forum.gif
Tiek meklēts kāzu operators
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tiek meklēts kāzu operators
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.12.11 19:15
 citēt
Jānofilmē skaists un baudāms kāzu video no ģērbšanās līdz "Jā" vārda teikšanai un smuki jāsamontē to apm 6 min. garā filmiņā. Pasākuma datums un vieta man vēl nav zināma.

Ja kādam ir interese, tad linku uz iepriekš filmētu video un aptuvenājām izmaksām sūtīt man iekš PM. :)
Publicēts: 21.12.11 19:27
 citēt
Bet ja pasaka "Nē" vārdu, tad cik ilgi jāfilmē??? :amazing:
Publicēts: 21.12.11 19:41
 citēt
Filmēšanas ilgums jau nemainās, mainās tik nobeigums - skūpsts vai sitiens pa seju :)
Publicēts: 21.12.11 20:40
 citēt
zvani šitam. www.youtube.com...
Publicēts: 21.12.11 21:10
 citēt
Tīri labi strādā , man patīk :) 3dlatvija.lv...
Publicēts: 21.12.11 23:18
 citēt
uzfilmēt nav probļemu, izņemot, ka kur var ņemt jebitovoi kameru, nezinu, a par tādu ± zolīdu HD kameru paģēr vismaz kvartu stundā. un montēt - mana koncepcija, ka lai montē paši - ja neprot, var par dvadcāru stundā algot "оператор компютерной мыши". :face-smile:
Publicēts: 21.12.11 23:33 labots
 citēt
Tante:Tīri labi strādā , man patīk :)

nu nez, pastījos viņu Rallija Kurzemes klipu... skukata zeļonaja.... gan kadri gan montāža... līdz galam nespēju noskatīties...

www.youtube.com...

nu labi, rallijs, sports specifisks, ne katrs nofilmēs... bet nu šitā filmēt, montēt un salikt fona muzonu kāzām, tas ir 3,14zģec... bet laikam jau pēc šitāda "štob krasivo bilo" ir pieprasījums..... :face-devil-grin:
www.youtube.com...
Publicēts: 22.12.11 07:45
 citēt
Sapper:
Tante:Tīri labi strādā , man patīk :)

nu nez, pastījos viņu Rallija Kurzemes klipu... skukata zeļonaja.... gan kadri gan montāža... līdz galam nespēju noskatīties...

www.youtube.com...

nu labi, rallijs, sports specifisks, ne katrs nofilmēs... bet nu šitā filmēt, montēt un salikt fona muzonu kāzām, tas ir 3,14zģec... bet laikam jau pēc šitāda "štob krasivo bilo" ir pieprasījums..... :face-devil-grin:
http://www.youtube.com/watch?v=CO0eABJmsr4&feature=player_embedded

Tā fiška jau tā ka vairāk spiests uz tiem 3D efektiem, ja skatās īsto gatavo produktu un caur briļļiem, citi efekti veidojās :)
Publicēts: 22.12.11 10:52
 citēt
Tante:
Sapper:

www.youtube.com...

http://www.youtube.com/watch?v=CO0eABJmsr4&feature=player_embedded

Tā fiška jau tā ka vairāk spiests uz tiem 3D efektiem, ja skatās īsto gatavo produktu un caur briļļiem, citi efekti veidojās :)

Efekti ta efekti, bet ja interesantākā lieta ko ierauga baznīcā ir puķupods un nav neviens tuvplāns, piemēram gredzenu maiņai.. nuu tad tas pasāciens kļūst stipri neinteresants ;)
Publicēts: 22.12.11 10:55
 citēt
Publicēts: 22.12.11 11:14 labots
 citēt
Tante:

Kā rāda pieredze, efektu parasti izmanto ar nolūku radīt afektu, kura rezultātā vairs nepamana defektu.... :P
Publicēts: 22.12.11 15:06
 citēt
Sapper:
Tante:

Kā rāda pieredze, efektu parasti izmanto ar nolūku radīt afektu, kura rezultātā vairs nepamana defektu.... :P

Nu bet :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):