forum.gif
Leetas kameras UK
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Leetas kameras UK
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.12.11 13:38
 citēt
Atradu kantori UK, kurš piedāvā jaunu (iepakojumā) canon 5D mark II par apm. 600 Ls + sūtīšana. Jebejā šamējie nelien (baigi aizdomīgi), cik izdevās izdibināt - laikam USA + Canada warranty. Varbūt kāds ir saskāries ar ko līdzīgu? Varbūt kāds dzirdējis par kreisajiem china variantiem? Krievu forumos lasīju, ka tipa nikonam mēdz būt china lētās versijas.
Publicēts: 20.12.11 13:42 labots
 citēt
pārskaiti 600 Ls man. vismaz buus mierinaajums, ka sildi LV ekonomiku! Un es Tev izstāstīšu, ko ar to naudu izdarīju :D

a kamēr neesi izlēmis, paskaties, kā to dara normāli keksi: ilaarijs.blogspot.com...
Publicēts: 20.12.11 13:46
 citēt
interesanti, kursh ir tas kantoris? der iegaumeet, ka UK ir diezgan liels midzenis visiem shitajiem shmaukljiem :grimace:
Publicēts: 20.12.11 13:51 labots
 citēt
Šijā sakarā ir laba vēsture, ir tāds mums visiem labi zināms blogeris (V........) kas pasūtīja NIKON 700 par ~tādu pašu cenu , dabūja lielo pigu, staigāja , lamājās ilgi un dikti, neko darīt, ar naudiņu uzsildīja kaut kāda melnā ģimenes budžet , par "ieekonomēto" naudiņu + pāris pensijas , dabūja nopirkt tepat LV 7000šo, tas bija vēl nesen .......... šogad pavasarī vai vasaras sākumā :D
Publicēts: 20.12.11 14:13
 citēt
Paldies par komentiem. Es apsvēru iespēju aizsūtīt pie šamējiem savu čomāku no UK, bet no Londonas baigais klucis tomēr. Laikam nav jēga tērēt laiku un naudu, vēl dabūs čalis pa galvu un nauda vējā.
Publicēts: 20.12.11 15:50
 citēt
Nevīstošā klasika : donwiss.com...
Daudz skaistu respektablu veikalu fotogrāfiju,www adreses arī daudziem ir uzrādītas :)
Publicēts: 20.12.11 15:50
 citēt
adresi studijā ,tad jau vismaz kaut ko varēs domāt. Kamēr nekas nav zināms, tikmēr tikai minēšana par krāpšanos utt.
Publicēts: 20.12.11 16:19
 citēt
Šamie sevi pozicionē as follows:DIGITAL SAFETY LIMITED
Registered no: 06770127
Registered office: 4 James Frost House
21 Westwick Street
Norwich
NR2 4TT
Incorporated: 10 Dec 2008
Publicēts: 20.12.11 16:26 labots
 citēt
He... Manas sievas brālēns no ķīnīzeriem iepirka planšetdatoru par 90 eur... naudu aizskaitīja uz kontu... godīgais ķīnīzeris atsūtīja šim 512 MB flešatmiņu... :face-grin::money:
Publicēts: 20.12.11 16:51 labots
 citēt
Ja ir piesleegt paypal noreekjins, tad veel ir veerts googleet atsauksmes par kompaaniju.

labots:
... vinji sola iedod paypal account tikai ja summa ir virs 3k $, a virs 3k $ tur tik viena prece ir. Paareejais caur Western Union, kas noziimee to pashu, kas to naudu palaist veejaa. LV ar shie spamo sludinaajumu portaalos. Tur ar droshi vien atradi.
Publicēts: 20.12.11 16:56
 citēt
fizika darbojas visur!
arī uz precēm/cenām darbojas masas, vielas un enerģijas nezūdamības likumi... :)
tā vienkārši nevar pēkšņi uzrasties bode, kur cenas ir 2x mazākas kā citur- tas tikai nozīmē, ka vai nu prece ir cita, vai kāds cits āķis.. :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):