Man gribas iegādāties jaunu objektīvu, bet priekš Sony viņu ir maz, vai arī dārgi. Doma paņemt adapteri kas pārveido vītni no Canon un Sony. Bet vai AF darbosies?
Bildes:sviests... kas tad ir tas lētais canon stikls ko gribi piemontēt???
http ://1shop.lv/lv/catalogs/photo-video/objektivi_spogulj_kameram/canoniem/item-49100.htm tas nav dārgs salīdzinoši ar sony lēcām.
taataads cenaas ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitaami objektiivi. turklaat kvalitaatee ne tie spozhaakie. ja jau vajag leetu tad jau jaameklee kauch kas liidziigs M42 viitnei, kur leetuchu lauks ir plashaaks (tiesa gan viss buus MF)
Pēseresā dzīvo, vai? Sūti no ES Jebajiem, nebūs muita jāmaksā, lai tie mūsu rīkļurāvēji iemarinējas ar savām cenām - www.ebay.de...www.ebay.co.uk... Vienkāršāk nekā māžoties ar visādām pārejām, paliekot bez AF un ar nestrādājošu fragmu.
Schneider:Pēseresā dzīvo, vai? Sūti no ES Jebajiem, nebūs muita jāmaksā, lai tie mūsu rīkļurāvēji iemarinējas ar savām cenām - www.ebay.de...www.ebay.co.uk... Vienkāršāk nekā māžoties ar visādām pārejām, paliekot bez AF un ar nestrādājošu fragmu.
CB-helvijsA:Man gribas iegādāties jaunu objektīvu, bet priekš Sony viņu ir maz, vai arī dārgi. Doma paņemt adapteri kas pārveido vītni no Canon un Sony. Bet vai AF darbosies?
Pārdodu jaunu Sony 50 1.8 objektīvu. 100 Ls. 29510016- Juris.
CB-helvijsA:Man gribas iegādāties jaunu objektīvu, bet priekš Sony viņu ir maz, vai arī dārgi. Doma paņemt adapteri kas pārveido vītni no Canon un Sony. Bet vai AF darbosies?
Pārdodu jaunu Sony 50 1.8 objektīvu. 100 Ls. 29510016- Juris.