forum.gif
iPhoto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / iPhoto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.12.11 13:28
 citēt
Toties Latvijā ir zivtings, un vēl citi "stulbingi". Ja par tēmu, nesapratu, kur tai ābolfoto tā mobilitāte paslēpusies.:face-grin:
Publicēts: 17.12.11 13:34 labots
 citēt
fotogrāfija ir fotogrāfija.. iPhone ir tikai telefons ar fotoaparātu..
Tas, ka daudziem tāds ir, vēl nenozīmē jaunu "fotogrāfiju"... Ja kāds tā iedomājas to nosaukt, tad lai jau..
Publicēts: 17.12.11 13:34 labots
 citēt
i- produkcija turpina savu cilveeku zombeeshanas kampanju :bad_smile:
Publicēts: 17.12.11 13:42 labots
 citēt
par tehniskajām iespējām - galīgi nav interesanti... Meikaps, gaismas, apstrāde, tie šoreiz ir atslēgas vārdi. Vai to visu ir vērts ieguldīt dēļ XGA izšķirtspējas bildes???

Gadžetomāniem adresēts mārketinga triks, nekas vairāk. Tāpat kā anekdotē, kur krievi atbildes gājienā uz amerikāņu sirds pārstādīšanu, nodemonstrēja mandeļu izgriešanu caur pakaļu. :) Efektīgi, bet bezjēdzigi....
Publicēts: 17.12.11 13:45
 citēt
Sapper:... mandeļu izgriešanu caur pakaļu...

:haha::haha::haha:
Publicēts: 17.12.11 13:47
 citēt
Elmarss:Toties Latvijā ir zivtings, un vēl citi "stulbingi". Ja par tēmu, nesapratu, kur tai ābolfoto tā mobilitāte paslēpusies.:face-grin:

nu kā... nobliez "s hodu" jebkuru bomzeni un uzreiz pēc sekundes tavā flikra galerijā būs šitādas bildes.

www.flickr.com...
Publicēts: 17.12.11 14:07
 citēt
Sapper:
Elmarss:Toties Latvijā ir zivtings, un vēl citi "stulbingi". Ja par tēmu, nesapratu, kur tai ābolfoto tā mobilitāte paslēpusies.:face-grin:

nu kā... nobliez "s hodu" jebkuru bomzeni un uzreiz pēc sekundes tavā flikra galerijā būs šitādas bildes.

http://www.flickr.com/photos/fstoppers/4761001049/in/set-72157624296312079

Nebūs vis. Lai šitāda bilde būtu ir konkrēti jāpastrādā, kautvai Pikasā. Bet vispār, labi. ka man nav tā phona.:face-grin:
Publicēts: 17.12.11 14:51 labots
 citēt
Ja cilvekam ir smadzenes vieta un acis piere viņš ar jebkadu attelus iegustošu iekartu iegūs gaumīgus attelus. Vai tas būtu fočuks , mobilka noverošnas kamera vai skaneris . BŪTISKAS jau smadzens kas vada attela izveles un veidošnas procesu nevis "Tehniki fiksē" . Man kolēģi seviški Francijā Beļģija jau sen mājas un pikniku bildēm neizmanto neko citu kā mobīlos telefonus , Darbā ar Digi haselbladiem vai sliktaka gadijumā FF canoniem bet MAJAS ar mobilkām , gala iznakums WEBos un 10x15 bildites daudz neatškiras pēc stila un līmeņa neatkarīgi ar ko tasīts.

PIE MUMS kā jau te aukšā rakstīts modē ir "Stulbings" un pilnīgi vienalga ar KO tasīts ar DIGIHASELI vai 1mpix mobilku STULBINGS paliek stulbings neatkarīgi ar ko pifiksets.
Publicēts: 17.12.11 15:04
 citēt
kaut kas līdzīgs - mobilogrāfija, jau pastāv, kopš telefonos parādījās kameras funkcijas, ir vietnes utt. tepat, blogā, nesen lietotāja - stings, ievietoja www.fotoblog.lv... ....., pievērsiet uzmanību, ar ko uzņemts ..... :big_smile:
Publicēts: 17.12.11 15:13
 citēt
Tēma noteikti jāattīsta tālāk- Nokio- grāfija, Samsungo-grāfija, HTC-grāfija - cik plašs izpausmes lauks.
Klasiskā fotogrāfija arī jāreorganizē- paralēli LOMO-grāfijai jāattīsta Cano-, Niko- , Penta- u.c grāfijas...
Briest īsta foto revolūcija !!!!:face-grin:
Publicēts: 17.12.11 15:14
 citēt
Elmarss:
Sapper:

http://www.flickr.com/photos/fstoppers/4761001049/in/set-72157624296312079

Nebūs vis. Lai šitāda bilde būtu ir konkrēti jāpastrādā, kautvai Pikasā. Bet vispār, labi. ka man nav tā phona.:face-grin:

sorry, sava iepriekšējā texta sākumā neierakstīju "sarcasm on"
Publicēts: 17.12.11 16:29
 citēt
Pārdodu Canon 1ds2,1dmk3,5dmk2(stikli komplektā(16-35,24,50,85,135,70-200 visi L sērijas)Iphons un ipads man jau ir.
Publicēts: 17.12.11 16:31
 citēt
ekoists:Pārdodu Canon 1ds2,1dmk3,5dmk2(stikli komplektā(16-35,24,50,85,135,70-200 visi L sērijas)Iphons un ipads man jau ir.

Tad par saņemto naudu savu flikru šedevriem varēsi organizēt...:face-smile:
Publicēts: 17.12.11 16:44
 citēt
ekoists:Pārdodu Canon 1ds2,1dmk3,5dmk2(stikli komplektā(16-35,24,50,85,135,70-200 visi L sērijas)
mainu to visu pret ipona galvu un statiivu :bad_smile:
Publicēts: 17.12.11 16:53 labots
 citēt
A ko- superplatleņkis (360 grādu) iPhone ir

Teleobjektīvs arīdzan :

Tik žēl, ka nav balts, ar sarkanu strīpiņu un L burtu...:face-wink:
Publicēts: 17.12.11 17:18
 citēt
Pinus:fotogrāfija ir fotogrāfija.. iPhone ir tikai telefons ar fotoaparātu..
Tas, ka daudziem tāds ir, vēl nenozīmē jaunu "fotogrāfiju"... Ja kāds tā iedomājas to nosaukt, tad lai jau..

otru nedēļu jau lietoju iPhone, un sapratu ka savam priekam bildēšanai nekad nepirkšu DSLR , man piemēram patīk vis kas tur ir iekšā, un bilžas labakas ne ka no advancētiem ziepjiem.
Publicēts: 17.12.11 17:20 labots
 citēt
mjā ...... ticības maiņa aktualizējās

photojojo.com...
:bad_smile:
Publicēts: 17.12.11 17:24
 citēt
zheel, ka shams aparaats kafij nevaara un pankuukas necep 7dienas riitaa, kaa arii soljanku uz pohaam. toch nopirktu :shame:
Publicēts: 17.12.11 17:25
 citēt
negatIvs:mjā ...... ticības maiņa aktualizējās

photojojo.com...
:bad_smile:

Vis jau ir ok, bet tos pričindāļus LV nevuiens netirgo, a no turienes pasūtīt vajag kredītkarti kuru man neviens nedod.
Publicēts: 17.12.11 17:28
 citēt
chukmasoff:

Vis jau ir ok, bet tos pričindāļus LV nevuiens netirgo, a no turienes pasūtīt vajag kredītkarti kuru man neviens nedod.

tam ir domaati draugi :bad_smile:
Publicēts: 17.12.11 17:34
 citēt
LKZ:
chukmasoff:

tam ir domaati draugi :bad_smile:

nuja, un daudzi uz ziemassvētkiem/jauno gadu atbrauc uz Latviju, tjipa, ar piegādi ....
Publicēts: 17.12.11 17:55
 citēt
man neviens nebrauc un nedzīvo arzemēs rietumos, man tikai austrumos.
Publicēts: 17.12.11 18:19
 citēt

Man kādreiz sen atpakaļ 90 sāku,mā šitais bija bet kameras tur nebija :(
Publicēts: 17.12.11 21:52
 citēt
Jūtu,ka šitai fotolietai jāmet miers!Tik kroplīgus izstrādājumus negribas par fotoaparātiem saukt.kur nu vēl nēsāt tādus līdz un,nedod Dievs, vēl bildēt ar tādiem!Tad jau labāk pakārties.:face-grin:
Publicēts: 17.12.11 22:15
 citēt
Vieča, nav tik traki. Man telefons gana labi noder, piemēram pastaigā mazdēlu iemūžināšanai- gan video, gan foto. Kvalitāte ģimenes arhīvam pilnīgi pieņemama (Samsung i8910, 8 mPix, HD video).
Publicēts: 17.12.11 22:17
 citēt
Friidis:Vieča, nav tik traki. Man telefons gana labi noder, piemēram pastaigā mazdēlu iemūžināšanai- gan video, gan foto. Kvalitāte ģimenes arhīvam pilnīgi pieņemama (Samsung i8910, 8 mPix, HD video).

Es jau ne par parastu telefonu-kaut kāds jau visiem ir,pat man.Es par tie kropļiem,kam piekarina sazin kādus tur teleobjektīvus vai ko tur vēl.
Publicēts: 18.12.11 08:55
 citēt
viecha:
Friidis:Vieča, nav tik traki. Man telefons gana labi noder, piemēram pastaigā mazdēlu iemūžināšanai- gan video, gan foto. Kvalitāte ģimenes arhīvam pilnīgi pieņemama (Samsung i8910, 8 mPix, HD video).

Es jau ne par parastu telefonu-kaut kāds jau visiem ir,pat man.Es par tie kropļiem,kam piekarina sazin kādus tur teleobjektīvus vai ko tur vēl.

Nav nekas kroplīgs, man čoms Maskavā visādus pričendāļus sagādājis iphone, vasarā bija atbraucis un pašaudijos ar tiem verķiem, sanāk normālas bildes ne tikai ģimenes arhīvam. Tā ir laba alternatīva lai nevazāt līdz lielās spogulenes vai ko citu, un iespēja gan bildēt , gan zvanīt gan internetu lietot vienā verķī, un bildes pa tiešo facbuka samest. Es ļoti sen gaidiju kad tas vis atīstīsies lidz tādam līmenim, jo DSLR, tas ir verķis vaui nu naudas pelnīšanai vai biku aptaurētiem amatieriem kuri to sev par hobiju uztaisijuši un bez tā dzīvot nevar.OK vel pastāv tads ka ziepis, bet nafig lieku krāmu staipīt ja tas tikai bildēšanai un nekam vairāk neder, a iPhone to visu atrisina nopietnā līmenī, neviens cits ražotājs tādu kvalitāti nedod ara no telefona ka iPhone, it īpaši 4s.
Publicēts: 18.12.11 12:10
 citēt
Čukmasov,lai jau tā būtu-ērti,funkcionāli un kā tur vēl...nu neiet pie sirds šitādi hlami un viss!Laikam vecums klāt.Vēl vienu tehnoloģiskās spirāles vijumu es vairs nepavilkšu!:face-grin:Redz daudzi jau atkrita pie kompjūtera un šopa ienākšanas apritē.Es vēl kaut kā ar sakostiem zobiem pacietu,bet tālāk gan vairs ne!Negribu un nevaru!:face-wink:
Publicēts: 18.12.11 12:29
 citēt
aifons tūrismam... nu labi. Ja tu slāj kaut ar prastāko dslr, kuram virsū stāv kāds 18-135mm, tad iekadrēšanai, fokusēšanai un pogas nospiešanai vaiag kādas pāris sekundes. Telefonu, ja arī viņš kaklā karājas vaiga vispirms atdzīvināt, nospiest foto režīmu, iekadrēt, sagaidīt, kamēr nofokusējas, nospiet pogu, sagaidīt, kamēr nostrādā.... Ok, bildēm a la "mans bērns pie strūklakas" aifons ir ok,
Diemžēl kadrs "mans bērns pie strūklakas, kur negaidot uz 5 sekundēm noliaižas pelikāns, patirinās un aizlaižās", tiks pakāsts.
Publicēts: 18.12.11 12:34
 citēt
iphone līnija padārgs prieks, kurš ātri morāli noveco....., kā paralēlais rezerves variants var būt, bet uz to, kā vienīgo iespringt nav vērts....., es to kvalificēju, kā smerdeļu līniju ...... :bad_smile:
Publicēts: 18.12.11 17:51 labots
 citēt
Es te šovasar šad tad uzškilu "Photoprtapierus" kuri baigi bliez ar mobilkām:):) Dažbrīd baig rēcīgs skats.

Publicēts: 18.12.11 18:04
 citēt
viecha:Čukmasov,lai jau tā būtu-ērti,funkcionāli un kā tur vēl...nu neiet pie sirds šitādi hlami un viss!Laikam vecums klāt.Vēl vienu tehnoloģiskās spirāles vijumu es vairs nepavilkšu!:face-grin:Redz daudzi jau atkrita pie kompjūtera un šopa ienākšanas apritē.Es vēl kaut kā ar sakostiem zobiem pacietu,bet tālāk gan vairs ne!Negribu un nevaru!:face-wink:

Nu nnezinu man kaut ka vienmēr tikai vis jaunais un progresīvais ir interesejis.
Publicēts: 18.12.11 18:07
 citēt
Sapper:aifons tūrismam... nu labi. Ja tu slāj kaut ar prastāko dslr, kuram virsū stāv kāds 18-135mm, tad iekadrēšanai, fokusēšanai un pogas nospiešanai vaiag kādas pāris sekundes. Telefonu, ja arī viņš kaklā karājas vaiga vispirms atdzīvināt, nospiest foto režīmu, iekadrēt, sagaidīt, kamēr nofokusējas, nospiet pogu, sagaidīt, kamēr nostrādā.... Ok, bildēm a la "mans bērns pie strūklakas" aifons ir ok,
Diemžēl kadrs "mans bērns pie strūklakas, kur negaidot uz 5 sekundēm noliaižas pelikāns, patirinās un aizlaižās", tiks pakāsts.

Nu man ar DLLR ari tas sekundes ir pofig, un iphone tas vis ir erti ar pirxtu uz ekrana uzpied kur fokuset un vis notiekas, ja attiecīgu orogu izmanto bildēšanai tad pat bez gadžetiem var asuma dziļumu imitet uz reiz unj divreiz usitot par fokusejamo objektu to nobilde, starp citu aizture mazāka ne ka ziepjiem vai spogulenem ar live rezimu.
Publicēts: 18.12.11 18:10
 citēt
negatIvs:iphone līnija padārgs prieks, kurš ātri morāli noveco....., kā paralēlais rezerves variants var būt, bet uz to, kā vienīgo iespringt nav vērts....., es to kvalificēju, kā smerdeļu līniju ...... :bad_smile:

Morāli noveco ok, bet paņem iStile pa 1ls , maxā katru mēnesi 30ls(kuros iekļautas ga sarunas gan SMS, Gan MMS, un internets) 2 gadus un pec 2 gadiem izmet ara un paņem jaunu, es jau gadus 6 ta daru ar mobilkām, ka pabeidzas LMT nomaxa k;ādam telefonam, kura ir ilkgadejam abonentam pat lētāka ne kā ja perc telefonu uz reiz, tā ņemu jaunu, a veco kādam uzdāvinu. Mobilo ilgāk kā 2gadus nava jēgas turēt
Publicēts: 18.12.11 19:33
 citēt
www.fotoblog.lv...
Šodien nebija kamera līdzi,bet telefons gan....
Publicēts: 18.12.11 19:55
 citēt
Nobloķētam iPhonam divreiz uzspiežot uz apaļās pogas ir iespēja aktivizēt kameru. Tas tiem kuriem drošības kods stāv virsū. PS Express tūlītējai apstrādei telefonā ir bezmaksas:) ko vairāk vēl var vēlēties no telefona ar kuru var arī nobildēt???
Publicēts: 18.12.11 19:58
 citēt
eltoro:Nobloķētam iPhonam divreiz uzspiežot uz apaļās pogas ir iespēja aktivizēt kameru. Tas tiem kuriem drošības kods stāv virsū. PS Express tūlītējai apstrādei telefonā ir bezmaksas:) ko vairāk vēl var vēlēties no telefona ar kuru var arī nobildēt???

Vēl varētu, kādam vienkārši piezvanīt un parunāties.:face-grin:
Publicēts: 18.12.11 20:00
 citēt
Piezvanīt var vienkārši un arī ar facetime:face-wink: Tiem, kuri nelieto šos aparātas atliek iespēja ķengāties par viņiem:face-grin:
Publicēts: 18.12.11 20:03
 citēt
ekoists:www.fotoblog.lv...
Šodien nebija kamera līdzi,bet telefons gan....

I nekāda vaina.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas