forum.gif
Liepājas fototusis 17-18-19. februāris
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Liepājas fototusis 17-18-19. februāris
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.12.11 23:22
 citēt
Schnircks:
dansiga:
jaa jaaa - pie jums viss kaa ne pie cilveekiem ;-pppp
P.S. ko pie Ilonchika shodien nebiji, a? Ij Binde bija, azh Anatlolijs ar Ievu no maskavas ;-))) (man iedāvināja disku ar ierakstu no vasaras), zobaarsts (kaavinjambija tas vaards) - uz 2 dien atlaidis uz Lv ;-)

Phe, i ko tad Tu tik ātri prom? :P
Un vispār, kādam arī Liepāja jāuzrauga:) da priedes fotogrāfiem jāpiemeklē :D

da man jāstrādā - labi ka vispār saņēmos un aizdevos ..... Seja vispār - ienāca, sasveicinājās un uzreiz aizdevās tālāk ;-)))
P.S. OooooOOOooo - stādi priedes līkās?;-)))
Publicēts: 22.12.11 23:38
 citēt
dansiga:P.S. OooooOOOooo - stādi priedes līkās?;-)))
gana taisnu iestādīja www.fotoblog.lv... :D
Publicēts: 22.12.11 23:39
 citēt
tusne:
dansiga:P.S. OooooOOOooo - stādi priedes līkās?;-)))
gana taisnu iestādīja www.fotoblog.lv... :D

bet jamo jau veel var veidot!!!!!
Publicēts: 23.12.11 00:27
 citēt
Schnircks:
dansiga: bet jamo jau veel var veidot!!!!!

Šo dies vai izdosies vairs- tak 2x garāka par ver.1 :)

katra sevi cienosha fotograafa autinjaa ir jaabuut minimums 5 lietaam :"trepes, virve, baltmaize, glaazes, viskijs";-pp;-))))
Publicēts: 23.12.11 00:31
 citēt
dansiga: minimums 5 lietaam :"trepes, virve, baltmaize, glaazes, viskijs";-pp;-))))
viskiju drīkst ar šnabi vai alu aizstāt?
:face-grin:
Publicēts: 23.12.11 00:46
 citēt
tusne:
dansiga: minimums 5 lietaam :"trepes, virve, baltmaize, glaazes, viskijs";-pp;-))))
viskiju drīkst ar šnabi vai alu aizstāt?
:face-grin:

diez vai - jo viskijs ir prieksh ziemas, kad fotograafs nosalst ... diez vai gribeesies ljooti nosalusham, ieraapties mashiinaa un dzert aukstu alu .... pie -20 g raadiem ;-pppp (tas tev nav kokejs;-ppp)
Publicēts: 23.12.11 10:09
 citēt
dansiga:diez vai - jo viskijs ir prieksh ziemas, kad fotograafs nosalst ... diez vai gribeesies ljooti nosalusham, ieraapties mashiinaa un dzert aukstu alu .... pie -20 g raadiem ;-pppp (tas tev nav kokejs;-ppp)
nu labi... tad alu aizmirstam... bet šnabi atstājam:bad_smile:, jo auksts tas noteikti man garšo labak ka viskejs!
Publicēts: 23.12.11 16:17
 citēt
Ja ja - pēdas labāk esot ar šnabīti rīvēt......:anger:
Es iekšējās kompreses labāk lielu ar visīti.....:face-wink:
Publicēts: 23.12.11 18:30
 citēt
tusne:
dansiga:diez vai - jo viskijs ir prieksh ziemas, kad fotograafs nosalst ... diez vai gribeesies ljooti nosalusham, ieraapties mashiinaa un dzert aukstu alu .... pie -20 g raadiem ;-pppp (tas tev nav kokejs;-ppp)
nu labi... tad alu aizmirstam... bet šnabi atstājam:bad_smile:, jo auksts tas noteikti man garšo labak ka viskejs!

nu labi - TEV iznjeemuma kaartaa shnabis ;-))))
Publicēts: 23.12.11 21:55
 citēt
GPS kordinātas tam kokam studijā un katram sevi cienošam fotogrāfam esot Liepājā vismaz vienreiz to apčurāt! Izaudzēsim jaunu priedi!!!! :)
Publicēts: 25.12.11 16:07
 citēt
Man plata gulta, pa divam modelēm katrā pusē varu izguldināt, pases nav obligatas.
Publicēts: 25.12.11 16:28
 citēt
killer13:Man plata gulta, pa divam modelēm katrā pusē varu izguldināt, pases nav obligatas.

Vai mani ņemsi ? Tad vēl kaķītim varbūt vieta paliks :)
Publicēts: 25.12.11 16:30
 citēt
Ak, februāris... tad jau Jūs nekur vēl neesat aizbraukuši :D
Es jau gaidīju bildes :D
Publicēts: 25.12.11 16:44
 citēt
Tu man salauzisi topčanu, nv b'yvets Tavai tušonkai un tualete man šaura.
Publicēts: 25.12.11 17:33
 citēt
killer13:Tu man salauzisi topčanu, nv b'yvets Tavai tušonkai un tualete man šaura.

Par ateju nebēdā, es varu to izdarīt pār balkona malu :)
Publicēts: 26.12.11 19:39
 citēt
Viss jau būtu labi, bet tā arī neesmu nekur redzējis skaidri sarakstītu pasākumu plānu...:)
Publicēts: 27.12.11 01:45 labots
 citēt
error
Publicēts: 27.12.11 02:02
 citēt
dolldia:Eh... braukt vai nebraukt, tāds šovakar jautājums ielidoja meitēna galvā!
Patālu...

Cik ilgi vēl var domāt?

Lidz pēdējai brīvai vietai auto pasakuma vakarā uz Liepāj:)
Publicēts: 27.12.11 07:47
 citēt
dolldia:Eh... braukt vai nebraukt, tāds šovakar jautājums ielidoja meitēna galvā!
Patālu...

Cik ilgi vēl var domāt?

Kā man nāk ņirdziens par to rīdzenieku mūžīgo ņaudēšanu par "tālumu", ja kas tālāk par 50km no Rīgas tā jau trakums :D , 4 gadus braukāju piektdienās 220 km uz mājām, pirmdienās 220 km uz darbu (Rīgu) :) :) :) ............. un domāju, ne mazums blogieru dzīvojās līdz šim pēc tāda ritma :D
Publicēts: 27.12.11 13:53
 citēt
Nemaz tik ļoti neņaudu :grimace: es drīzāk pīkstu par ilgo sēdēšanu vienā krēslā :D
Man pat patīk braukt tālu, ka tik dibuā nenotirpst :D
Publicēts: 27.12.11 14:00
 citēt
Tante:
Patālu...

Cik ilgi vēl var domāt?

Kā man nāk ņirdziens par to rīdzenieku mūžīgo ņaudēšanu par "tālumu", ja kas tālāk par 50km no Rīgas tā jau trakums :D , 4 gadus braukāju piektdienās 220 km uz mājām, pirmdienās 220 km uz darbu (Rīgu) :) :) :) ............. un domāju, ne mazums blogieru dzīvojās līdz šim pēc tāda ritma :D

mana meita katru pirmdienu lido uz Vaaciju un katru piektdienu maajup uz Riigu :-))))
Publicēts: 27.12.11 14:43
 citēt
dansiga:
Tante: Kā man nāk ņirdziens par to rīdzenieku mūžīgo ņaudēšanu par "tālumu", ja kas tālāk par 50km no Rīgas tā jau trakums :D , 4 gadus braukāju piektdienās 220 km uz mājām, pirmdienās 220 km uz darbu (Rīgu) :) :) :) ............. un domāju, ne mazums blogieru dzīvojās līdz šim pēc tāda ritma :D

mana meita katru pirmdienu lido uz Vaaciju un katru piektdienu maajup uz Riigu :-))))

ka pasažieri jau katrs māk, bet ja viņa pilotētu lidmašīnu.........
Publicēts: 27.12.11 21:22 labots
 citēt
error
Publicēts: 27.12.11 21:53
 citēt
Tante:
Patālu...

Cik ilgi vēl var domāt?

Vairums Rēdzenieku domāt, ka tas jau ir Lietuvā (galvenais, lai paspapīrus paņem līdzi).
Publicēts: 27.12.11 22:58
 citēt
dolldia:Nemaz tik ļoti neņaudu :grimace: es drīzāk pīkstu par ilgo sēdēšanu vienā krēslā :D
Man pat patīk braukt tālu, ka tik dibuā nenotirpst :D

Varam piedavat specialas DIBUĀ masāžas.
Publicēts: 28.12.11 00:53 labots
 citēt
Masāžu var atlikt. Tomēr izdomāju, ka nebraukšu
Lai veicas. :face-wink:
Publicēts: 28.12.11 01:15 labots
 citēt
dansiga:mana meita katru pirmdienu lido uz Vaaciju un katru piektdienu maajup uz Riigu :-))))

Es ta pedejos 3 gadus uz Briseli un Stoholmu kurseju , pirms uztasiju ka var iztikt bez manas pastavigas klatbutnes:):)

dolldia:Masāžu var atlikt:face-wink:

NU VOT TA a varbut cilveki jau sacerejas , loloja veltas ceribas :D :D
Publicēts: 28.12.11 01:19
 citēt
Pārdzīvos.
Publicēts: 28.12.11 02:42
 citēt
Lunis:
dansiga:mana meita katru pirmdienu lido uz Vaaciju un katru piektdienu maajup uz Riigu :-))))

Es ta pedejos 3 gadus uz Briseli un Stoholmu kurseju , pirms uztasiju ka var iztikt bez manas pastavigas klatbutnes:):)

dolldia:Masāžu var atlikt:face-wink:

NU VOT TA a varbut cilveki jau sacerejas , loloja veltas ceribas :D :D

Nu viņa tā nevar uztaisīt, esot projekta vadītāja.
Publicēts: 09.01.12 16:53
 citēt
Gaidu plašāku Info. ;)
Publicēts: 09.01.12 21:41
 citēt
Schnircks:Atgriežoties pie topika tēmas- rīt paredzēts kontrolgājiens uz teātri, tad zināsim precīzāk par laikiem, pasākumiem un nosacījumiem:)

ģenerālmēginājums? :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas