka manējais tiek lietos jau 2 gadus, nupat uzzināju jaunas ispējas, kuras nebiju ievērojusi savā ziepī (kāds gudrs cilvēks pačukstēja)
Ja galīgi nesaprot, tad lai vadās pēc simboliem, zīmējumiem, kas ir uz pogām... Ne vienmēr netā lasot var iemācīties... var jau paspaidīt visas pogas un pamēģināt saprast, kas patīk, kas nepatīk. Jāiziet tam visam cauri prakstiski. Un paskatīties dažas pamatlietas, ko vajadzētu zināt. Ja cilvēkam tiešām tas interesēs - uztrāpīs.
A jūs nesmejieties spaidītāji!Kad es pirms kāda laika nopirku ziepeni,man vajadzēja gandrīz stundu,kamēr tiku galā ar manuāli un atradu,kur tos nolāpītos "uzstādījumus"atrast.Un tas vēl ņemot vērā,ka samērā labi lasu angliski(manuāļa nebija ne latviski ne krieviski) un pilnīgi ignorēju to,ko man nafig nevajag-neskaitāmās sižetiskās programmas un visu par filmēšanu.Bet ja cilvēks vispār pirmo reizi tur rokā kameru,tad ir truba pilnīga.
viecha:A jūs nesmejieties spaidītāji!Kad es pirms kāda laika nopirku ziepeni,man vajadzēja gandrīz stundu,kamēr tiku galā ar manuāli un atradu,kur tos nolāpītos "uzstādījumus"atrast.Un tas vēl ņemot vērā,ka samērā labi lasu angliski(manuāļa nebija ne latviski ne krieviski) un pilnīgi ignorēju to,ko man nafig nevajag-neskaitāmās sižetiskās programmas un visu par filmēšanu.Bet ja cilvēks vispār pirmo reizi tur rokā kameru,tad ir truba pilnīga.
Tad parasti uzdod savādāk jautājumu ... šinī gadījumā mani fascinēja tieši veids, kāpēc to vajag ;-))))
nu, pirms kaadas nedēļas draugiem.lv es arī saņēmu vēstuli, reku, citāts:
sweiks Jani visticamakais ka nesam pazistami ta4u velejos paintereseties Ta ka redzu ka rokas turat iespaidigu aparatu profila bildee Jautajums tads Velos pirkt ari tadu fo4iku..
Pinus:nu, pirms kaadas nedēļas draugiem.lv es arī saņēmu vēstuli, reku, citāts:
sweiks Jani visticamakais ka nesam pazistami ta4u velejos paintereseties Ta ka redzu ka rokas turat iespaidigu aparatu profila bildee Jautajums tads Velos pirkt ari tadu fo4iku..
Pinus:... redzu, ka rokās turat iespaidigu aparatu ...
khm, khm, khm Atnāk čalis pie daktera un "nomet" uz galda savu mantību. Dakteris: - Sāp? - Nē! - Par pazu? - Nē! - Bet, kāda vaina? - Nekāda! Baigi labais, ne?!
Neviens jau neliek aiztikt tās "pogas", kas iededz zilās visbulītes
Jauns kornets reiz jautā poručikam Rževskim. - Poručik, kā jums tik labi vienmēr viss izdodas ar sievietēm? - Elementāri, pieeju klāt un droši uzjautāju: "Madam, atļaujiet Jums ieštepselēt?!" - Bet, Poručik, tā tak var arī pa galvu dabūt!!! - Gadās arī pa galvu dabūt, bet pāŗsvarā ieštepselēju!!!