forum.gif
Вечерний звон - а утро то наступило :-)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Вечерний звон - а утро то наступило :-)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.12.11 20:10 labots
 citēt
Вечерний звооооонннн ..... Bum bum ;-) Nuss s- sen nav bijis "piektdienas vakars";-))))
Publicēts: 16.12.11 20:12
 citēt
Bum Bum ir pilnīgi kas cits :grimace:
Publicēts: 16.12.11 20:13
 citēt
Oliss:Bum Bum ir pilnīgi kas cits :grimace:

nu kaa nu kursh to dzird ..... tu sho dziesmu vispar zini!?!?!??!
Publicēts: 16.12.11 20:13
 citēt
bumbumbummm... kur tu biji pirmdien un otrdien, a? :face-kiss:
Publicēts: 16.12.11 20:14
 citēt
Vavers:bumbumbummm... kur tu biji pirmdien un otrdien, a? :face-kiss:

strādāju kā traks ezis .... brīnos, ka vēl neesmu sajukusi prātā pa šo nedēļu, no tā, kas ir gāzies pār manu galvu ;-(((((
Publicēts: 16.12.11 20:17
 citēt
dansiga:

strādāju kā traks ezis .... brīnos, ka vēl neesmu sajukusi prātā pa šo nedēļu, no tā, kas ir gāzies pār manu galvu ;-(((((

Kā strādā traki eži???:amazing:

dansiga:
Oliss:Bum Bum ir pilnīgi kas cits :grimace:

tu sho dziesmu vispar zini!?!?!??!

Protams :grimace:
Publicēts: 16.12.11 20:18
 citēt
dansiga:

Visu naudu nenopelnīsi!
Publicēts: 16.12.11 20:18
 citēt

Es ar savu zacīti :D
Publicēts: 16.12.11 20:22
 citēt
Eltons:
dansiga: strādāju kā traks ezis .... brīnos, ka vēl neesmu sajukusi prātā pa šo nedēļu, no tā, kas ir gāzies pār manu galvu ;-(((((

Visu naudu nenopelnīsi!

man ir "cietaa" alga ... diemzheel ....
Publicēts: 16.12.11 20:22
 citēt
Tante:

Tante!!?!?!??!?! Taas ir Kolumbijas shprotes!?!?!?!?! kaapec mani ar taadaam necienaaja Kolumbijaa?!?!?!?!?!
Publicēts: 16.12.11 20:27
 citēt
dansiga:
Tante:

Tante!!?!?!??!?! Taas ir Kolumbijas shprotes!?!?!?!?! kaapec mani ar taadaam necienaaja Kolumbijaa?!?!?!?!?!

Tu zini , jā !
Baigi garšīgās un vēl šamiem ir ar citronu šprotes , arī gardas , bet šīs labākas :)
Publicēts: 16.12.11 20:28
 citēt
dansiga:
Tante:

Tādēļ ka tu biji saēdusies baltās šprotes............:bad_smile:
Publicēts: 16.12.11 20:32
 citēt
kas tur liels....., piektdienas vakars ...... bildes pie sienas, un www.metacafe.com...

:bad_smile: ))))))))))))pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
Publicēts: 16.12.11 20:40
 citēt
dansiga:

pavisam droši zini? :)
Publicēts: 16.12.11 20:46
 citēt
negatIvs:kas tur liels....., piektdienas vakars ...... bildes pie sienas, un www.metacafe.com...

:bad_smile: ))))))))))))pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

pagaidaam Leps nolikts plauktinjaa - man tagad topaa Vaeng
Rolands66:
dansiga: strādāju kā traks ezis .... brīnos, ka vēl neesmu sajukusi prātā pa šo nedēļu, no tā, kas ir gāzies pār manu galvu ;-(((((

pavisam droši zini? :)
a;-pppp

par ko - kaa neesmu sajukusi praataa?;-)
Publicēts: 16.12.11 20:49
 citēt
dansiga:Вечерний звооооонннн ..... Bum bum ;-) Nuss s- sen nav bijis "piektdienas vakars";-))))

Šo gabalu nekad dzīvē neaizmirsīšu. 1978. gads. Es tad 2. klasē gāju. Manas skolas kora vadītāja diriģēja arī vienu pieaugušo kori, kurš kultūras namā koncertēja. Man bija tas gods dziedāt solo. :) Žēl, ka tad nebija vismaz vhs video pieejams. :(
Publicēts: 16.12.11 20:54
 citēt
Sapper:
dansiga:Вечерний звооооонннн ..... Bum bum ;-) Nuss s- sen nav bijis "piektdienas vakars";-))))

Šo gabalu nekad dzīvē neaizmirsīšu. 1978. gads. Es tad 2. klasē gāju. Manas skolas kora vadītāja diriģēja arī vienu pieaugušo kori, kurš kultūras namā koncertēja. Man bija tas gods dziedāt solo. :) Žēl, ka tad nebija vismaz vhs video pieejams. :(

Labss gabals, vai ne?;-)))
Publicēts: 16.12.11 21:03 labots
 citēt
dansiga:
Sapper:

Labss gabals, vai ne?;-)))

"Duševnijs" Kā tagad atceros, es savā smalkajā bērna balstiņā nodziedu Веeчеeрний звооннн... un vis koris iemauc -Боммм бомммм...., tad vēlreiz tas atkārtojās ar sekstas "lēcienu", un tad nāca man tas grūtākais - uz "как много ДУМ" - te ir septīmas "lēciens", ko vajadzēja paņemt intonatīvi tīri.... a tālāk jau viss vienkārši. Daudz būtu gatavs atdot par iespēju to konci no malas redzēt..... eh... sāku nostaļģēt..., bet Toskānas Sangiovese mani glābs.... :)

Skanēja kaut kā šādi... tikai tenora solo vietā skanēja mana bērna balstiņa,,, www.youtube.com...
Publicēts: 16.12.11 21:05 labots
 citēt

un

un piekdienas vakars var saakties :bad_smile:
Publicēts: 16.12.11 21:07
 citēt
LKZ< aaaaaa ... alu dzeru 1x un picu eedu 3x gadaa ............. galiigi nepaceljam ;-pppp

sAPPER, JAA - SPEEJU IEDOMAATIES ;-)))) oi .... bet nepaarrakstiishu ;-) P.S. kas ko kaa Toskaana?
Publicēts: 16.12.11 21:10
 citēt
dansiga:LKZ< aaaaaa ... alu dzeru 1x un picu eedu 3x gadaa ............. galiigi nepaceljam ;-pppp

sAPPER, JAA - SPEEJU IEDOMAATIES ;-)))) oi .... bet nepaarrakstiishu ;-) P.S. kas ko kaa Toskaana?

Es iepriekšējā postā linku ieliku uz dziesmu, šodien toskānas vīnu dzeršu... :):face-smile:
Publicēts: 16.12.11 21:12 labots
 citēt
LKZ:

Tas tak poļu "alelis" ( ķipa krēmelis) tāda pati koncentrāta atšķaidīta zaraza kā aldara produkcija, Radomas airšovā šito tik laistīja, "dzēru čerez ņehaču", jo tādas slimīmas, ka ūdens jādzer, man nav. :)
Publicēts: 16.12.11 21:18
 citēt
Sapper:
dansiga:LKZ< aaaaaa ... alu dzeru 1x un picu eedu 3x gadaa ............. galiigi nepaceljam ;-pppp

Es iepriekšējā postā linku ieliku uz dziesmu, šodien toskānas vīnu dzeršu... :):face-smile:

priekaa, es Daafrikas viinu dzeru un ieplaanots dzert "liidz luupai";-)))))
Publicēts: 16.12.11 21:27
 citēt
nu Tu gan lej. normaals alus (nesaku, ka labaakais, ko esmu dzeeris). Neesmu jau cimperliigs aristokraats, alus garsho, a ar ko vinju shkjaida mani neinteresee :bad_smile:
Publicēts: 16.12.11 21:29
 citēt
es sev pagaidām nevienu Dafrikāni u Damerikāni neesmu atradis, kas tā baaigi patiktu.... man viņi visi šķiet pārāk lecīgi. es viņus neņemu, jo pāris reizes esmu uz baigo sū uzrāvies. Labāk pazīstami vīni no vecās pasaules kā arī no kenguru un maoru zemēm. :)
Publicēts: 16.12.11 21:30 labots
 citēt
LKZ:nu Tu gan lej. normaals alus (nesaku, ka labaakais, ko esmu dzeeris). Neesmu jau cimperliigs aristokraats, alus garsho, a ar ko vinju shkjaida mani neinteresee :bad_smile:

Tiem, kam cēsu un aldara skaitās normāls, tiem noteikti garšos. Man garšo tikai tradicionāli brūvētie - ūdens iesals apiņi un visss! Pārējais no ļauna.... :D

Tiem, kas neatšķir pēc garšas šķaidītu piena pulveri no gos piena, tiem jau arī neko nevar pārmest. Izjust garšas nianses - tā īstenībā ir baigā problēma, pēc kvalitatīvas paikas un dzeramā ir šausmīgi grūti iedabūt iekšā erzacu. Goda vārds, apskaužu cilvēkus, kuriem tiešām garšo , piemēram, LV gaļas rūpniecības izstrādājumi.
Publicēts: 16.12.11 21:32
 citēt
Sapper:es sev pagaidām nevienu Dafrikāni u Damerikāni neesmu atradis, kas tā baaigi patiktu.... man viņi visi šķiet pārāk lecīgi. es viņus neņemu, jo pāris reizes esmu uz baigo sū uzrāvies. Labāk pazīstami vīni no vecās pasaules kā arī no kenguru un maoru zemēm. :)

es arii ilgu laiku nenjeemu Daafriku (biju "iegraabusies") .... bet nu ir paraadiijushies nelslkti viini .. manaa stilaa ... biezi, sausi , ar bagaatiigu bukjeti ....
Publicēts: 16.12.11 21:36
 citēt
vot dzērāji.......būtu labāk dzeju lasījuši - skaļi :big_smile:
Publicēts: 16.12.11 21:37
 citēt
Oliss, tu lasi - es klausiishos ;-p;-)
Publicēts: 16.12.11 21:38 labots
 citēt
dansiga:
Sapper:es sev pagaidām nevienu Dafrikāni u Damerikāni neesmu atradis, kas tā baaigi patiktu.... man viņi visi šķiet pārāk lecīgi. es viņus neņemu, jo pāris reizes esmu uz baigo sū uzrāvies. Labāk pazīstami vīni no vecās pasaules kā arī no kenguru un maoru zemēm. :)

es arii ilgu laiku nenjeemu Daafriku (biju "iegraabusies") .... bet nu ir paraadiijushies nelslkti viini .. manaa stilaa ... biezi, sausi , ar bagaatiigu bukjeti ....

Etiķetes studijā!
Publicēts: 16.12.11 22:04
 citēt
Sapper:
dansiga: es arii ilgu laiku nenjeemu Daafriku (biju "iegraabusies") .... bet nu ir paraadiijushies nelslkti viini .. manaa stilaa ... biezi, sausi , ar bagaatiigu bukjeti ....

Etiķetes studijā!

kur tev ir studija???? :amazing:
Publicēts: 16.12.11 22:06
 citēt
dansiga:Вечерний звооооонннн .....
www.youtube.com... :bad_smile:
Publicēts: 16.12.11 22:17
 citēt
Oliss:
Sapper:
Etiķetes studijā!

kur tev ir studija???? :amazing:

Olis, novelc šļemofonu, tā bija metafora:)
Publicēts: 17.12.11 01:08
 citēt
Večernij zvon skanēja, kad no Afgānas Latvijas dēlus ar "Čjornij Tjulpan" - lidmašīna, ar kuru mūsu dēlus cinka zārkos Gorbijs atveda tēviem, mātēm. Kas, kā strausi, galva smiltīs, neko nezinām?
Publicēts: 17.12.11 03:39
 citēt
Voldemorts:Večernij zvon skanēja, kad no Afgānas Latvijas dēlus ar "Čjornij Tjulpan" - lidmašīna, ar kuru mūsu dēlus cinka zārkos Gorbijs atveda tēviem, mātēm. Kas, kā strausi, galva smiltīs, neko nezinām?

nu zinam ,, UN?

Sapper:
dansiga: es arii ilgu laiku nenjeemu Daafriku (biju "iegraabusies") .... bet nu ir paraadiijushies nelslkti viini .. manaa stilaa ... biezi, sausi , ar bagaatiigu bukjeti ....

Etiķetes studijā!

par taam es runaaju aci pret aci ;-)))
Publicēts: 17.12.11 03:56
 citēt
..................G U L J A V A S .....................
Publicēts: 17.12.11 04:25
 citēt
как много дум наводит он. бом бом. :face-sad:
Publicēts: 17.12.11 07:29
 citēt
haralds:как много дум наводит он. бом бом. :face-sad:

боммм боммм - вставать пора :-)
Publicēts: 17.12.11 08:38
 citēt
Visi baigie nīkuļi un guļavas :big_smile:
Publicēts: 17.12.11 09:09
 citēt
Oliss:Visi baigie nīkuļi un guļavas :big_smile:

A Tu laikam vakar aizgaaji 21nos guleet;-ppp (katram savsss rehziims)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas