tusne:esaisties sarunā un neesi lūriķis.. vietne tak publiska!
man nav ar ko iesaistiites, ja runaa kodos!!!! man tiehsam tas pilniigi neinteresee un garlaiko!!!
...Kas tie par kodiem..diez ko tālāk par Kokneses pilsdrupām,...dārzu,dachu ij Olaini nav tikushi..Ja nu vienīgi ZS vecītis būs ielicis maisā laimes māti...
dansiga:Draugos izlasīju un smēju .... a varbūt kāds vēlas palīdzēt?;-))))
Sveiki! Īpaši vēršos pie tiem, kam ir šis ziepītis īpašumā vai ir bijusi laba darīšana ar to. Nu jau vairāk kā gads, kopš to nopirku, bet nu, jāteic, tā arī nav sanācis tā riktīgi pieķerties klāt, lai `saregulētu` uzstādījumus. Esmu citiem redzējusi (un kaut vai googlē), ka ar šo f-aparātu bildējot, sanāk tiešām labas kvalitātes bildes, un tur nav sakara ar PS. Es arī tā gribu, jo liekas, ka pašreizējie uzstādījumi nejauši salikti galīgi garām. p.s. Līdz šim nav bijusi vajadzība bildēt superskaistus dabasskatus, utml., bet gan vienkārši - just for fun, bildējoties un bildējot visādus ikdienišķus bezsakarus Nākošnedēļ situācija mainās un būs nepieciešamība pēc daudz maz pieklājīgas kvalitātes. PRO noteikti nesapratīs, ko es te rakstu. bet nu..
izklausās pēc provokācijas. Nepraša blondīne un lieto tādus jēdzienus kā uzstādījumi, fotošops, superskaisti dabasskati, pieklājīga kvalitāte, ikdienišķi bezsakari ... ? Feiks, lai sašūmētu aktīvistus amatierus.
..Un?..Ko,nekas nav dzirdeets par labajiem darbinjiem..
ja kāds/a blogā, ko privāti pajautā, neesmu atteicis...... atskaišu sarakstus neesmu publicējis, tāpēc varbūt iespaids par darbiem nepilnīgs .... . ja nopietni, tad ir labiekārtota kursu bāze, profilbildē, mājiens par gatavību sniegt palīdzību .....