forum.gif
Problēmas ar Sigma EF 500 super
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Problēmas ar Sigma EF 500 super
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.12.11 02:14
 citēt
Labvakar, problēma ar minēto zibspuldzi uz Pentax k-7. problēmas jau sākās agrāk, kad katrs trešais kadrs bija tumšs, zibspuldze nostrādāja, bet ar mazu jaudu, izslēdzot/ieslēdzot atkal darbojās, pēc laika piefiksēju, ka ttl režīms gļuko, slēdzu zibspuldzi uz manuālo, piefiksēju, ka manuālo režīmu zibspuldze atbalsta tikaitad, kad fotoaparāts ir uz manuālo režimu pārslēgts, pēc nākošās ieslēgšanas zibspuldze neataļauj ieslēgt manuālo režimu, strātā tikai uz ttl un pilnīgi nepareizi. Ja fotoaparāts ir izslēgts, tad var pārslēgt zibspuldzi uz manuālo, tikko ieslēdz fotoaparātu tā zibspuldze pārsēdazas uz ttl un citus režimus neļauj slēgt. Kas varētu būt par vainu?
Ja jāmaina zibspuldze, ko sakat par Metz 58 af-2? Vai labāk Pentax 54? Paldies par atbildēm, ja tādas būs!
Publicēts: 18.12.11 10:53
 citēt
Zibspuldze jāmaina noteikti, man arī ir nelāga pieredze ar Sigmu-500, kura nosprāga pāris gadu laikā, bet kaukāds 90-to sākuma Metz 40 MZ-2 iet švilpodams līdz šim laikam. Ar Metz 58 bildēju ar Canonu, patika labāk par oriģinālo 580 EX-II, no Pentaxiem ir bijušas tikai AF 210Sa (to var neņemt vērā) un AF 360FGZ, kurai bija tikai viens trūkums - galva negriezās uz sāniem.
No tevis minētajām, domātum, jāņem pēc cenas, jo funkcionāli apmēram vienādas, Metza pluss - otra acs.
Publicēts: 21.12.11 09:29
 citēt
Sigmu met ārā... mana pieredze rāda, ka par gadu ilgāk nekalpo. Labāk ņem Pentax orģinālo. Metz 58-2 MENU interfeis man galīgi neiepatikās... pat Metz 50-2 tas ir daudz sakarīgāks.
Publicēts: 21.12.11 10:21
 citēt
Par to vadību caur menu ar divām podziņām kā mobīlim piekrītu - galīks murks, bet no otrs puses - cik tad bieži pa to menu jārokas?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):