forum.gif
11.12.13 14:15
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / 11.12.13 14:15
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.12.11 23:03
 citēt
Ceru, ka Uldim nebūs pretenzijas, ja es šeit publicēšu viņa vēstuli.....

Aicinu piedalīties akcijā

-Garā trepe-

Tie,kas spēlējuši kauliņu spēli „Yahtzee” zina, ka ir tāda kombinācija- „garā trepe”, ko veido 5 kauliņi izkrītot pēc kārtas rindā 1,2,3,4,5 – tā ir samērā reta kombinācija.
Šajā gadā tuvojas tāds mirklis:
Gads 11
Mēnesis 12
Diena 13
Stunda 14
Minūte 15
11. 12. 13. 14:15
Aicinu šā gada 13.decembrī 14os un 15 minūtēs fotografēt to vietu un situāciju, kurā jūs tobrīd atrodaties. Jūsu rīcībā ir tieši viena minūte!
Iegūtos attēlus atsūtiet uz garatrepe@gmail.com līdz 20. decembrim.(Vēstulē vēlams mazs komentārs par fotografēšanas vietu; max mala 1200 pix; failus ieteicams pārsaukt ar savu vārdu.)
Paskatīsimies, kas tur sanāks, kad to visu saliks kopā.

Ar cieņu Uldis Balga
Publicēts: 12.12.11 23:08
 citēt
Nu kaut kas taaja visaa ir.. :)
Publicēts: 12.12.11 23:11
 citēt
Man gan šodien ir 12.12.11 datums. Tā ka vēl 2 gadi jāgaida līdz pasākumam :face-grin:
Publicēts: 12.12.11 23:14
 citēt
nesaprotu kas tad tur var tāds īpašs sanākt no kaudzes random bildēm. un kāds sakars ar tieši ar to laiku? ak jel apgaismojiet mani
Publicēts: 12.12.11 23:14
 citēt
CerambyX:Man gan šodien ir 12.12.11 datums. Tā ka vēl 2 gadi jāgaida līdz pasākumam :face-grin:

nu ir dazhas tautas, kas lasa/raksta no otra gala ... Kaa zinaams, faili ir jaapsauc gg/mm/dd - lai tie sakaartotos pareizi peec datumiem
Publicēts: 12.12.11 23:15 labots
 citēt
zuhast:nesaprotu kas tad tur var tāds īpašs sanākt no kaudzes random bildēm. un kāds sakars ar tieši ar to laiku? ak jel apgaismojiet mani

un kas iipashss ir pasaakumam "Viena diena Latvijaa"?
Publicēts: 12.12.11 23:18 labots
 citēt
dansiga:
nu ir dazhas tautas, kas lasa/raksta no otra gala ... Kaa zinaams, faili ir jaapsauc gg/mm/dd - lai tie sakaartotos pareizi peec datumiem

Nu jeņķi varbūt lieto otrādi, bet pie mums gan kaut kā ierastāks/lietotāks ir dd/mm/gg formāts, manuprāt.
Kgan skaitļu fanāti jau var visādi grozīt - ka tik labi izskatās. Lai nu kā - mani akcija neuzrunāja (arī tāpēc, ka man nepieņemams datuma formāts :D)
Publicēts: 12.12.11 23:19
 citēt
tad jau labāk flashmobu kur visi sastājas uz kāpnēm katrs uz sava pakāpiena un taisni pretī nofočē. tad tās visas bildes savienot vienā lielā panorāmā :face-glasses: vai ko tādu.
Publicēts: 12.12.11 23:20
 citēt
CerambyX:
dansiga:

Nu jeņķi varbūt lieto otrādi, bet pie mums gan kaut kā ierastāks/lietotāks ir dd/mm/gg formāts, manuprāt.

Es sen jau kā datorā lietoju tikai gg/mm/dd un tad faili nejuuk .... un bubinu, kad citi suuta vecus failus kljudas peec, jo nepaskataas, ka ir ari ijaunaaki faili .... jo lieto dd/mm/gg
Publicēts: 12.12.11 23:22
 citēt
zuhast:tad jau labāk flashmobu kur visi sastājas uz kāpnēm katrs uz sava pakāpiena un taisni pretī nofočē. tad tās visas bildes savienot vienā lielā panorāmā :face-glasses: vai ko tādu.

ak dies, nu organizee to!!!! Kas par tautu - es ielieku veestuli informaacijai un atkal saakaas - tas ir slikti un shitais ir slikti .. un taa vai shitaa buutu labaak .... TAK ORGANIZEEJIET to labaako pasaakumu!
Publicēts: 12.12.11 23:24
 citēt
:))) man tikko aizgaaja, kapee es briizziem nedaru neko.. :D Nebiju to te gadiijusi, bet nu zinaaju, ka tada leita pastaav.. :D
Publicēts: 12.12.11 23:25
 citēt
dansiga:Ceru, ka Uldim nebūs pretenzijas, ja es šeit publicēšu viņa vēstuli.....

Aicinu piedalīties akcijā

-Garā trepe-

Tie,kas spēlējuši kauliņu spēli „Yahtzee” zina, ka ir tāda kombinācija- „garā trepe”, ko veido 5 kauliņi izkrītot pēc kārtas rindā 1,2,3,4,5 – tā ir samērā reta kombinācija.
Šajā gadā tuvojas tāds mirklis:
Gads 11
Mēnesis 12
Diena 13
Stunda 14
Minūte 15
11. 12. 13. 14:15
Aicinu šā gada 13.decembrī 14os un 15 minūtēs fotografēt to vietu un situāciju, kurā jūs tobrīd atrodaties. Jūsu rīcībā ir tieši viena minūte!
Iegūtos attēlus atsūtiet uz garatrepe@gmail.com līdz 20. decembrim.(Vēstulē vēlams mazs komentārs par fotografēšanas vietu; max mala 1200 pix; failus ieteicams pārsaukt ar savu vārdu.)
Paskatīsimies, kas tur sanāks, kad to visu saliks kopā.

Ar cieņu Uldis Balga

Wow, rīt man šajā pasākumā ir izbraukums uz turieni, bet vai tik ilgi nenosalušas izturēs :D
www.fotografet.lv...
Publicēts: 12.12.11 23:29
 citēt

ak dies, nu organizee to!!!! Kas par tautu - es ielieku veestuli informaacijai un atkal saakaas - tas ir slikti un shitais ir slikti .. un taa vai shitaa buutu labaak .... TAK ORGANIZEEJIET to labaako pasaakumu!

ha gaidi ar maisu :D vieglāk tak ir nozākāt kādu akciju, nekā tādu uzrīkot
Publicēts: 12.12.11 23:31
 citēt
zuhast:

ha gaidi ar maisu :D vieglāk tak ir nozākāt kādu akciju, nekā tādu uzrīkot

taa izskataas gan ;-ppp;-)
Publicēts: 12.12.11 23:35
 citēt
Viss jau forši, bet tad vajag sasinhronizēt pulksteņus fotoaparātos :) Lai nav tā, ka visiem pēc exif datiem 14:15 Rīgā ir normāla saule, kamēr vienam jau ir kārtīga tumsa :)
Publicēts: 12.12.11 23:39
 citēt
Bzh:Viss jau forši, bet tad vajag sasinhronizēt pulksteņus fotoaparātos :) Lai nav tā, ka visiem pēc exif datiem 14:15 Rīgā ir normāla saule, kamēr vienam jau ir kārtīga tumsa :)

mūsdienās, ja pulkstens atpaliek/steidzas par 15 min - ta jau ir nolaidiiba ....
Publicēts: 12.12.11 23:40
 citēt
Tas kautkāda Cirka paveids?
Publicēts: 12.12.11 23:40
 citēt
dansiga:
Bzh:Viss jau forši, bet tad vajag sasinhronizēt pulksteņus fotoaparātos :) Lai nav tā, ka visiem pēc exif datiem 14:15 Rīgā ir normāla saule, kamēr vienam jau ir kārtīga tumsa :)

mūsdienās, ja pulkstens atpaliek/steidzas par 15 min - ta jau ir nolaidiiba ....

Nu piedod.. Man fotoaparātā pulkstenis joprojām pēc vasaras laika.. Nemāku pārregulēt :D
Publicēts: 12.12.11 23:41 labots
 citēt
a ja bilde buus iz citas laika joslas, tas der? :big_smile:
Publicēts: 12.12.11 23:41
 citēt
Bzh:
dansiga: mūsdienās, ja pulkstens atpaliek/steidzas par 15 min - ta jau ir nolaidiiba ....

Nu piedod.. Man fotoaparātā pulkstenis joprojām pēc vasaras laika.. Nemāku pārregulēt :D

palasi manuaali ;-))));-ppp .......... un vai ta tu dziivo peec pulkstenja kas ir fotoaparaataa!?!??!
Publicēts: 12.12.11 23:41
 citēt
man atpaliek pa stundu, jo vēl nēesmu saskāries ar vajadzības pāregulēt. pamanīju ar tikai kkad nesen kad izdomāju pameklēt kur rāda laiku :face-glasses:
Publicēts: 12.12.11 23:42
 citēt
LKZ:a ja bilde buus no citas laika joslas, tas der? :big_smile:

Tas Tev Uldim jājautā, bet domāju, ka būtiski to darīt vienā laikā - tb Tev sava laika joslā jāievērtē tās starpība stundas ;-)
Publicēts: 12.12.11 23:42
 citēt
Pokerī,ko mēs jaunībā spēlējām,to sauca par striķi vai strītu.Tagad ,kad bliež pa īsto,laikam noteikumi citādi,nezinu.Ja par būtību...kāpēc gan neaizsūtīt vienu bildiņu?Nekas jau slikts nenotiks,ja nekur nederēs.
Publicēts: 12.12.11 23:46
 citēt
Ja kas Yahtze spēlē garā iela ir arī 2,3,4,5,6 ;)
Publicēts: 12.12.11 23:58 labots
 citēt
dansiga:
LKZ:a ja bilde buus no citas laika joslas, tas der? :big_smile:

Tas Tev Uldim jājautā, bet domāju, ka būtiski to darīt vienā laikā - tb Tev sava laika joslā jāievērtē tās starpība stundas ;-)

tad sanaak, ka bilde nebuus uznjemta vajadziigajaa laikaa. :bad_smile:
Publicēts: 13.12.11 09:06
 citēt
LKZ:
dansiga: Tas Tev Uldim jājautā, bet domāju, ka būtiski to darīt vienā laikā - tb Tev sava laika joslā jāievērtē tās starpība stundas ;-)

tad sanaak, ka bilde nebuus uznjemta vajadziigajaa laikaa. :bad_smile:

tad tev jaabrauc uz LV ;-pppp
Publicēts: 13.12.11 09:36
 citēt
Lightroomaa saliec kādus laikus vajag.
Publicēts: 13.12.11 10:53
 citēt
f-foto:Tā - no lielākā uz mazāko - laiku visi neskaita. Mums der. Tomēr: www.likumi.lv...
4.2.2. Dokumenta datums

Mēnešu un gadu padarīšana vispār ir samērā jauna. Piemēram, Lielbritānijā pārgāja uz janvāri kā gada sākumu tikai pirms 200+ gadiem. Doma kopumā nav slikta, bet imitē 11.11.11 un tamlīdzīgus simbolu drudžus. Tā pati vecā, labā māņticība, kas senlaikos.

Kāda māņticība? Vienkārši vienā laikā uzņemtas fotogrāfijas ... KĀDA te māņticība?!!?
Publicēts: 13.12.11 13:18
 citēt
11.12.13.14.15. vajag būt tai brīdī, kad spied enter gatavai bildei :D, tad maģija būs bildē :D... ja bildēsi tai brīdī- paliks kamerā :D
Publicēts: 13.12.11 14:19
 citēt
nju ko, sabildeejaat? :)
Publicēts: 13.12.11 14:21
 citēt
biju tualetē (viens)
Publicēts: 13.12.11 14:45
 citēt
blaac:biju tualetē (viens)

Oho, bildes tad par lielu naudu tirgosi??? Nevis vienakrssi suutiisi? ;)
Publicēts: 13.12.11 18:45
 citēt
Es tikai tagad izlasīju diskusiju... :(
Publicēts: 13.12.11 19:42
 citēt

ā, mākslu taisīji- dubultā foto pinhole :D
Publicēts: 13.12.11 20:02
 citēt
eh - sapulcee seedeeju ;-((((
Publicēts: 13.12.11 20:23
 citēt
ar ko sapulces bilde buutu tik slikta? :)
Publicēts: 13.12.11 20:29
 citēt
Pinus, ja taa buutu parastaa iknedeeljas sapulce - nebuutu probleemu, bet shodien bija sabraucis bars ar "sveshajiem" ij no Lv ij no Dānijas :-( Netaļāvos tādu vaļību ;-(
Publicēts: 13.12.11 21:14
 citēt
Schnircks:
dansiga:Pinus, ja taa buutu parastaa iknedeeljas sapulce - nebuutu probleemu, bet shodien bija sabraucis bars ar "sveshajiem" ij no Lv ij no Dānijas :-( Netaļāvos tādu vaļību ;-(

Tad jau vēl jo vairāk vajadzēja- unikāls pasākums taču:) Vismaz ar mobilo :D

a mobilais palicies bija mashiinaa :-( peec tam visu celju liidz maajaam atbilddeeju uz neatbildetajiem zvaniem ;-)))
Publicēts: 13.12.11 21:43 labots
 citēt
Haiduks:

Ūdenskritumā lūkojos.
Publicēts: 13.12.11 21:59
 citēt
blaac:
Haiduks:
Ūdenskritumā lūkojos.