forum.gif
Meitēna jautājums pēc palīdzības ziepīša uzstādījumos
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Meitēna jautājums pēc palīdzības ziepīša uzstādījumos
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.12.11 22:26
 citēt
Draugos izlasīju un smēju .... a varbūt kāds vēlas palīdzēt?;-))))

Sveiki!
Īpaši vēršos pie tiem, kam ir šis ziepītis īpašumā vai ir bijusi laba darīšana ar to.
Nu jau vairāk kā gads, kopš to nopirku, bet nu, jāteic, tā arī nav sanācis tā riktīgi pieķerties klāt, lai `saregulētu` uzstādījumus. Esmu citiem redzējusi (un kaut vai googlē), ka ar šo f-aparātu bildējot, sanāk tiešām labas kvalitātes bildes, un tur nav sakara ar PS. Es arī tā gribu, jo liekas, ka pašreizējie uzstādījumi nejauši salikti galīgi garām.
p.s. Līdz šim nav bijusi vajadzība bildēt superskaistus dabasskatus, utml., bet gan vienkārši - just for fun, bildējoties un bildējot visādus ikdienišķus bezsakarus:) Nākošnedēļ situācija mainās un būs nepieciešamība pēc daudz maz pieklājīgas kvalitātes.
PRO noteikti nesapratīs, ko es te rakstu. bet nu..
Publicēts: 12.12.11 22:28
 citēt
dansiga:Draugos izlasīju un smēju .... a varbūt kāds vēlas palīdzēt?;-))))

Sveiki!
Īpaši vēršos pie tiem, kam ir šis ziepītis īpašumā vai ir bijusi laba darīšana ar to.
Nu jau vairāk kā gads, kopš to nopirku, bet nu, jāteic, tā arī nav sanācis tā riktīgi pieķerties klāt, lai `saregulētu` uzstādījumus. Esmu citiem redzējusi (un kaut vai googlē), ka ar šo f-aparātu bildējot, sanāk tiešām labas kvalitātes bildes, un tur nav sakara ar PS. Es arī tā gribu, jo liekas, ka pašreizējie uzstādījumi nejauši salikti galīgi garām.
p.s. Līdz šim nav bijusi vajadzība bildēt superskaistus dabasskatus, utml., bet gan vienkārši - just for fun, bildējoties un bildējot visādus ikdienišķus bezsakarus:) Nākošnedēļ situācija mainās un būs nepieciešamība pēc daudz maz pieklājīgas kvalitātes.
PRO noteikti nesapratīs, ko es te rakstu. bet nu..
A tu nesmej, vienkārši palīdzi cilvēciņam... ;)
Publicēts: 12.12.11 22:32
 citēt
Nav nekāds brīnums, mūsdienu ziepīši ir parlieku pārbāzti ar visiem iespējamajiem uzstādījumiem. Es nesen vienam mainīju uzstādījumus, kas bija galīgi škērsām uzlikušies, ar visiem skaidrojumiem, ko katrs nozīmē... un tas nebija blonds meitēns...
 citēt
a ko tur var paliidzet - cik speeju saudziigi, tik uzrakstiiju ;-) lai paliidzeetu - tur jau XXX stundas jaateeree
 citēt
Eltons:Nav nekāds brīnums, mūsdienu ziepīši ir parlieku pārbāzti ar visiem iespējamajiem uzstādījumiem. Es nesen vienam mainīju uzstādījumus, kas bija galīgi škērsām uzlikušies, ar visiem skaidrojumiem, ko katrs nozīmē... un tas nebija blonds meitēns...

Un arī shtruntigas bildes sanaaca liidz tam?
Publicēts: 12.12.11 22:37 labots
 citēt
dansiga:Draugos izlasīju un smēju .... a varbūt kāds vēlas palīdzēt?;-))))

šitā slimība ir galvā, līdz ar to nav ārstējama..... www.youtube.com...
Publicēts: 12.12.11 22:44 labots
 citēt
Es bildēju tikai ar ziepīti, tāpēc man nav saprotams, kas tur var nebūt skaidrs... neskatoties uz to, ka manējais tiek lietos jau 2 gadus, nupat uzzināju jaunas ispējas, kuras nebiju ievērojusi savā ziepī (kāds gudrs cilvēks pačukstēja) :D

Ja galīgi nesaprot, tad lai vadās pēc simboliem, zīmējumiem, kas ir uz pogām...
Ne vienmēr netā lasot var iemācīties... var jau paspaidīt visas pogas un pamēģināt saprast, kas patīk, kas nepatīk. Jāiziet tam visam cauri prakstiski. Un paskatīties dažas pamatlietas, ko vajadzētu zināt.
Ja cilvēkam tiešām tas interesēs - uztrāpīs.
Publicēts: 12.12.11 22:45
 citēt
dolldia: ....ir jāspiež visas pogas un jāmēģina. Jāiziet tam visam cauri prakstiski.

Nez, lidmašīnu pilotēt pēc šīs pašas sistēmas jāmācās? ;)
Publicēts: 12.12.11 22:47 labots
 citēt
Sapper, šinī gadījumā briesmas nedraud :grimace:
Nesaki, ka tas pilots ir tas pats meitēns :D
Fotokamera - manta spaidāma :D
Publicēts: 12.12.11 22:54
 citēt
dolldia:Sapper, šinī gadījumā briesmas nedraud :grimace:

Manta spaidāma :D

vienalga prakse bez teorijas ir maldīšanās pa tumsu meklējot melnu kaķi, un bieži kaķa tur nemaz nav. :)
Publicēts: 12.12.11 22:55
 citēt
dolldia:Sapper, šinī gadījumā briesmas nedraud :grimace:
Nesaki, ka tas pilots ir tas pats meitēns :D
Fotokamera - manta spaidāma :D

Un Dolldia ari :grimace:
Publicēts: 12.12.11 22:56 labots
 citēt
Nu, tad tik uz spriekšu!

UNGUS! Šeit gan pastāv risks... tik pamēģini kautko spaidīt, bez atļaujas... ne to uzspiedīsi... un tad iedegsies sarkanā lampiņa.
Publicēts: 12.12.11 22:58
 citēt
Vot Ungus uz priekšu, ej un spied uz visām pogām pēc kārtas :)
Publicēts: 12.12.11 23:02
 citēt
Sapper:Vot Ungus uz priekšu, ej un spied uz visām pogām pēc kārtas :)

Sapper, bet kā tad ar teoriju? Pēkšņi izpaliek? :D
Publicēts: 12.12.11 23:03
 citēt
katram likumam ir izjneemumi ;-)))
Publicēts: 12.12.11 23:04
 citēt
dolldia:Nu, tad tik uz spriekšu!

UNGUS! Šeit gan pastāv risks... tik pamēģini kautko spaidīt, bez atļaujas... ne to uzspiedīsi... un tad iedegsies sarkanā lampiņa.

kaut kā stulbi... Tu vari pilnīgā beztolkā, iracionāli spaidīt pogas - a vot kas tur cits nevarot :what:
Publicēts: 12.12.11 23:08 labots
 citēt
Neesmu jau es tā spaidāmā manta.
Publicēts: 12.12.11 23:16
 citēt
Dolldia, tas nekas... izdegs lampiņa un būs viss kārtībā :exciting::grimace:
Publicēts: 12.12.11 23:25
 citēt
Vajadzēs dolldiju paspaidīt, moš izdodas uztaustīt īstās "pogas"
Publicēts: 12.12.11 23:31 labots
 citēt
Amatieri :D :D
Publicēts: 12.12.11 23:34
 citēt
:bad_smile::bad_smile::bad_smile:
Publicēts: 12.12.11 23:34
 citēt
smartins:Vajadzēs dolldiju paspaidīt, moš izdodas uztaustīt īstās "pogas"

Ja vien neiedegsies zilās vizbulītes:D :D :D
Publicēts: 12.12.11 23:37 labots
 citēt
dolldia:Lopi :D:D

Cuķi kas maigi uzlasa vīnogas no tava puņča , nav ko izplāties galda vidū satarp viņu augļu vāzēm:):)
Publicēts: 12.12.11 23:38
 citēt
Haiduks:
smartins:Vajadzēs dolldiju paspaidīt, moš izdodas uztaustīt īstās "pogas"

Neviens jau neliek aiztikt tās "pogas", kas iededz zilās visbulītes :D
Publicēts: 12.12.11 23:51
 citēt
A jūs nesmejieties spaidītāji!Kad es pirms kāda laika nopirku ziepeni,man vajadzēja gandrīz stundu,kamēr tiku galā ar manuāli un atradu,kur tos nolāpītos "uzstādījumus"atrast.Un tas vēl ņemot vērā,ka samērā labi lasu angliski(manuāļa nebija ne latviski ne krieviski) un pilnīgi ignorēju to,ko man nafig nevajag-neskaitāmās sižetiskās programmas un visu par filmēšanu.Bet ja cilvēks vispār pirmo reizi tur rokā kameru,tad ir truba pilnīga.:face-sad:
Publicēts: 12.12.11 23:55
 citēt
viecha:A jūs nesmejieties spaidītāji!Kad es pirms kāda laika nopirku ziepeni,man vajadzēja gandrīz stundu,kamēr tiku galā ar manuāli un atradu,kur tos nolāpītos "uzstādījumus"atrast.Un tas vēl ņemot vērā,ka samērā labi lasu angliski(manuāļa nebija ne latviski ne krieviski) un pilnīgi ignorēju to,ko man nafig nevajag-neskaitāmās sižetiskās programmas un visu par filmēšanu.Bet ja cilvēks vispār pirmo reizi tur rokā kameru,tad ir truba pilnīga.:face-sad:

Tad parasti uzdod savādāk jautājumu ... šinī gadījumā mani fascinēja tieši veids, kāpēc to vajag ;-))))
Publicēts: 12.12.11 23:55
 citēt

:bad_smile:
Publicēts: 13.12.11 00:05
 citēt
nesenais pilnmēness, uzjundījis dansigai fototjiphormonus ......, ņemās pa forumu, un bilžu galeriju, uz nebēdu ..... :bad_smile:
Publicēts: 13.12.11 00:16
 citēt
negatIvs:nesenais pilnmēness, uzjundījis dansigai fototjiphormonus ......, ņemās pa forumu, un bilžu galeriju, uz nebēdu ..... :bad_smile:

vecums nenāk viens.........:bad_smile:
Publicēts: 13.12.11 00:22
 citēt
nu, pirms kaadas nedēļas draugiem.lv es arī saņēmu vēstuli, reku, citāts:

sweiks Jani visticamakais ka nesam pazistami ta4u velejos paintereseties
Ta ka redzu ka rokas turat iespaidigu aparatu profila bildee
Jautajums tads Velos pirkt ari tadu fo4iku..
Publicēts: 13.12.11 00:25
 citēt
Pinus:nu, pirms kaadas nedēļas draugiem.lv es arī saņēmu vēstuli, reku, citāts:

sweiks Jani visticamakais ka nesam pazistami ta4u velejos paintereseties
Ta ka redzu ka rokas turat iespaidigu aparatu profila bildee
Jautajums tads Velos pirkt ari tadu fo4iku..

Nu, pārdevi???
Publicēts: 13.12.11 00:26
 citēt
:D:D
Publicēts: 13.12.11 00:26
 citēt
Haiduks:
Nu, pārdevi???

Protams, ne, man pašam patīk.. :)
Publicēts: 13.12.11 00:40
 citēt
par labu ciparu, kā draugam, no lv, vajadzēja pārdot .... :bad_smile:
Publicēts: 13.12.11 00:41 labots
 citēt
Pinus:... redzu, ka rokās turat iespaidigu aparatu ...
khm, khm, khm :bad_smile:
Atnāk čalis pie daktera un "nomet" uz galda savu mantību. Dakteris:
- Sāp?
- Nē!
- Par pazu?
- Nē!
- Bet, kāda vaina?
- Nekāda! Baigi labais, ne?!
Publicēts: 13.12.11 00:45
 citēt
smartins:
Haiduks:
Neviens jau neliek aiztikt tās "pogas", kas iededz zilās visbulītes :D

Jauns kornets reiz jautā poručikam Rževskim.
- Poručik, kā jums tik labi vienmēr viss izdodas ar sievietēm?
- Elementāri, pieeju klāt un droši uzjautāju: "Madam, atļaujiet Jums ieštepselēt?!"
- Bet, Poručik, tā tak var arī pa galvu dabūt!!!
- Gadās arī pa galvu dabūt, bet pāŗsvarā ieštepselēju!!!
Publicēts: 13.12.11 09:05
 citēt
negatIvs:nesenais pilnmēness, uzjundījis dansigai fototjiphormonus ......, ņemās pa forumu, un bilžu galeriju, uz nebēdu ..... :bad_smile:

hmm - es baigi njemos? man shkjiet, ka nemaz tik traki - bishk briivaks vakaros - var ari panjemties ;-p;-)
Publicēts: 13.12.11 09:17
 citēt
dansiga:

hmm - es baigi njemos? man shkjiet, ka nemaz tik traki - bishk briivaks vakaros - var ari panjemties ;-p;-)
negatIvam vienkārši garlaicīgi bez Tevis spama lapā... visu laiku raud( :cry: ), ka Tu kaut kur pazudusi.... :bad_smile:
Publicēts: 13.12.11 09:28
 citēt
tusne:
dansiga: hmm - es baigi njemos? man shkjiet, ka nemaz tik traki - bishk briivaks vakaros - var ari panjemties ;-p;-)
negatIvam vienkārši garlaicīgi bez Tevis spama lapā... visu laiku raud( :cry: ), ka Tu kaut kur pazudusi.... :bad_smile:

A man toties tur garlaiciigi ;-ppp;-) CIk ilgi var lasiit juusu shifreetos randinjus un jussties kaa luurikjim?;-)))))
Publicēts: 13.12.11 09:39
 citēt
dansiga:A man toties tur garlaiciigi ;-ppp;-) CIk ilgi var lasiit juusu shifreetos randinjus un jussties kaa luurikjim?;-)))))
iesaisties sarunā un neesi lūriķis.. vietne tak publiska! :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas