forum.gif
Fotoreportāža !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotoreportāža !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.12.11 20:57 labots
 citēt
f-foto- ir konkrets demogogs un nekas vairāk, kurš vienēr griezīs jautājumu pretjautājumā, piesedzoties ar atbildēm kuras novirzās no tēmas. Bilžu tonēšana ir viens , bet runa gāja ne par tonēšanu bet par greizu baltā balansu, ja tās bildes par kurām iet runa būtu tonētas tad neb'[utu saruna pat iesākta par baltā balansu, jo tiešam jabūt daltoniķim lai neredzētu kur ir speciāli tonēts bet kur ir vienkarši kā sanāca nobildēts.

Un vispār tik gudri runājot tak varētu parādīt ko pats prot jo gribas tak redzēt tos meistardarbus.
Publicēts: 16.12.11 21:01
 citēt
chukmasoff:f-foto- ir konkrets demogogs un nekas vairāk, kurš vienēr griezīs jautājumu pretjautājumā, piesedzoties ar atbildēm kuras novirzās no tēmas.

+++ Pie tam no tā gūst kaut kādu apmierinājumu (ir aizdomas, ka pat seksuālu). Šādiem 'pārgudriem' pilsoņiem vajadzētu aizliegt lietot internetu un ieslēgt kādās iestādēs kopā ar citiem līdzīgiem pacientiem - lai demagoģē viens ar otru līdz nelabumam :D
Publicēts: 16.12.11 22:29
 citēt
CerambyX:
chukmasoff:f-foto- ir konkrets demogogs un nekas vairāk, kurš vienēr griezīs jautājumu pretjautājumā, piesedzoties ar atbildēm kuras novirzās no tēmas.

+++ Pie tam no tā gūst kaut kādu apmierinājumu (ir aizdomas, ka pat seksuālu). Šādiem 'pārgudriem' pilsoņiem vajadzētu aizliegt lietot internetu un ieslēgt kādās iestādēs kopā ar citiem līdzīgiem pacientiem - lai demagoģē viens ar otru līdz nelabumam :D

:D:D :D labāk lai drāž mozgas internetā svešiem, nekā ģimenē savējiem :)...
Publicēts: 16.12.11 22:59
 citēt
Haiduks:
:D:D :D labāk lai drāž mozgas internetā svešiem, nekā ģimenē savējiem :)...

Ja skatās no tās puses, tad tam, protams, var piekrist... :) Bet varbūt viņam ģimenē visi ir vēl lielāki demagogi, kurus "runas mākslā" viņš nespēj uzveikt - tad nu nekas cits neatliek kā nākt pie mums plebejiem un te sevi 'pierādīt' :face-grin:
Publicēts: 16.12.11 23:21 labots
 citēt
Atvainojos par iepriekšējo kašķošanos, bet es šo "kadru" lielās devās organiski nespēju paciest.:face-crying:
Vārdus šams maina regulāri, bet tikumus nē. Ja nemaldos, "slavenākais" no iepriekšējiem nikiem bija NG vai kautkas tamlīdzīgs.
Tagad nez kādēļ nolēmis kļūt par nelaiķa kolēģa fotto "vārdabrāli". Diemžēl, tikpat labi fotografēt viņam nesanāk, atliek vienīgi visai apšaubāmas pretenzijas uz runas mākslu...:face-wink:
Publicēts: 16.12.11 23:54
 citēt
Friidis:Atvainojos par iepriekšējo kašķošanos, bet es šo "kadru" lielās devās organiski nespēju paciest.:face-crying:
Vārdus šams maina regulāri, bet tikumus nē. Ja nemaldos, "slavenākais" no iepriekšējiem nikiem bija NG vai kautkas tamlīdzīgs.
Tagad nez kādēļ nolēmis kļūt par nelaiķa kolēģa fotto "vārdabrāli". Diemžēl, tikpat labi fotografēt viņam nesanāk, atliek vienīgi visai apšaubāmas pretenzijas uz runas mākslu...:face-wink:

Tas tikai rāda, ka cilvēks kaunās no savas personības, un par vares makti cenšās sevu "pats sev piešķirto GRANDU", uzspiest citiem. Te vēl ir otrs tāds pat ar n-tiem nikiem.
Publicēts: 17.12.11 04:16 labots
 citēt
ak34:P.S. Tīri intereses pēc no tehniskā viedokļa - būtu interesanti dzirdēt, kas ir baltā krāsa. ;)
P.P.S. piedāvāju definīciju - krāsu t° kā dienas gaismai un nepārtraukts spektrs! :big_smile:
Publicēts: 17.12.11 10:09
 citēt
Tad ej un skaties,atkārto,atdarini,izvēlies sev tīkamāko....Tev arī pagaidām nekā prātīga sakāma nav bijis.
Publicēts: 17.12.11 10:29
 citēt
f-foto:Te derētu uzdot dažus jautājumus Chukmassof, jo nupat viņš ir pavisam sapinies.

Vai vietnē lkrone.tumblr.com ir redzama dokumentālā fotogrāfija? Atbildes: JĀ/NĒ/NEZINU.
Ja tā ir dokumentālā fotogrāfija, kas to apliecina?
Ja tā nav dokumentālā fotogrāfija, vai mākslinieciskajā fotogrāfijā ir pieļaujami nestandarta risinājumi (tonāli, kadrējuma u. tml.)? Atbildes: JĀ/NĒ/NEZINU.

Nervozo vērotāju, nepacietīgo fotogrāfu un agresīvo miliču rīcībā ir viss tīmeklis ar daudziem jaukiem darbiem, ko apskatīt, un daudzi desmiti citu šajā forumā aktuāli apspriežamu tēmu. Ja nekā sakāma nav, var pastāvēt malā.

Nu vajag tak kādam būt opozicijā un teikt ka viņš saprot visādu fotodrazu, un mums miličiem , praporsčikiem un tam līdzīgajiem , nav dots to saprast... Un atdzīstot visu to fotodrazu var tak savu latiņu pacelt augstāk, visu pamatojot ka tas bija a iecerēts, bet vai bija vai nebija ko ta mums miličiem un praporsčikiem runāt, jo neko mēs tak nejēdzam no "augstās mākslas"...
Publicēts: 17.12.11 11:14 labots
 citēt
vienu ziņoju droši - es neesmu tās dokumentālā fotō skolas piekritējs, kuras piekritējas ir tie jaunie krievu zaķi ar FF Canon'iem, gaišajām "L" glāzēm un blicenēm kā pannām, ar kurām šie mauc direkti uz pilnu cuku un mēdz izslieties kadrā kā stirnas, lai pašķirstītu vakar uzņemtos kadrus un ko nodzēstu, lai izbrīvētu rūmi kartē.
neesmu arī tās dokumentālā fotō / žurnālistikas skolas piekritējs, kuras piekritēji presenēs мало того, ka neizrubī debilkas, vēl arī paceļ un bauro: "я тут на ПРЕСС-конференций с Биллием Кобаном! ... "! :big_smile:
Publicēts: 17.12.11 14:56
 citēt
f-foto:1) Zināmais par autori: Izglītība: 2009-2010 fotogrāfa Andreja Granta fotostudija, Tehniskās jaunrades nams 2007 Fotoakadēmija, meistaru klase 2006-2008 Latvijas Kultūras koledža, specializācijā fotogrāfs studiju virziens. Tātad cilvēks zina, ko dara.

Jaaaa , Tu vis maz zini cik tādu diplomētu fotogrāfu ir? Te pat blogā ir vesala kaudze, un protams ka viņi domā ka zin ko dara, bet vai tā ir realitātē? Valdībā LV ir ari daudz diplomētu juristu un ekonomistu bet maz no viņiem zin ko dara, jo tas ka cilvēks ir kaut kur mācijies un ir diplomi un visādi papīri, bieži vien neko nenozīmē, ja paurītī nekas neaizķeras no mācībām...
Publicēts: 17.12.11 15:08 labots
 citēt
topika sākums:

un gals:

a par ko bija strīds??? :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 18.12.11 22:36
 citēt
f-foto:
chukmasoff:
Jaaaa , Tu vis maz zini cik tādu diplomētu fotogrāfu ir? Te pat blogā ir vesala kaudze, un protams ka viņi domā ka zin ko dara, bet vai tā ir realitātē? Valdībā LV ir ari daudz diplomētu juristu un ekonomistu bet maz no viņiem zin ko dara, jo tas ka cilvēks ir kaut kur mācijies un ir diplomi un visādi papīri, bieži vien neko nenozīmē, ja paurītī nekas neaizķeras no mācībām...

Nē, nezinu. Es nezinu arī, kādi darbi te ir un ko to radītāji gaida no Fotobloga vai no skatītājiem. Es neesmu pētījis arī Tavas fotogrāfijas.

Atgādinu, ka mēs te nediskutējam par Taviem darbiem vai maniem kadriem, bet cenšamies apspriest vispārinātas lietas.

Tu saki, ka zilgana āda fotogrāfijā ir nekvalitatīvs darbs, ka tā neatbilst fotodokumentālisma principiem, bet es tur nekā slikta neredzu, un tā nemaz nav dokumentālā fotogrāfija. Ja darbs vai cilvēka paskats nepatīk, paeju tam garām. Viens cilvēks nespēj ietekmēt visu pārējo simtu, tūkstošu um miljonu gaumi vai izpausmes. Pasaule ir skaista daudzveidībā.

Nu ja Tu neko neesi pētijis un skatijies bet plivinies kaut kur neredzot to kas te pat tad vispār nesqaskatu jēgu tūrpināt sarunu, un vispār Tu esi tikai šizofrēnisks demogogs un nekas vairāk kurš ieciklējies ap sevi un jebkādā gadijumā strīdēsies pretīm jebkam tikai tapec ka ir tāda novirze uzmanības trūkums, tādu fruktu visos saitos ir pa pilnam kuri bāž savas 5 kapeikas gan priekšā gan pakaļa, un bieži diskusijas beigās aiziet pretrunās paši ar sevi.

amen
Publicēts: 19.12.11 07:34 labots
 citēt
Kāda jēga bezcerīgi strīdēties par it-kā acīmredzamām lietām?
Ir dokumentālais un ir mākslas foto.
Labam dokumentālam foto kvalitatīvi jāatspoguļo realitāte, mākslas foto autors var paust savu pasaules skatījumu ar jebkuriem saprātīgiem izteiksmes līdzekļiem, t.sk krāsu toņiem.
Bet par patīk/ nepatīk strīdēties ir bezcers- cik cilvēku, tik viedokļu!

Bet konkrētu darbu analīzi labāk uzticēt kritiķiem. Kā jau ierasts, tie ļoti labi zin, kā vajag, bet, diemžēl, paši neprot... :face-wink:
Publicēts: 19.12.11 10:22 labots
 citēt
f-foto:Beidzot ir korekts un ieturēts viedoklis. Paldies par to. Chukmassof arī varētu atvainoties fotogrāfei.

Un kā tad paliek ar konkrētu oponenta personīgo viedokli par konkrētu augstāk norādītu bildi (ķermeņa apakšdaļa zilganos toņos)?
Un vai arī man par tāda darba kritizēšanu būtu jāatvainojas fotogrāfei? ?..:face-wink:

Jebšu cien. kolēģis prot spriest tikai par globālām, vispārinātām un citādi nekonkrētām lietām?:face-wink:
Publicēts: 19.12.11 11:45
 citēt
f-foto:Beidzot ir korekts un ieturēts viedoklis. Paldies par to. Chukmassof arī varētu atvainoties fotogrāfei.

Nesaskatu par ko atvainoties.Jo ar tādu diplomu kaudzi, tiešām cilvēkam jazina ko viņš dara, bet tā vien izskatas ka neko viņa nav iemācijusies, man te ir viens radu meitēns 12 gadu vecumā, kura bildē ar mobilo un bildes ir gan idejiski gan tehniski daudz labākas, unviņa neko nekur nava mācijusies.
Publicēts: 19.12.11 18:42
 citēt
f-foto- Tu tak nezini nemaz kādā žanrā es strādāju, un vai Tu daudz ko no tā ko es taisu un kā es taisu esi redzējis, to ko esmu te publicējis ir tikai niecīga daļa no tā ko es taisu un kādos žanros es darbojos. Katram resursam savi darbi, jo katrā resursā ari ir sava publika. Bet ta ka Tavus darbus neesmu redzējis un tu esi tikai tukši muldo;s demogogs, tad manuprāt diskusija ir izbeigta.
Publicēts: 19.12.11 19:49
 citēt
f-foto:Ok, pierunāji, es atļauju Tev parādīt kaut ko no savām fotogrāfijām no abstraktās mapītes.

Ta ka Tavu atļaujyu es būtu gaidijis, un ne jau par apstrakciju iet runa, ja neatšķir kas ir abstrakcija un kas ir temporality konceptual art, tad vispār sarunu varam netūrpināt. Un vispār kāpēc man kaut kas jarāda un jaatskaitās kaut kādam feikam ?
Publicēts: 19.12.11 22:12
 citēt
chukmasoff:f-foto- Tu tak nezini nemaz kādā žanrā es strādāju, un vai Tu daudz ko no tā ko es taisu un kā es taisu esi redzējis, to ko esmu te publicējis ir tikai niecīga daļa no tā ko es taisu un kādos žanros es darbojos. Katram resursam savi darbi, jo katrā resursā ari ir sava publika. Bet ta ka Tavus darbus neesmu redzējis un tu esi tikai tukši muldo;s demogogs, tad manuprāt diskusija ir izbeigta.

Katrai videi ir savas īpatnības, jāpiecieš, vai jāatvadās :D.
Fotobloga īpatnība ir tieši šajā, ka te feiki var darīt ko grib. Savu laiku LIELAJĀ TĪRĪŠĀNA tika dzēsti daudzi labi fotogrāfi, jo uzdrošinājās runāt pretim īpašniekiem, bet feikiem te ir zelta bedre :D
Publicēts: 19.12.11 23:26
 citēt
f-foto:Neprotu angļu valodu tik labi kā Tu ("temporality konceptual art"), tāpēc laikam nezināšu arī to, kas ir feiks.

Kā tad būs ar darbiem no abstraktās mapītes?
Abstrakcionisms ir mākslas virziens, kam raksturīgs nevis konkrētu apkārtējās pasaules priekšmetu attēlojums, bet daudzveidīgas dažādu krāsu laukumu un līniju kombinācijas. Ja nezināji, tagad zināsi. Un tagad vari beidzot parādīt kādu šādu darbu. Tas mani interesētu.

Es nevaru zināt, kādos žanros Tu strādā, to Tu pareizi pateici. Ja te redzamais (bet ne obligāti man redzamais) ir niecīga daļa, ir jābūt arī kaut kam abstraktam. Nerunā tukšu, esmu imūns pret vārdu ūdeni, labāk vienreiz parādi.

Tepat ir ari šis tas izlikts no visādiem žanriem , vienkarši paplet ačas, un var būt būtu laiks parādīt ko proti, vai man caur labiem draugiem pēc Tavas IP noskaidrot kur Tu dzīvojoies kas esi un visu nopublicēt?
Publicēts: 19.12.11 23:30
 citēt
puikas, nu cik var ņemties, nu tak izvelciet, nomēriet, salīdzieniet rezultātus un atrakstieties.... :D
Publicēts: 19.12.11 23:35
 citēt
f-foto:"Fotobloga īpatnība ir tieši šajā, ka te feiki var darīt ko grib."

Vispār mēs neesam feiki, bet cilvēki, kas diskutē.

Vai tev ir kas sakāms par tēmu, nevis tikai malt kaut kādas iedomātas pārestības? Mēs tikai sarakstāmies, nevis darām ko gribam. Turklāt tevi nekas netraucē publicēties. Nu ne jau viena maza tēmiņa forumā var novirzīt tāda fotogrāfa uzmanību! Tam ir ļoti grūti noticēt. Un tu iejaucies svešā sarakstē.

Starp citu, nesen, šķiet, Vinils meklēja internetā mēnesserdzīgos.

Debātē cilvēki, kuri nekaunas sevis un neslēpjas! Anonīmie ir un paliek anonīmie! Kāda jēga, ja googlē kopē gudrības un te raksti tēlojot visszinošo. Par pārestībam- jaf kaut kas no googles :D. Vienkārši, kad feikiem aizrāda uz prastu rīcību, tad parādās īstā seja- kas tik gan naf jālasa, ko tukšuma apvīts feiks sarakstīs, bet tas parasti ir bērnu dārza grupiņu līmenī... bet tu, bet tu pats, malt pārestības un t. t.
Kur tu te manā tekstā saskati parestības? tev vienkārši ierādīta tiek īstā vieta, neatkarīgi, vai aiz feika slēpjās bomzis, vai mākslas zinātnieks un pētnieks :D
Publicēts: 20.12.11 00:32
 citēt
ononīmi nav интересно. :face-sad:
Publicēts: 20.12.11 07:52 labots
 citēt
f-foto: 19.12.11 23:05

".....Nerunā tukšu.... labāk vienreiz parādi...."

Diezgan paškritiski....:face-wink:
Publicēts: 20.12.11 08:13
 citēt
Fridi, parādīt var tas, kas no sevis nekaunās :D
Viņu (feiku) lielākā nelaime, ka paši sevi izsludināja par GRANDIEM, bet pārejo neatzīti iegāja pagrīdē :D, un tikko viņu atšifrē, tā maina izkārtni.
Es pat nebrīnēšos, ja šito ir tas frukts, kuru Eliks Vērmanīti uz estrādes gaidīja un nesagaidījs, bet blogā frukts dikti lielījās.
Kaut gan nē- tam vismaz bija savs fotoredzējums, šitajam i tā naf :D
Publicēts: 20.12.11 08:18
 citēt
Var jau jūsmot par zilganām ādam utt... bet reportāžās jau nu būtu jāpacenšas "piedzīt" ādas toni gaišajās vietās pareizās proporcijās mūsu platumu grādu cilvēkam C8/M15/Y22 ( šie skaitļi nav pareizi :)... ), tad varēs nesatraukties par monitoru kalibrāciju utt.utjp...
Publicēts: 20.12.11 09:00
 citēt
Haiduks:Fridi, parādīt var tas, kas no sevis nekaunās :D
Viņu (feiku) lielākā nelaime, ka paši sevi izsludināja par GRANDIEM, bet pārejo neatzīti iegāja pagrīdē :D, un tikko viņu atšifrē, tā maina izkārtni.
Es pat nebrīnēšos, ja šito ir tas frukts, kuru Eliks Vērmanīti uz estrādes gaidīja un nesagaidījs, bet blogā frukts dikti lielījās.
Kaut gan nē- tam vismaz bija savs fotoredzējums, šitajam i tā naf :D

Virtuālajā vidē daudzos resursos tādu anonīmu fruktu ir gana daudz, un cik reizes esmu piedāvājis satikties kā vecis ar veci parunāties, tad lielako ties ir pazuduši no saraxtes vai to netūrpina, bet viena daļa manoi nosauc par neaptēstu urlu un ka ar kulaka palīdzību tikai tādi urlas kā es prot risināt konfliktus, un ka šams nenolaidīsies lidz tik zemam līmenim, jo esot labi audzināts un izglītots :D
Publicēts: 20.12.11 11:13
 citēt
Par sāmiem, ziemeļāfrikāņiem, kurusovām - nu parasti jau reportažās gadās arī cilvēki ar vidēji statistisko, mūsu platuma grādiem atbilstošo, ādas krāsu. Tā kā ir tomēr kaut kāda reference...ja nu kāds ir zils, zaļš vai melns tā tam būs būt :)

Par mākslinieciskām WB variācijām nekomentēšu - lai gan, pieļauju, ka 75% gadījumu tas ir nemākulīgi saregulētu krasu profilu rezultats PS + individuālais monitors + individuālā krāsu izjūta(nu tad ja cilvēks vispār ir iejaucies pēc kameras apstrādē)

Ja grib daudz maz korekti atainot kaut ko ir vajadzīga REFERENCE un viss, ar to arī šo var slēgt:D
Publicēts: 20.12.11 12:04
 citēt
turpinat mērīties?

Publicēts: 20.12.11 12:13
 citēt
f-foto:Iztulko, lūdzu.
paldies!
Publicēts: 20.12.11 12:25
 citēt
Bildes:
paldies!

nebaro trolli. :grimace:
Publicēts: 20.12.11 12:48 labots
 citēt

Latviski - lūdzu

Please - angliski
Bitte - vāciski
пожалуйста - krieviski
من فضلك - arābiski
Խնդրում ենք - armēniski
xahiş edirik - azerbaidžāniski
mesedez - basku valodā
калі ласка - baltkrieviski
দয়া করে - bengāliski
моля - bulgāriski
si us plau - kataloņu valodā
請 - ķīniski
molim - horvātiski
prosím - čehu valodā
bedes - dāniski
alstublieft - holandiešu valodā
palun - igauniski
pakiusap - filipīniski
Ole hyvä - somiski
s'il vous plaît - franciski
გთხოვთ - gruzīniski
παρακαλώ - grieķiski
tanpri - haiti valodā
कृपया- indusu valodā
kérem - ungāriski
vinsamlegast - islandiski
silahkan - indonēziski
le do thoil - īriski
per favore - itāliski
してください - japāniski
하시기 바랍니다 - korejiešu valodā
placet - latīniski
Prašom - lietuviski
Ве молиме - maķedoniešu valodā
sila - malajiešu valodā
jekk jogħġbok - maltiski
vennligst - norvēģu valodā
لطفا - persiešu valodā
proszę - poliski
por favor - portugāliski
vă rog - rumāniski
молим вас - serbu valodā
prosím - slovāku valodā
prosim - slovēņu valodā
por favor - spāniski
vänligen - zviedriski
செய்யவும் - tamilu valodā
กรุณา - taiešu valodā
lütfen - turciski
ласка - ukrainiski
xin - vjetnamiski

:)
Publicēts: 20.12.11 13:40
 citēt
f-foto:
Sapper:
nebaro trolli. :grimace:

Jā, Bildes, labāk pabaro Saperu, ja nu cilvēks panīcis, strādājot pie padomu došanas. Gan jau norvēģi paši savas mitoloģijas problēmas atrisinās.

Vai cien. Bildēm ir kas sakāms par fotoattēlu tonalitāti, ādas toni, portretu ekspozīciju utt.?
jaa, ir sakaams. laipni lūgts mana galerijā - tur viss parādīts, ko es par to domāju!
Publicēts: 20.12.11 13:41 labots
 citēt
īsā versija (un doma!) - man ir lielāks! :face-grin:
pilnā:
- zini, ko meitenes, saka lielu ficuku redzot? :face-smile:
- nē.
- es zinu. :face-grin:
- OK! :face-sad:
Publicēts: 20.12.11 14:47 labots
 citēt
ficuks (šeit) = Vīrišķais kopulācijas orgāns. Kas mums tad sanāk?

- zini, ko meitenes, saka lielu kopulācijas orgānu redzot?
- nē.
- es zinu.
- OK!
Publicēts: 20.12.11 14:57
 citēt
Bildes:turpinat mērīties?

:haha: :face-kiss:
Publicēts: 20.12.11 15:49
 citēt
izskatās, ka labi pārzini sev sāpīgus tematus...
Publicēts: 20.12.11 16:37 labots
 citēt
f-foto:Skat: http://

vai uz šo Neviens atbilstošs vai līdzīgs šķirkļa vārds netika atrasts. domā? tas nu nav rādītājs, tāpat kā Vārdulizācijas Lēmējbars kolchōznieku nama 11. stāvā. es zinu, es, kad biju akadēmiķis, ar viņiem kopā braucu folklōras ekspedīcijās. :big_smile:
Publicēts: 20.12.11 16:52
 citēt

Par potenciāliem informācijas aprites likuma pārkāpumiem un draudiem, ko tu izsaki, jau var padomāt nopietnāk. Tās nemaz nav tik nevainīgas spēlītes, kā tev šķiet. Tu sāki ar fotogrāfes redzējuma noniecināšanu, vandoties pa viņas blogu ar savu vērtējumu, tagad tu turpini ar draudu izteikšanu. Mazliet padomā, pirms ej tālāk.

Tu zini cik mani ir ķņēzgājuši un pa šai dienai kņēzgā pa visādiem resursiem, bet man ir pofig, un ja tas kas tur ir redzams ir unikāls skatijums tad es no šīs dienas metu mieru fotogrāfijai kā tādai un eju nodarboties ar ko citu, jo foto lauciņā un vizuālajā pasaulē vairs nava ko darīt.
a ja par to datu publicēšanu un draudēšanu, kad viens niks pasaka ko otram nbezpersoniskam nikam tas vēl neko nenozīmē, bet dati tiek pārbaudīti itin bieži tikai vien tapec ka tādi demogogi ņemas ne tikai pa nevainīgiem foto un citiem hobiju resursiem bet ari kurina uguni višados politiskos lauciņos, un bieži vien tie ir tie paši cilvēki kuri sirgst ar uzmanības trūkumu.
Publicēts: 20.12.11 17:35
 citēt
Vai tad par mobingu nerunā tur, kur no tās vardarbības nevar izvairīties, piem., darba vietā vai skolā, nevis publiskā interneta portālā? :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt