forum.gif
Canon EOS 300D vs Olympus E-500
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon EOS 300D vs Olympus E-500
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.04.07 15:34
 citēt
Nu jā ir doma, vasarā jaunu fotoaparātu pirkt, ziepīts "dažas" lietas, ko es vēlos nespēj pavilkt. Gribētu, lai kāds kam ir kāds no šitiem aparātiem pasaka tā + vai - ... Būtu ļoti pateicīgs. :wink:
Publicēts: 30.04.07 20:07
 citēt
olympus erts, canons man nelikaas tik eerts
canonam vairak stikli, bet olympus kit objektivi labaki laikam
olympus ir filtrs puteklju a canonam nav

un vispar njem canonu jo ta dara visi
Publicēts: 30.04.07 20:28
 citēt
Ņem Oly un dabū ko interesantāku nekā �irpotreba Canon labākajā gadījumā neizteiksmīgais objektīva zīmējums. :)
Publicēts: 30.04.07 21:43
 citēt
nu itkā palasiju review tad EOSam bulbam nav ierobežojuma, bet Oly ir..., tur tajā review bija rakstīts arī, ka oly nav AF, paskatīšos citur info vēl... :)

Edit: Tomēr ir AF... skatos par bulbu vēl!
Edit: Bulba limits ir 8min. itkā jau daudz tik un tā, bet tā kā biju saskatījies ārzemju foto skolās ,ka labai nakts bildei ļoti liels exp laiks - apm 2h un vairāk.
Publicēts: 01.05.07 14:52
 citēt
6 mpix vs 8(?); canonam buus mazaak trkshnju pie iso 800; canons vareetu labaak tumsaa fokuseeties; limpusam lietojami kita stikli, toties canonam daudz lielaaka objektiivu izveele un patiikamaakas cenas.
tu vinjus abus aptausti, pabildee. man subjektiivi 300tais paaraak plastmasigs liekas. vai tev tas bulba ierobezhojums svariigs, tas tev pasham jaaizlemj.
Publicēts: 01.05.07 15:15
 citēt
bet reaali saliidzini 350D vai 400D ar E500
Publicēts: 01.05.07 21:34
 citēt
es itkā domāju vairāk jau par E-500 jo KIT stikli nav slikti un ir gan parastais gan itkā tele un sākuma atspērieniem būtu ok, par dārgajiem stikliem varētu domāt vēlāk un ja tā padomā arī bulbs tur maz ko izsaka, 8 min arī ir daudz... man kkā jau vairāk velk uz olympu, es nezinu kāpēc, bet vnk tā ir bet nu pa priekšu jāaiziet aptaustīt... :)
Publicēts: 02.05.07 00:04
 citēt
man atkal daži pazīstamie saskārās ar problēmu, ka slēdzim atsperīte sačakarējas...līdz pusei bilde parādās i sjo..labs piķis lai salabotu sanāk..
Publicēts: 02.05.07 09:57
 citēt
Kita stikli vienādi tumši būs kā Canonam, tā Olimpusam, pats ātri sapratīsi. Papildus aksesuāru (objektīvu, zibspuldžu utt.) pieejamība par demokrātiskām cenām nav mazsvarīgs aspekts sistēmas izvēlē.
Publicēts: 03.05.07 07:47
 citēt
kuram fotoaparātam - Canon vai Olympus? un cik vecs bija aparāts? :?:
Publicēts: 03.05.07 14:36
 citēt
incognito, par 300d atsperītēm - tas ir vecs stāsts

lasi šeit:
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 03.05.07 19:13
 citēt
kheh... toč sabaidīja... :( 150 ls un DIY... auč auč, labāk olymps.. :)
Publicēts: 07.05.07 11:34
 citēt
nu bet ja sportam, tad limpus tomeer ir pashvaks (iso800, af, is). 400tais buus paaraks. jeb gaidi jauno e1 peecnaaceeju.
Publicēts: 07.05.07 11:50
 citēt
Iesaku labād ņemt Canon tomēr būs vieglāk iepirkt papildus pričendāļus un arī vieglāk pārdot, ja tomēr nepatiks vai sagribēsies ko labāku.

Protams tas viss pie nosacījuma, ka viņš tev apmierina. Aizēj uz veikalu paturi rokā un apdomā :)
Publicēts: 07.05.07 17:07
 citēt
Bet varbuut kaadu Nikonu? ;)
Publicēts: 07.05.07 19:28
 citēt
kuru nikonu tu ieteiktu? tādā pašā cenā,kā Olymps?!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):