forum.gif
Fotoreportāža !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotoreportāža !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.12.11 17:46
 citēt
Nu tad ir skaidrs personas mērķis un motivācija beidzot:)
Publicēts: 20.12.11 17:49
 citēt
Vai tev nav apnicis kult ūdeni?
Publicēts: 20.12.11 17:54
 citēt
Vai tā atbild uz jautājumu?:) Ja godīgi.
Publicēts: 20.12.11 17:55
 citēt
Labi, dzīvo vesels, peace!:face-kiss:
Publicēts: 20.12.11 18:22
 citēt
ласка - ukrainiski

tad jau sanāk, ka jautājot kādam zaķim "vai varu jums palūgt ?" ukrainiski sanāk: mozhno Vas polaskat ? :)
Publicēts: 20.12.11 18:53 labots
 citēt
:)" Buģ laska"- ir tāds izteiciens, kas to arī nozīmē, kas minēts.
Latviski būtu:"Esiet tik laipns".
Publicēts: 20.12.11 20:22
 citēt
www.fotoblog.lv...
šo atceries?
Publicēts: 20.12.11 20:40
 citēt
Ko ar šo domā- vai absolūti intelektuāli tukšo spamošanu minētajā topikā, jeb bildes vērtējumu?
Publicēts: 20.12.11 20:43
 citēt
Eu... kur chukmasoff palicis??????????????
Publicēts: 20.12.11 20:48 labots
 citēt
Sailgojies?:) Šķiet, laiks slēgt šo topiku. Tam gan piekrītu, ka cukmasofam ir ļoti normāla pieeja lietām personiski, zini, jāsāk cienīt.
Publicēts: 20.12.11 20:58
 citēt
letins:Sailgojies?:) Šķiet, laiks slēgt šo topiku. Tam gan piekrītu, ka cukmasofam ir ļoti normāla pieeja lietām personiski, zini, jāsāk cienīt.

ne jau šajā topikā... VISPĀR pazudis...
Publicēts: 20.12.11 21:04 labots
 citēt
Nu tam gan neticēšu, cukmasovs VIENMĒR un VISUR aktuālākajās lietās ir klāt- agrāk vai vēlāk. Ar šo saprotu, ka bezjēdzīgā kašķēšanās par BW balansu, un pat absolūti ne par to, šajā topikā ir beigusies? (Vienpersonisku uzbraucienu vairāk vai mazāk produktīva atspēkošana no intelekta puses)? Man kaut kur bija cukmasova tel. Nr.
Publicēts: 20.12.11 22:32 labots
 citēt
Tak aizveries, "krutais" vīrieti, jeb, velns viņu sazina, kas, zini ,ka piegriezies klausīties tavus stulbumus- vai tad to tiešām vēl neesi sapratis??. Personīgi izprovocēt neizdosies, pārāk "zaļš" esi.. Būs tev sava alga. Tavi personīgie psiholoģiskie apvainojumu mēginājumi nesasniedz mērķi- nav atbilstošā "stulbuma" klase.
Publicēts: 20.12.11 23:32
 citēt
ekoists:www.fotoblog.lv...
šo atceries?

Nu liec tak mierā cilvēku, kas cieš no amnēzijas, Šā gada 17. jūnija viņš pats mums vēl tulkoja angļu tekstus, tagad prasa, lai viņam iztulko elementāras angļu valodas sarunvalodas frāzes . Cerams, ka to var ārstēt....
Publicēts: 20.12.11 23:50
 citēt
Gribas cerēt, ka k.gs. šeit būs iekļuvis no amnēzijas krīzes.. Pretējā gadījumā zēnu izvestu līdz ārprātam stulbumā, ko pats neapzinās,,, nervu pietiek.. Palldies tev. Kā izskatās, šo prsonības diverģenci neviens neņemsies ārstēt..
Publicēts: 21.12.11 00:07
 citēt
f-foto:Friidis saprot šo: www.fotoblog.lv..., es ne visai.

es arī! :face-sad:
Publicēts: 21.12.11 07:54 labots
 citēt
Viena "aktiera" teātris?
Brīžiem gan vairāk velk uz viena Napoleona palātu.......:face-wink:
Publicēts: 21.12.11 08:37 labots
 citēt
f-foto:"Mobings (vardarbība grupā):

1) Fiziskais mobings – saistīts ar spēka pielietošanu: fotogrāfa sišana, fotosomas grūstīšana, atmiņas kartes formatēšana, fotogrāfiju izdzēšana.
2) Verbālais mobings – vārdiska pazemošana, apsmiešana, ļauna izjokošana, aprunāšana, iebiedēšana, dažādu pazemojošu piezīmju izteikšana.
3) Izstumšana jeb klusuma mobings – cilvēks tiek izstumts no grupas, kolektīva, ignorēts, neviens ar viņu nesarunājas."

2. punkts precīzi raksturo rakstnieka Friidis darbības.
3. punkts raksturo Haiduks centienus rakstīt "no sevis, nevis no Google". To gan viņš neiemācīsies, jo ir pārņēmis padsmitnieču pieturzīmju stilu, gramatiku un leksiku, par kuru akadēmiskajā vidē runā ar šausmām. Skat. rakstus par Twitter noplicinošo ietekmi uz valodu.

Nemaz tik nevainīgi tas viss tomēr nav!

Tavā gadījumā Tu kaut kā vēl turies līdzsvarā, izņemot reizes, kad centies panākt, lai cilvēki ietu apskatīt Tavas fotogrāfijas te, nevis tās fotogrāfes vīzijas, un to vienu reizi, kad piedraudēji ar draugiem.

WOW!!! Man ir fans uzradies, žēl tikai, ka feiks, kurš māk tikai no googles gudri kopēt :D. (Katrā topikā prakstiski tieku pieminēts- laikam uz varžacs esmu uzkāpis, un aizskāris akadēmisko dveselīti :D :D :D )
Un kas par izteicieniem šamajam nāk laukā: /par kuru akadēmiskajā vidē runā ar šausmām/. Bet , piedod, neesi tomēr Googlē atradis, ka Haiduks naf izstumtais, ap Haiduku kūsā aktivitātes :D.

Bet pats kuram punktam esi atbilstošs? Liekas otrajam, + pievienojot verbālais kakātājs (3 punkta piederīgajam jālieto mīļvārdiņi pret ortrā punkta indivīdu, bet tauta jaf tāpat izlasīs pareizi Haiduka, ne Googles domas).

Un ļ.c. feik f-foto, pamēģini attcerēties vienu patiesību- kā māku, tā maunu (E. Liepiņš). Bet liekas, dažus tekstus palasot , ka LETĀ vadībā auni strādā, un darbā tur galīgos analfabetus..., viņi gan palasot, pasmaida, un pie sevis nosmīn... tur vienam sakāpis bēniņos... un kārtējā skaudība, ka naf ticis LETĀ :P.
Publicēts: 21.12.11 08:51
 citēt
p.s. labāk lai runā par manu !!! :D :D :D ar šausmām, bet tas ir tikai neta vidē, nekā aibildinoties ar AKADĒMISKU vidi, piedirst latviešu valodu ar viņaprāt gudrvārdiem :D :D :D ( mobings, un šis liekās nāk no zolusu valodas :D )
Publicēts: 21.12.11 09:55 labots
 citēt
f-foto:
Sapper:

Nu liec tak mierā cilvēku, kas cieš no amnēzijas, Šā gada 17. jūnija viņš pats mums vēl tulkoja angļu tekstus, tagad prasa, lai viņam iztulko elementāras angļu valodas sarunvalodas frāzes . Cerams, ka to var ārstēt....

Cienītais Sapper, vai tad mēs būtu vienojušies, ka es te piestrādāju par tulkotāju? Līdz ar to ir kā kurmītim - grib un rok, grib un nerok.

Lūgums iztulkot bija iecerēts vienkārši. Ja Bildes tēmā iemet roidu, lai pats iztulko, kas tur teikts un pēc tam pats arī paskaidro, kāds tam ir sakars ar apspriesto. Tad viņš pats, ja vien neākstās, saprastu, ka tas bija nevietā.

Par elementārām angļu sarunvalodas frāzēm varētu padiskutēt. Tā ir tiesa, ka angļu valodu var apgūt shematiski. Šo metodi angliski sauc par chunking. Šaubos gan, ka dialogu par šādu tēmu var atrast kādā Oxford, Cambridge vai Longman Essential mācību materiālā. Daži latvieši līdzīgi apgūst krievu valodu - iemācās dažus lamuvārdus un tad tos ar flomasteru uzraksta uz visām sienām. Bet ar to arī spējas beidzas. Bildes šim nolūkam izmantoja angļu valodu un forumu.
Kas ir "roids" www.tezaurs.lv... Tevis iemīļotā interneta vietne neko neuzrāda.... būsi patapinājis no kāda Oxford, Cambridge vai Longman Essential mācību materiāla, ne?

Es neredzu "nevietumu", es redzu "vietumu. Es redzu, ka pats neesi pienesis neko ievērības cienīgu diskusijai par baltā balansu. Diskusiju, vietām, nekā citādi, kā par mērīšanos krāniņiem, nosaukt nevar. Lai cik Tu pats sirsnīgas diagnozes neuzstādi dažam labam pasažierim, tad, diemžēl, Tu esi VIENĪGAIS šajā diskusijā, kas ar SAVU piemēru, savu - kā tīri subjektīvu instrumentu, varētu/spētu/uzdrošinātos paust spējas saprast/vērtēt fotoattēlus. Lai ko es nedomātu par Tevis pieminētajiem H un F, vismaz viņu galerijās ir skaidras norādes, par kādiem jautājumiem ir un par kādiem NAV jēgas diskutēt. Skaidrs, ka pats esi foruma pļāpa, bet fotolaukā - nulle! Paliksim pie tā...
Publicēts: 21.12.11 10:32
 citēt
pateikšu godīgi - man ir pie vienas vietas kas Tev patīk un kas nepatīk. Tu šo temu neuzsāki, ne Tev te aprādīt kam un kur citas tēmas komentet.
Publicēts: 21.12.11 10:37
 citēt
f-foto:Tu acīmredzot vēlies, lai parunā par Tevi. Tad nu tā ... No Tavām bildēm man patiktu šī:

img.fotoblog.lv...

Liels paldies f-foto - jauku bildi Lāča kolekcijā uzracis - šitais vella vispārinājums, kā tas čakarē mūs visa mūža garumā - ķipa, skaties, skaties un izstrādājas viedoklis - ķip man jau bij iestrādājies standartviedoklis, ka Lācim +/- korektas kartiņas a vaļā fragmu da domu aizplīvurotu kundzi + pāris miglu peizāžiņas i fsjo - bet reku smuku pretgaismas kontrastiņu f-foto uzracis

varbūt f-foto ar manā mapē ko spēj atrast?

žēl, ka savu nerāda :(
Publicēts: 21.12.11 10:47
 citēt
Maris:
f-foto:Tu acīmredzot vēlies, lai parunā par Tevi. Tad nu tā ... No Tavām bildēm man patiktu šī:

img.fotoblog.lv...

Liels paldies f-foto - jauku bildi Lāča kolekcijā uzracis - šitais vella vispārinājums, kā tas čakarē mūs visa mūža garumā - ķipa, skaties, skaties un izstrādājas viedoklis - ķip man jau bij iestrādājies standartviedoklis, ka Lācim +/- korektas kartiņas a vaļā fragmu da domu aizplīvurotu kundzi + pāris miglu peizāžiņas i fsjo - bet reku smuku pretgaismas kontrastiņu f-foto uzracis

varbūt f-foto ar manā mapē ko spēj atrast?

žēl, ka savu nerāda :(
:big_smile: I love you too :bad_egg:
Publicēts: 21.12.11 11:46
 citēt
f-foto:Labāk par tām zilajām ādām vēl.

Tad turpat kaut kas kāju fetišistiem:

, lai var attaisnot savu eksistenci.

www:http://www.thedphoto.com/inspiration-fix/creative-portrait-photography-from-kitty-gallannaugh/
a kas ir labiak?
Publicēts: 21.12.11 11:47
 citēt

www:http://www.thedphoto.com/inspiration-fix/creative-portrait-photography-from-kitty-gallannaugh/
te zila āda?
Publicēts: 21.12.11 11:47
 citēt

eksistenci savu manu vai Tavu?
Publicēts: 21.12.11 11:48
 citēt

f-f...sastostījos...
Publicēts: 21.12.11 11:48
 citēt

oki, mazgāšos!
Publicēts: 21.12.11 12:15
 citēt
f-foto:
Maris:

varbūt ar manā mapē ko spēj atrast?

njā... ja nebūtu izņēmums, bet strikta līnija/sērija būtu jauki
Publicēts: 21.12.11 12:19
 citēt
Maris:
f-foto:

njā... ja nebūtu izņēmums, bet strikta līnija/sērija būtu jauki
izņēmums tak apstiprinot likumsakarību (riebjas šis teiciens) - ka šī ir bilde Tavā galerijā, nevis, par provi, manā! :)
Publicēts: 21.12.11 13:29
 citēt
vēl ir bildītes??? nu ieliec vēl kādu, lūdzu!
Publicēts: 21.12.11 14:04 labots
 citēt
nu tak tantes, protams! Patiik taa ap 30 - slaidas un ar izteiktu raksturu

šitā bija ok! Tikai drusku pajauna, nav man vēl tas vectēvu vecums...
Publicēts: 21.12.11 15:43
 citēt
f-foto:Vai ar izteiktām gūžām nederēs?

nu... parādi :big_smile:
Publicēts: 21.12.11 17:13
 citēt
vāja kartiņa un arī negūžīgs rakurss :)
Publicēts: 21.12.11 18:15
 citēt
Maris:vāja kartiņa un arī negūžīgs rakurss :)

es pat teiktu, ka tizla bilde
Publicēts: 22.12.11 08:46
 citēt
nu fffff_foto, būs vēl bilžuki???
Publicēts: 22.12.11 09:24 labots
 citēt
Ja nemaldos, tēmas nosaukums laikam bija- "Fotoreportāža" (nevis svešu autoru meitbilžu galerija).
Vai tad FB serverī pārāk daudz tukšas vietas uzradies?...:face-wink:
Publicēts: 22.12.11 10:21
 citēt
Par paškritiku taisnība-bet ne jau visi ir dikti talantīgi :face-crying:
Taču jāatceras, ka Fotoblog tomēr ir vietne, kas sākotnēji paredzēta, lai savstarpēji apspriestu savus darbus (nedarbus), nevis lielītos ar svešiem! :face-wink:
Publicēts: 22.12.11 10:41 labots
 citēt
Neredzu nekā slikta, ja amatieru fotolapā apspriež fotodarbu tapšanas "virtuves noslēpumus". Katrā ziņā, tas šķiet daudz interesantāk un noderīgāk, nekā vairākās tēmas lapās meklēt iemeslus, dēļ kuriem Andželīna Džolija iekūlusies purvā ar dārgu somiņu...:face-wink:
Publicēts: 22.12.11 11:58 labots
 citēt
f-foto, jebkuram Tavam tekstam ir lielāka nozīme kā jebkura šejienes iemītnieka veikumam - gan fotogrāfiskam, gan verbālam. Par to nu nevienam šeit nav šaubu!

Neliksi vairāk bilžus?????
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes: