dansiga:
jaa jaaa - pie jums viss kaa ne pie cilveekiem ;-pppp P.S. ko pie Ilonchika shodien nebiji, a? Ij Binde bija, azh Anatlolijs ar Ievu no maskavas ;-))) (man iedāvināja disku ar ierakstu no vasaras), zobaarsts (kaavinjambija tas vaards) - uz 2 dien atlaidis uz Lv ;-)
Phe, i ko tad Tu tik ātri prom? :P Un vispār, kādam arī Liepāja jāuzrauga da priedes fotogrāfiem jāpiemeklē
da man jāstrādā - labi ka vispār saņēmos un aizdevos ..... Seja vispār - ienāca, sasveicinājās un uzreiz aizdevās tālāk ;-))) P.S. OooooOOOooo - stādi priedes līkās?;-)))
diez vai - jo viskijs ir prieksh ziemas, kad fotograafs nosalst ... diez vai gribeesies ljooti nosalusham, ieraapties mashiinaa un dzert aukstu alu .... pie -20 g raadiem ;-pppp (tas tev nav kokejs;-ppp)
dansiga:diez vai - jo viskijs ir prieksh ziemas, kad fotograafs nosalst ... diez vai gribeesies ljooti nosalusham, ieraapties mashiinaa un dzert aukstu alu .... pie -20 g raadiem ;-pppp (tas tev nav kokejs;-ppp)
nu labi... tad alu aizmirstam... bet šnabi atstājam, jo auksts tas noteikti man garšo labak ka viskejs!
dansiga:diez vai - jo viskijs ir prieksh ziemas, kad fotograafs nosalst ... diez vai gribeesies ljooti nosalusham, ieraapties mashiinaa un dzert aukstu alu .... pie -20 g raadiem ;-pppp (tas tev nav kokejs;-ppp)
nu labi... tad alu aizmirstam... bet šnabi atstājam, jo auksts tas noteikti man garšo labak ka viskejs!
dolldia:Eh... braukt vai nebraukt, tāds šovakar jautājums ielidoja meitēna galvā! Patālu...
Cik ilgi vēl var domāt?
Kā man nāk ņirdziens par to rīdzenieku mūžīgo ņaudēšanu par "tālumu", ja kas tālāk par 50km no Rīgas tā jau trakums , 4 gadus braukāju piektdienās 220 km uz mājām, pirmdienās 220 km uz darbu (Rīgu) ............. un domāju, ne mazums blogieru dzīvojās līdz šim pēc tāda ritma
dolldia:Eh... braukt vai nebraukt, tāds šovakar jautājums ielidoja meitēna galvā! Patālu...
Cik ilgi vēl var domāt?
Kā man nāk ņirdziens par to rīdzenieku mūžīgo ņaudēšanu par "tālumu", ja kas tālāk par 50km no Rīgas tā jau trakums , 4 gadus braukāju piektdienās 220 km uz mājām, pirmdienās 220 km uz darbu (Rīgu) ............. un domāju, ne mazums blogieru dzīvojās līdz šim pēc tāda ritma
mana meita katru pirmdienu lido uz Vaaciju un katru piektdienu maajup uz Riigu )))
Tante:
mana meita katru pirmdienu lido uz Vaaciju un katru piektdienu maajup uz Riigu )))
ka pasažieri jau katrs māk, bet ja viņa pilotētu lidmašīnu.........
Cik ilgi vēl var domāt?
Vairums Rēdzenieku domāt, ka tas jau ir Lietuvā (galvenais, lai paspapīrus paņem līdzi).