Bet nu domāju, ka ne mazāk kā 95% ir pie kājas gan FF gan 645, kārtām šaušanu pat nemāk ieslēgt. Man galvenais maiņas iemesls bija augstie ISO un hermetizācija. Sēriju esmu lietojis tikai divas reizes mūžā - izpletņlēkšanas grupas lēcienu no helikoptera un ūdenstorņa spridzināšanā.
Schneider:Bet nu domāju, ka ne mazāk kā 95% ir pie kājas gan FF gan 645, kārtām šaušanu pat nemāk ieslēgt. Man galvenais maiņas iemesls bija augstie ISO un hermetizācija. Sēriju esmu lietojis tikai divas reizes mūžā - izpletņlēkšanas grupas lēcienu no helikoptera un ūdenstorņa spridzināšanā.
Kur tad Pentaxim augstie ISO? tur tak pāri pa 1600 nevar kāpt vispār vieni trokšņi.
Ar ko pēdējo reizi esi bildējis, ar kādu *ist DL? Še tev man Agate, izkropota no pilna izmēra K-5 bildes uz ISO 8000, man ar EOS 30D uz 800 bija lielāki trokšņi. www.bildites.lv...
Schneider:Ar ko pēdējo reizi esi bildējis, ar kādu *ist DL? Še tev man Agate, izkropota no pilna izmēra K-5 bildes uz ISO 8000, man ar EOS 30D uz 800 bija lielāki trokšņi. [url=http://www.bildites.lv/images/xhfb3uj65jedn3v9aisg.jpg
ar[/url] K-5 gan nav nācies, laikam tas bija K-4 ar kuru bildēju, nu te bilzuks tads kartīgs sanācis, a 30D man bija bet neilgi jo trokšņi taoi pa;lieli, es ari notirgoju pec nepilna gada lietošanas.
Schneider:Bet nu domāju, ka ne mazāk kā 95% ir pie kājas gan FF gan 645, kārtām šaušanu pat nemāk ieslēgt. Man galvenais maiņas iemesls bija augstie ISO un hermetizācija. Sēriju esmu lietojis tikai divas reizes mūžā - izpletņlēkšanas grupas lēcienu no helikoptera un ūdenstorņa spridzināšanā.
Kur tad Pentaxim augstie ISO? tur tak pāri pa 1600 nevar kāpt vispār vieni trokšņi.
un ar kuru canon/nikon/oly cenu kategorijā 300-400ls(k-r, k-7, k20d) var kāpt virs ISO 1600? nav jau grūti pretstatīt par 50% dārgāku mantu un atrast mīnusus
chukmasoff:
un ar kuru canon/nikon/oly cenu kategorijā 300-400ls(k-r, k-7, k20d) var kāpt virs ISO 1600? nav jau grūti pretstatīt par 50% dārgāku mantu un atrast mīnusus
Par cenu kategoriju nestrīdēšos, jo es ar tām kameram esmu uz jūs ir gadijies ar dažām pabildēt, bet ne īpaši, vienīgais kas ir bijis īpašum\a tas ir eos 300D un īsu laiku 350D, bet pec tam visu nopardevu jo savam vajadzībām kameru neizmantoju.
G, V. - Laikam - katram savs. Bildējot dinamiku, konsultējos ar (laikam vienīgo) sporta fotogrāfu, kuram Latvijā ir akreditācija Olimpiskajās spēlēs. Jautāja - kāda reakcija - saku - brīvi - pa skrejošo - divi šāvieni. Atbilde - uzliec pastāvīgi uz sēriju. Ikdienā izstrādātās iemaņas ļaus bildēt pa vienam kadram. Ja ievajadzēsies sēriju - nepaspēsi pārslēgties. Paldies Zālamanam, viņa padoms lieliski nostrādā.
G, V. - Laikam - katram savs. Bildējot dinamiku, konsultējos ar (laikam vienīgo) sporta fotogrāfu, kuram Latvijā ir akreditācija Olimpiskajās spēlēs. Jautāja - kāda reakcija - saku - brīvi - pa skrejošo - divi šāvieni. Atbilde - uzliec pastāvīgi uz sēriju. Ikdienā izstrādātās iemaņas ļaus bildēt pa vienam kadram. Ja ievajadzēsies sēriju - nepaspēsi pārslēgties. Paldies Zālamanam, viņa padoms lieliski nostrādā.
Da kaut septiņās olimpiādēs akreditēts, bet zapiņa šoferim nevajadzētu ņemt vērā F1 vadītāja ieteikumus.
Sakot šo, atzīšos, ka pats arī bildēju ar sērijām (un Pentaxsa ātrums ir ok).
Bet šis ieradums ir kaitīgs, kad: jābildē ar zipeni, dabsskatu u.c. Der vienīgi bērnu, sadzīves portretu u.c. mirkšķinātāju/kustīgo bildēšanai.