Ceru, ka Uldim nebūs pretenzijas, ja es šeit publicēšu viņa vēstuli.....
Aicinu piedalīties akcijā
-Garā trepe-
Tie,kas spēlējuši kauliņu spēli „Yahtzee” zina, ka ir tāda kombinācija- „garā trepe”, ko veido 5 kauliņi izkrītot pēc kārtas rindā 1,2,3,4,5 – tā ir samērā reta kombinācija. Šajā gadā tuvojas tāds mirklis: Gads 11 Mēnesis 12 Diena 13 Stunda 14 Minūte 15 11. 12. 13. 14:15 Aicinu šā gada 13.decembrī 14os un 15 minūtēs fotografēt to vietu un situāciju, kurā jūs tobrīd atrodaties. Jūsu rīcībā ir tieši viena minūte! Iegūtos attēlus atsūtiet uz garatrepe@gmail.com līdz 20. decembrim.(Vēstulē vēlams mazs komentārs par fotografēšanas vietu; max mala 1200 pix; failus ieteicams pārsaukt ar savu vārdu.) Paskatīsimies, kas tur sanāks, kad to visu saliks kopā.
dansiga: nu ir dazhas tautas, kas lasa/raksta no otra gala ... Kaa zinaams, faili ir jaapsauc gg/mm/dd - lai tie sakaartotos pareizi peec datumiem
Nu jeņķi varbūt lieto otrādi, bet pie mums gan kaut kā ierastāks/lietotāks ir dd/mm/gg formāts, manuprāt. Kgan skaitļu fanāti jau var visādi grozīt - ka tik labi izskatās. Lai nu kā - mani akcija neuzrunāja (arī tāpēc, ka man nepieņemams datuma formāts )
tad jau labāk flashmobu kur visi sastājas uz kāpnēm katrs uz sava pakāpiena un taisni pretī nofočē. tad tās visas bildes savienot vienā lielā panorāmā vai ko tādu.
dansiga: nu ir dazhas tautas, kas lasa/raksta no otra gala ... Kaa zinaams, faili ir jaapsauc gg/mm/dd - lai tie sakaartotos pareizi peec datumiem
Nu jeņķi varbūt lieto otrādi, bet pie mums gan kaut kā ierastāks/lietotāks ir dd/mm/gg formāts, manuprāt.
Es sen jau kā datorā lietoju tikai gg/mm/dd un tad faili nejuuk .... un bubinu, kad citi suuta vecus failus kljudas peec, jo nepaskataas, ka ir ari ijaunaaki faili .... jo lieto dd/mm/gg
zuhast:tad jau labāk flashmobu kur visi sastājas uz kāpnēm katrs uz sava pakāpiena un taisni pretī nofočē. tad tās visas bildes savienot vienā lielā panorāmā vai ko tādu.
ak dies, nu organizee to!!!! Kas par tautu - es ielieku veestuli informaacijai un atkal saakaas - tas ir slikti un shitais ir slikti .. un taa vai shitaa buutu labaak .... TAK ORGANIZEEJIET to labaako pasaakumu!
dansiga:Ceru, ka Uldim nebūs pretenzijas, ja es šeit publicēšu viņa vēstuli.....
Aicinu piedalīties akcijā
-Garā trepe-
Tie,kas spēlējuši kauliņu spēli „Yahtzee” zina, ka ir tāda kombinācija- „garā trepe”, ko veido 5 kauliņi izkrītot pēc kārtas rindā 1,2,3,4,5 – tā ir samērā reta kombinācija. Šajā gadā tuvojas tāds mirklis: Gads 11 Mēnesis 12 Diena 13 Stunda 14 Minūte 15 11. 12. 13. 14:15 Aicinu šā gada 13.decembrī 14os un 15 minūtēs fotografēt to vietu un situāciju, kurā jūs tobrīd atrodaties. Jūsu rīcībā ir tieši viena minūte! Iegūtos attēlus atsūtiet uz garatrepe@gmail.com līdz 20. decembrim.(Vēstulē vēlams mazs komentārs par fotografēšanas vietu; max mala 1200 pix; failus ieteicams pārsaukt ar savu vārdu.) Paskatīsimies, kas tur sanāks, kad to visu saliks kopā.
Ar cieņu Uldis Balga
Wow, rīt man šajā pasākumā ir izbraukums uz turieni, bet vai tik ilgi nenosalušas izturēs www.fotografet.lv...
ak dies, nu organizee to!!!! Kas par tautu - es ielieku veestuli informaacijai un atkal saakaas - tas ir slikti un shitais ir slikti .. un taa vai shitaa buutu labaak .... TAK ORGANIZEEJIET to labaako pasaakumu!
ha gaidi ar maisu vieglāk tak ir nozākāt kādu akciju, nekā tādu uzrīkot
ha gaidi ar maisu vieglāk tak ir nozākāt kādu akciju, nekā tādu uzrīkot
Viss jau forši, bet tad vajag sasinhronizēt pulksteņus fotoaparātos Lai nav tā, ka visiem pēc exif datiem 14:15 Rīgā ir normāla saule, kamēr vienam jau ir kārtīga tumsa
Bzh:Viss jau forši, bet tad vajag sasinhronizēt pulksteņus fotoaparātos Lai nav tā, ka visiem pēc exif datiem 14:15 Rīgā ir normāla saule, kamēr vienam jau ir kārtīga tumsa
mūsdienās, ja pulkstens atpaliek/steidzas par 15 min - ta jau ir nolaidiiba ....
Bzh:Viss jau forši, bet tad vajag sasinhronizēt pulksteņus fotoaparātos Lai nav tā, ka visiem pēc exif datiem 14:15 Rīgā ir normāla saule, kamēr vienam jau ir kārtīga tumsa
mūsdienās, ja pulkstens atpaliek/steidzas par 15 min - ta jau ir nolaidiiba ....
Nu piedod.. Man fotoaparātā pulkstenis joprojām pēc vasaras laika.. Nemāku pārregulēt
Pokerī,ko mēs jaunībā spēlējām,to sauca par striķi vai strītu.Tagad ,kad bliež pa īsto,laikam noteikumi citādi,nezinu.Ja par būtību...kāpēc gan neaizsūtīt vienu bildiņu?Nekas jau slikts nenotiks,ja nekur nederēs.
f-foto:Tā - no lielākā uz mazāko - laiku visi neskaita. Mums der. Tomēr: www.likumi.lv... 4.2.2. Dokumenta datums
Mēnešu un gadu padarīšana vispār ir samērā jauna. Piemēram, Lielbritānijā pārgāja uz janvāri kā gada sākumu tikai pirms 200+ gadiem. Doma kopumā nav slikta, bet imitē 11.11.11 un tamlīdzīgus simbolu drudžus. Tā pati vecā, labā māņticība, kas senlaikos.
Kāda māņticība? Vienkārši vienā laikā uzņemtas fotogrāfijas ... KĀDA te māņticība?!!?
Pinus, ja taa buutu parastaa iknedeeljas sapulce - nebuutu probleemu, bet shodien bija sabraucis bars ar "sveshajiem" ij no Lv ij no Dānijas Netaļāvos tādu vaļību ;-(
dansiga:Pinus, ja taa buutu parastaa iknedeeljas sapulce - nebuutu probleemu, bet shodien bija sabraucis bars ar "sveshajiem" ij no Lv ij no Dānijas Netaļāvos tādu vaļību ;-(
Tad jau vēl jo vairāk vajadzēja- unikāls pasākums taču Vismaz ar mobilo
a mobilais palicies bija mashiinaa peec tam visu celju liidz maajaam atbilddeeju uz neatbildetajiem zvaniem ;-)))