forum.gif
Aviācijas bāzes kuģa
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Aviācijas bāzes kuģa
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.12.11 15:35 labots
 citēt

Aviācijas bāzes kuģa "Rīga" pirmā bilde :D :D
www.apollo.lv...

Tas nav "Vecs padomju kuģis" kā raksta APOLLO muļķi , tas ir pilnīgi jauns padomju kuģis , pirms PSRS sabrukuma pa 80% gatavs bijušais aviācijas bāzes kuģis "Rīga" , esmu bijis uz viņa klaja , Ķinieši to par metāllūžņu cenu nopirka no Ukrainas kuģu būvētavas un 7 gadu laikā pabeidza būvēt.

Te viņš kadu Ķinieši nopirka

до 19 июня 1990 года — «Рига», с 2008 года — «Shi Lang»
Publicēts: 15.12.11 15:44
 citēt
Ideāla peldošā fotostudija...:face-grin:
Publicēts: 15.12.11 15:51
 citēt
Luni, ne Tu viens. Es ar esmu uz ta bijis, un ne tikai - pacēlu gaisā mig 27!
Publicēts: 15.12.11 15:55 labots
 citēt
Bildes:Luni, ne Tu viens. Es ar esmu uz ta bijis, un ne tikai - pacēlu gaisā mig 27!

Ko tu pūt , es uz viņa biju 1989 gadā pustukš korpuss šim bija , un beigās bijām vēl Krimā uz speciāla trenažiera "Ņitka" kaur Krievi tik vēl trennējās "Lidot no kuģa" šiem pat vēl Lidmašinas nebija gatavas sērijā kas bazējās uz tāda tipa kuģiem ar salokamiem spārniem:)
Publicēts: 15.12.11 15:58 labots
 citēt
Minhauzenu "duelis"...:face-grin:
Publicēts: 15.12.11 16:00
 citēt
Lunis:
Bildes:Luni, ne Tu viens. Es ar esmu uz ta bijis, un ne tikai - pacēlu gaisā mig 27!

Ko tu pūt , es uz viņa biju 1989 gadā pustukš korpuss šim bija , un beigās bijām vēl Krimā uz speciāla trenažiera "Ņitka" kaur Krievi tik vēl trennējās "Lidot no kuģa" šiem pat vēl Lidmašinas nebija gatavas sērijā kas bazējās uz tāda tipa kuģiem ar salokamiem spārniem:)
nepuut piiliites!!!!!!! :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 15.12.11 16:11
 citēt
karoče - izdevās!!!!! :money:
Publicēts: 15.12.11 16:15
 citēt
Tai laikaa, kad es biju shii kuga iipashnieks, netiku laidis nekaadus poeetus uz borta! :anger:
Publicēts: 15.12.11 16:31 labots
 citēt
sanktZeppelin:Tai laikaa, kad es biju shii kuga iipashnieks, netiku laidis nekaadus poeetus uz borta! :anger:

Kopā ar mani gan tur bija nekijs "V . Pikuļ" un vēl vesels bars "Latišu" ieskaitot Tovariščus no Rigas gorkoma un komsomola:face-wink::face-grin: Tolpa kārtīga cilvēki 40 :)
Publicēts: 15.12.11 16:35
 citēt
Lunis:
sanktZeppelin:Tai laikaa, kad es biju shii kuga iipashnieks, netiku laidis nekaadus poeetus uz borta! :anger:

Kopā ar mani gan tur bija nekijs "V . Pikuļ" un vēl vesels bars "Latišu" ieskaitot Tovariščus no Rigas gorkoma un komsomola:face-wink::face-grin: Tolpa kārtīga cilvēki 40 :)
dēļ šitādiem nejēgām arī bija jāatdod laba manta metāllūžņos.....
Publicēts: 15.12.11 16:40
 citēt
Lunis:

Пришли,наслидили,и МИГ27 свиснули.......
Publicēts: 15.12.11 16:53 labots
 citēt

Ar šito textu Tu visu noskaņu sabojāji. Būtu teicis Mig 28, būtu pavisam cita lieta :D
Publicēts: 15.12.11 16:53
 citēt
Bildes:dēļ šitādiem nejēgām arī bija jāatdod laba manta metāllūžņos.....

Oi nē tie bija "Šefu goroda" delegācija :) Kautkādu figņu tur vēl veda kā Rigas simbolu :):) Bija jautri vincukus labi pieplavamies Krimā pēc tā Trenažiera apmeklējuma :)
Publicēts: 15.12.11 18:02
 citēt
Lunis:

Kad es dienēju, tad mēs pa to kuģi ar peinbola bumbiņām šāvām, kad tas pārāk tūvu krastam piepeldēja :D kad beidzās bumbiņas tad šāvām ar pārējām ogām :big_smile:

p.s. krievi jau 1978. gadā cēlās no kuģiem ar ļotenēm ;) gan vertikāli gan ar ieskrējienu un bija ļotenes ar salokāmiem spārniem, tā kā tu ciparus sajauci :D :D :D
Publicēts: 15.12.11 18:30 labots
 citēt
Oliss:
Lunis:

Kad es dienēju, tad mēs pa to kuģi ar peinbola bumbiņām šāvām, kad tas pārāk tūvu krastam piepeldēja :D kad beidzās bumbiņas tad šāvām ar pārējām ogām :big_smile:

p.s. krievi jau 1978. gadā cēlās no kuģiem ar ļotenēm ;) gan vertikāli gan ar ieskrējienu un bija ļotenes ar salokāmiem spārniem, tā kā tu ciparus sajauci :D :D :D

Recigakais kas tur notikas ka visadus "Partijas ficukus" ipasji neviens galva nemema toties vecais krievu fašists Pikulis uzreiz bija topaa vaisai tai Flotes šaikai , tad es pirmo reoz uzzinaju ak šais vēsturisko anekdošu autors ir no Rīgas :face-wink::face-grin:
Publicēts: 15.12.11 18:38 labots
 citēt
Oliss:

Briti Harrier prototipu gaisā pacēla 1960. Krievi savējo Yak36, gadu vēlāk. Ja nav slinkums, te ir tīri interesants rakstiņš par VTOL ļotenēm. www.vectorsite.net...
Publicēts: 15.12.11 18:40
 citēt
Lunis: toties vecais krievu fašists Pikulis uzreiz bija topaa vaisai tai Flotes šaikai , tad es pirmo reoz uzzinaju ak šais vēsturisko anekdošu autors ir no Rīgas :face-wink::face-grin:

Un ar ko tad letiņiem Rutku Tēvs ir labāks? Tādas pat basņas rakstīja.
Publicēts: 15.12.11 19:20
 citēt
bildes kvalitaate chaabiiga bet nu uz borta diezvai rakstiits Рига
Publicēts: 15.12.11 19:21
 citēt
Sapper:
Oliss:

Briti Harrier prototipu gaisā pacēla 1960. Krievi savējo Yak36, gadu vēlāk. Ja nav slinkums, te ir tīri interesants rakstiņš par VTOL ļotenēm.

Vai tad mēs te par beritiem runājam????? :amazing:
Publicēts: 15.12.11 19:26
 citēt
reku tas kjiiniizeru kugjis vikipedija :)
en.wikipedia.org...
Publicēts: 15.12.11 19:33
 citēt
ko juus te sviestu dzenat...
Publicēts: 15.12.11 19:50
 citēt
Oliss:
Sapper:
Briti Harrier prototipu gaisā pacēla 1960. Krievi savējo Yak36, gadu vēlāk. Ja nav slinkums, te ir tīri interesants rakstiņš par VTOL ļotenēm.

Nē, par ļotenēm. Un krieviem reāls VTOL lidaparāts, kas der ne tikai pokazuhai un rekordu stādīšanai, bet karošanai nekad nav bijis. Vienīgā karadarbība bija ar Yak-38 - daži kaujas lidojumi afgāņos ar piekārtām pāris vieglām bumbām, jo vairāk tas ļotaks panest nespēja, un dienas karstajā laikā nebija izmantojams, kaujas d
Publicēts: 15.12.11 19:51 labots
 citēt
Oliss:
Sapper:

Nē, par ļotenēm. Un krieviem reāls VTOL lidaparāts, kas der ne tikai pokazuhai un rekordu stādīšanai, bet karošanai nekad nav bijis. Vienīgā karadarbība bija ar Yak-38 - daži kaujas lidojumi afgāņos ar piekārtām pāris vieglām bumbām, jo vairāk tas ļotaks panest nespēja, un dienas karstajā laikā nebija izmantojams, kaujas darbības radiuss viņam bija kādi pārsimts kilometri, vopšem mēsls pilnīgs, uztaisītstikai lai varētu palieliīties rietumu priekšā, bet praktiskas jēgas nekādas.
Publicēts: 15.12.11 19:57
 citēt
kjiinieshi tak var uzrazhot milijoms leetu pastmasas kukuruznjiku katraa pa kjiiniizerim ar napalma spaini un noliet pretinieku :d nafig vinjiem tos jakus migus un citu drazu :d
Publicēts: 15.12.11 20:08
 citēt
Sapper:
Oliss:

Nē, par ļotenēm. Un krieviem reāls VTOL lidaparāts, kas der ne tikai pokazuhai un rekordu stādīšanai, bet karošanai nekad nav bijis. Vienīgā karadarbība bija ar Yak-38 - daži kaujas lidojumi afgāņos ar piekārtām pāris vieglām bumbām

Tu dienēji Afganistānā kā pilots?????:amazing:
Publicēts: 15.12.11 20:32 labots
 citēt
Oliss:
Sapper:

Nē, par ļotenēm. Un krieviem reāls VTOL lidaparāts, kas der ne tikai pokazuhai un rekordu stādīšanai, bet karošanai nekad nav bijis. Vienīgā karadarbība bija ar Yak-38 - daži kaujas lidojumi afgāņos ar piekārtām pāris vieglām bumbām

Vai lai zinātu kāda antīka lidaparāta tehniskos parametrus un pielietošanas vēsturi, ir obligāti jābūt pilotam? Lai Traviatu no Turandotas atšķirtu, obligāti ir jābūt komponistam?
Publicēts: 15.12.11 20:44
 citēt
Oliss:
Sapper:

ko pieeejies tak pietiek apskatiites discaverii un pashivereet pa pupulaarzinaatniskiem saitien un katrs var buut cccp brunjojuma eksperts :D
Publicēts: 15.12.11 20:59 labots
 citēt
Noglaudu bārdu: Наша вера лучше всех, советское значит отличное, Россия - родина слонов!

Un pašļi jūs visi, fašisti ņedobitije un aģenti imperiaļizma na... !!! :face-devil-grin:
Publicēts: 15.12.11 21:30
 citēt
Schneider:Noglaudu bārdu: Наша вера лучше всех, советское значит отличное, Россия - родина слонов!

Un pašļi jūs visi, fašisti ņedobitije un aģenti imperiaļizma na... !!! :face-devil-grin:
Tu taa uzmaniigi - mees tagad esam natovskije golovorezi!!!
Publicēts: 15.12.11 22:03
 citēt
Bildes:
Schneider:Noglaudu bārdu: Наша вера лучше всех, советское значит отличное, Россия - родина слонов!

Tu taa uzmaniigi - mees tagad esam natovskije golovorezi!!!

.....пендосы проклятые!!!
Publicēts: 15.12.11 22:15
 citēt
Sapper:
Oliss: Tu dienēji Afganistānā kā pilots?????:amazing:

Vai lai zinātu kāda antīka lidaparāta tehniskos parametrus un pielietošanas vēsturi, ir obligāti jābūt pilotam?

Nebiji, bet visu zini :D :D :D
Publicēts: 15.12.11 22:25
 citēt
Oliss:
Sapper: Vai lai zinātu kāda antīka lidaparāta tehniskos parametrus un pielietošanas vēsturi, ir obligāti jābūt pilotam?

Nebiji, bet visu zini :D :D :D

Es zinu tikai to, ka es neko nezinu :D :D
Publicēts: 15.12.11 22:25
 citēt
Un parādīsim visiem kuzjkinu matj!
www.youtube.com...
www.youtube.com...
Publicēts: 15.12.11 23:31
 citēt
interesanti... a ja nu Lunim toch taisniba?
Publicēts: 16.12.11 00:09
 citēt
Shadow:interesanti... a ja nu Lunim toch taisniba?

drīzāk Daugava pie Rīgas gultni mainīs :haha: :haha: :haha:
Publicēts: 16.12.11 00:20 labots
 citēt
Oliss:

Tu šitā nesaki , citādi Shadow čoms Eliks iepeldēs jūrā pie Caenikavas ar visu savu vecās Daugavas gultnē esošo haus:):)
Publicēts: 16.12.11 00:21
 citēt
Oliss:

vispaar, pirms 200 gadiem diezgan aatri - paris gadu laikaa - esot mainijusi...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):