Sigma 70-200 2.8 ex dg hsm. 2.versija. bez os. Ka jums liekas, cik daudz var maksat par sadu, ar nedarbojosos af, bet visu parejo perfekta stavokli? Stikli tiesam perfekti, pilns komplekts, lietota paris reizes, nav kritis. Vizualais ka no kastes iznemot pirmo reiz. Cik vins ir. verts ka manualais? Vakar pabildeju, neskaitot af tiesam viss parejais perfekts. Cena?
To visu parbaudijam pie meistara Ilgvara pie bernu pasaules un pie Ivara briana iela. Teica, ka nav kritis. Solija sataisit pa 60. Ja ta ari viss sanaks, busu dabujis kopa pa 260. Ja. ne, tad stulbi... pa 200 lielisku stiklu bet manuali.
gribētu LKZ lai arī iesaki, kā pie neejoša AF var pārbaudīt front/back fokusu un diemžēl uz mana d200 nav tā fokusa pieregulēšana. stulbi sanāk, bet varbūt dēļ tā visa arī nāksies pāriet uz d300. nē, galīgi ne stulbi, bet dārgi.
50Ls ja ejošs , kādreiz tādus tirgoja daudz. Kadreiz mums un kolegjiem bija pilni seifi ar vinjam. AFI vien kadi 3-4 tadi bija. Pardosajnas cena parasti 50Ls bija.
Nu lūk arī objektīva pārdevējs pieteicās. A nav neērti prasīt 200 par to sapisto huiņu?
...negaanies chjali.man 200nieks ar 350d no pusmetra nolikaas un ne vainas...nah paardot....350tais gan pagalam,neesmu pat maasteriem veel raadiijis,pat plaisas korpusaa....
Girtsons:savulaik man no pleca noslīdēja uz betona - šī pati sigma + canons400 + zipene 430 - sigma iet joprojām
PAVEICĀS , vecajām sigmām skrūves ir tik īsas un optiskie bloki tik smagi ka man kolēģis vismaz 2 gadijumos ĀTRĀK somu mašinā uz sēdekļa nosvieda , ar to pietika lai iekšā tiktu norautas visas skrūves stikls klūtu par MF Vienubrīd šie stikli tiešām bija kuplā skaitā domāju ka kādi ~10 , AFI vien 4 gabali. Sākumā vispār cena bija 25Ls beigās ad palika mazāk beidzamie bija jau pa 50Ls bet nu no skata pilnīgi svaigs pa 50Ls bija.
Sobrid vnk ceru ka notiks ta ka meistars solija un sataisis. Neko pagaidam nepardodu, tas tiem kas censas gaiaotni uztaisit tadu lai varetudabut pa 30 lielisku stiklu :d