Ja gribi pirkt, tad iesaku labāk NEC MultiSync PA271W vai NEC SpectraView Reference 271. Man ar ir doma tuvākajā laikā par kādu no šiem diviem. Varbūt ja ņemtu 2 varētu labāku cenu sarunāt
Te tak viens DELL tirgojot pa labam cenam mož moni ar var dabut. Vispār man DELL monitori un tehnika patīk labāk par visiem pārējiem brendiem ar STABILITĀTI / KVALITĀTI / CENU attiecību
Senders:Ja gribi pirkt, tad iesaku labāk NEC MultiSync PA271W vai NEC SpectraView Reference 271. Man ar ir doma tuvākajā laikā par kādu no šiem diviem. Varbūt ja ņemtu 2 varētu labāku cenu sarunāt
ar ko atshiras NEC MultiSync PA271W vai NEC SpectraView Reference 271 ?
Senders:Ja gribi pirkt, tad iesaku labāk NEC MultiSync PA271W vai NEC SpectraView Reference 271. Man ar ir doma tuvākajā laikā par kādu no šiem diviem. Varbūt ja ņemtu 2 varētu labāku cenu sarunāt
jā, ir. par to cenu ir ok. nepatīk malu attiecība fotogrāfiju caurskatei (attiecas uz gandrīz visiem 27" ekrāniem). labāk tad 30" - "izmantosies" viss ekrāns. un dell man patīk. 7 gadus vecs Optiplex kompis ir un salīdzinot ar vietējām sborkām iet daudz stabilāk.
Te tāds niks "Vaards" labu ieteikumu ieteica (saistībā ar Dell monitoriem)
Ierakstīt google meklētājā burvju vārdus - The Dell Panel Lottery - un palasīt ļaužu tekstus par šo DELL Monitoru loteriju - iesaku arī Tev iečolēt moš pāries iekāriens uz moni ar PVA matricu cerētās IPS matricas vietā . Kaut uz konkrēto modeli (Dell U2711) pagaidām bļaušna nav redzēta, bet kur rakstīts, ka nebūsi laimīgais šo pārvērtību jaunatklājējs...
diemžēl monitorus nevaru piedāvāt par saldām cenām bet tieši u2711 var gadīties ka atnākt ar brāķētu matricu un ka vēlāk ir problēmas bet tās parādas ātri un garantija iedod jaunu matricu
Cena ir viens, bet to ko pieminēja Vaards par Dell man to cenu vairs neatsver. Atšķirības starp manis pieminētajiem nav daudz.
Nāk līdz kallibrēšanas softs: SpectraView Profiler software Hood included Un pēdējais, kas man visvairāk patīk. Tam Reference modelim ir no konvejera paņemtas vislabākās matricas. Certification for Quality insurance. 6 month Zero Dead Pixel Warranty
Cenas, ko saņēmu no oficiālā Nec dīlera:
NEC MultiSync PA271W-BK- 1050 – 914.00Ls +PVN NEC SpectraView Reference 271- 1217.00Ls +PVN
Vaards:
To jau mēs esam ievērojuši ka esi diezgan slinks :P Tātad turpini vien NElasīt ko Vaards terica.
Kaut uz konkrēto modeli (Dell U2711) pagaidām bļaušna nav redzēta
Gorbatovo grob izpravit....
DELL U2711 vairs nekur neraksta kas tā par matricu. Esi pirmais, uzvari loterijā! Starp citu, tā nemaz nav tik liela nauda par tādu popularitāti, ko piedāvās uzvara Dell U27 loterijā! A bet tev tā patīk bīdīt reklāmu visos sociālajos mēdijos.
So, Ja arī būs PVA matrica - tu esi ieguvējs (popularitāte) Ja būs IPS matrica - tu esi ieguvējs, jo monitors vēl no vecās labās partijas, kas domāta gadgetu geeekiem, kas pirmos peerk, testee un raksta internetos savas domas.