dansiga:Вечерний звооооонннн ..... Bum bum ;-) Nuss s- sen nav bijis "piektdienas vakars";-))))
Šo gabalu nekad dzīvē neaizmirsīšu. 1978. gads. Es tad 2. klasē gāju. Manas skolas kora vadītāja diriģēja arī vienu pieaugušo kori, kurš kultūras namā koncertēja. Man bija tas gods dziedāt solo. Žēl, ka tad nebija vismaz vhs video pieejams.
dansiga:Вечерний звооооонннн ..... Bum bum ;-) Nuss s- sen nav bijis "piektdienas vakars";-))))
Šo gabalu nekad dzīvē neaizmirsīšu. 1978. gads. Es tad 2. klasē gāju. Manas skolas kora vadītāja diriģēja arī vienu pieaugušo kori, kurš kultūras namā koncertēja. Man bija tas gods dziedāt solo. Žēl, ka tad nebija vismaz vhs video pieejams.
Labss gabals, vai ne?;-)))
"Duševnijs" Kā tagad atceros, es savā smalkajā bērna balstiņā nodziedu Веeчеeрний звооннн... un vis koris iemauc -Боммм бомммм...., tad vēlreiz tas atkārtojās ar sekstas "lēcienu", un tad nāca man tas grūtākais - uz "как много ДУМ" - te ir septīmas "lēciens", ko vajadzēja paņemt intonatīvi tīri.... a tālāk jau viss vienkārši. Daudz būtu gatavs atdot par iespēju to konci no malas redzēt..... eh... sāku nostaļģēt..., bet Toskānas Sangiovese mani glābs....
Skanēja kaut kā šādi... tikai tenora solo vietā skanēja mana bērna balstiņa,,, www.youtube.com...
Tas tak poļu "alelis" ( ķipa krēmelis) tāda pati koncentrāta atšķaidīta zaraza kā aldara produkcija, Radomas airšovā šito tik laistīja, "dzēru čerez ņehaču", jo tādas slimīmas, ka ūdens jādzer, man nav.
nu Tu gan lej. normaals alus (nesaku, ka labaakais, ko esmu dzeeris). Neesmu jau cimperliigs aristokraats, alus garsho, a ar ko vinju shkjaida mani neinteresee
es sev pagaidām nevienu Dafrikāni u Damerikāni neesmu atradis, kas tā baaigi patiktu.... man viņi visi šķiet pārāk lecīgi. es viņus neņemu, jo pāris reizes esmu uz baigo sū uzrāvies. Labāk pazīstami vīni no vecās pasaules kā arī no kenguru un maoru zemēm.
LKZ:nu Tu gan lej. normaals alus (nesaku, ka labaakais, ko esmu dzeeris). Neesmu jau cimperliigs aristokraats, alus garsho, a ar ko vinju shkjaida mani neinteresee
Tiem, kam cēsu un aldara skaitās normāls, tiem noteikti garšos. Man garšo tikai tradicionāli brūvētie - ūdens iesals apiņi un visss! Pārējais no ļauna....
Tiem, kas neatšķir pēc garšas šķaidītu piena pulveri no gos piena, tiem jau arī neko nevar pārmest. Izjust garšas nianses - tā īstenībā ir baigā problēma, pēc kvalitatīvas paikas un dzeramā ir šausmīgi grūti iedabūt iekšā erzacu. Goda vārds, apskaužu cilvēkus, kuriem tiešām garšo , piemēram, LV gaļas rūpniecības izstrādājumi.
Sapper:es sev pagaidām nevienu Dafrikāni u Damerikāni neesmu atradis, kas tā baaigi patiktu.... man viņi visi šķiet pārāk lecīgi. es viņus neņemu, jo pāris reizes esmu uz baigo sū uzrāvies. Labāk pazīstami vīni no vecās pasaules kā arī no kenguru un maoru zemēm.
es arii ilgu laiku nenjeemu Daafriku (biju "iegraabusies") .... bet nu ir paraadiijushies nelslkti viini .. manaa stilaa ... biezi, sausi , ar bagaatiigu bukjeti ....
Sapper:es sev pagaidām nevienu Dafrikāni u Damerikāni neesmu atradis, kas tā baaigi patiktu.... man viņi visi šķiet pārāk lecīgi. es viņus neņemu, jo pāris reizes esmu uz baigo sū uzrāvies. Labāk pazīstami vīni no vecās pasaules kā arī no kenguru un maoru zemēm.
es arii ilgu laiku nenjeemu Daafriku (biju "iegraabusies") .... bet nu ir paraadiijushies nelslkti viini .. manaa stilaa ... biezi, sausi , ar bagaatiigu bukjeti ....
dansiga:
Večernij zvon skanēja, kad no Afgānas Latvijas dēlus ar "Čjornij Tjulpan" - lidmašīna, ar kuru mūsu dēlus cinka zārkos Gorbijs atveda tēviem, mātēm. Kas, kā strausi, galva smiltīs, neko nezinām?
Voldemorts:Večernij zvon skanēja, kad no Afgānas Latvijas dēlus ar "Čjornij Tjulpan" - lidmašīna, ar kuru mūsu dēlus cinka zārkos Gorbijs atveda tēviem, mātēm. Kas, kā strausi, galva smiltīs, neko nezinām?
nu zinam ,, UN?
Sapper:
dansiga: