Nu jā ir doma, vasarā jaunu fotoaparātu pirkt, ziepīts "dažas" lietas, ko es vēlos nespēj pavilkt. Gribētu, lai kāds kam ir kāds no šitiem aparātiem pasaka tā + vai - ... Būtu ļoti pateicīgs. :wink:
nu itkā palasiju review tad EOSam bulbam nav ierobežojuma, bet Oly ir..., tur tajā review bija rakstīts arī, ka oly nav AF, paskatīšos citur info vēl...
Edit: Tomēr ir AF... skatos par bulbu vēl! Edit: Bulba limits ir 8min. itkā jau daudz tik un tā, bet tā kā biju saskatījies ārzemju foto skolās ,ka labai nakts bildei ļoti liels exp laiks - apm 2h un vairāk.
6 mpix vs 8(?); canonam buus mazaak trkshnju pie iso 800; canons vareetu labaak tumsaa fokuseeties; limpusam lietojami kita stikli, toties canonam daudz lielaaka objektiivu izveele un patiikamaakas cenas. tu vinjus abus aptausti, pabildee. man subjektiivi 300tais paaraak plastmasigs liekas. vai tev tas bulba ierobezhojums svariigs, tas tev pasham jaaizlemj.
es itkā domāju vairāk jau par E-500 jo KIT stikli nav slikti un ir gan parastais gan itkā tele un sākuma atspērieniem būtu ok, par dārgajiem stikliem varētu domāt vēlāk un ja tā padomā arī bulbs tur maz ko izsaka, 8 min arī ir daudz... man kkā jau vairāk velk uz olympu, es nezinu kāpēc, bet vnk tā ir bet nu pa priekšu jāaiziet aptaustīt...
Kita stikli vienādi tumši būs kā Canonam, tā Olimpusam, pats ātri sapratīsi. Papildus aksesuāru (objektīvu, zibspuldžu utt.) pieejamība par demokrātiskām cenām nav mazsvarīgs aspekts sistēmas izvēlē.